Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 937892 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
Re:Pókember
« Válasz #6440 Dátum: 2014. március 22. - 19:53:24 »
Az nem a George Washington híd?

Az is lehet, csak annak nem tudom mi értelme lenne :headscratch:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6441 Dátum: 2014. március 22. - 20:08:23 »
Kettő is lehet. Az egyik, hogy nincs köze az elméletetekhez...  :hehe: a másik, hogy annak idején volt belőle balhé, hogy az író a GW hídat írta meg helyszínül, a rajzoló pedig a Brooklynt rajzolta le.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6442 Dátum: 2014. március 22. - 20:11:26 »
Kettő is lehet. Az egyik, hogy nincs köze az elméletetekhez...  :hehe: a másik, hogy annak idején volt belőle balhé, hogy az író a GW hídat írta meg helyszínül, a rajzoló pedig a Brooklynt rajzolta le.

Nagy pofátlanság lenne ha nem lépnék meg :roll:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6443 Dátum: 2014. március 22. - 20:13:29 »
Én egy kicsit reménykedek, hogy nem most lépik meg, csak szívatnak vele minket, és majd a 3. részben következik be. Pedig nagyon bírom ezt a Gwent!  :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6444 Dátum: 2014. március 22. - 20:41:45 »
Pofátlanság lenne, ha nem ölnének meg végre egy olyan NŐI szereplőt, akinek több szerepe van a megmentendő sikolykirálynőnél? Ha megölnék, akkor jönne helyette Mary Jane, és megint ott tartanánk, ahol az előző trilógia legelején.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6445 Dátum: 2014. március 22. - 20:45:29 »

Ha meg nincs, akkor minek kell szívatni minket, hogy a halálruhában egy híd közelébe véletlenül megjelentetni Gwent egy teaserképen.  :D Bár tuti nem ott lesz halál, ha lesz, mert a toronyórás ölbekapás az már este történik ugyanebbe a felszerelésbe.  ;D

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6446 Dátum: 2014. március 23. - 18:09:37 »
Pofátlanság lenne, ha nem ölnének meg végre egy olyan NŐI szereplőt, akinek több szerepe van a megmentendő sikolykirálynőnél? Ha megölnék, akkor jönne helyette Mary Jane, és megint ott tartanánk, ahol az előző trilógia legelején.

Én nem magasztalom annyira, nélküle is elmenne a film, amúgy meg ha már a képregényben megölték itt miért ne?

BuB

• Pókfej
« Válasz #6447 Dátum: 2014. március 24. - 09:27:01 »
Oh...

Nem értem, eddig legalább volt vmi zöldes árnyalat, amitől lehetett Zöld Manónak hívni... de itt most semmi... akkor mitől lesz a neve Zöld Manó?  :hehe: :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6448 Dátum: 2014. március 24. - 09:31:26 »
Úha, lehet ő is picit túl sokat hordta az Egy gyűrűt.  :uhoh:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6449 Dátum: 2014. március 24. - 09:39:50 »
Zöldnek tényleg nem zöld,de a fogait elnézve nyugodtan hívhatnánk szuvas fogú manónak :hehe: Egyébként a készítőkben is lehetne annyi kreatív véna,hogy ezúttal mondjuk Hobgoblin-nak hívják! Így legalább értelmet nyerne az egész reboot létjogosultsága.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6450 Dátum: 2014. március 24. - 14:11:19 »
Lehet, hogy csak simán Manó lesz.
Amúgy itt, ennél a figuránál nagyon látszik, hogy összegyúrták az ultimate világot a klasszikussal.
Így egy alternatív világ jött létre, szóval aki szörnyülködik hogy miért nem olyan minden mint a klasszikusban, vagy az ultimate-ben, nos ne tegye, értelmetlen.
Talán majd egyszer, ha a jogok a Marvel/Disney-hez kerülnek, csinálnak egy képregény hűbb feldolgozást.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6451 Dátum: 2014. március 24. - 14:25:09 »
Kétlem, hogy valaha is látnánk egy farsangi cuccba öltözött Manót (jobb is sztem), a Marvel is átvariálná vmi értelmesebb adaptálható göncre, lásd Thanos, vagy Loki is normálisabb rucit kapott, ahogy hála az égnek Sólyomszem is.
« Utoljára szerkesztve: 2014. március 24. - 15:41:45 írta BuB »

balogh44

• Thanos
« Válasz #6452 Dátum: 2014. március 24. - 15:04:10 »
Csakhogy a Zöld Manó egy manószerű figura, nem lehet egyszerű ember kinézete, mert az már nem Manó! ;)
Amúgy ez szerintem nem farsangi jelmez:

Valami hasonlóval kibékültem volna.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6453 Dátum: 2014. március 24. - 15:43:23 »
Öhm, nem is erre gondoltam, de te mondtad, hogy ha majd visszakerül  a Marvelhez a jog, majd csinálnak egy képregényhűbb manót, ergó ebből az jön ki, hogy azt a jelmezes vackot várnád a filmvászonra, ami hót ziher hogy nem fog megvalósulni. Szerintem sokak örömére.  :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6454 Dátum: 2014. március 24. - 16:10:00 »
A középkori manóból kösz,de nekem sem kell :hehe: Az egy dolog,hogy Manónak hívják,de ettől függetlenül nem kötelező úgy ábrázolni mint aki épp a gyűrűk ura forgatásáról lépett le! Egy ilyen dizájn a jelen világban nem működne és röhejesen hatna, ellenben ha Batman ellensége lenne, akkor semmit sem kéne rajta változtatni mert ott jól mutatna ez a szürreális outfit (lásd Batman teátrális ellenségeit)

Modernizálni tudni kell, és ez az új Koncepció nekem mocskosul bejön!!! Már tényleg csak a betegesen undorító zöld szín hiányzik a bőréről,de még így is elég creepy :) A nagy füleket meg a lila csizmát hagyják meg a Wow-os tábornak :lol:

balogh44

• Thanos
« Válasz #6455 Dátum: 2014. március 24. - 16:17:18 »
Az lenne csak a durva, ha a WoW filmben is realizálnának....:D

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #6456 Dátum: 2014. március 24. - 17:11:54 »
Zöldnek tényleg nem zöld,de a fogait elnézve nyugodtan hívhatnánk szuvas fogú manónak :hehe:

Fognyűvő manó.  :hehe:
A Hobgoblinnal teljesen egyetértek.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6457 Dátum: 2014. március 24. - 19:22:13 »
Pedig van egy kis zöldes árnyalat az arcán és félig a páncélzata,meg a "füle" is mélyzöld. Szerintem simán lehet Zöld Manó. Nekem irtóra tetszik ez a Manó dizájn, nagyon jól modernizálták a kinézetét.  :nezze: A Pók 3-ban lévő New Goblin is elvileg Zöld Manó volt, pedig ott tényleg csak nyomokban hasonlított a karakterre.  :roll:

BuB

• Pókfej
« Válasz #6458 Dátum: 2014. március 24. - 19:25:24 »
De ott neki volt zöld árnyalat benne, nem? Legalábbis a maszkon meg a mellvért mintha sötét zöld lett volna...  :headscratch:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6459 Dátum: 2014. március 24. - 19:30:08 »
Igen, az SSX hódeszka bajnok az elmegy simán zöldmanónak, de ez a brutál pszichó őrület nem.  :D