Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 950153 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Rockatansky

• Sakál
Re:Pókember
« Válasz #7120 Dátum: 2015. február 21. - 22:52:56 »
Rendben.
Nem akart személyeskedés lenni,inkább amolyan kötni az ebet a karóhoz tipikus esete.Vagy ízlések és pofonok.
Nincs bajom a Psychoval,a szarkasztikus stílus ellenére sem.Ne legyen megtévesztő!  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7121 Dátum: 2015. február 21. - 22:54:53 »
Hogy kiállsz valami mellett, az teljesen rendben van. Csak a "vedd be a gyógyszered", "öcskös" és társai nem illenek ide.  ;)

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7122 Dátum: 2015. február 21. - 22:58:17 »
Ebben igazad lehet, hogy az átlag mozinézők gyomra lehet nem venné be Moralest. Valahogy mégis úgy érzem, hogy Marvel Studios elfogadtatná és népszerűvé tudná tenni őt is, annak ellenére, hogy a filmjeik többségét max. közepesnek tartom. Személy szerint nagyon is kíváncsi vagyok rá mit hoznak ki belőle. Főleg, hogy most a képregényes világot is nagy valószínűséggel a filmes univerzumhoz többé-kevésbé egyezővé  teszik. Ezt azt jelentené, hogy akár a 616-ban ezentúl Miles maradna Pókember. (Az eddigi infók szerint Miles a 616 része lesz az új Secret Wars után, de most kérdésessé válik, hogy PP vajon megmarad-e?)
OFF: Bocsánat a személyeskedésért, nem lett volna szabad egyből ugranom rá.  :-[

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7123 Dátum: 2015. február 21. - 23:06:21 »
Hogy kiállsz valami mellett, az teljesen rendben van. Csak a "vedd be a gyógyszered", "öcskös" és társai nem illenek ide.  ;)

Igen,igen.A borsodi temperamentum.  :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7124 Dátum: 2015. február 22. - 00:00:29 »
Az eddigi infók szerint Miles a 616 része lesz az új Secret Wars után, de most kérdésessé válik, hogy PP vajon megmarad-e?
Totál kizárt, hogy lecseréljék. Annyira nem népszerű figura Miles (az eladások alapján), és Petert egyszer már megpróbálták lecserélni Benre, majdnem lehúzhatták a rolót utána. Bár Ottóval jobban sikerült, ez igaz.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7125 Dátum: 2015. február 22. - 11:16:55 »
Egyes információk alapján nem a Peter Parker féle Pókembert kapjuk, hanem Miles Moralest. Ezzel egy időben szóba került a szerepre Donald Grover.
:(
Öh... ez az info honnan van? Mert sehol sem írják, hogy felmerült volna, hogy Miles lenne az MCU-ban, Grover meg anno kampányolt a Sonynál, hogy legyen Miles a Pókember az új trilógiában, és hadd játszhassa ő, de most már felhagyott ezzel a kampánnyal. Egyedül annyit mondott, hogy ha a Marvel Milest akarná, és felkérné őt a szerepre, akkor elvállalná. Legalábbis én semmi olyan hírt nem találok, ami alátámasztaná, hogy nem Petert akarnák az MCU-ba.

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #7126 Dátum: 2015. február 22. - 11:45:25 »
http://www.cosmicbooknews.com/content/new-spider-man-rumored-be-black

Én speciel itt olvastam róla.Én sem örülnék a Miles Morales Pókembernek.Pókember az PP és kész.
Habár...az tök jó lenne,ha Peter találkozna Miles-szal a filmekben.Akkor lenne két Pókember,ami elég faszán nézne ki.Garfield meg maradhatott volna,benne lett volna valamelyik Marvel-filmben,majd később találkozik a két Pók.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #7127 Dátum: 2015. február 22. - 12:14:34 »
Most fogják tönkretenni az egész Pókember filmes mizériát, ha szélnek eresztik az eddigi szereplőket... Nem értem, mi volt a gond Garfield-el, meg azzal a világgal, amit létrehoztak.... Az sem vígasztal, hogy akár bekerülhet a Bosszúállók közé.
SD. EJC.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #7128 Dátum: 2015. február 22. - 13:03:48 »
A CsP 2 egy borzalom volt gondolom ez volt a legnagyobb baj.

kzoli

• Sakál
« Válasz #7129 Dátum: 2015. február 22. - 15:08:46 »
Szerintem tiszta hülyeség lenne a gimis pókembert erőltetni, miért nem lehetne lazán ott felvenni a vonalat, ahol az előző film abbahagyta.
Peter elvesztette Gwent, annyi idős mint akkor, minden másra meg magasról tojni (Zöld manóstúl, Electrostul, Sinister Sixestűl).

Ezt a nézetet én is osztom, azzal a különbséggel, hogy Peter pár évvel idősebb kiadásban legyen, egy felnőttebb Pókember, aki nem tiniként lenne részese egy nagy közös kalandnak a Bosszú Angyalaival. Semmiképpen nem szeretném, ha megint lenne egy újabb eredet történet. Egyszer megunják a nézők is. Most itt az első két részben megvan az alap, tartani kéne ezt a koncepciót szerintem.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #7130 Dátum: 2015. február 22. - 16:08:45 »
Nekem Peter a Pókember, senki mást nem tudok elképzelni a jelmezben.
Tejet kérek! Csokisat!

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7131 Dátum: 2015. február 22. - 16:15:57 »
Nekem Peter a Pókember, senki mást nem tudok elképzelni a jelmezben.

Én igen, úgy hívják Miguel O'Hara :D Ő se nem tini se nem Parker,de mégis PP-ről van mintázva!

