Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949121 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Pókember
« Válasz #4820 Dátum: 2013. március 12. - 19:44:22 »
Nem bánnám, hogyha minden jelenetben csak a hátsó felét filmeznék MJ-nek, szerintem szükségtelen az arcát is megjeleníteni.

balogh44

• Thanos
« Válasz #4821 Dátum: 2013. március 12. - 19:46:23 »
Jaja, de Gwen lábai is okésak ebben a szexi izében! :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4822 Dátum: 2013. március 12. - 19:56:40 »
Nem bánnám, hogyha minden jelenetben csak a hátsó felét filmeznék MJ-nek, szerintem szükségtelen az arcát is megjeleníteni.
Ja, nagyon tenyérbemászó segge van.  ;D

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4823 Dátum: 2013. március 12. - 20:00:31 »
 :lol: Egyre jobba várom az ASM2-t.
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4824 Dátum: 2013. március 12. - 20:55:36 »
Ja, megnézve a többi képet is, amennyire jó Gwen, annyira nem MJ. Kristen legalább időnként jól nézett ki, aranyos volt, de szerintem ennyi kép alapján már belőhetjük, hogy ez a nő nem lesz jobb a filmen sem: épp így fog kinézni.  :nemnem: :tujau:

BuB

• Pókfej
« Válasz #4825 Dátum: 2013. március 12. - 21:05:53 »
Hát ha épp így, mint itt, akkor én örülök majd neki. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4826 Dátum: 2013. március 12. - 21:55:30 »
Nyilván ez ízlés kérdése. Én arra leszek kíváncsi, hogy milyen karaktert fog hozni.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4827 Dátum: 2013. március 12. - 22:57:12 »
Kezd elharapózni a Fekete Özvegy-szindróma. :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4828 Dátum: 2013. március 12. - 22:59:46 »
Az Özvegy sokkal jobb popsival rendelkezik. Mi van a szemetekkel? :D
Tejet kérek! Csokisat!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4829 Dátum: 2013. március 13. - 10:20:38 »
Még mindig nem teljesen értem az itt jelenlévő MJ fanyalgókat. Szerintem ezeken a forgatási fotókon is egyből látszik,hogy a két csaj közül melyik ízletesebb! És azt kell mondjam az nem Emma Stone :hehe: Shailene Woodley formás hátsójával már kiérdemelt egy helyet a szívemben plusz ezzel a sminkkel tuningolva egyszerűen mesés ^^

Aki még ezek után is kételkedik a csajban az villámgyorsan menjen el szemészhez :lol:

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4830 Dátum: 2013. március 13. - 11:32:51 »
Túl széles az állkapcsa, a szemei furcsa szögben állnak, a mosolya mintha Jokert látnám  ;D Kalácsképű, na. :D
Tejet kérek! Csokisat!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4831 Dátum: 2013. március 13. - 12:11:28 »
Nekem pont amiatt szimpatikus,hogy nem az a szürke,átlagos kinézetű csaj. Bele lehet kötni az olyan apróságokba mint az álla,mosolya stb,de ezek nélkül semmi karaktere nem lenne az arcának ergo simán átnéznék rajta ;) Mint ahogy azt Megan Fox-szal is tettem. Ő az ékes példája annak,hogy bár jó testtel rendelkezik mégis totál közömbös számomra és nincs meg benne az a plusz ami felkeltené az érdeklődésemet iránta :)

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #4832 Dátum: 2013. március 13. - 12:15:19 »
MJ-nek szerintem se volt a legjobb választás (bár még meglátom, mit produkál filmen), de azért egy kávét én is meginnék vele. ;D

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #4833 Dátum: 2013. március 13. - 13:33:27 »
MJ ilyenkor még egy vadóc csitrinek volt a képregényben is, annak pedig ez a lány teljesen jó. Van valami csibészség a tekintetében, szóval egy esélyt megérdemel. Emmát is savazta a többség, amikor anno kiderült hogy ő lesz Gwen.
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4834 Dátum: 2013. március 13. - 14:25:08 »
Őt csak azért savaztuk, mert ő meg kiköpött MJ lenne/lett volna... így kicsit érdekes választás volt Gwenre...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #4835 Dátum: 2013. március 13. - 14:39:07 »
de azért egy kávét én is meginnék vele. ;D

Mekkora betyár vagy :D
Tejet kérek! Csokisat!

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #4836 Dátum: 2013. március 16. - 10:23:44 »
Őt csak azért savaztuk, mert ő meg kiköpött MJ lenne/lett volna... így kicsit érdekes választás volt Gwenre...
Igen, Dunst meg eleve a szőke hajával mehetett volna Gwennek, annak idején.
SD. EJC.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4837 Dátum: 2013. március 20. - 07:32:13 »

Idézet
-Az utcai emberek, járókelők, mind komikusok voltak, egy olyan vélemény se volt Pókemberrel kapcsolatban ami komolyan vehető lett volna.
Ebben mi az új? Amikor a híradóban kérdeznek meg bárkit valamiről, azok is mindig olyan véleményt mondanak, amit nem lehet komolyan venni. De egyébként annak a jelenetnek amúgy sem az volt a célja, hogy társadalompolitikailag elemezzék Pókembert, hanem csak egy tükör volt a valóságban is látható híradós járókelős megkérdezős műsoroknak. Szóval ebben semmi kirívó nincs. Nézz csak meg egy amerikai ilyen járókelő megkérdezős blokkot, és csak ilyet fogsz látni.

