Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 950153 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:Pókember
« Válasz #6160 Dátum: 2014. február 03. - 16:48:32 »
Ne viccelj, a Pók 2-ben egy csomó humoros jelenete volt Peternek. ;D Pókinak nem, de Peternek igen. :hehe: Na meg a régi trilógiában Jameson volt az igazi humorbonbon, de itt ő most nincs, úgyhogy itt muszáj többet poénkodnia hősünknek. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6161 Dátum: 2014. február 03. - 17:55:03 »
Inkább csak szánalmas jelenetei voltak Peternek.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6162 Dátum: 2014. február 03. - 18:15:38 »
Azért volt pár jó poén is. Mikor kigurul a motorkerékpár kereke az ablakon, vagy amikor a fehérekkel együtt mossa a pókszerkót. :D (ez utóbbi akkora ziccer, hogy még az új póki filmben is utalnak rá. :lol: ) Persze ezzel együtt kívánom, hogy az új Pókember végre tényleg viccesebb legyen mint a régi. :D Csak az előző filmben eléggé pofátlanság volt, hogy pókinak egyetlen nagydumás jelenete volt (amit persze a trailerbe is betettek), és az is inkább tapló duma volt, mint vicces...

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6163 Dátum: 2014. február 03. - 18:17:46 »
A késes?

Szerintem az nagyon jó poén volt.  :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6164 Dátum: 2014. február 03. - 18:21:22 »
A késes poén az igen, de előtte ahogy beszélt a tolvajjal, az inkább tapló volt mint vicces, szerintem. Na meg a nagyobb gond, hogy a trailer miatt mindenki azt várta, hogy Póki az egész filmben humor harold lesz, erre ez volt az egyetlen vicces(nek szánt) jelenete.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6165 Dátum: 2014. február 03. - 18:26:37 »
A késes poén az igen, de előtte ahogy beszélt a tolvajjal, az inkább tapló volt mint vicces, szerintem. Na meg a nagyobb gond, hogy a trailer miatt mindenki azt várta, hogy Póki az egész filmben humor harold lesz, erre ez volt az egyetlen vicces(nek szánt) jelenete.

Igen, az valóban picit taplósra sikeredett.

Amúgy teljesen igazad van, nem lehet tudni trailerből, én is inkább csak optimista vagyok, korántsem meggyőzött.
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 03. - 18:29:21 írta Szilánkmentes »

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #6166 Dátum: 2014. február 03. - 19:21:15 »
Állat az új előzetes!  :spidey: Csalódni nem fogunk, legalábbis én nem.

A késes poén az igen, de előtte ahogy beszélt a tolvajjal, az inkább tapló volt mint vicces, szerintem.
Kinek a pap, kinek a papné. Szerintem nem volt tapló, ahogy beszélt a tolvajjal.
Justin B-nek mi köze ehhez? Dane DeHaan nagyon jó a szerepre. Ez a gyerek egy pszichopata. Zseniális! Nem láttátok Az erő krónikáját?
Én is láttam, az egész film ott van elrontva, hogy "kézikamerába" vették fel az egészet, és beszédültem a folytonos rángatástól, ahogy a kamerával szerencsétlenkedtek. A sztori jó, de a kamerázás ritka szerencsétlen. Mellesleg szerintem is jó lehet a srác Harrynek, tökéletesen sznob milliárdos figura, így ezzel a lenyalt hajjal.
SD. EJC.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6167 Dátum: 2014. február 03. - 20:59:13 »
Valahogy így nézne ki a Vészmanó, egy 80-as évek béli Pókember filmben:

:)

Todd

• Pókfej
« Válasz #6168 Dátum: 2014. február 03. - 21:03:43 »
Hű de rossz ez így élőben. Akkor már inkább ő.

« Utoljára szerkesztve: 2014. február 03. - 21:06:41 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6169 Dátum: 2014. február 03. - 21:17:39 »
Épp mostanában néztem újra angolul a teljes 94-es sorozatot. Harry abban tipikusan ilyen volt.  ;)
Én a kinézetére gondoltam.
Idézet
Igen, a "képregényben is volt pszicho Harry" alatt tipikusan a JMD sztorikra gondoltam.  ;)
Egy rakás író egy rakás megközelítéssel áltt egy-egy karakterhez.

Én úgy emlékszem, Harry mindig ugyanaz maradt, kivéve JMD-nél, aki szintén csak visszahozta az őrült Harryt, aki az Amazing 137-138-ban már jelen volt. Persze rátett néhány lapáttal, ahogy szokta. :)
Idézet
Most nem szabad ugyanezt a megközelítést használni, hanem máshoz KELL nyúlni, mert akkor csak önismétlés lenne.
Ebben tökre igazad van. Talán nem is kellett volna behozni őt, lehetett volna Flash Peter új barátja - ahogy Gwen lett Mary Jane helyett.
Idézet
Akkor Batman filmnél is a 40-es évek karaktereitől kéne elindulni, és 3-4 film alatt eljutni a 80-as évekig?
Nem azt írtam, hogy a 60-as évekből KÉNE, hogy kiinduljanak, hanem hogy konkrétan onnan indult ki az első film (az új). Gwennel és egy kezdő Connors-sztorival. Ha már onnan indultak, lehetne benne valami következetesség.
A késes?
Szerintem az nagyon jó poén volt.  :D
Ott nem a poénnal volt a gond, hanem azzal, hogy egy perccel azelőtt meghalt Ben bácsi, Pókember begőzölve üldözte a banditákat, aztán egyszer csak minden átmenet nélkül poénkodni kezd? Tök erőltetett dramaturgia volt, szerintem.
Voltak tipikus pókos poénok a trilógia 1. és 3. részében is. Például amikor Harry hozzávágta a tökbombákat, Peter meg grimaszolt egyet, hogy "Ezeket utálom!" az tök pókos volt. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #6170 Dátum: 2014. február 03. - 21:28:25 »
Ebben tökre igazad van. Talán nem is kellett volna behozni őt, lehetett volna Flash Peter új barátja - ahogy Gwen lett Mary Jane helyett.
Ebben abszolúte egyetértek, én az egész zöld manó szálatt hagytam volna az új sorozatban. Elég volt az 3 filmen át.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6171 Dátum: 2014. február 03. - 21:31:40 »
Hát ahogy ment az első rész, Flashel kezdtek barátkozni, sőt, nekem tök szimpi lett a végére Flash. Lehet nem fogják hanyagolni azt a szálat.

Azért a késes nem közvetlen Ben halála után volt, sztem ott minimum egy hét tuti eltelt...
előtte még flangált sima sapkában, aztán a spéci maszkban majd utána kezdte tervezni a rucit. Addigra már kicsit lehigadhatott. :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6172 Dátum: 2014. február 03. - 21:32:59 »
Nem láttátok Az erő krónikáját?

De, sajnos igen :roll:

Am szerintem is ígéretes az új film :brow:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6173 Dátum: 2014. február 03. - 21:42:34 »
Nem láttátok Az erő krónikáját?

De, sajnos igen :roll:

Nem tetszett???  :o  :ohmy:

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #6174 Dátum: 2014. február 03. - 22:21:19 »
Azért a késes nem közvetlen Ben halála után volt, sztem ott minimum egy hét tuti eltelt...
előtte még flangált sima sapkában, aztán a spéci maszkban majd utána kezdte tervezni a rucit. Addigra már kicsit lehigadhatott. :headscratch:
Azért azt se felejtsük el, hogy ahogy egy régebbi interjúban lenyilatkozta, amikor felveszi azt a ruhát, felszabadultnak kell lennie, mert ezt váltja ki belőle ez az egész, és hé azért mégis csak maszk van rajta, plusz van egy baró különleges képessége is, amivel bármit megtehet. Simán belefér, hogy egy kicsit arcoskodjon. És nincs következménye, mert nincs ember, aki őt ott akkor le tudná győzni.
SD. EJC.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6175 Dátum: 2014. február 04. - 14:05:56 »
Lényegében, jobban belegondolva, felesleges bármi párhuzamot vonni a klasszikus képregények és a filmek között, mert ahogy én látom, inkább az Ultimate világ felé húznak az eddigi filmek. Ami a klasszik univerzumra kicsit hajaz, az Peter kinézete, és hogy MJ még nincs sehol. Az viszont sehogy se passzol, hogy Peter az előző filmben egy deszkás kölyök volt, nem pedig könyvmoly. Így nem sokat fejlődött jellemileg szerintem, mivel nem volt honnan fejlődjön a karakter személyisége, és igen, Pókembert lehet hogy viccesre akarták csinálni, de inkább lett bunkó, mint vicces.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6176 Dátum: 2014. február 04. - 14:18:06 »
De bakker, 2014 van! Peter, mikor először megíródott, nem azért íródott úgy, ahogy, mert Istentől kapott instrukciókat a kiadó, hanem mert 1960 volt! És 70-ben, mert a 70es években volt! És így tovább!

Ez egy jelképes karakter, akivel mindenkinek kell tudni azonosulni a mindennapokban, nem csak Neked vagy Nekem vagy éppen egy valakinek, aki a nosztalgiás szemlencséjén keresztül akarja látni a karaktert csak. Itt nem csak rólunk van szó, hanem a gyerekeinkről, a leendő gyerekeinkről és az ők gyerekeikről.

És itt nem beszéltünk arról, hogy az első film nem zárta ki azt, hogy Peter könyvmoly. Ha jól emlékszem, többször láttam könyvet fürkészni, mint a Raimi trilógiában.
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 04. - 14:21:01 írta Szilánkmentes »

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #6177 Dátum: 2014. február 04. - 17:25:49 »
Azért mert deszkázott, nem tudom miért kellene kizárni, hogy nem könyvmoly. Nem a félcsőben ugrált, hanem azzal járt suliba, szerintem ez teljesen elfogadható. Bár az új nekem sem tetszett, nekem ez a csávó egyáltalán nem szimpatikus. Gwent játszó csaj is mellément szerintem. Nekem mindig a fogszabis csaj jut eszembe róla az Üvegtigrisből.  :hehe: Mintha újak lennének a fogai és még nem tudná hogy kell használni. Meg nem is szép. Gwen szép volt.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6178 Dátum: 2014. február 04. - 18:17:18 »
Jól értelmezem hogy Emma Stone szerinted nem szép?  :o

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #6179 Dátum: 2014. február 04. - 18:45:06 »
Jól értelmezem, hogy ezen te meglepődsz?  :surp: