Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949451 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #5100 Dátum: 2013. május 16. - 02:04:48 »
Eddig ez a legjobb szerkója
Szerintem is. A maszk annyira képregényes lett, hogy öröm nézni. :D Még a hosszúlábú pókjelet is megbocsátom érte. :) A hálóvetők picit gagyi hatásúak, de talán kevésbé feltűnőek, mint az előző verzió volt. Talán csak az zavar, hogy nem olyan feszes a ruci, mint Tobey jelmeze volt, de remélem a filmben ez nem fog annyira látszani.
Ezzel a ruhával kellett volna indítani az előző filmnél is ahelyett a förmedvény helyett, és akkor minden oké lett volna. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5101 Dátum: 2013. május 16. - 16:04:14 »
Egyébként nem értem, hogy miért fanyalogtok állandóan, hogy ez vagy az az apró részlet nem jön be egy filmes jelmeznél. Inkább örülni kellene, hogy láthatunk mozivásznon képregényhősöket.
Mostanában rengeteget gondolkozok ezen, mert most, hogy már el vagyunk kényeztetve képregényfilmekkel, divat lett minden apró részletbe belekötni. Amikor még nem volt ilyen sok képregényből készült film, és örülhettünk, ha 2-3 évente kaptunk egy Batman filmet, akkor még azok is über frankók voltak. Most meg már mi rajongók is teljesen lehúzzuk a filmeket, és szerintem ez nem jó. Inkább örüljünk, hogy azok a hősök, akikért sokan már gyermekkorunk óta rajongunk, most láthatjuk "élőben". Élvezzük ki a pillanatot, mert ki tudja meddig lesz még divat szuperhősökről filmet csinálni.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5102 Dátum: 2013. május 16. - 17:10:33 »
Én meg úgy vagyok ezzel a témával,hogy mostanra már csak nagyon kevés adaptációra vagyok kíváncsi és azok se kötnek le igazán. Szerintem még jó ideig divat lesz ez, ismerve a hálivúdi copycat mentalitást :lol: Amúgy kicsit visszavehetnének ebből a műfajból mert kezd túlkínálat lenni a piacon és mindezt úgy,hogy a filmek minősége sokszor pocsék (itt főként a tartalomra és a színészi játékra gondolok). De mivel most irtó nagy pénzeket lehet ezzel kaszálni, tuti elkészítik majd a 3-4 sőt még az ötödik Pókember reboot-ot is mert ugye az jön ha kell ha nem :drying:
Nekem ezzel nem is lenne bajom, ha minden egyes új Pók remake-et más filmstúdió dolgozna fel. Így végre változatosak is lehetnének a szériák nem mint most amikor a Sony nyíltan is a régi trilógiából szemezget. Ez nem fair dolog!

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5103 Dátum: 2013. május 16. - 17:12:20 »
Szerintem ez új szemlencse, nem? Mintha a szemlencsék felső íve nem lenne annyira felhúzva, mint itt:

SD. EJC.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5104 Dátum: 2013. május 16. - 17:20:05 »
Én leszek az utolsó, aki azon bosszankodik, hogy Pókember film van a mozivásznon. Még, ha a Raimi adaptáció futna, akkor is tuti beülnék min. 1x a moziba, nem beszélve, hogy számomra ez a verzió ezerszer jobb.

