Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 948931 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Pókember
« Válasz #6960 Dátum: 2014. szeptember 18. - 09:45:53 »
Kénytelen leszek megint az ünneprontó szerepét magamra vállalni, mivel ez a 2 tag max a 80-as években lehetett volna jó Pókember,de a jelenben már kevésbé. Amúgy ha minden igaz akkor Nicholas Hammond-ról mintázták a 94'-es Pókember rajzfilmsorozat Peterét is! Abban egyetértünk,hogy Toby-nál bármelyikük jobb választás volna,de szerintem Garfield szintjét már nem ütnék meg. Nem mintha ő annyira tökéletes PP volna, viszont eleve nincs is olyan,hogy tökéletes ;) Az elvárt szintet pedig hozza AG is bőven :spidey:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6961 Dátum: 2014. szeptember 18. - 11:11:11 »
Attól függ, mit vársz el. :) Tobey karaktere jóval közelebb állt a képregényes Peterhez, mint Garfieldé. Ő sokkal inkább az Ultimate kölyök Peterére hasonlított. Más kérdés, hogy maguk a színészek kinek mennyire szimpik.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #6962 Dátum: 2014. szeptember 18. - 11:23:35 »
Ez egy elég bonyolult téma, ugyanis a képregényes PP-ből roppant sok volt az elmúlt 50 év alatt! Ahány író annyiféle Peter :) Szóval ebben az esetben az eredeti mint olyan elveszti értelmét. Nekem pl a Bagley korszak Peter-e tetszett nagyon,de a Straczynski által írt is bejött!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6963 Dátum: 2014. szeptember 18. - 12:27:04 »
Tobey karaktere jóval közelebb állt a képregényes Peterhez, mint Garfieldé.
Nekem pont ezért tetszik jobban a régi trilógia. Ott nagyon jól végigvitték a nagy erő - nagy felelősség témát, igazi, felelősségteljes Pókembert kaptunk, mint a képregényben. Jól megragadta a rendező a karakter lényegét.

Ezzel szemben az új Pókember egy felelőtlen kölyök. Nemrég, amikor újranéztem az ASM 2-t, direkt figyeltem a film eleji akciójelenetet: Póki rengeteget tökölt a kamion megállításával, egy kereszteződés előtt le is ugrott a kamionról, hogy látványosan megmenthesse Max Dillont, miközben Rinó a kamionnal több autót is elkaszált a kereszteződésben, arról nem is beszélve, hogy később beleszállt egy buszba is. De a páncélautóból kilépő terroristák is nyugodtan szitává löttek egy halom rendőrautót, mielőtt Póki elkapta volna őket. Valójában egy ilyen akció rengeteg halálos áldozattal járt volna, ha Pókember ennyit töketlenkedik - a képregénybeli Peter tuti jól lecseszte volna magát, hogy hány ember halhatott volna meg miatta. Nekem nagyon hiányzik az új filmekből Pókember felelősségtudata. Ami azért kár, mert alkatilag, illetve a CGI-nek hála, az új Pókember egyébként nagyon pókos lett.

Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy Garfield mekkora bőgőmasina? ;D Csak az ASM 2-ben többet bőgött, mint Tobey a régi trilógiában együttvéve. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #6964 Dátum: 2014. szeptember 18. - 14:14:49 »
Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy Garfield mekkora bőgőmasina? ;D Csak az ASM 2-ben többet bőgött, mint Tobey a régi trilógiában együttvéve. ;D

Legalább ő nem egy két lábon járó mém gyár :P
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6965 Dátum: 2014. szeptember 18. - 14:24:34 »
Ez egy elég bonyolult téma, ugyanis a képregényes PP-ből roppant sok volt az elmúlt 50 év alatt! Ahány író annyiféle Peter :) Szóval ebben az esetben az eredeti mint olyan elveszti értelmét. Nekem pl a Bagley korszak Peter-e tetszett nagyon,de a Straczynski által írt is bejött!
De azért a karakter jelleme nem változott. Illetve hát a filmek a kezdetekről szólnak, nem az 50 évvel későbbi - már felnőtt - Peterről.
Legalább ő nem egy két lábon járó mém gyár :P
Hát az igaz, hogy Tobeynak megvan hozzá az arca. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #6966 Dátum: 2014. szeptember 24. - 09:46:55 »
Hehe...  ;D

