Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949284 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Pókember
« Válasz #5360 Dátum: 2013. június 18. - 12:08:59 »
Azt nem értem, hogy mitől lettek ennyire bepörögve, hogy most a semmivel kapcsolatosan bejelentették? Még csak a forgatások sem jártak le..

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5361 Dátum: 2013. június 18. - 12:14:06 »
a 2. résszel is így volt, az elsőt még be se mutatták, de már be volt jelentve. A bevételek miatt én nem aggódom. Az első rész a legsikeresebb reboot.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5362 Dátum: 2013. június 18. - 12:25:41 »
A kérdés már csak az hogy biztosan szükség van még 3 részre ebből az amúgy is középszerű franchise-ból? Ezek a filmes szakik ott b*sszák el a direkciót mikor vérszemet kapnak és nem tudnak időben leállni :drying: Aztán az is elgondolkodtató hogy vajon azért lesz negyedik felvonás mert csak így tudják majd kellőképpen felvezetni a Sinister 6-et vagy a jogok megtartása végett készítek el csak el? Kövezzetek meg,de szerintem utóbbiról lehet szó :spidey:

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5363 Dátum: 2013. június 18. - 12:39:56 »
Mind a kettő benne lehet a dologban. Idővel kiderül. Középszerűnek nem nevezném az első részt, kimondottan jó volt. Persze sokaknak nem tetszett, hogy újrakezdték az elejéről. Én sem így csináltam volna, de nekem ennek ellnére sem volt unalmas, sőt. Sokan bántják ezt a filmet, de kaptunk egy képregényhű gonoszt, egy remek párkapcsolati szálat és végre elkezdtek egy résznél messzebbre tervezni. Az új részben is olyan ellenségeket hoznak be akik eddig még nem szerepeltek, lesz Ravencroft intézet, az eddigi legjobb jelmez. Az első résznek azért is volt nehéz dolga mert egy évben jött az Avengerssel és a Felemelkedéssel és ezekez nyilván léptékben nem tudta felülmúlni. Nem volt hibátlan, de nekem többet adott vissza a képregényből mint a trilógia. 

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5364 Dátum: 2013. június 18. - 12:59:25 »
Részemről csak annyi pozitívum volt az új rebootban hogy kapott egy újra dizájnolt jelmezt, normális szereplőgárdát és ennyi! A főellenség választás sem volt a legszerencsésebb mert ebben a karakterben nem sok lehetőség van ha őszinték akarunk lenni.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5365 Dátum: 2013. június 18. - 13:01:01 »
Az első rész a legsikeresebb reboot.

2:14-re vidd léci.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5366 Dátum: 2013. június 18. - 13:21:06 »
Wow, már 4. részt is terveznek? :o Nem semmi, nagyon magabiztosak. Mondjuk ez azt jelenti, hogy a 3. rész után legalább nem reboot jön. :hehe: Meg így jó sok idejük lesz megölni Gwent, kiváncsi vagyok, mikor lépik meg. :D
végre elkezdtek egy résznél messzebbre tervezni.
Annó Raimiék is elég messzire terveztek, egyenesen 6 részre. ;)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5367 Dátum: 2013. június 18. - 13:30:06 »
Meg így jó sok idejük lesz megölni Gwent

Ez.  :lol:

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5368 Dátum: 2013. június 18. - 13:34:05 »
Garfield a 4. rész bemutatója idején már 34 lesz. :uhoh:
Tejet kérek! Csokisat!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5369 Dátum: 2013. június 18. - 13:40:49 »

Ezt úgy mondod mintha legalább 20 év telne el 2 rész között :lol: Rajta amúgy se látszik meg a kor így akár lehetne Pókember 10 éven keresztül is :spidey:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5370 Dátum: 2013. június 18. - 14:05:04 »
de kaptunk egy képregényhű gonoszt
Melyiket? Mert a Gyík köszönőviszonyban sem volt a képregényessel. Nem volt rossz, de képregényes sem.
Ezt úgy mondod, mintha sok lenne. Peter Parker is nagyjából annyi lehet már.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5371 Dátum: 2013. június 18. - 14:06:45 »
Hát, Peter Parkernek is fel kell nőnie egyszer. :) De tényleg, semmi értelmét nem látom annak, hogy 3-4 részenként rebootoljanak. Vagy ha nem akarják túlságosan öregíteni Petert, akkor legfeljebb a színészgárdát cseréljék fiatalabbra, de ne törjék meg a sztorivonalat. Rohadtul nem lennék kiváncsi még egy Pók-eredettörténetre.