Amúgy, a túlkínálat, amiről Mr.Sinister beszél, nálam az X filmeknél érezhető. Valahogy pár film óta úgy látom, hogy hiányzik belőle a passió, csak azért készülnek, hogy készüljenek. Legalábbis az X2 óta egyik film sem kötött le a franchiseból.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5105 Dátum: 2013. május 16. - 17:35:53 »
Túlkínálat nincs egyáltalán. Akkor lenne, ha már kevesebben néznék meg, mint amennyiből készült. Amíg lesz elég nézője ezeknek a filmeknek, addig menni fognak. De nem értem, miért baj ez. Legalábbis én nem hiszem, hogy itt is ugyanarról beszélhetünk, mint a képregények esetében, hogy ha egy címből több megy, az a minőség rovására megy. A képregényeket egy csapat készíti, adott létszámmal. Ha nincs igazán jó írójuk, de van igény újabb címre, megírja valaki, és megrajzoltatják bárkivel. Filmeknél ez nem így működik. Főleg, hogy különböző gyártóknál vannak a képregényjogok. Még.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5106 Dátum: 2013. május 16. - 17:38:58 »
Mr. Sinister: Egyetértek az új pókban engem is az zavar a leginkább, hogy nem igazán reboot, csak az előző film remake-e. Pedig marhára nem erről volt szó. Ha már újraindították, miért nem lehetett valóban új megközelítéssel élni? Mi a rákért volt jó, kapnunk még egy Ben bácsit, amikor semmi újat nem tudtunk meg róla. semmivel sem állította be másképpen a filmet, mint az előző, ennyi erővel lehetett volna folytatás másik színészekkel.
Pedig sokszor hallom itt is a "hát ha annyira el akarnak határolódni a régi trilógiától", én nagyon nem érzem, hogy el akarnának határolódni, amikor a 2002-es film minden kulcsjelenete megvolt itt is...
Nem rossz az új film, sok szempontból jobban tetszett, mint a régi, de ezért rebootolni tök fölösleges volt.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5107 Dátum: 2013. május 16. - 17:46:34 »
Szerintem egyenesen tartoztak egy reboottal a 3. után.  :lol:
Másképp egyetértenék veled.  ;)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5108 Dátum: 2013. május 16. - 18:32:04 »
Todd-dal maximálisan egyetértek! Ígértek fűt fát,hogy nekünk mennyire jó lesz aztán tessék :roll: A szándék apró kicsi szikrája megvolt bennük mert terveztek egy alternatív szerkót amivel talán új fejezetet is nyithattak volna a Pók franchise-ban,de a hárdkór fanoknak ez nem tetszett és érdekesen módon most az egyszer a stúdió hajlandó volt ezt figyelembe venni :stupid: Eddig magasan sz*rtak a rajongók elvárására és a filmet mindig a saját szájuk íze szerint készítették el (lásd Pók3). Mikor szükség volna némi változatosságra, kapásból közvélemény kutatást rendeznek :hehe:
A ruhán kívül csak a hálóvető,Osborn háttere, és Ben bácsi halála volt az amin változtattak,de minderre nem lett volna szükség vagy ha még is azt más megvalósításban! Kéne hozni egy olyan törvényt,hogy a stúdióknak 3-4 évente kötelező lenne eladniuk bizonyos karakterek jogait, és így sokkal több esélyünk lenne kapni olyan Pók adaptációkat amik nem Raimi stílusban készülnek hanem egész más megközelítésben. Lehet meredek ötlet,de jelenleg azt érzem,hogy tömegtermelés folyik és az egyedi vonások helyett már az eladhatóság a fő szempont. Ha összehoznák ezt a kettőt mindenki jól járna véleményem szerint :spidey: Amíg viszont a Sony-é a jog,hogy Pókember filmeket gyártson senki se várjon forradalmi újításokra :(

BuB

• Pókfej
« Válasz #5109 Dátum: 2013. május 16. - 18:36:37 »
Hát nem tom, sztem ez a Ben százszor jobb volt, több szerepel is volt, a régi szinte csak azért volt, ott, hogy elmondja azt a híres mondatott aztán szevasz...  Sheennek azért jóval több szerepe volt, és nekem szimpibb is volt mint a régi :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5110 Dátum: 2013. május 16. - 18:46:47 »
Eddig magasan sz*rtak a rajongók elvárására és a filmet mindig a saját szájuk íze szerint készítették el (lásd Pók3).
Ez azért nem igaz, a Pók3 kifejezetten a rajongók miatt lett olyan, amilyen. Hiszen Raimi Pók-fan volt, a stúdió pedig úgyszólván szabad kezet adott neki, hogy csinálja olyanra, amilyenre szeretné. Más kérdés, hogy nem lett csodálatos a végeredmény, viszont a 3 közül a leginkább a fanoknak készült, hiszen a legtöbb benne a képregényekből átemelt teljes jelenet, rész, vagy utalás.  ;)

