Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 949278 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:Pókember
« Válasz #6320 Dátum: 2014. február 20. - 18:06:44 »
Jó a hi-tech? Az első Pókfilm egyetlen igazi kritikája az volt, hogy high-tech Zöld Manót csináltak, egy robotruhát. Most megismétlik. Nekem a legjobban a Pók3 Harry-Manója tetszett eddig.

Én nem bántam annyira a Raimis manót, teljesen megragadta a 2000-es érzést. Ettől eltekintve, azért megegyezhetünk, hogy nem egy és ugyanaz a két manó, nem beszélve, hogy sokkal látványosabb a változás az arcán.

A Harry manó a Pók3-ból meg olyan, mint egy SSX játékból egy bonus skin vagy valami. Számomra nem volt manós egyáltalán.  :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6321 Dátum: 2014. február 20. - 18:20:27 »
Manós nem volt, de ellenségnek nagyszerű.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6322 Dátum: 2014. február 20. - 18:26:01 »
Kicsit hülyén nézne ki 2014-ben a vásznon egy olyan csicsás farsangi jelmezes manó mint amilyen a képregényben is van! A hi-tech meg alapkövetelmény, mert deszka és kütyük nélkül csak egy átlagos pszichopata lenne :lol:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6323 Dátum: 2014. február 20. - 18:28:12 »
Jó a hi-tech? Az első Pókfilm egyetlen igazi kritikája az volt, hogy high-tech Zöld Manót csináltak, egy robotruhát. Most megismétlik.
Azért a Raimi-féle Zöld Manónak nem volt robotruhája. Az csak egy sima védőruha volt. (Az új Zöld Manó viszont exoskeletont fog viselni, úgy tűnik.) Egyébként nem önmagában a ruhára értettem, hogy hi-tech, hanem maga a karakter: röpdeszkát, fegyvereket használ. Vagyis nem egy színtiszta Ultimate Manót kapunk, én ennek örülök.

Amúgy Harry is jó volt a Pók3-ban, nekem is tetszett, de a jelmezében valóban nem volt semmi manós. Inkább egy légdeszkás ninja volt. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6324 Dátum: 2014. február 20. - 19:36:17 »
Rakéta Robi, mondtam már  ;D

Ez a Manó is olyan kavar lesz, mint az Ulti rajzfilmben, ott is vmi hasonló módon kombinálták a klasszikot és az Ulti variánst, átváltozott Norman, de kapott röpdeszkát, meg szikrákat szóró kesztyűt.

Ennél a Manónál engem csak a haja zavar... azt igazán eltakarhatták volna egy olyan satyival, minta comicsban...
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 20. - 19:38:36 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6325 Dátum: 2014. február 20. - 20:03:03 »
Mármint lila hálósapival?  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6326 Dátum: 2014. február 20. - 22:00:35 »
Kicsit hülyén nézne ki 2014-ben a vásznon egy olyan csicsás farsangi jelmezes manó mint amilyen a képregényben is van!
Nem is olyanra gondoltam, de az első Pókfilm előtt készült egy concept egy állati jó Manó maszkról. Félelmetes volt.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6327 Dátum: 2014. február 21. - 15:51:02 »
Kicsit hülyén nézne ki 2014-ben a vásznon egy olyan csicsás farsangi jelmezes manó mint amilyen a képregényben is van!
Nem is olyanra gondoltam, de az első Pókfilm előtt készült egy concept egy állati jó Manó maszkról. Félelmetes volt.

Amire gondolsz az tényleg zseniálisan nézett volna ki a filmben! Megjegyzem, nekem a Manó páncéllal sem volt semmi bajom.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6328 Dátum: 2014. február 21. - 15:53:44 »
Nekem hozza a régi 80-as évekbeli horrorok feelingjét. Lehet ezért nem akarták :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6329 Dátum: 2014. február 21. - 16:00:32 »
Tuti a gyerekek miatt :drying: Viszont ez sem állja meg a helyét mert elég csak ránézni Willem DaFoe fejére, és máris összesz*rja magát mindenki ;D Most egy ijesztő maszk még plusz ráadásként szerintem fel se tűnt volna senkinek.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6330 Dátum: 2014. február 21. - 16:48:24 »
Viszont ez sem állja meg a helyét mert elég csak ránézni Willem DaFoe fejére, és máris összesz*rja magát mindenki ;D
Hát ez az. Képzeld csak el Dafoe-t ebben a maszkban!  :surp:
Így ijesztőbb volt maszk nélkül, mint abban.  :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #6331 Dátum: 2014. február 21. - 17:49:32 »
Az nem Dafoe a maszkban?  :surp: :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #6332 Dátum: 2014. február 21. - 18:11:53 »
Nem, nem jutott el odáig ez a terv. Megcsinálták a maszkot a saját elképzeléseik szerint, megmutatták Raimi-nek, neki nem tetszett, kuka.
Plusz itt ugye egyedül a száj mozgását adja a maszk viselője, minden más arcmimika elektronikus.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6333 Dátum: 2014. február 21. - 18:19:21 »
Azért nem csoda, hogy ilyen drágák ezek a filmek... Gondolom nem két fillér lehetett egy ilyen távirányítható arcmimikával rendelkező maszkot megcsinálni, erre kuka... Ki tudja hány maszkot, modellt, miegymást kukáznak ki filmkészítés közben, a filmből törölt jelenetekről nem is beszélve, amiket még nagyobb költség volt leforgatni...

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #6334 Dátum: 2014. február 21. - 18:24:02 »
Viszont ez sem állja meg a helyét mert elég csak ránézni Willem DaFoe fejére, és máris összesz*rja magát mindenki ;D

Hú,emlékszem arra a jelenetre Pókember 1-ben,amikor Norman átalakul,mennyire ijesztő volt. ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #6335 Dátum: 2014. február 21. - 18:26:28 »
Hát igen, tőle tökéletesebb választást Nromannek nem tudok elképzelni, és így még a pocsék maszkot is elnéztem a filmnek, mert Willem alakítása nagyon hitelessé tette. Ugyanígy Octopus a 2-ben, nagyszerű volt.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6336 Dátum: 2014. február 21. - 18:28:40 »
Egyébként ez az arcmimikás maszk tényleg jópofa, de a lila sapka ezen is gagyi.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6337 Dátum: 2014. február 21. - 18:34:52 »
Szerintem itt még csak a maszk volt a lényeg, aztán a fejére húztak valamit, hogy letakarják, ahol nincs rajta latex.
Valami ilyesmi lett volna eredetileg.

« Utoljára szerkesztve: 2014. február 21. - 18:43:51 írta Todd »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6338 Dátum: 2014. február 21. - 19:13:05 »
Igen, a végleges megoldás biztos jól nézett volna ki. Mindegy, nekem igazából a sima maszkos megoldás is tetszett, ami végül a filmbe került.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6339 Dátum: 2014. február 21. - 22:41:56 »
Igen, ez az utolsó kép barmi jó lett volna Zöld Manónak. Raimi trilógiáját nem szeretem, de kétségtelen, hogy a gonoszok zseniálisak voltak (igen, még Brock is tetszett). Amúgy az az érzésem, hogy az új Póki filmben lévő Manó még amolyan félkész dolog, tehát Harry csak úgy sebtiben húzza fel a cuccot, meg löki be magának a Manó-szérumot. A 3. filmre Norman már egy kiforrottabb Zöld Manó lesz.

Szerintem William Dafoe kívül ( akiből tök jó Joker lenne ! :nezze: ) John C. Mc Gonley lenne tökéletes Norman Osborn: