Az a baj, hogy túlságosan komolyan veszitek a filmeket. Ha akarunk, akkor mindenben találhatunk hibát, de akkor meg pont az veszik el, ami a fő célja a filmeknek, még pedig az, hogy szórakoztasson. Persze vannak tényleg rossz filmek, de azért a legtöbb nem vészes, csak nem folyton a hibát kell keresni benne.
Pedig esküszöm, én egy filmhez sem úgy ülök le, hogy hibákat keresek benne. És nem is az a bajom a filmmel, hogy logikai hibákkal lenne tele, vagy ilyesmi, mert ilyen probléma nincs vele. Egyszerűen a film hangulata, a karakterek, a szinészi játék, és úgy az egész alapkoncepció nem tetszett. Halle Berry "átalakulása" irritáló volt, szolid félék nőből feminista ribanccá változott. Sharon Stone iszonyat ripacs volt a "főgonosz" szerepében, az alapkoncepció meg annyira gagyi volt nekem, hogy a fejem fogtam tőle. Nem hittem el, hogy az a nagy sztori, hogy mentsük meg a világot egy gonosz női kencefice gyártól, meg annak a gonosz igazgatónőjétől. Végig az volt az érzésem, hogy én igazából egy feminista kampányfilmet látok, mert annak tökéletes lenne. Csak akkor ne képregényfilmként akarják eladni... Egyszerűen egész mást vártam volna egy modernkori képregényfilmtől, mint amit kaptam. Számomra nagyon kiábrándító volt az egész.
Lehet, hogy ha nem a Macskanő címet adják a filmnek és nem DC képregényadaptációként adják el, akkor nem éltem volna meg ilyen negatívan. Valószínűleg akkor sem tetszett volna sokkal jobban, csak akkor nem fájt volna a szívem, hogy egy jó képregénykaraktert rontanak el.
Plusz Halle Berry egy alig takaró bőrruhában vonaglik. Egy ilyen nem lehet rossz film.
Én is imádom Halle-t, az egyik legszebb színésznőnek tartom, a jelenléte a filmekben máris pirospont nálam, de ebben a filmben még ezt is sikerült elrontaniuk. Nem hittem volna, hogy lehet olyan jelmezt tervezni, amiben Halle Berry gáz, de ez a film bizonyítja, hogy tévedtem. Egyszerűen iszonyat randa a jelmez. Ha maszk nélkül viseli, akkor egy útszéli prostinak néz ki, ha a maszkot is felteszi, akkor egy idióta útszéli prostinak. Szóval ez a másik, amiért haragudtam a készítőkre, sikerült egy ronda Macskanőt kreálniuk.
egy lapon sem említhető a Batman & Robinnal és a Superman IV mozis változatával, ha meg kiadón kívülre nézünk, de még az USA-ban maradunk, toronymagasan emelkedik az olyanok fölé, mint a Barb Wire, a Sin City 1.5 (amit valamiért Spiritnek neveznek) vagy a Howard the Duck… és ez az egész, az egész ló* ahhoz a *halomhoz képest, ami a Son of the Mask. Vagy a Hupikék törpikék mozifilm.
Én elsősorban a modernkori képregényfilmekre gondoltam, amikor a Macskanőt a legrosszabb képregényfilmnek tituláltam, de ha már itt tartunk, nálam még a Batman & Robin és a Superman IV is veri a Macskanőt, mert azokban legalább érdekesebbek voltak a főgenyák, és nem volt ilyen nyálas feminista a sztori...

(Pedig a Batman & Robintól is erősen feláll a szőr a hátamon.)
A Hupikék Törpikék pedig nem is volt olyan rossz szerintem, én még azt is a Macskanő elé rakom.

Ha nagyon erőlködni akarok, hogy a Macskanőnél szarabb képregényfilmet találjak, akkor talán a régi 80-as évekbeli Amerika Kapitány filmet mondanám, meg a 94-es F4-et (bocs ha nem pontosak a dátumok

).