Idézet
Kéne hozni egy olyan törvényt,hogy a stúdióknak 3-4 évente kötelező lenne eladniuk bizonyos karakterek jogait, és így sokkal több esélyünk lenne kapni olyan Pók adaptációkat amik nem Raimi stílusban készülnek hanem egész más megközelítésben.
De akkor meg annyiféle Pókember, Rozsomák és mindenki lenne, hogy nagyon nem lenne jó.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5111 Dátum: 2013. május 16. - 19:15:21 »
Idézet
Ez azért nem igaz, a Pók3 kifejezetten a rajongók miatt lett olyan, amilyen. Hiszen Raimi Pók-fan volt, a stúdió pedig úgyszólván szabad kezet adott neki, hogy csinálja olyanra, amilyenre szeretné. Más kérdés, hogy nem lett csodálatos a végeredmény, viszont a 3 közül a leginkább a fanoknak készült, hiszen a legtöbb benne a képregényekből átemelt teljes jelenet, rész, vagy utalás.

Hiába vannak benne képregény hű utalások ha a végeredmény csúfosan torz lett.

Idézet
De akkor meg annyiféle Pókember, Rozsomák és mindenki lenne, hogy nagyon nem lenne jó.

Pont ez az egésznek a lényege! Nézd csak meg az ASM sorozaton hány író dolgozott és hányféle elgondolású Pókembert kaptunk ezáltal :spidey: Csak,hogy pár nagyobb érát említsek: DeMatteis búvalb*szott Pókja,Straczynski megközelítése és a legújabb kedvencem Dan Slott :D Félreértés ne essék egy Superior Pókot egész biztos nem vinnék a gyöngyvászonra,de abból amiket felsoroltam bőven lehetne szemezgetni. Pluszba még ott van Miguel O'Hara és Miles Morales is, akik szintén kaphatnának saját külön filmet. Adottak a lehetőségek,de Holy Wood-ban kommunizmus dúl és az ő véleményük szerint kibicnek kuss a neve :roll:
Ezzel a mentalitással csak szalagon gyártott egy kaptafára épülő karaktereket kapunk akiket nem titkoltan a fiatal korosztálynak címeznek és nem pedig nekünk. Kár,hogy már elmúltam 12...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5112 Dátum: 2013. május 16. - 22:34:47 »
Egyébként nem értem, hogy miért fanyalogtok állandóan, hogy ez vagy az az apró részlet nem jön be egy filmes jelmeznél. Inkább örülni kellene, hogy láthatunk mozivásznon képregényhősöket.
Sepi, amit az új pókruháról írtam, az kőkemény dícséretnek számít. :D Mióta Webb átvette a stafétabotot, ez a legnagyobb dícséret, amit kapott tőlem. Tényleg elégedett vagyok a szerkóval, félreértés ne essék. De ettől függetlenül nem feltétlenül baj, ha kielemezzük részleteiben szerintem. Lehet, hogy fanyalgásnak tűnik, de nem annak szántam. Olyan ez, mint amikor megnézel egy szép sportkocsit, és elkezdesz a részletekre is figyelni, rájössz hogy ez a részlet tetszik neked, a másik részlet meg nem, de összességében tetszik az autó. Egyébként szerintem nem baj, ha kivesézzük a részleteket, mert ha elég sok rajongó van közös állásponton, akkor annak eredménye is lehet, nem véletlenül tértek vissza a Raimis koncepcióhoz a készülő Póki filmnél. :) Az előző pókrucinál tényleg fanyalogtunk (szerintem jogosan), és az nálam legalább egy pontot levont a film értékeléséből látatlanban, annyira nem teszett. De a mostani rucival elégedett vagyok, nem fogja negatívan befolyásolni a filmről alkotott véleményemet. :)

Idézet
Mostanában rengeteget gondolkozok ezen, mert most, hogy már el vagyunk kényeztetve képregényfilmekkel, divat lett minden apró részletbe belekötni. Amikor még nem volt ilyen sok képregényből készült film, és örülhettünk, ha 2-3 évente kaptunk egy Batman filmet, akkor még azok is über frankók voltak.
Hát szerintem anno a Batman jelmez mellbimbója miatt is fanyalogtak, a Schumacher-éra alatt.  :hehe: Amúgy lehet hogy kicsit el vagyunk kényeztetve képregényfilmekkel, de azért túlkínálat nincsen, egyszerűen az elmúlt 10 évben jutott el oda a technika, hogy ezeket megcsinálhassák. Meg azért azt se felejtsük el, hogy bár szép számmal kapunk képregényfilmeket, azért a minőség nem volt egyenletes. ;) Voltak csalódást okozó darabok is. De lekopogom, az utóbbi néhány Marvel-film nagyon jól sikerült. Persze ettől még születhetnek gyenge alkotások a közeljövőben is.

