Nézd meg a Szimpla ügy című filmjét, és értékeld át ezt a hozzászólást! 
Nem tudom ez melyik film, de hallottam róla, hogy van egy filmje, amiben egy pénzzel teli táska körül bonyolódnak az események, és állítólag cseszett jó. Ez lenne az?
Az Oz filmről meg azt olvastam legutóbb, hogy eléggé buktaesélyes, a kritikák is lehúzták... Mondjuk én sem voltam elájulva a trailerétől.
Igen, az az.

De a Rossz álmok is szuper filmje és nekem az ED trilógia is tetszett. A Darkman és a Gyorsabb a halálnál, Pokolba taszítva is tetszett. Semmiképp nem mondanám róla, hogy tehetségtelen rendező. Az pedig hogy a testvérét és Bruce Campbell-t ( aki egyébként még istent is kiütné, csak nem találkoztak eddig

) is szerepelteti? Ki nem tenne ilyet? Tele a filmvilág, de a történelem is ilyen esetekkel. Sőt, az itt fanyalgók ugyanezt tennék hasonló helyzetben.

Jackson is belecsempészte a Gyűrűk urába a Hullajó egyik karakterét, sőt a színész fia játszotta Arwen és Aragorn gyermekét az egyik álomjelenetben. Az senkinek nem tűnt fel.
Az új filmjének még trailerét sem láttam, majd ha megnéztem akkor tudok róla nyilatkozni.

A régi trilógiáról meg csak annyit, ahogy már leírták ha az nem készül el, nem lenne ez a reboot se, ami teljesen felesleges. A második rész már remélem jobb lesz, mert ez az indítás harmatgyenge volt. Nem beszélve a Gyíkról, aki inkább volt kinézetre Killer Crok, mint Gyík....

Arról pedig, hogy Raimi miért nem olvasott egy képregényt sem, csak annyit, hogy kisgyerekkora óta Pókember rajongó. Az a helyzet, hogy egy filmet nem mindig a rendező irányít, ha a producer azt mondja az aktuális csaja lesz a főszereplő, akkor az nagy valószínűséggel úgy is lesz. Azt meg tényleg nem értem, mi ez a nagy támadás, hisz régen egy rossz szó nem esett a Raimi féle Pókemberről. Most hirtelen miért lett kaki?

Bocs, hogy ezt mind ide írtam, nem neked céloztam, csak nem emlékszem már ki mit írt, és nem akarok visszakeresni mindent.