Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 948969 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Pókember
« Válasz #6140 Dátum: 2014. február 02. - 20:59:08 »
valóságtól teljes mértékben elrugaszkodott klisés karaktertől?
Képes vagy ilyet írni egy pókemberes fórumon? :D Te eretnek!

Ez az igazság baszki ;D De mindezek ellenére én is csipázom Pókit a magam módján :)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6141 Dátum: 2014. február 03. - 02:47:53 »
Új Póki előzetesek:

« Utoljára szerkesztve: 2014. február 03. - 02:59:22 írta Psycho »

BuB

• Pókfej
« Válasz #6142 Dátum: 2014. február 03. - 09:30:27 »
He,de komoly...  :spidey: sztem ez lehet az egyik legjobb Pók film, ha nem lenne az éljenzős tömeg benne  :hehe:
nagyon jónak tűnik basszus, még ez a zene is ádáz benne. Most ettől nagyon sokat várok!  :spidey:
Poénok (Yes, Peter ismét poénkodik, látod ezt Raimi, LÁTOD???) , látványos akciók, Pókis mozgás.

No, azt hittem már a zuhanást kihagyták a trailerből... oké, kilátta, Gwen, Manó, és Póki együtt egy tetőn...  :uhoh: :o
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 03. - 09:32:14 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6143 Dátum: 2014. február 03. - 10:56:03 »
Az éljenzős tömeg tényleg picit túljátszott meg fárasztó. Másképp eddig minden nagyon ígéretes! Bármennyire is úgy hiszem, hogy működött az előző ruha, be kell valljam, hogy rrrrrrrohadt jó  a mostani! Igazán Pókemberes.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6144 Dátum: 2014. február 03. - 12:49:15 »
Az elektromos részek ÜTNEK benne nagyon. :) De Harry, basszus... szegény Harry kicsúfolása ez a selyemfiú. Justin B. is komolyabbnak tűnne.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6145 Dátum: 2014. február 03. - 12:57:02 »
De Harry, basszus... szegény Harry kicsúfolása ez a selyemfiú. Justin B. is komolyabbnak tűnne.
Szerintem meg ő tűnik első látásra a legérdekesebb karakternek. Abszolút sznobnak és önteltnek tűnik, egy milliárdos kisfiához totál illik ez a karakter. És szerintem nem is áll olyan messze Harry egynéhány korábbi (pl. 94-es rajzfilm, jó-néhány képregény) megközelítésétől sem.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6146 Dátum: 2014. február 03. - 12:58:33 »
Eddig nálam is bejövős. Jobb, mint Franco betépett, érzelmektől mentes, halott arca.  :)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6147 Dátum: 2014. február 03. - 13:07:25 »
Fura módon nekem is Harry az egyetlen olyan karakter ebből a változatból ami kicsit is érdekel. Biztosan nem lesz valami nagy eresztés,de Franco-ra már most köröket ver! Ráadásul a klasszikus Pók hívőknek meg alapból tetszenie kéne, mivel eddig ez a srác hasonlít legjobban a retro kinézetű Harry-re (aki brillantinnal keni a haját :hehe:)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6148 Dátum: 2014. február 03. - 13:25:41 »
Abszolút sznobnak és önteltnek tűnik, egy milliárdos kisfiához totál illik ez a karakter.
Épp ez a bajom ám vele. Hogy tök sztereotip ficsúrt csináltak belőle. Harry abszolút nem ilyen. Hiszen az apja sem egy átlagos milliárdos. Harry gyerekkora sz*r volt, és ez minden nyomát rajta hagyta szegény srácon.
Idézet
És szerintem nem is áll olyan messze Harry egynéhány korábbi (pl. 94-es rajzfilm, jó-néhány képregény) megközelítésétől sem.
A 94-esben teljesen jó Harry volt, de igaz, hogy 2000 után volt egy olyan sori, amiben ilyen Harry volt. Az volt az első, amit már nem tudtam nézni. De képregényben sosem volt ilyen. Ha te emlékszel rá, légyszi tájold be, hogy mikor, mert kivi lennék rá.
Eddig nálam is bejövős. Jobb, mint Franco betépett, érzelmektől mentes, halott arca.  :)
Pedig ő éppen hogy jól adta elő Harryt.
Ráadásul a klasszikus Pók hívőknek meg alapból tetszenie kéne, mivel eddig ez a srác hasonlít legjobban a retro kinézetű Harry-re
:nemtudom: Egyetlen egy ránc, vagy él sincs rajta, ami hasonlítana hozzá.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6149 Dátum: 2014. február 03. - 13:30:00 »
Justin B-nek mi köze ehhez? Dane DeHaan nagyon jó a szerepre. Ez a gyerek egy pszichopata. Zseniális! Nem láttátok Az erő krónikáját?