Idézet
Most meg már mi rajongók is teljesen lehúzzuk a filmeket, és szerintem ez nem jó. Inkább örüljünk, hogy azok a hősök, akikért sokan már gyermekkorunk óta rajongunk, most láthatjuk "élőben". Élvezzük ki a pillanatot, mert ki tudja meddig lesz még divat szuperhősökről filmet csinálni.
Örülünk neki (legalábbis én igen), de abban van valami, hogy már "nem olyan nagy csoda" egy képregényadaptációt látni, mert már simán meg tudnak csinálni bármit a stúdiók a mai filmtechnikákkal. Viszont ettől függetlenül minőségileg igenis lehet értékelni a filmeket (mint minden más műfajnál is), és ami rossz, azt lehúzza az ember. Viszont a jó filmeket meg agyondícsérjük, talán még jobban is, mint egy laikus néző. ;)

Különben nekem az eddigi képregényadaptációk többsége - kisebb vagy nagyobb mértékben - tetszett. Nagyon kevés olyan képregényfilm van, amire azt mondanám, hogy "hát ezt így azért nem kellett volna"

Attól meg nem igazán félek, hogy kimennek a divatból ezek a filmek. Amíg a képregényipar jól megy, addig mindig szolgáltat majd jó alapanyagot is az ilyen filmekhez, és most már technikai akadályok nélkül el tudják készíteni ezeket. Ráadásul a képregény, mint műfaj mindig tud reflektálni a világ aktuális helyzetére, benne van a potenciál a megújulásra. Meg ezek sokszor annyira időtálló történetek, hogy bármikor fel lehet melegíteni őket újra... Látod, Superman vagy épp Batman is milyen régen debütált először a filmvásznon, és most újra reneszánszukat élik... ( De még ha egyszer végleg ki is menne minden szuperhősfilm a divatból, azután ott lesz a sok korábbi film nosztalgiázni. :) )

Pont ez az egésznek a lényege! Nézd csak meg az ASM sorozaton hány író dolgozott és hányféle elgondolású Pókembert kaptunk ezáltal :spidey:
Azért a képregényt ne keverd össze a filmkészítéssel. ;) A képregényiparban, ahol több száz cím fut egymás mellett, meg egy karakternek több sorozata is van párhuzamosan, könnyű meglépni valami, mert ha nem jön be a húzás, akkor majd lecseréljük az írót, meg amúgyis a többi sikeres sorozat visszatermeli az elvesztett lóvét. De egy többszázmilliós költségvetésű blockbuster filmnél marhára meg kell gondolni a stúdiónak, hogy kit visz vászonra és milyen sztorival. És mivel ezeket a stúdiókat nem csak mi, rajongók tartjuk el, hanem főleg a laikusok, ezért úgy kell elkészíteni a filmet, hogy az ő igényeiknek is megfeleljen. Én is tudnék mondani egy rakás képregénysztorit, amitől elcsöppennék, ha a vásznon láthatnám viszont, de ettől még, ha megcsinálnák, könnyen lehet belőle akkora bukta is, mint az ólajtó. Ez kőkemény üzlet is, nem lehet játszadozni vele. Még így is nem egyszer melléfognak a stúdiók, hogy próbálnak biztosra menni.

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5113 Dátum: 2013. május 17. - 10:42:16 »
Idézet
Ez azért nem igaz, a Pók3 kifejezetten a rajongók miatt lett olyan, amilyen. Hiszen Raimi Pók-fan volt, a stúdió pedig úgyszólván szabad kezet adott neki, hogy csinálja olyanra, amilyenre szeretné. Más kérdés, hogy nem lett csodálatos a végeredmény, viszont a 3 közül a leginkább a fanoknak készült, hiszen a legtöbb benne a képregényekből átemelt teljes jelenet, rész, vagy utalás.

Hiába vannak benne képregény hű utalások ha a végeredmény csúfosan torz lett.
Ezt most mire írtad? A téma az volt, hogy figyelembe veszik-e a rajongókat a filmkészítésnél, mire írtam, hogy igen, a Pók3-nál nagyon is figyelembe vették. Hogy a végeredmény milyen lett, az már egy másik topik.  ;)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5114 Dátum: 2013. május 17. - 11:12:42 »
Én erről kb. annyit tudok, hogy a rajongók Venomot akarták látni. Az már más kérdés, hogy Raimi hogyan oldotta meg. (Nagyon rosszul).

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5115 Dátum: 2013. május 17. - 11:32:15 »
Idézet
Ezt most mire írtad? A téma az volt, hogy figyelembe veszik-e a rajongókat a filmkészítésnél, mire írtam, hogy igen, a Pók3-nál nagyon is figyelembe vették. Hogy a végeredmény milyen lett, az már egy másik topik.

peti40 már megválaszolta ezt az imént. Ha pedig valóban figyelnek a rajongók lelki világára akkor egyáltalán nem olyan lesz a Pók3 mint amilyen ;)

Idézet
Azért a képregényt ne keverd össze a filmkészítéssel.  A képregényiparban, ahol több száz cím fut egymás mellett, meg egy karakternek több sorozata is van párhuzamosan, könnyű meglépni valami, mert ha nem jön be a húzás, akkor majd lecseréljük az írót, meg amúgyis a többi sikeres sorozat visszatermeli az elvesztett lóvét. De egy többszázmilliós költségvetésű blockbuster filmnél marhára meg kell gondolni a stúdiónak, hogy kit visz vászonra és milyen sztorival. És mivel ezeket a stúdiókat nem csak mi, rajongók tartjuk el, hanem főleg a laikusok, ezért úgy kell elkészíteni a filmet, hogy az ő igényeiknek is megfeleljen. Én is tudnék mondani egy rakás képregénysztorit, amitől elcsöppennék, ha a vásznon láthatnám viszont, de ettől még, ha megcsinálnák, könnyen lehet belőle akkora bukta is, mint az ólajtó. Ez kőkemény üzlet is, nem lehet játszadozni vele. Még így is nem egyszer melléfognak a stúdiók, hogy próbálnak biztosra menni.

Hmm figyelembe véve az eddigi Pókember franchise szinopszisát, szerintem abszolút nem lett volna halálra ítélve egyik film sem, ha mondjuk a készítők kicsit megerőltetik magukat és változatosabb történettel rukkolnak elő! Nézd meg a tavalyi ASM film sztoriját és atmoszféráját. Véleményem szerint az a film egyikkel sem rendelkezett és bizony nem is szerepelt olyan jól mint anno a Raimi trilógia első része. Ehhez persze hozzájárult az is,hogy ez egy reboot na,de pont ennél kellett volna az alkotóknak valami forradalmian újjal előállni. Helyette kaptunk egy zöld ellenfelet aki még tudathasadásos is ;D Ennyire még a laikus mozinézők sem bugyuták,hogy egy ilyen alkotást az egekig magasztaljanak. Tök mindegy mit ír az IMDB a Webb féle Spidey akkor is egy középszerű egyszer nézős film volt...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5116 Dátum: 2013. május 17. - 11:47:05 »
peti40 már megválaszolta ezt az imént. Ha pedig valóban figyelnek a rajongók lelki világára akkor egyáltalán nem olyan lesz a Pók3 mint amilyen ;)
Lehet, hogy mást értünk "figyelembe vétel" címszó alatt. :) Én úgy látom, hogy adott egy kőgazdag producer, aki pénzt akar látni (Laura Ziskin, ha jól emlékszem). A filmszakmában ez elég általános. Felveszi Raimit, aki az egész első film alatt győzködi, hogy de ezt meg azt csináljuk másképp, mert nagy anyázás lesz a vége. Bizonyos dolgokban hallgatnak rá, az eredménye meggyőző: félmilliárdos nyereség. Megkapja a 2. részt is, picivel többet hallgatnak rá, a végeredmény még mindig magáért beszél. A 3. filmre összeszed annyi bizalmat, hogy a producerünk azt mondja, tudod, mit? Te értesz hozzá jobban, csináld, ahogy jónak látod (hisz addigra már bizonyítva látja, hogy a filmet a rajongók vitték ilyen szintre azzal, hogy megnézték 15-ször moziban - de lehet, hogy csak Raimi lefeküdt vele), és csak annyit köt ki, hogy Venom legyen benne (de lehet, hogy még annyit sem). Raimi végre elengedheti magát, beletesz a filmbe 20 különböző képregényes utalást és konkrét jelenetet.
A producer - és a filmgyár - szempontjából rajongóknak készült a Pók3? Totálisan, hiszen egy hozzáértő emberre bízták, aki elővehette a fanboy fantáziáját, és csinálhatta "maguknak". Raimi szempontjából? Hogyne, hiszen ő eleve így állt hozzá, sőt, beletette Venomot, akit pedig nem igazán bírt, és aki kiszorította a filmből mondjuk Mysteriót, akit még imádott volna benne látni.
A rajongók számára? Na egyedül itt lehet belekötni, mert mi mondhattuk volna, hogy miért nem hívták szakértőnek Tom DeFalcót (mert Stan Lee már ott volt), de ezen túl mit mondhattunk volna? Hogy a végeredmény nem lett meggyőző? Hát, Raimi volt a rendező, azt nem várhattuk, hogy Frank Miller, vagy J. M. DeMatteis rendezze meg. Megkérdezhették volna a fanokat is, hogy mit szólnak hozzá? Nem, mert 1: nem árulhatják el előre a filmet 2: úgyis mindenki mást akart volna.
A Pók3 valóban rajongóknak készült, abszolút a fanok figyelembe vételével, szerintem itt nincs mese.  ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #5117 Dátum: 2013. május 17. - 12:35:27 »
Azért én elbeszélgetnék azzal a rajongóval, aki az emo stílust, a fekete ruha kinézetét, és a táncos betéteket ajánlotta Raiminek a 3. részhez!  :drying:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5118 Dátum: 2013. május 17. - 13:01:37 »
kaine: Ha már mindenáron egy olyan részt kell kiemelni ami a rajongókra is tekintettel volt az a trilógia első 2 része. Ott még nem gurult el a gyógyszer, és minden flottul ment. Erre jön a harmadik rész ahol az állítólagos "fanboy" barátunk szabad kezet kap és valami Frankenstein szörnyéhez hasonló teremtményt gyúr össze több egymástól különböző darabból, aminek aztán meglett a végeredménye. Az emo jelenet, Eddie Brock karaktere (ami nem volt neki), Peter ripacs viselkedése és gesztusai, és mindezt egy erősen retro atmoszférájú világban amibe próbálták beletuszkolni Venom-ot is mindezt sikertelenül. Akkor már választottak volna egy Homokemberhez jobban illő cinkostársat mint Electro,Keselyű,Mysterio etc! A feketébe mártott pókruha meg szintén szót sem érdemel. Ha ezekkel az apróságokkal jól bánik a direktor úr, talán összehozhatott volna egy méltó lezárást...

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5119 Dátum: 2013. május 17. - 13:02:53 »
Kaine, a hozzászólásod kulcsmondata, hogy Raimi nem bírja Venomot meg az egész fekete ruhás sztorit. Csakhogy nekem ezzel az a gondom, hogy elvileg ez egy munka volt amiért megfizették és a személyes érzelmeknek itt nincs helye. Teljesen mindegy mit gondol Raimi a szimbióta sztroriról, akkor is kinyithattott volna pár képregényt és megcsinálhatta volna úgy ahogy kell és nem olyan hulladék módon ahogy sikerült. Az ő hozzáállása olyan mintha valakit megbíznának a munkahelyén, hogy végezzen el egy munkát, de az ember azt mondja, hogy nem mert nem kedvelem a témát. Hát sztem másnap nem kéne munkába mennie. Ha a 3. részre tényleg teljesen szabad kezet kapott akkor nagyon szomorú, hogy ez lett a vége.
Arra lennék még kiváncsi, hogy például a Manó jelmezét ki választotta ki, mert én erősen kétlem, hogy egy olyan producer aki az ég világon semmit nem tud a képregényről és ezért szerződtet egy olyan rendezőt aki tisztában van a dolgokkal. A szimbiótás és Venomot hulladékra semmilyen felmentő érvet nem lehet hozni.
« Utoljára szerkesztve: 2013. május 17. - 13:14:25 írta peti40 »