Harry gyerekkora sz*r volt, és ez minden nyomát rajta hagyta szegény srácon.
Oké, szerinted az általam leírt vonásokkal a kiegyensúlyozott szeretetteljes gyerekkor ruház fel valakit??

Erre a srácra csak ránézek, és azonnal látom, hogy sz*r volt a gyerekkora.
A 94-esben teljesen jó Harry volt, de igaz, hogy 2000 után volt egy olyan sori, amiben ilyen Harry volt.
Épp mostanában néztem újra angolul a teljes 94-es sorozatot. Harry abban tipikusan ilyen volt.

Harry a szeretetet maximum szótárból ismeri, folyamatosan rinyál, hogy vele nem foglalkozik senki. Érzelmi megnyilvánulása max a féltékenység, de az MJ-vel való kapcsolatát a birtoklásvágy jellemzi a leginkább (ahogy Tündi fogalmazta, egy férfi testbe bújt női karakter

). Miután MJ nem őt választja, hanem Petert ő nyíltan hangot ad annak, hogy miért tette ezt, amikor ő sokkal többet (anyagilag) tud adni neki. És úgy gondolja, hogy Peter ellopta tőle MJ-t, mert számára a szerelem, mint fogalom nem létezik, és azt hiszi, ha kiesne Peter a képből MJ az ővé lenne.
ÉS EKKOR MÉG NEM IS LETT BELŐLE MANÓ!!
Azután jöttek az olyan cifra dolgok, mint fegyverrel kényszeríteni MJ-t az esküvőre...
Csakhogy Harry nem pszicho, épp itt a bibi. Csak JMD alatt lesz az, a 90-es években. Ahol a film tart, ott egy szerencsétlen, útkereső, önbizalommentes jó srác. Összekeveritek az apjával.
Igen, a "képregényben is volt pszicho Harry" alatt tipikusan a JMD sztorikra gondoltam.

Egy rakás író egy rakás megközelítéssel áltt egy-egy karakterhez. A film ezekből szabadon válogathat, sőt kell is, hogy válogasson, sose cél az, hogy mindet visszaadja. A Franco féle Harry egy megközelítése volt a karakternek, ami nekem is tetszett, a sorozat legjobbja volt! Most nem szabad ugyanezt a megközelítést használni, hanem máshoz KELL nyúlni, mert akkor csak önismétlés lenne. Ezért tetszik ez a karakter (a legjobban), mert így van értelme rebootot csinálni, nem úgy, hogy leutánozzuk Defao Normanjét, csak most Curt Connorsal (borzalmas volt).
Akkor Batman filmnél is a 40-es évek karaktereitől kéne elindulni, és 3-4 film alatt eljutni a 80-as évekig?