Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949515 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #5600 Dátum: 2013. július 13. - 13:14:34 »
Így effektezve tényleg nem rossz Elektro. :D Bár még mindig van egy kis Dr. Manhattan beütése. :D Én úgy nézem, a fején az a kütyü valami töltöttség mérő lesz. Csipogni fog, ha lemerül az aksi? :hehe:

Victor Zsasz (ő csak cameózik)
Benne volt a filmben? :o Hol?
Igaz, a Begins idején még nem ismertem a karakterét, csak az Arkham Asylum game óta tudom, hogy kicsoda.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5601 Dátum: 2013. július 13. - 13:59:49 »
Ő az akinek a tárgyalásán vannak, amikor mindeki felháborodik, hogy a bűnözőket Crain a saját magánklinikájára viszi rendszeresen. És a film végén ő akarja késsel elkapni Rechelt és a kisgyereket.

És én is csak akkor vettem észre, miután kipörgettem az Arhamot.  ;)
Amúgy egy rakás pók ellenséget is lehetne cameoztatni, vannak ott is papír vékonyságú figurák, akik nem szorulnak bonyolult magyarázatra. Tökéletes példa rá Rengető, aki a játékokban is csak mindig ilyen előbukkanó karakter volt, akit gyorsan letóltak.
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 13. - 14:03:05 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5602 Dátum: 2013. július 13. - 14:22:39 »
Ő az akinek a tárgyalásán vannak, amikor mindeki felháborodik, hogy a bűnözőket Crain a saját magánklinikájára viszi rendszeresen. És a film végén ő akarja késsel elkapni Rechelt és a kisgyereket.
Azta... Nem semmi. :D Kár, hogy a homlokán nincsenek vágások. :D

Idézet
Amúgy egy rakás pók ellenséget is lehetne cameoztatni, vannak ott is papír vékonyságú figurák, akik nem szorulnak bonyolult magyarázatra. Tökéletes példa rá Rengető, aki a játékokban is csak mindig ilyen előbukkanó karakter volt, akit gyorsan letóltak.
Annyira el tudnék képzelni én is egy olyan Póki filmet, ami egy nagy akciójelenettel indít, hogy Póki elkap egy random szuperbűnözőt és legyakja... ;D Totál képregényes lenne. :D Tényleg, a TDK-ban volt is ilyen, ott a Madárijesztő cameózott így. :D

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5603 Dátum: 2013. július 13. - 16:32:17 »
Lehet, hogy az új film így indít majd.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #5604 Dátum: 2013. július 13. - 18:37:46 »
Sőt, ahogy néztük a pre-Rinós Giamattit a forgatási képeken, valahogy úgy is tűnik. Az elején megállítja a Pókfej és onnan indul a szál.

balogh44

• Thanos
« Válasz #5605 Dátum: 2013. július 15. - 21:46:43 »
A fekete pókruhát remélem jól megcsinálják, már ha eljutunk odáig!
Amúgy gondolom tudjátok hogy nem sokon múlt, hogy nem a klasszik kinézetett kaptuk anno:

De hogy Ben-t idézzem: "Ha Raimi nem egy balfasz akkor ilyen lett volna. De Raimi balfasz."
Biza! ;)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5606 Dátum: 2013. július 15. - 22:21:07 »
Na ezért hívom én a trilógiát a rossz kreatív döntések sorozatának.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5607 Dátum: 2013. július 15. - 22:36:25 »
Ez a ruha volt Venomon, nem?

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5608 Dátum: 2013. július 15. - 22:37:53 »
Hagyjuk már :roll:   Raimi trilógiájában volt jó és rossz dolog is, ugyanúgy ahogy Webb Csodálatos Pókijában.
Amúgy akkor hasonlítsuk Raimi filmjeit Webb munkájához, ha az utobbi is elkészített három filmet.

Emlékezzünk vissza Raimi első Pókemberjével még nem volt annyi gond ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5609 Dátum: 2013. július 15. - 22:41:52 »
Amúgy akkor hasonlítsuk Raimi filmjeit Webb munkájához, ha az utobbi is elkészített három filmet.

Emlékezzünk vissza Raimi első Pókemberjével még nem volt annyi gond ;)
Haver, te a korodhoz képest bölcs vagy!  :worship:

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5610 Dátum: 2013. július 15. - 22:49:30 »
Köszi :) már mondták ( jó annira nem sokan ;D) de épp most olvastam az irásod a Marvel képregényfilmekről,
ami a CSP vol 2. 20-on valahanyadik számában volt, ilyesmit írtál te is ;)

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5611 Dátum: 2013. július 15. - 22:51:27 »
Nekem már abban is elég sok dolog szúrja a szemem, de tény, hogy a legjob volt a trilógiában. Az meg hogy a második részt sokan a legjobb képregényfilmnek tartják röhej. A két rendező összehasonlításában sok fog múlni a mostani filmen. Nálam eddig Webb vezet mert nagyobb hangsúlyt kaptak nála a karakterek, ebben persze a forgatókönyvnek is szerepe van, de a rendező se mindegy hogy instruálja a színészeit. Elég csak megnézni a két párkapcsolati szálat, kilóméterekkel az új film nyer ebből a szempontból. Amúgy én Raiminél azt vettem észre, hogy a látványelemekhez nagyon ért, a színészvezetéshez meg nagyon nem.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5612 Dátum: 2013. július 15. - 23:00:46 »
Szerintem meg pont hogy a második film vitte az egész trilógiát, annak a résznek volt mondanivalója, nem csak na bunyózzunk egy jót és poénkodjunk (persze ez is hozzátartozik Peter személyiségéhez ;)) hanem jelentést adott Pókember mottójának:"A nagy erő nagy felelősséggel jár" . És szerintem a kapcsolatrendszer is ki volt építve,
Pl Harry és Pókember vagy Peter és MJ között.Pont itt érezhetó volt a kettőjük közötti feszültég és, hogy Peter tudja, hogy felelősséggel tartozik a bajba jutott emberekért, ezért lemond a Mary Jane-nel való szerelméről. ;)
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 15. - 23:10:32 írta Comicboy »