--
Peter kicsit nagyképű. Biztos a fejébe szállt a siker, aztán jön Elektro és visszavesz és kapunk egy kis személyiségfejlődést. Megint rájön, hogy a nagy erő nagy felelősséggel jár

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6150 Dátum: 2014. február 03. - 13:37:20 »
Peter kicsit nagyképű. Biztos a fejébe szállt a siker, aztán jön Elektro és visszavesz és kapunk egy kis személyiségfejlődést. Megint rájön, hogy a nagy erő nagy felelősséggel jár

Nekem nem az jött le, hogy nagyképű, örömömre és meglepődésemre. Főleg ott, ahogy Maxxal bánik, miután megmentette, vagyis, mint egy hős, akinek nem lenne ideje pár szó erejéig bátorítani valakit, de mégis megteszi, akaratlanul is talán. A Times Square-es jelenetnél is csak segíteni próbál meg picit oldani a feszültséget (no pun intended, heh  :D ). Legalábbis eddig, aztán lehet, hogy a teljes filmben tényleg picit ellesz, de egyelőre nekem nem tűnik annak.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6151 Dátum: 2014. február 03. - 13:49:04 »
Justin B-nek mi köze ehhez? Dane DeHaan nagyon jó a szerepre. Ez a gyerek egy pszichopata. Zseniális! Nem láttátok Az erő krónikáját?

--
He, tudtam, hogy emlékeztet ez a gyerek vmelyik Harry-s rajzra, és téééélleg  :D

Hogy ne láttam volna, én épp emiatt tartom rohadt jó választásnak... ott is zseniálisan hozta a pszichot a gyerek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6152 Dátum: 2014. február 03. - 14:08:23 »
Csakhogy Harry nem pszicho, épp itt a bibi. Csak JMD alatt lesz az, a 90-es években. Ahol a film tart, ott egy szerencsétlen, útkereső, önbizalommentes jó srác. Összekeveritek az apjával.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6153 Dátum: 2014. február 03. - 14:14:46 »
Csakhogy Harry nem pszicho, épp itt a bibi. Csak JMD alatt lesz az, a 90-es években. Ahol a film tart, ott egy szerencsétlen, útkereső, önbizalommentes jó srác. Összekeveritek az apjával.

Jusson eszünkbe az első trailer is, ahol egyik jelenetbe az apja ágya mellett, pont, hogy teljesen megfelel a leírásodnak. Az apja elfogadását kereső, fiatal srác jelenik meg. Könnyen lehet, hogy a Peter előtt feltüntetett magabiztosság csak egy takaró akar lenni, nem a megtévesztésért, hanem a problémái elrejtéséért.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6154 Dátum: 2014. február 03. - 14:25:55 »
Az elsnőél jobbnak tűnék, bár vannak ebben is erőltetett részek. Azért moziban nézős :spidey:
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #6155 Dátum: 2014. február 03. - 14:48:48 »
Harry gyerekkora sz*r volt, és ez minden nyomát rajta hagyta szegény srácon.
Oké, szerinted az általam leírt vonásokkal a kiegyensúlyozott szeretetteljes gyerekkor ruház fel valakit??  :hehe:
Erre a srácra csak ránézek, és azonnal látom, hogy sz*r volt a gyerekkora.
A 94-esben teljesen jó Harry volt, de igaz, hogy 2000 után volt egy olyan sori, amiben ilyen Harry volt.
Épp mostanában néztem újra angolul a teljes 94-es sorozatot. Harry abban tipikusan ilyen volt.  ;)
Harry a szeretetet maximum szótárból ismeri, folyamatosan rinyál, hogy vele nem foglalkozik senki. Érzelmi megnyilvánulása max a féltékenység, de az MJ-vel való kapcsolatát a birtoklásvágy jellemzi a leginkább (ahogy Tündi fogalmazta, egy férfi testbe bújt női karakter  :lol:). Miután MJ nem őt választja, hanem Petert ő nyíltan hangot ad annak, hogy miért tette ezt, amikor ő sokkal többet (anyagilag) tud adni neki. És úgy gondolja, hogy Peter ellopta tőle MJ-t, mert számára a szerelem, mint fogalom nem létezik, és azt hiszi, ha kiesne Peter a képből MJ az ővé lenne.
ÉS EKKOR MÉG NEM IS LETT BELŐLE MANÓ!!
Azután jöttek az olyan cifra dolgok, mint fegyverrel kényszeríteni MJ-t az esküvőre...
Igen, a "képregényben is volt pszicho Harry" alatt tipikusan a JMD sztorikra gondoltam.  ;)
Egy rakás író egy rakás megközelítéssel áltt egy-egy karakterhez. A film ezekből szabadon válogathat, sőt kell is, hogy válogasson, sose cél az, hogy mindet visszaadja. A Franco féle Harry egy megközelítése volt a karakternek, ami nekem is tetszett, a sorozat legjobbja volt! Most nem szabad ugyanezt a megközelítést használni, hanem máshoz KELL nyúlni, mert akkor csak önismétlés lenne. Ezért tetszik ez a karakter (a legjobban), mert így van értelme rebootot csinálni, nem úgy, hogy leutánozzuk Defao Normanjét, csak most Curt Connorsal (borzalmas volt).

Akkor Batman filmnél is a 40-es évek karaktereitől kéne elindulni, és 3-4 film alatt eljutni a 80-as évekig?
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 03. - 15:37:29 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6156 Dátum: 2014. február 03. - 15:19:14 »
Azt hittem. Ezt te tudod jobban. Én végül is csak annak örülök, hogy ezt a színészt újra filmen láthatom. Ha valódi geek filmet akarunk látni, ami tiszteli minden szempontból a képregény alapot és nem ír szét karaktereket, mint (valószínűleg)Rínó ,eg deathpool, akkor a Marvel Studios filmjeit kell nézni. Szerintem.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6157 Dátum: 2014. február 03. - 15:23:05 »
Legalább Harry frizurája ne lenne ilyen lenyalt, akkor simán elhinném hogy ez az a karakter.
A zene, vagy inkább elektronikus zörej tök semmit mondó, passzol Zimmer mai zsáneréhez, sajnálom Horner lecserélését, ő az egyik kedvenc zeneszerzőm.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6158 Dátum: 2014. február 03. - 16:36:08 »
Poénok (Yes, Peter ismét poénkodik, látod ezt Raimi, LÁTOD???)
Azért ezt ne kiabáld el... :hehe: Lehet, hogy megint ellőtték az összes poént a trailerben. :hehe:

Különben nagyon látványosnak és ütősnek ígérkezik ez a film, és bár nem akarom elkiabálni, de én is kezdek reménykedni, hogy jó lesz ez... :) Az előző résznél mindenképpen jobb lesz, dehát annál nem nehéz jobbat csinálni. :hehe:
Electro egyre jobban tetszik, tuti látványos lesz a villámaival, Rinótól alapból nem várok sokat, úgyhogy tökmindegy, engem is csak Harry - illetve a Zöld Manó - izgat, hogy milyen lesz, ez lesz a film sarkalatos pontja, itt lehet nagyon elrontani ha hülyeséget találnak ki. Elsőre nekem se szimpi ez a gyerek, mint Harry, de az tény, hogy kiborulós-megkattanós szerepben jó a srác... majd kiderül.

Szerintem értelmetlen összehasonlítani a képregényes időfolyamot a filmessel, mert a filmekben úgyis megkeverik a dolgokat, még az univerzumokat is képesek simán összekutyulni. Sőt, szerintem a készítők szándékosan keverik össze Harryt az apjával, nekem nagyon gyanús, hogy itt egyből Harry lesz a Zöld Manó, mivel a fater elméletileg látványosan haldoklik... És ehhez pont egy pszicho Harry kell, akiből egyből Manót lehet csinálni. Abban igaza van Toddnak, hogy mivel az előző trilógia egyik fő motívuma Harry jellemfejlődése és fokozatos elborulása volt, ugyanazt nem  játszhatják el mégegyszer. Muszáj volt radikálisan belenyúlni a karakterbe (ez a reboot átka) és más szemszögből megközelíteni, hogy ne legyen déja vu az egész. Úgyhogy itt valószínűleg Harry lesz az első (és egyetlen) Zöld Manó. Aztán majd a film megnézése után kiderül, hogy milyen lett a végeredmény.
(Akkor fogok kiakadni, ha véletlenül kiderül, hogy se nem Harry se nem Norman lesz a Manó, hanem behozzák azt a proto-goblin f@szságot, és kiderül, hogy akit az előzetesben láttunk az egy idegen karakter lesz... Akkor felgyújtom a mozivásznat, az tuti.)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6159 Dátum: 2014. február 03. - 16:41:50 »
Poénok (Yes, Peter ismét poénkodik, látod ezt Raimi, LÁTOD???)
Azért ezt ne kiabáld el... :hehe: Lehet, hogy megint ellőtték az összes poént a trailerben. :hehe:
Höhö, de ha összeteszük ezt a trailert meg az előző filmet, máris több poénos beszólása van P-nek, mint az összes Raimi filmben együttvéve  ;D