Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 940282 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Pókember
« Válasz #7220 Dátum: 2015. március 27. - 16:03:54 »
Ez a kölyök ezzel a fejjel még a 13 éves Robinnak is fiatal lenne.

Raisu

• Traveller
« Válasz #7221 Dátum: 2015. március 27. - 16:50:00 »
De lehet, hogy itt Pókember nem felülről, hanem alulról fogja súrolni a gimit, és akkor 5-6 filmen (és nyolc tíz éven) át hiteles gimnazista lehet.
Szvsz egyértelmű, hogy a Marvel azért akar ilyen fiatal Pókot, hogy még 10 év múlva is lazán hiteles legyen. Bár, ha abból indulok ki, hogy a második önálló filmje valószínűleg valamikor 2020 után fog jönni... Vagy ki tudja, lehet, hogy a Sony csinálhat neki még egy önálló filmet még az Avengers 3 előtt.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7222 Dátum: 2015. március 27. - 17:06:05 »
Ez a Pókember egyre gázabb!

balogh44

• Thanos
« Válasz #7223 Dátum: 2015. március 27. - 19:20:00 »
A Pókkölyök helyesebb megnevezés lenne már akkor. ;D  :hehe:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7224 Dátum: 2015. március 27. - 19:31:58 »
Az már igaz.  :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #7225 Dátum: 2015. március 27. - 19:56:25 »
Hát azé annyiból nem, mivel Peter is milyen fiatalon kapta az első csípést. Kölök volt még akkor ő is.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #7226 Dátum: 2015. március 27. - 20:36:25 »
De akkor még nem volt viszonyítási alap, ugyebár azóta lett felnőtt Pókemberünk, és időközben lett egy Pókkölyök is, a Marvel univerzumban... :D Szóval nehéz Pókembernek neveznünk, az eddigiekhez képest egy 14/15 éves kölyköt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7227 Dátum: 2015. március 27. - 21:50:58 »
És nem kéne az elejéről kezdeni megint, illetve azt mondták, nem kezdik újra.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #7228 Dátum: 2015. március 27. - 22:01:03 »
Már eléggé unalmas az örökös reboot....

BuB

• Pókfej
« Válasz #7229 Dátum: 2015. március 27. - 22:23:07 »
Hát ez ellen nem tudunk mit tenni.. úgy látszik odakint az a menő elképzelés, hogy Pókember, akkor az egy tini iskolás kölök...

balogh44

• Thanos
« Válasz #7230 Dátum: 2015. március 27. - 22:32:05 »
Ha filmre akarják adaptálni, az Ultimate Spider-Man nevezetű TV förmedvényt, akkor köszönöm, de ennyi volt a Marvel filmek nekem! :drying:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7231 Dátum: 2015. március 28. - 15:53:50 »
Én már megbékéltem azzal,hogy az új Póki 17 éves lesz és gimis,de a színészek fizimiskája nagyon kiábrándító. Ez a srác például konkrétan sehogy se néz ki 17-nek és elég hülyén nézne ki ha őt választanák a szerepre :uhoh: Valami érettebb külsejű fiatalt válasszanak, mert ha Asa Butterfield kapja a szerepet az tisztára olyan lesz mint az Ultimate Pókember rajzfilm...

Raisu

• Traveller
« Válasz #7232 Dátum: 2015. március 28. - 16:03:26 »
 :headscratch: Már miért lenne olyan? Ezen a képen pl. Asának rövid haja van, az USM rajzfilmes Peternek meg hosszú. Asa vékony, az USM rajzfilmes Peter meg elég izmos. Persze egyik sem olyan dolog, amin ne lehetne pár hónap alatt változtatni, de akkor sem értem, hogy miért gondoljátok az alapján, hogy fiatal színészt szeretnének a szerepre, hogy egy olyan infantilis Pókfilmet akarnak összedobni, mint az USM rajzfilm. Én nem örülök annak, hogy tini Petert kapunk, de meg sem fordul a fejemben, hogy az USM-et fogom viszont látni a vásznon. Nagyon nem ugyanaz a kettő célközönsége...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7233 Dátum: 2015. március 28. - 16:45:23 »
:headscratch: Már miért lenne olyan? Ezen a képen pl. Asának rövid haja van, az USM rajzfilmes Peternek meg hosszú. Asa vékony, az USM rajzfilmes Peter meg elég izmos. Persze egyik sem olyan dolog, amin ne lehetne pár hónap alatt változtatni, de akkor sem értem, hogy miért gondoljátok az alapján, hogy fiatal színészt szeretnének a szerepre, hogy egy olyan infantilis Pókfilmet akarnak összedobni, mint az USM rajzfilm. Én nem örülök annak, hogy tini Petert kapunk, de meg sem fordul a fejemben, hogy az USM-et fogom viszont látni a vásznon. Nagyon nem ugyanaz a kettő célközönsége...

Azért hasonlítottam az USM-ben szereplő Peter-hez, mert pont ugyanolyan tejfeles szájú mint az ;D  Egy átlagos vékony testalkatú, kevésbé nyálgép színészt szeretnék látni a pókgúnyában! Zac Efron és társai kíméljenek xDD
Mellesleg az USM, valamint a Marvel filmek célközönsége kb detto ugyanaz, mivel még mindig az a fontos,hogy lehetőleg minden korosztály menjen moziba. És ez különösen a 13 év körülieket érinti nem pedig a harmincon túli vén rókákat mint mi :D

Raisu

• Traveller
« Válasz #7234 Dátum: 2015. március 28. - 17:21:59 »
Szvsz nem ugyanaz a célközönség. Az USM első sorban a 6-14 éves fiúkat célozza meg, az MCU meg 13+ mindenkit, de főleg tinédzser fiúkat és fiatal fenőtteket, az más kérdés, hogy 13 évnél fiatalabbak is megnézik a filmeket. De a Marvel filmes részlegénél nem idióták ülnek, többször is bebizonyították, hogy mi kell az átlag nézőnek. És valószínűleg tudják azt is, hogy egy USM szintű Pókember nagyon messze áll tőle. Ha meg mégis azt akarnák, mert mondjuk beszívtak valamit, akkor remélhetőleg majd a Sony megvétózza a döntésüket, elvégre ők döntenek a kreatív kérdésekben. :D ... Ez mondjuk tök jó, ha mégis egy idióta Pókemberünk lesz, a Sonyra lehet kenni az egészet. :D

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #7235 Dátum: 2015. március 28. - 17:51:47 »
Tudod elnézve a Marvel filmeket és az USM-t, én sokszor nem látok semmi különbséget :lol: Ez alól kivétel az AmKap 2, mert az tényleg a felnőtt nézőket vette célba, viszont az Avengers-re a legnagyobb jóindulattal sem tudnám azt mondani,hogy direkt az idősebb korosztálynak készítették! Az pont ugyanolyan, pehelykönnyű látványorgia, mint az Ulti rajzfilm. Azt elismerem,hogy az USM rohadtul infantilis,de sokszor a Marvel Studios alkotásaiban is jelen van ez a "színvonalas" stílus. Például Vasember 3, mikor elfogták és magához hívta a páncél darabjait. De jobban belegondolva ez szinte az összes Iron Man filmre igaz...xDD

balogh44

• Thanos
« Válasz #7236 Dátum: 2015. március 28. - 19:26:31 »
Szinte előttem van, hogy CGI maszkban vágja majd a pofákat Vasember mellett.... :hehe:

Todd

• Pókfej
« Válasz #7237 Dátum: 2015. március 28. - 19:33:34 »
Az király lenne.  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7238 Dátum: 2015. március 28. - 23:02:06 »
Ha meg mégis azt akarnák, mert mondjuk beszívtak valamit, akkor remélhetőleg majd a Sony megvétózza a döntésüket, elvégre ők döntenek a kreatív kérdésekben. :D ...
Úgy emlékszem, a végső hír az volt, hogy ez nem igaz, hogy a Marvelnek jóval nagyobb a döntési joga, mint az eredetileg kiderült.

BuB

• Pókfej
« Válasz #7239 Dátum: 2015. április 23. - 09:17:22 »
A társaság, akik elvben esélyesek a szerepre...

Bakker... nekem egyik se szimpatikus...  :-\
talán a bal alsó meg felső...