Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 948973 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

peti40

• Keselyű
  • **
Re:Pókember
« Válasz #5460 Dátum: 2013. június 22. - 10:10:15 »
Én sem 100%-osan a régit akarom. A tökbomba helyett lehet az ami a régiben volt. A maszkot meg lehet, olyan félelmetesre csinálni, hogy nem lenne nevetséges. Meg kell nézni a régi horrorok maszkjait. Zseniálisak. Plusz most már ott van az avataros technika, amivel remekül lehet mimikát rakni bármilyen maszkra. Csak ne egy egy ilyen elbaszott vasember-batman keveréket csináljanak. A Robotzsaru remake is ott fog elcsúszni. A röhögés meg azért van nyilván mert totál pszichopata. :D A megbomlott személyiség meg kell a Manóhoz. Nekem nem elég egy random szörnyeteg.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5461 Dátum: 2013. június 22. - 10:19:02 »
Azért a random szörnyetegnek is épp elég mentális problémája volt. Tőle viszont jobban lehetett félni mert az ereje hatalmas volt és alig lehetett ártani neki! Ha már modernizálás akkor olyasmit csinálnék belőle mint a Beetle. A röpdeszkát eleve ökörségnek tartom és az egyik gyenge pontjának, szóval miért nincs helyette inkább szárnya mint az aktuális Vészmanónak? Csak a testére kéne páncél míg a fején valami spéci maszk/sisak keverék lenne.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #5462 Dátum: 2013. június 22. - 11:18:11 »
Azért elég gáz lenne, ha a másodikban is egy nagy zöld szörny lenne a gonosz...
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5463 Dátum: 2013. június 22. - 11:44:19 »
Pont itt kezdődnek a gondok :roll: Más ellenfelet kellett volna választani első nekifutásra és nem egy olyat aki 3 méter magas, zöld bőrű és tudathasadásos. Más szóval ha netán az ultimate manó mellett döntenek akkor kapnak majd hideget meleget a közönségtől!

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5464 Dátum: 2013. június 22. - 11:52:11 »
Az a baj, hogy a Gyík nem tudathasadásos, szóval azt eléggé elcseszték.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5465 Dátum: 2013. június 22. - 12:57:33 »
Először kék Elektró, most meg zöld hajú Osborn? :roll: I have a bad feeling about this... Remélem, nem egy Joker-utánzatot kapunk.

Meglepődnék, ha Osborn már a kövi részben akciózna.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5466 Dátum: 2013. június 22. - 17:48:23 »
Pont ezt akartam írni. Ha Ulti manó lesz, az kb ugyanaz lesz, mint a Gyík. Nagy, zöld, de a Gyíkból legalább ki tudtál húzni pár értelmes mondatot. A Manó meg csak hörögni fog összevissza, ismerve a képregényből.

Meglepődnék, ha Osborn már a kövi részben akciózna.
Szerintem, ha van egy kis gógyijuk a Manó lesz a zárókép, hogy megszüóletik, esetleg kirepül az utcára, és ennyit is fog szerepelni, mint főgonosz a filmben.
SD. EJC.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5467 Dátum: 2013. június 22. - 17:53:28 »
Tévedsz, ugyanis az Ultimate Goblin az első felbukkanása után már képes volt a beszédre ;)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5468 Dátum: 2013. június 22. - 18:12:44 »
a Gyíkból legalább ki tudtál húzni pár értelmes mondatot.

:53  ;D

Szerintem, ha van egy kis gógyijuk a Manó lesz a zárókép, hogy megszüóletik, esetleg kirepül az utcára, és ennyit is fog szerepelni, mint főgonosz a filmben.

Szerintem is zárójelenet lesz a Manóból.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5469 Dátum: 2013. június 23. - 15:23:01 »
Tévedsz, ugyanis az Ultimate Goblin az első felbukkanása után már képes volt a beszédre ;)
Nekem ennyi maradt meg a sorozat ezen részéből, amikor olvastam. Nagy zöld, és ÁÁÁÁ ARHHH, meg ilyenek. :)

:53  ;D

Szerintem is zárójelenet lesz a Manóból.
Erről beszéltem. Ő legalább elmondta, értelmesen, hogy mit akar. ;)

TAXI!  ;D

http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=82070

SD. EJC.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5470 Dátum: 2013. június 23. - 17:17:47 »
Eddig a Pókis képek meggyőzőek. Rinónak a "final form"-jára vagyok kíváncsi még.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5471 Dátum: 2013. június 23. - 22:14:26 »
Eddig a Pókis képek meggyőzőek.
Ja, ez a pókszerkó nagyon pöpec. :D

Idézet
Rinónak a "final form"-jára vagyok kíváncsi még.
Szerintem a robot/exoskeleton verzió lesz...

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #5472 Dátum: 2013. június 24. - 11:59:06 »
Szerintem a robot/exoskeleton verzió lesz...
Nagyon sanszos!
SD. EJC.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5473 Dátum: 2013. június 24. - 12:32:03 »
Világosítson már fel valaki hogy mi olyan f*sza ebben a jelmezben? A jól bevált régi sablonos rucit viseli ami minden csak nem éppen új ;D Jó, azt elismerem hogy a kosztüm anyaga,színe és szemlencséje nevezhető minimális váltásnak,de annyira nem kiemelkedő egyik sem. Ebben a filmben inkább az ellenfelekre leszek majd kíváncsi!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5474 Dátum: 2013. június 24. - 12:54:06 »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5475 Dátum: 2013. június 24. - 13:09:53 »
Éreztem én hogy valaki jön és kiemeli a mondandóm ezen részét ;D Egyébként attól mert bevált egyszer, még nem kéne sokadjára is lenyomni a közönség torkán. Apró kis módosításokat eszközölhetnének rajta ami némileg kissé feldobja és modernizálja ezt az unalmas outfit-et!

Hasonlóan képzelem el a ruháját mint ezen a képen (a legutolsó):

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5476 Dátum: 2013. június 24. - 13:50:21 »
Egyébként attól mert bevált egyszer, még nem kéne sokadjára is lenyomni a közönség torkán.
Ha egy jelmez design túlél ötven évet és máig népszerű, akkor nem csak egyszer vált be. ;)
Egyébként jódarabig ez marad a filmes jelmez is, szokj hozzá. ;D Az előző részben próbáltak radikálisan újítani, nem jött be nekik. Még egyszer nem fogják kockáztatni, hogy beégjenek a pókszerkóval.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5477 Dátum: 2013. június 24. - 14:00:25 »
Akármennyire is régi a klasszikus kosztüm, szerintem mindnyájunk így ismerte meg a Pókfejt.  A laikus néző meg a legkisebb változástól is zavarba jön, mikor ültem az ASM alatt a moziban körülöttem csak vakarták a fejüket és kérdezték a társuktól, hogy ez mi is most. Ezért nem panaszkodhatok a rucival kapcsolatosan, mert csak annyit csinálnak, hogy megvalósítják a jól ismert képregényes ruhát, sőt, mérföldekkel jobban, mint Raimiék. Persze én lettem volna a legboldogabb, ha magasfokon is bevált volna az újítás, de ezért van a mondás, hogy this is why we can't have nice things.

És, akkor, ha valaki még kételkedne:

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5478 Dátum: 2013. június 24. - 14:23:38 »
Tejet kérek! Csokisat!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #5479 Dátum: 2013. június 24. - 15:43:55 »
Tulajdonképpen annyira nem ver földhöz az a tény hogy mostantól a klasszikus ruhát fogják alkalmazni, csak ugye a képregényben is az volt a divat hogy alkalmanként lecserélte egy másikra ha úgy adódott. Vagy mint mostanában mikor több ruhát is tart egyszerre kimondottan olyan ellenségekhez, akik lazán kicsinálnák egy sima kezeslábasban :spidey: Nem akarom őt páncélba látni,de az lenne a minimum a stúdió részéről hogy ebben a franchiseban végre elkészítik normálisan képregény hűen a szimbióta kosztümöt példának okáért! Hirtelen más jelmez nem jut az eszembe ami miatt csak úgy ledobná magáról a piros-kék hacukát.