A Rinós rész haláli ;D ... szószerint  :hehe:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6967 Dátum: 2014. szeptember 24. - 14:09:51 »
Van benne ráció.  :lol:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6968 Dátum: 2014. szeptember 24. - 14:32:19 »
...No! Because i'm BATMAAAN!!!  :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #6969 Dátum: 2014. szeptember 24. - 14:50:58 »
És ha megtartották volna Electro szülinapi buliját, tényleg minden megoldódott volna.
Erre most meg is alkottam egy férfi filmes tesztet, ami nem a tartalmas karakterekről szól, hanem arról, hogy vajon hány film konfliktusát lehetett volna azzal feloldani, ha a film elején az ellenfelek együtt jól beb*sztak volna.
Csodálatos Pókember 2, pipa!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6970 Dátum: 2014. szeptember 24. - 15:18:27 »
vajon hány film konfliktusát lehetett volna azzal feloldani, ha a film elején az ellenfelek együtt jól beb*sztak volna.
:lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #6971 Dátum: 2014. szeptember 27. - 22:24:41 »
Hm, na megvettem a Pók2 Blue ray-t, mit ne mondjak még mindig a legjobb Pók filmnek tartom  :D   :spidey:
Viszont egész végig vártam,h ogy megnézhessem a kivágott jeleneteket, én úgy tudtam hogy rá került volna a kivágott Mary Janes jelenetek... hát ennek nyoma se volt...  :'( sajnáltam, mert tényleg azt vártam egész végig  :-\ erről van vkinek infója, most mégis miért hagyták ki végül?  :headscratch:
Amúgy a legtöbb jelenet elég baba volt... és egy csomó még a tarilerben is szerepelt... furi :roll: bár nem egyedi, hogy a tarilerben szereplő jelenetek végül kimaradnak, de itt volt 2-3 olyan  :D

Amúgy az apás jelenete, rohadt jó... de hogy ezzel mégis hova akartak kilyukadni...ez totál homály...  :nemtudom:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #6972 Dátum: 2014. szeptember 28. - 00:03:47 »
És ha megtartották volna Electro szülinapi buliját, tényleg minden megoldódott volna.
Erre most meg is alkottam egy férfi filmes tesztet, ami nem a tartalmas karakterekről szól, hanem arról, hogy vajon hány film konfliktusát lehetett volna azzal feloldani, ha a film elején az ellenfelek együtt jól beb*sztak volna.
Csodálatos Pókember 2, pipa!
Vasember 3

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6973 Dátum: 2014. szeptember 28. - 00:10:17 »
Hehe, tényleg, a Vasembernél nem biztos, hogy bevált volna!  :hehe:

balogh44

• Thanos
« Válasz #6974 Dátum: 2014. szeptember 28. - 19:41:44 »
Megnéztem én is.
A jó: Pókruha, Gwen, Harry, May néni, Ultimate Electro, ennyi.
A többi sajnos nagyon gyengére sikeredett, a jelenetek, pláne a Pókemberesek elkapkodottak voltak, és a rendező azt is CGI-vel oldott meg, amit élő szereplősen is meg lehetett volna! Olyan érzésem volt, mintha csak egy rajzfilm sorozat részét láttam volna, és szerintem ez baj. Horner zenéje változatosabb volt, és ember közelibb mint Zimmer-é, nem tudom hogy hogy lesz ebből folytatás... :roll:
+
Egy egész jó Gwen Stacy John Romita Sr.-el:
« Utoljára szerkesztve: 2014. szeptember 29. - 20:06:32 írta balogh44 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6975 Dátum: 2014. szeptember 29. - 22:01:19 »
Jó kép. :) Gwen pedig azért fojtogatja, amiért Mary Jane-t mindig szebbnek rajzolta nála.  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #6976 Dátum: 2014. szeptember 29. - 22:13:18 »
De hát ugyanolyan arcuk volt, csak MJ-nek gödröcskéket rajzolt, Gwennek meg arcélt.  :D

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #6977 Dátum: 2014. szeptember 29. - 22:14:00 »
Az ASM második része nálam nem ütött akkorát,mint az első.Az 1. részt kétszer is megnéztem moziban!  8)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6978 Dátum: 2014. szeptember 29. - 23:19:51 »
De hát ugyanolyan arcuk volt, csak MJ-nek gödröcskéket rajzolt, Gwennek meg arcélt.  :D
Ne már! Tök másképp néztek ki.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #6979 Dátum: 2014. december 02. - 06:57:26 »