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #7132 Dátum: 2015. február 22. - 16:23:12 »
Nekem ezek az alternatív valóságbeli sztorik nem jönnek be, nem is nagyon ismerem őket, lehet régimódi vagyok. :)
Tejet kérek! Csokisat!

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #7133 Dátum: 2015. február 22. - 16:52:13 »
Én is úgy vagyok vele, hogy Pókember az Peter Parker. Ez az alapvetés.

Egy képregénynél, amiből már több ezer megjelent oké, hogy vannak alternatív változatok, de ahhoz baromi kevés mozifilm készül, hogy azokba ilyeneket rakjanak bele. Ráadásul jól megkevernék vele az egyszeri moziba járókat. Szerintem már ez a reboot is azért nem sikeres (azon kívül, hogy az első rész botrányosan rossz volt), mert sokan nem értették, hogy ez most mi akart lenni egyáltalán, "most minek nézzék meg ugyanazt mégegyszer"?

A Batmanekben csinálták jól, változtatták a színészeket, de a történet haladt előre, és az eredetet is csak flashbackekben mutatták. Ott nem is értetlenkedtek rajta.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7134 Dátum: 2015. február 22. - 16:55:07 »
Sokan így vannak ezzel,de készült néhány olyan karakter akik bár nem szerepeltek túl sokat a 616-os földön, mégis népszerűek voltak. A 2099-es Pókember pont egy volt közülük és őt kicserélni Peter-re nem is lenne akkora radikális váltás! Egy próbát biztosan megérne a dolog :spidey:

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #7135 Dátum: 2015. február 22. - 17:06:28 »
Én kizártnak tartom, és nem is szeretném. Úgy el tudnám fogadni, hogy behoznának Peter mellé egy alternatív változatot. És akkor már az is szóba jöhetne, -feltéve, ha a közönség is csípné- hogy egy részben pl. ő lenne PP helyett valamiért.

A Marvel helyében én így gondolkodnék a jövőben, mert 3-4 résznél többre egy színész se szerződik szívesen, fél a beskatulyázástól (hívjuk ezt Birdman effektusnak) :) Pl. Robert Downey Jr.-nak adnék egy 2 részes kimenőt, az kb. 2-3 év, addig Tony Starktól James Rhodes venné át a Vasember páncélt, RD meg max. cameózna, érzékeltetve, hogy vissza fog térni. Pl. a Shield főnöke lenne, és nem érne rá Vasemberkedni...
« Utoljára szerkesztve: 2015. február 22. - 17:08:33 írta petshop »

Todd

• Pókfej
« Válasz #7136 Dátum: 2015. február 22. - 17:14:58 »
A Batmanekben csinálták jól, változtatták a színészeket, de a történet haladt előre, és az eredetet is csak flashbackekben mutatták. Ott nem is értetlenkedtek rajta.
Azért olyan túl jól nem csinálták, mert a Mindörökké Batman, és főleg a Batman és Robin is borzalmas filmek voltak.
De nagy vonalakban egyetértek, ugyanonnan kellene felvenni a fonalat, ahol abbamaradt, max ami nem működött azt hanyagolni.
Andrew Pókembere simán mehetne a MCU-ba.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #7137 Dátum: 2015. február 22. - 18:05:31 »
Egyértelműen legyen új Pókember. Az Amazing 1-2 elég gyengusok voltak. Még az 1-re azt mondom hogy ok de a 2 már nagyon inngott, habár az ultiból szőtt szülői szál sztem nem lett volna rossz.

Tényleg az a baj hogy harmadszor is neki futni a pókember sztorinak... hááát. Én még arra is nyitott lennék hogy ez a Miles gyerek legyen az új póki (semmit nem olvastam az ulti szálból) de annak is igazat adok aki azt mondja hogy PP=Póki.

Viszont azt jó ötletnek tartom hogy egy 14-15 éves gimis vagy hasonló legyen, ott vannak Kapék akik mind 30-40 körüliek, jó lenne látni ahogy megszívatja a népet egy tejfölös szájú suttyó  :hehe: és a Marvelnél már bizonyítottak is hogy adott esetben a beszólásokhoz nagyon értenek (lsd Tony az Avengersben  :hehe: )

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #7138 Dátum: 2015. február 22. - 19:14:23 »
Szerintem Fekete Párduc lett volna úgymond a Marvel Pókembere, engem jobban érdekel mi lesz így a szerepe a Civil Warban és magában az univerzumban hogy Pókembert beleerőltették.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #7139 Dátum: 2015. február 22. - 19:42:24 »
Azért olyan túl jól nem csinálták, mert a Mindörökké Batman, és főleg a Batman és Robin is borzalmas filmek voltak.
De nagy vonalakban egyetértek, ugyanonnan kellene felvenni a fonalat, ahol abbamaradt, max ami nem működött azt hanyagolni.
Andrew Pókembere simán mehetne a MCU-ba.
Nem is a minőségre értettem, ott egyértelmű, hogy a B&R a legalja volt. Egyébként azoknak a filmeknek is volt pár értékelhető mozzanata, bár nagyon kevés, az biztos. Egyértelműen lefeküdt a játékgyártóknak, azért voltak azok a röhejesen parádés hacukák, és a 3 féle ellenség/film.

A többi dologgal egyetértek, szerintem Garfield tök jól illeszkedne az MCU-ba, korban is. Egyszerűen nem tudok elképzelni egy tizenévest a nagy 30-40-es, érett harcosok között. Nem tudom mit erőlködnek vele. Láttuk már, de azóta felnőtt, 20 éves lett, mi azzal a gond? Ráadásul egy tinit -az eddigiekből kiindulva- szénné cikiznének a "nagyok", Downey pl. a földbe taposná minden mondatával, csak a karaktere kerülne egy lúzer pozícióba Pókembernek ha tiniként vinnék be a MCU-ba.