Szerintem a két verziót fogják ötvözni, ahelyett, hogy maszkot kapna, az arca fog torzulni. Ezt még valahogy el tudom fogadni. Jó lenne majd egy jobb felbontású képet látni. Annyi biztos, hogy nem Norman az. A színész azt nyilatkozta, hogy itt csak bemutatják Normant és majd a későbbi filmekben lesz nagyobb szerepe. Szerintem nem is annyira az Ultimate vonal alapján mennek a készítők hanem a Spectacular Spider-Man rajzfilm alapján. Az nekem baromira tetszett a rajzolása ellenére. A kinti fórumokon már írogatják, hogy túl lesz zsúfolva a film, de azért mert készítettek egy ilyen posztert, ez a jelenet nem lesz benne a filmben. Paul Giamatti is elmondta, hogy a Rhino csak két két jelenetben lesz benne össz vissz. A Goblin sztori úgy fog indulni szerintem, hogy Norman Harryn próbálja ki a szérumot. A Rhinonak két formája lesz a filmben, erről a képről nem lehet megmondani, hogy ez a végleges-e, lehet, hogy csak az első fázis. Már nagyon várom a trailert. Még annyit, hogy a Goblin arca sokkal jobban néz így ki mint az a Power Ranger cucc a régi filmben. Én valahogy mindig ilyen félelmetes arcot képzeltem a karakter filmváltozatához.
A film viral marketing oldalán volt egy cikk Shockerről. Ez az új koncepció nekem nagyon tetszik, a másodvonalbeli bűnözők jelen vannk és az alkotók nem a semmiből rántják elő őket egy film erejéig amikor szükségük van rájuk. A legjobb dolog ami a képregényfilmekkel történhetett a Marvel filmes Univerzum felépítése. A Pókember koncepciója is erre épül.