Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 950246 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
Re:Pókember
« Válasz #5340 Dátum: 2013. június 13. - 13:35:55 »
Ejnye, nem olvastad a Kingpines Bosszú angyalai köteteket? ;) Jessica Drewra gondoltak, a PókNŐre, nem a Póklányra.
Bocs, szövegértés 1-es, leültem. :) Drew viszont tényleg simán mehetne.

Szerintem nincs Peternek női klónja. A Lánya, akire te gondolsz, az MC2-es Spider-girl, az egy alterverzum. Spider-woman meg van több is, 616-os világban, pl Mattie Franklin, Jessica Drew vagy Julia Carpenter. (a teljesség igénye nélkül)
Igen, rá gondoltam, csak azt nem tudtam, hogy az nem a 616-os, amiben a gyereke a Póklány. De az ultinál tényleg van női klónja.
http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=4808&catid=25
15. oldal. ;)
Arra gondolok, aki az ulti 69-ben jelenik meg, mint Jessica Drew, a Póknő, és Peter Parkerből klónozzák le. Mindenben ő, kivéve abban, hogy lány
SD. EJC.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5341 Dátum: 2013. június 13. - 14:24:38 »
A béna ruha & randa színésznő páros szerintem kizárt
Mondod ezt úgy, hogy az előző részben pont a pókszerkót szúrták el. :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5342 Dátum: 2013. június 13. - 14:35:18 »
Dehogy szúrták el! Megreformálták!  :brow: Csak túlzásba estek, de szerintem annyira nem lett gáz. Már megszoktam, lehet, csak azért mondom ezt, az elején nekem se tetszett, de végülis szerintem vállalható a maga univerzumában.
SD. EJC.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5343 Dátum: 2013. június 13. - 14:41:27 »
Az a szerkó több mint vállalható ;) Egyszer mertek újítani aztán a maradi rajongótábor rögtön heves anyázásba tört ki (holott nem rózsaszín balettruhába csomagolták) Csak tudnám ebben az esetben miért vette figyelembe őket a Sony? Hiszen úgy tudom a laikus nézőket akarták ott is meghódítani nem a fanboyokat :roll:

kaine: Kirsten utcai ruháját én másnak tudnám be mint rossz jelmezválasztásnak! Felőlem trapézgatyába is nyomhatják meg piros farmerbe az sem különösebben érdekel, csak egyvalami: A főhős latex gúnyája legyen penge :spidey: Kit izgat MJ-n milyen cipellő van vagy hogy áll a haja? Kirsten Dunst annyira rusnya hogy belőle még a legjobb sminkesek se tudtak volna többet kihozni  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5344 Dátum: 2013. június 13. - 14:53:24 »
Ha vállalható lett volna, akkor nem tértek volna vissza a Raimi-féle stílushoz, főleg nem ilyen látványos gyorsasággal. ;) Persze, megértem, hogy vannak, akiknek tetszett a "reform" jelmez is.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5345 Dátum: 2013. június 13. - 15:18:26 »
De azért azt sem lehet elmondani róla hogy oltári szörnyűre sikerült. Módosítani kellett volna rajta néhány dolgot és nem előkotorni a pince mélyéről a Raimi éra kellékeit :lol: Azt sem nagyon értettem hogy egy modern ruha miért von le a film élvezhetőségéből olyan drasztikusan? Számomra pl nem a jelmezzel hanem a gyenge színészi alakítással, az értelmetlen változtatásokkal és a félkész forgatókönyvvel volt leginkább bajom. A ruha annyira eltörpült ezek mellett hogy észre se vettem a hátrányait :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5346 Dátum: 2013. június 13. - 15:24:09 »
Amúgy az ASM ruha egy rohadt jó dolog volt. Mielőtt még ellehetne könyvelni, hogy ez válasz akármilyen kritikára is, lehet, hogy fel lesz vezetve a filmben a váltás, ill. be volt tervezve. A második dolog, hogy nem a Raimi féle jelmezt vették elő. A Raimi jelmez előtt volt a képregényes jelmez, aminek a mostani filmes megvalósítását láthatjuk a forgatási képeken. A Raimi kosztüm közel sem került a mostanihoz, sőt az egérarcúságával meg a gumicsizma beütésű lábbelikkel vizet sem vihet még az első ASM jelmeznek sem.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5347 Dátum: 2013. június 14. - 11:30:27 »
Na most ez pont olyan, mint amikor dolgozatnál mindenkinek ugyanaz a JÓ válasza. Akkor mindenki puskázott? Nem biztos. Itt is ugyanez a helyzet. A Pók szerkó, eredetileg úgy néz ki, ahogy kinéz. Ha 56 stúdió csinál Pókfilmet, akkor is mindegyiknél majdnem ugyanolyan lesz a szerkó, mert így néz ki eredetileg is. Ha meg elmennek a változtatás irányába, akkor meg az lesz, mint az ASM-es reform ruhával.
Az hogy a színezése hasonló azért van, mert a képregényben is ilyen a színezése, legalábbis szerintem. Ha másfajta anyagot kerestek volna hozzá, akkor biztos, hogy az árnyalata is másmilyen lenne, és az lenne feltűnő.
1 fix dolgot nem lehet sokféleképpen megcsinálni úgy, hogy mindegyik verzió teljesen elkülönüljön a másiktól.