Elég csak megnézni a 87-es Robotzsarut. Ott is egy teljesen összefüggéstelenül beszélő figura az interjúalany. Úgyhogy ez sem új keletű már. Ezért fikázni Raimit, háááát.....   :roll:

Jameson mellett még Joxer és Autolycus felbukkanása volt nagy poén ;D

Raimi volt a Xena producere. Maga a harcos hercegnő is "játszik" az első részben.  :hehe:

Én sem tartom jó rendezőnek. A látványhoz ért de a színészvezetéshez nem nagyon. Az összes filmjében bárgyúak a szereplők. Most lesz valami Oz filmje, hát az is borzalmasan néz ki.

Nézd meg a Szimpla ügy című filmjét, és értékeld át ezt a hozzászólást!  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 20. - 10:28:57 írta kaine »

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4838 Dátum: 2013. március 20. - 12:26:54 »
Aki még ezek után is kételkedik a csajban az villámgyorsan menjen el szemészhez :lol:
Elmentem. A szemésznek se tetszik a csaj! :hehe:
Na csak viccelek. ;D

Egyébként a félreértések elkerülése végett, mi nem azért kritizáltuk Shailene-t mert nem szép (hogyne lenne szép, szerintem az itt jelenlevők többsége simán elhívná randira. Mondjuk szerintem vannak nála szebb színésznők is, de tényleg nem csúnya lány). Nagyon is csinos lány, csak épp nem M.J.-s a kinézete. ;) Ahogy sokan írták már, Emma Stone sokkal jobb M.J. lett volna. Persze ettől még nem ástam el a csajt, lehet hogy a filmben olyan meggyőző lesz a játéka, hogy visszaszívok majd mindent vele kapcsolatban, de az első benyomásom nem volt pozitív a képek alapján. Persze annyi kép lesz róla még a film előtt, hogy addigra meg is szokjuk őt. :D

Nem tudom ez melyik film, de hallottam róla, hogy van egy filmje, amiben egy pénzzel teli táska körül bonyolódnak az események, és állítólag cseszett jó. Ez lenne az?

Az Oz filmről meg azt olvastam legutóbb, hogy eléggé buktaesélyes, a kritikák is lehúzták... Mondjuk én sem voltam elájulva a trailerétől.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4839 Dátum: 2013. március 20. - 13:23:42 »
Nem tudom ez melyik film, de hallottam róla, hogy van egy filmje, amiben egy pénzzel teli táska körül bonyolódnak az események, és állítólag cseszett jó. Ez lenne az?

Az Oz filmről meg azt olvastam legutóbb, hogy eléggé buktaesélyes, a kritikák is lehúzták... Mondjuk én sem voltam elájulva a trailerétől.

Igen, az az.  ;) De a Rossz álmok is szuper filmje és nekem az ED trilógia is tetszett. A Darkman és a Gyorsabb a halálnál, Pokolba taszítva is tetszett. Semmiképp nem mondanám róla, hogy tehetségtelen rendező. Az pedig hogy a testvérét és Bruce Campbell-t ( aki egyébként még istent is kiütné, csak nem találkoztak eddig  ;) )  is szerepelteti? Ki nem tenne ilyet? Tele a filmvilág, de a történelem is ilyen esetekkel. Sőt, az itt fanyalgók ugyanezt tennék hasonló helyzetben.  :roll: Jackson is belecsempészte a Gyűrűk urába a Hullajó egyik karakterét, sőt a színész fia játszotta Arwen és Aragorn gyermekét az egyik álomjelenetben. Az senkinek nem tűnt fel.
Az új filmjének még trailerét sem láttam, majd ha megnéztem akkor tudok róla nyilatkozni. :nemtudom:
A régi trilógiáról meg csak annyit, ahogy már leírták ha az nem készül el, nem lenne ez a reboot se, ami teljesen felesleges. A második rész már remélem jobb lesz, mert ez az indítás harmatgyenge volt. Nem beszélve a Gyíkról, aki inkább volt kinézetre Killer Crok, mint Gyík.... :uhoh:
Arról pedig, hogy Raimi miért nem olvasott egy képregényt sem, csak annyit, hogy kisgyerekkora óta Pókember rajongó. Az a helyzet, hogy egy filmet nem mindig a rendező irányít, ha a producer azt mondja az aktuális csaja lesz a főszereplő, akkor az nagy valószínűséggel úgy is lesz. Azt meg tényleg nem értem, mi ez a nagy támadás, hisz régen egy rossz szó nem esett a Raimi féle Pókemberről. Most hirtelen miért lett kaki?  :nemtudom:
Bocs, hogy ezt mind ide írtam, nem neked céloztam, csak nem emlékszem már ki mit írt, és nem akarok visszakeresni mindent. :twisted:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS