Az előző filmben tök más ruhája volt, de ha a cselekmény és a szereplők érdekesek, lendületesek, akkor a ruhát szinte észre se venni. Legalábbis nemigen számított bele a film élvezetébe, hogy épp milyen ruha volt rajta.
Akkor ebben különbözőek vagyunk, mert nálam beleszámított, kifejezetten zavart. Önmagában nem vagyok újítás-ellenes, de ez egy kifejezetten félresikerült dizájn lett, számomra ronda volt. Még az ASM játékban sem tudtam igazán kibékülni vele. Tény, hogy más bajom is volt a filmmel, nem csak a ruha zavart, de ha a film minden más téren tökéletes lett volna, akkor is felhánytorgattam a volna a jelmezt. Egyszerűen ne szaladozzon ronda ruhában a kedvenc szuperhősöm.
túl nagy feneket kerítenek sokan a ruhának.
Mivel a szuperhősök egyik legfőbb védjegye a jelmez, így szerintem igenis számít, hogy jól nézzen ki. Beleszámít az összhatásba (nem csak a filmnél, hanem a képregénynél is - nem véletlen, hogy nem tudnak elszakadni a klasszikus jól bevált jelmezektől). Nyilván egy rossz forgatókönyvet nem tud ellensúlyozni egy szép jelmez, de egy ronda jelmez is ronthat a film hangulatán, az összhatáson, még akkor is, ha a forgatókönyv zseniális.