Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949473 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #4840 Dátum: 2013. március 20. - 13:53:44 »
Arról pedig, hogy Raimi miért nem olvasott egy képregényt sem, csak annyit, hogy kisgyerekkora óta Pókember rajongó.
Ez nagyon is jól látszik a régi trilógián, sőt, az is, hogy a klasszikus korszakot szereti. ;) Ezért is szúrta el Venomot, mert az a karakter már nem állt közel hozzá.
Egyébként valóban így van, a rendező sem tehet meg mindent, mert többé-kevésbé belekotyognak a producerek - joggal, teszem hozzá, hisz a stúdió adja a pénzt a filmre. Raimi is csak a 3. részre kapott szabad kezet.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4841 Dátum: 2013. március 20. - 14:10:04 »
Arról pedig, hogy Raimi miért nem olvasott egy képregényt sem, csak annyit, hogy kisgyerekkora óta Pókember rajongó.
Ez nagyon is jól látszik a régi trilógián, sőt, az is, hogy a klasszikus korszakot szereti. ;) Ezért is szúrta el Venomot, mert az a karakter már nem állt közel hozzá.
Egyébként valóban így van, a rendező sem tehet meg mindent, mert többé-kevésbé belekotyognak a producerek - joggal, teszem hozzá, hisz a stúdió adja a pénzt a filmre. Raimi is csak a 3. részre kapott szabad kezet.

Venom tényleg gázos volt. :roll: De nekem a 3. is bejött, leginkább Homokember miatt. Nagyon szeretem a karaktert és sajnos a hazai kiadások közt méltatlanul mellőzve volt. A végén a küzdelem kicsit arra a sztorira emlékeztetett, mikor a Homokember és a Vízember összeolvad és King Kongként randalírozik.  ;D
Az is jó volt, hogy volt egy segítője, csak hát ez a Harry féle Zöld manó kicsit átgondoltabb is lehetett volna.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

balogh44

• Thanos
« Válasz #4842 Dátum: 2013. március 20. - 20:56:05 »
Most összegezted is, hogy miért is volt rossz dolog szabad kezet adni Raimi-nek a 3. részre, ami szerintem a figura meggyalázása. Homi kinézetén kívül, semmi nincs még csak köszönő viszonyban se a képregénnyel! (Az általad említett összeolvadós CGI orgia valóban látványos, de az hogy Hominak köze volt Ben bácsi halálához, hát... :roll: )
Az emo játékról jobb nem is beszélni! :stupid:
És igen, zavartak a béna mellék szereplők, akik fel-fel tünedeztek a filmek alatt! Webb filmjében nem találtam hála az égnek egyet se, és Parker se volt kész katasztrófa védelmi övezet, nem borított fel semmit és senkit! :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4843 Dátum: 2013. március 20. - 21:03:47 »
Kit, itt végig fanboyozod Raimit, hogy mekkora filmrendező s, akkor vegyem hitelesnek, hogy te tényleg jónak tartod az első 3 Pókfilmet. Eeegen. Érted mi a probléma itt.

Nincs bajom sem Raimivel és nincs semmi közöm Webbhez. Csupán annyit tudok, hogy a régi filmeket azért tudom végignézni (kivéve a 3.-at persze, mert az már nem megy), mert óriásit dob rajta a nosztalgia faktor. Az ASM-et meg tegnap is megnéztem egy fárasztó Term.véd. szeminárium után, mert tetszik és szívesen tudom végigülni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4844 Dátum: 2013. március 20. - 21:08:24 »
De azért tudod, hogy ez is csak addig lesz, amíg nem jön egy még újabb trilógia, még modernebb külsővel?

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4845 Dátum: 2013. március 20. - 21:08:45 »
De azért tudod, hogy ez is csak addig lesz, amíg nem jön egy még újabb trilógia, még modernebb külsővel?

Nem tagadom.  :)

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #4846 Dátum: 2013. március 20. - 21:31:47 »
Kivéve, ha a még újabb trilógia olyan lesz, mint Raimié.
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

balogh44

• Thanos
« Válasz #4847 Dátum: 2013. március 20. - 21:35:44 »
Sokan bántották Webb filmjét, hogy béna a jelmez, nos a kövi rész már klasszik kosztümmel fut:

;)

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #4848 Dátum: 2013. március 20. - 21:58:56 »
Kit, itt végig fanboyozod Raimit, hogy mekkora filmrendező s, akkor vegyem hitelesnek, hogy te tényleg jónak tartod az első 3 Pókfilmet. Eeegen. Érted mi a probléma itt.

Nincs bajom sem Raimivel és nincs semmi közöm Webbhez. Csupán annyit tudok, hogy a régi filmeket azért tudom végignézni (kivéve a 3.-at persze, mert az már nem megy), mert óriásit dob rajta a nosztalgia faktor. Az ASM-et meg tegnap is megnéztem egy fárasztó Term.véd. szeminárium után, mert tetszik és szívesen tudom végigülni.

Azért mert a te korosztályodnak szól. Nincs ebben semmi fura.
Ahogy arra sem kértelek, hogy bármit elhiggy nekem. Csak itt egyes tagok úgy oltják, hogy biztos vagyok benne a Pókemberen kívül semmit nem láttak tőle. Eeeegen. Érted mi itt a probléma. Szerintem az új unalmas, szerinted a régi. De nem kiáltom ki Webbet rossz rendezőnek, mert csinált egy fos filmet.
Egyértelmű, hogy a fiatal korosztálynak ez jobban bejön, mert a mostani divatnak felel meg. Már vártam mikor fogja egy mondatban 8-szor elmondani, hogy " vágod " vagy hogy " spanom ".  :lol:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #4849 Dátum: 2013. március 20. - 22:32:23 »
Nekem nem azért jön be az új mert modern környzetbe helyezték. Hanem azért mert sokkal többet visszaad a képregényből mint a trilógia. Főleg a karakterekben. Senkit nem akarok meggyőzni, mindenki eldöntheti természetesen, hogy melyiket részesíti előnyben. Azt viszont továbbra is tartom, hogy az a 60-as évekbeli hangulat ami a trilógiában volt nem működik filmen, és mielőtt valaki elkezdené, hogy kezdetben ilyen volt a képregény is, elmondannám, hogy tisztában vagyok vele. De ami működik képregényben nem biztos, hogy működik filmben. Én nem tudom évezni a trilógiát a sok baromság miatt amivel telepakolták. Az új filmnek is vannak hibái de számomra sokkal több pozitívumot tartalmaz. Ramitől láttam a Gyorsabb a halálnált és a Pokolba taszítvát is és egyiket sem tartom jó filmnek. Az Óznak pedig az elpzetese is ócska volt. De ezzel a magam részéről lezárom ezt a témát.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4850 Dátum: 2013. március 20. - 23:24:25 »

Mi a tököm? Petert áthajintják a Csillagkapun?

https://twitter.com/MarcW/status/314451770459971585/photo/1

Raisu

• Traveller
« Válasz #4851 Dátum: 2013. március 21. - 07:55:01 »
Van még két kép, ami nem volt linkelve:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4852 Dátum: 2013. március 21. - 11:21:40 »
Tyű, Ravencroft Intézet! A kedvenc helyem.  :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4853 Dátum: 2013. március 21. - 15:54:46 »
Persze, mert téged kiengedtek, nekünk meg kellett szökni.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4854 Dátum: 2013. március 21. - 17:53:16 »
 ;D ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #4855 Dátum: 2013. március 22. - 20:45:47 »
Öhm... he? :headscratch:

Filmdorid:
A csodálatos pókember folytatásában elvileg más lesz a főhős ruházata. William Spencer kaszkadőr is dolgozik a film(b)en, ő szaladgálhat a Hálószövő kosztümében és hajthat végre különleges feladatokat, mielőtt az effektessrácok kipofozzák a felvett anyagot. Spencer az alábbi képet tette közzé.

Hm, lehet a film elején még a régi göncben fog flangálni és utána vált az "újra"? :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #4856 Dátum: 2013. március 22. - 21:03:48 »
Gondolom igen... :headscratch:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #4857 Dátum: 2013. március 22. - 21:15:30 »
Sok értelme nincs a váltásnak hisz a hagyományos gúnyát fogják elővenni amit már 50 éve nem bírnak elhagyni :roll: Ez a kép pedig egyszerűen zseniális és valahogy a filmben nem tűnt ennyire pengének a jelmez mint most itt :oh:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4858 Dátum: 2013. március 22. - 21:22:00 »
Mert ez a gyerek sokkal normálisabb fejű. :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #4859 Dátum: 2013. március 22. - 21:35:14 »
A másik ruha, teljesen szigetelt lesz szerintem az áram ellen! ;)