-Szerintem.
SD. EJC.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5348 Dátum: 2013. június 14. - 11:37:20 »
Kit izgat MJ-n milyen cipellő van vagy hogy áll a haja? Kirsten Dunst annyira rusnya hogy belőle még a legjobb sminkesek se tudtak volna többet kihozni  ;D
A hsz-okból kiderült, hogy nagyon is sokakat izgatott.  ;) A másik pedig a te véleményed, és akkor és ott tényleg bénán nézett ki, de például az első részben kifejezetten szép volt. A harmadikban is.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5349 Dátum: 2013. június 14. - 12:10:37 »
Ja, ez is enyhe túlzás, mert voltak jelenetek, ahol kimondottan jól nézett ki. Pl. a 3.-ban a fehéringfeketenyakkendős pincér ruha tök jól állt neki - de egyezzünk meg, pont itt van a probléma, hogy csak egyes helyzetekben nézett ki jól és máskor győzködnöd kellett magad, hogy mégsem fest borzalmasan MJ ebben a göncben (pölö elsőben a szemétkihordásos jelenetnél úgy néz ki, mint egy khm utcalány).

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5350 Dátum: 2013. június 14. - 12:39:34 »
Nagyon úgy néz ki a dolog hogy az ASM 2-ben végre sikerül majd mindenkinek a kedvére tenni (csak nekem nem :lol:) egyrészt mert MJ-nek normális fizimiskája lesz, másrészt a pókszerkó is megkapja a klasszikus formáját az extra méretű bogárszemekkel :)
Egyébként a következő részben lévő ruhának mintha nem piros hanem enyhén bordó beütése lenne. Ez persze nem baj,de az előző trilógiában meg tudták csinálni normál pirosra.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5351 Dátum: 2013. június 14. - 15:58:11 »
Digitálisan átszineszik egy kicsit és már meg is van.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5352 Dátum: 2013. június 14. - 20:02:26 »
egyrészt mert MJ-nek normális fizimiskája lesz,

Viccelsz? Az a csaj nem egy szépség, finoman szólva.
Tejet kérek! Csokisat!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5353 Dátum: 2013. június 14. - 20:35:50 »
Nem értem mi bajotok az új lánnyal :nemtudom: Ja persze nem echte olyan mint a képregényben,de sokszor hajlamosak vagytok elfelejteni,hogy itt csak egy átlagos csaj lesz nem pedig topmodell és filmsztár!

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5354 Dátum: 2013. június 14. - 21:14:04 »
Ahogy álltam sorban, hogy fizessem ki a netet, ment az HBO ilyen promo tévén a szolgáltatónál és George Clooney mellett jelent meg az új MJ valami random filmben és ott kimondottan aranyos volt a csajszi. Szóval a remény megvan.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5355 Dátum: 2013. június 15. - 07:42:14 »
Abban a filmben szerepelt Clooney oldalán, ott ájultak el tőle, hogy tök jól játszik.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5356 Dátum: 2013. június 18. - 08:48:23 »
Tegnap bejelentették a 3. és 4. részt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5357 Dátum: 2013. június 18. - 11:30:34 »
Azért én még megvárnám a helyükben a 2-at...

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5358 Dátum: 2013. június 18. - 11:48:17 »
Merész lépés az biztos. Egyrészt nyilván a stúdióhoz akarják kötni a jogokat, másrészt bízom benne, hogy van tervük rá merre viszik tovább a történetet. Lehet, hogy tényleg a Sinister Six a céljuk és így meg is lehet csinálni. Én örülök a hírnek. A színészeket bírom, a rendező jó és az első rész is remek volt.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5359 Dátum: 2013. június 18. - 12:01:58 »
Wow még csak most kapcsolok. Negyedik részt is terveznek? :o Ez merész húzás a javából főleg mert eleinte trilógiáról volt szó. És igen a 4.részt lazán bebukhatják! Ráadásul nem biztos hogy a jó nép egyáltalán vevő lesz a harmadik részre :roll: Kb úgy fog járni mint az ASM 1 vagyis "aha reboot hát oké nem rossz nem rossz,de már már uncsi"...