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #5613 Dátum: 2013. július 15. - 23:01:10 »
Nekem már abban is elég sok dolog szúrja a szemem, de tény, hogy a legjob volt a trilógiában. Az meg hogy a második részt sokan a legjobb képregényfilmnek tartják röhej. A két rendező összehasonlításában sok fog múlni a mostani filmen. Nálam eddig Webb vezet mert nagyobb hangsúlyt kaptak nála a karakterek, ebben persze a forgatókönyvnek is szerepe van, de a rendező se mindegy hogy instruálja a színészeit. Elég csak megnézni a két párkapcsolati szálat, kilóméterekkel az új film nyer ebből a szempontból. Amúgy én Raiminél azt vettem észre, hogy a látványelemekhez nagyon ért, a színészvezetéshez meg nagyon nem.

A Szimpla ügy című filmje erre simán rácáfol.  ;)

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5614 Dátum: 2013. július 15. - 23:22:10 »
Peter szemszögéből érthető volt a párkapocsolat, bár az ő oldaláról is túlzás volt. A képregényben meddig szekálta May néni, hogy találkozzon MJ-vel, de Petert nem is érdekelte.  MJ oldaláról nem. A 2-3 rész végig arról szólt, hogy MJ be volt sértődve valamin, Peter nem ment el az eőadásra-amit állandó teltházzal játszottak és bármikor elmehetett volna Peter és el is ment később.
A 3-ban meg féltékeny volt Peter sikerére. A másik meg, hogy semmi kémia nem volt a két színész között. Az egész megvédem MJ-t azzal, hogy nem vagyok vele doognak akkor lett volna súlya ha Peter előbb elveszíti Gwent. Az első részben meg amerikai suttyó szintre vitték kapcsolatukat. Már akkor szerette mikor még észre se vette a lányokat, plusz a szomszéd lány motívum és ami a legjobban zavar az egészben, hogy amikor Peter narrál a film elején azt mondja, hogy ez a történet egy lányról szól. Hát nem tudom, de sztem Peter története többről szól minthogy becserkésszen egy csajt.
A második rész legnagyobb baja a közepe és nem azért mert Peter nem Pókember hanem mert nem tudták értelmesen kitölteni ezt az időt és jött az idióta házmester, meg may néni monológja ami rettenetesen kínos volt. Ami még baromira zavart, hogy Peter a filmben azért megy a pankrációra, hogy nyerjen egy kocsit, hogy MJ elaléljon, a képregényben pedig csak a képességeit akarja tesztelni. Az egész hidas dolog meg nekem nagyon kiakasztó volt.

Az új filmben Peter és Gwen kapcsolata azért tetszett mert nem volt semmi Hollywoodi túlzás, hanem egyszerűen vonzódtak egymáshoz és kész. Sokkal érettebb volt a kapcsolat, például mikor Gwen beszél az apjáról és ahogy erre Peter reagál, meg amikor kérdőre vonja Gwen Petert, hogy miért nem volt ott az apja temetésén, Peternek nem kellett semmi konkrétat mondania és Gwen megértette, és nemcsak arra használták, hogy ledobják valahonnan.   

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5615 Dátum: 2013. július 15. - 23:22:56 »
Na ezért hívom én a trilógiát a rossz kreatív döntések sorozatának.
Azért ezt erős túlzásnak tartom. Tény, hogy a 3. résznél kicsit elszállt vele a ló, de az első két rész tök jó volt. ;)

Jogos! Viszont páronként összehasonlíthatjuk a filmeket. ;D Ha az összhatást nézem, akkor nálam eddig 1-0 Raimi javára. :)

Amúgy komolyra fordítva a szót, biztató jel, hogy Webb tanul a hibáiból (vagy a stúdió lökdösi a helyes irányba - pl visszahozták a régi pókszerkót), szóval a második rész akár jobb is lehet, mint az első. Engem igazából az aggaszt, hogy mit fognak kavarni az Osbornokkal, mert ez az, amit nagyon el lehet rontani.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5616 Dátum: 2013. július 15. - 23:26:31 »
Nálam Webb vezet.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #5617 Dátum: 2013. július 15. - 23:31:19 »
Nálam meg 2-1 Raimi iavára ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5618 Dátum: 2013. július 15. - 23:44:38 »
Az egész megvédem MJ-t azzal, hogy nem vagyok vele doognak akkor lett volna súlya ha Peter előbb elveszíti Gwent.
Szerintem annyi esze anélkül is volt, hogy erre számítson. A képregényben sem Gwen halála után kezdi félteni a barátnőit.
Idézet
Ami még baromira zavart, hogy Peter a filmben azért megy a pankrációra, hogy nyerjen egy kocsit, hogy MJ elaléljon, a képregényben pedig csak a képességeit akarja tesztelni.
Rosszul emlékszel. A képregényben is azért megy, hogy pénzt szerezzen a képességeivel. Sima nyereségvágyból. Ez volt az Amazing Fantasy 15 mondanivalója.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #5619 Dátum: 2013. július 15. - 23:56:12 »
Az Amazing Fantasy ból van újabb frissített kiadás? Mert a napokban olvastam el és legelőször csak a tesztelés miatt ment aztán kapott egy ajánlatot egy fickótól és onnantól kezdve lépett fel pénzért.