Annyiból sajnálom, hogy Raimit lecserélték, hogy ő nagyon értett a klasszikus ellenségekhez. Ha maradt volna a rendezői székben, láthattunk volna egy tök jó Skorpiót, vagy Mysteriot. Szerintem Gyíkot is jobban megcsinálta volna.
Meg a másik, hogy így elvesztettük J.J.-t. :( Azért valahogy vissza kéne hozni őt és a Hírharsonát a játékba, mert így hiányzik az a bizonyos hab a tortáról.

Így belegondolva, azért is örülök, hogy a pókrucit visszaterelték a helyes irányba, mert kínzás lett volna még három részt végigszenvedni az előző elcseszett szerkóval. :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5372 Dátum: 2013. június 18. - 15:41:58 »
Idézet
Így belegondolva, azért is örülök, hogy a pókrucit visszaterelték a helyes irányba, mert kínzás lett volna még három részt végigszenvedni az előző elcseszett szerkóval. 

Ha netán úgy döntenek a fejesek hogy maradjon az ASM 1-ben megismert ruha, az tuti némi ráncfelvarráson esett volna át mire eljut mondjuk a 3-4.részig! A valódi kínzás pedig az lenne ha Raimi dirigálna le 6 Pók filmet egy huzamba :hehe: Ez a klasszikus ruha meg olyan semmilyen szerintem. Legalább módosítanának rajta akár csak egy hangyaf*sznyit mint pl az Ultimate Pókember rajzfilmben.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5373 Dátum: 2013. június 18. - 16:16:41 »
Az ASM 6. része alapján a kinézete és a motivációja rendben volt. A családja maradt ki értehetetlen okokból amit sajnálok. Nyilván vannak itt akik jobban értenek a témához én csak az alapján írom amit írok amit olvastam. Octavius sem volt jobban megoldva bármennyire is mondják. A boldog családi élete a feleségével, hogy csajozási tippeket adott Peternek és a végén az önfeláldozása nekem teljesen tönkrette a karakterét. Molina külsőre passzolt a szerepre és remekült játszott, de a karaktere nem volt olyan képregénypontos, hogy el kéne ájulni tőle.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5374 Dátum: 2013. június 18. - 19:09:10 »
Ezt úgy mondod mintha legalább 20 év telne el 2 rész között :lol: Rajta amúgy se látszik meg a kor így akár lehetne Pókember 10 éven keresztül is :spidey:
Tudni kéne, hogy alakul majd, most Peter 16-17, ha ugranak minden rész között vagy 5 évet akkor oké, de ha nem haladnak ilyen nagy léptékben, és még marad az iskolás korszak, akkor az azért már nem nézne ki olyan jól.  Most se ideális a helyzet, egy 16 éves kölyköt nem egy 27 éves színésznek kéne játszania.
Tejet kérek! Csokisat!

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5375 Dátum: 2013. június 18. - 20:13:36 »
A 2-ben befejezik a középsulit. Egyetemre pedig bármilyen korú ember járhat.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5376 Dátum: 2013. június 18. - 23:44:48 »
4. rész után jöhet a One More Day megfilmesítése.  :hehe:

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5377 Dátum: 2013. június 19. - 17:35:32 »
WTF? :spidey: Mary Jane feltűnését áttolták a harmadik filmre az Entertrainment Weekly szerint, de Shailene Woodley is megerősítette.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5378 Dátum: 2013. június 19. - 17:44:07 »
A Comicbookmovie-n is megírták... :-\
Pedig rohadt kivi lettem volna a kiscsajra és vártam volna mindenki megbánnós kijelentését a bemutató után ;D :'(
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5379 Dátum: 2013. június 19. - 18:55:26 »
Az mondjuk tetszett volna, ha úgy oldják meg, hogy a második részben csak May néni emlegeti MJ-t, közben a film végére látszólag minden rendeződik Peter élete körül, rendesen összejönnek Gwennel, stb. aztán a legutolsó jelenetben megjelenik az ajtóban a "face it, tiger" szöveggel. :brow: Bár ehhez dögösebb MJ kellett volna. (Mondom ezt úgy, hogy nekem is bejön a kiscsaj, de teljesen más a kisugárzása.)