Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 940538 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re:Pókember
« Válasz #260 Dátum: 2008. május 28. - 20:03:42 »
Jézusom! :nemnem: Lemerném fogadni, hogy Fugit lesz.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #261 Dátum: 2008. május 28. - 20:13:55 »
Én meg úgy rohadjak meg biztos vagyok benne hogy ő lesz, úgyhogy szokjunk hozzá az arcához mert mást nem nagyon tehetünk.

Genal

• Grizzly
  • *
« Válasz #262 Dátum: 2008. május 28. - 20:23:00 »
hát ez érdekes lessz

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #263 Dátum: 2008. május 28. - 21:18:53 »
Vagyis biztosra vehetjük, hogy karakterfejlődés nuku, Peter Parker megmarad épp olyan kis lúzernek, mint az első trilógiában. Ott még rendben is volt, hisz a Ditko-időszakban voltunk, jól passzolt hozzá (ezért volt jó Tobey), de egy következő trilógiára már illene legalább addig eljutni, ahol 20 elmúlt Peter. Persze jól bevált recepten nem fognak változtatni.  :drying: Tehát akkor már az is biztos, hogy Mary Jane ismét egy olyan hölgy lesz, akinek semmi köze nem lesz a képregényes partigirlhöz. Ha pedig JJJ-t is kicserélik, le is húzhatják a filmet a klotyón. Ha pedig visszakerülnek a jogok a Marvelhez, akkor alighanem JMS fogja írni a sztorit.  :o :headscratch: :ohmy: És Quesada felügyeli.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #264 Dátum: 2008. május 28. - 21:53:15 »
Ohje...már nem csak képregényügyileg vagyunk a Pókemberrel egy nagy büdös fekete fertőben, hanem a filmek is szépen ívelnek lefelé...hihetetlen. :drying: :drying:
jake mikor kapott Oscart?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

BuB

• Pókfej
« Válasz #265 Dátum: 2008. május 28. - 22:26:26 »
Nem a "csókos filmért?" :hehe:
Én remélem, hogy Kristent is télleg elhúz, de jó lenne Eliza Dushkut látni M.J szerepében... :-[
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #266 Dátum: 2008. május 29. - 06:31:48 »
Eliza Dushkut én is szívesen látnám. :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #267 Dátum: 2008. május 29. - 08:24:35 »
jake mikor kapott Oscart?

A Brokeback Mountain magyarul asszem Túl a barátságon volt a címe és mintha megosztva kapta volna az azóta megboldogult Jokerrel. Ez a film amiben két cowboy összebuzul.  :stupid:
Kaine amúgy én nem aggódnék amiatt hogy a Marvelhez időel visszakerülnek a jogok, mert addigra a megmaradt rajongók úgyis lelövik Queseda-t.

Ju

• Pókfej
« Válasz #268 Dátum: 2008. május 29. - 09:46:13 »
alighanem JMS fogja írni a sztorit.
:lol: csöbörből vödörbe.

Uh, az is volt a brokeback mountainben? :-\

de jó lenne Eliza Dushkut látni M.J szerepében... :-[
Nem tudom elképzelni vörös hajjal. :D Az biztos, hogy egy sokkal élettelibb MJt láthatnánk vele.

Todd

• Pókfej
« Válasz #269 Dátum: 2008. május 29. - 10:22:42 »
Vagyis biztosra vehetjük, hogy karakterfejlődés nuku, Peter Parker megmarad épp olyan kis lúzernek, mint az első trilógiában. Ott még rendben is volt, hisz a Ditko-időszakban voltunk, jól passzolt hozzá (ezért volt jó Tobey), de egy következő trilógiára már illene legalább addig eljutni, ahol 20 elmúlt Peter.
Szerintem már az első Trilogoában rég továbbkellett volna lépni a Ditko korszakon, igazából már a 2-re sokkal komolyabbnak kellett volna lennie Peternek, de a háromra már semmiképpen sem lett volna szabad így hagyni.

Ju

• Pókfej
« Válasz #270 Dátum: 2008. május 29. - 10:24:52 »
igazából már a 2-re sokkal komolyabbnak kellett volna lennie Peternek
Na igen, az fura, hogy ilyen képességekkel még évek múltán is annyira lúzer legyen... :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #271 Dátum: 2008. május 29. - 10:32:37 »
Amióta kijött az első Pókember film azzal kezdtem magam nyugtatni, hogy Istenem, lehet hogy elcseszték, de legalább az eredeti képregény ott van, akkor meg mit harapom magam a film miatt. Most meg ott tartunk, hogy a film is kétségbe ejtő irányba halad, és már az ASM-be se tudunk kapaszkodni. Valami nagy és jelentős változás kell mind a film, mind pedig a képregény terén, különben a Marvel végleg el fogja veszíteni a jelentős Pókemberes tábort. Mondom ezt az után, hogy tegnap Vladi-tól megjött az ASM pakkom, és a felét már átolvastam az éjszaka.

Ju

• Pókfej
« Válasz #272 Dátum: 2008. május 29. - 10:52:13 »
Akkor írjuk mi a Pókember sorozatokat! :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #273 Dátum: 2008. május 29. - 11:00:05 »
Részemről oké, de te győzöd meg a Sony-t és a Marvel-t róla. ;D
Most komolyan, nem sokkal jobb lett volna az egész, ha nem akarják annyira forszírozni a Pókember mozis történeteit, hanem mondjuk csinálnak egy rendes előszereplős TV sorozatot. A Smallville-nél (amit én rühellek) és a Sarah Connor Chronilcles-nél simán bejött. Nincs az egész Marvelnél egyetlen épeszű ember aki kimondaná hogy ez ahogy van nem jó?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #274 Dátum: 2008. május 29. - 11:07:54 »
Valami nagy és jelentős változás kell mind a film, mind pedig a képregény terén, különben a Marvel végleg el fogja veszíteni a jelentős Pókemberes tábort.
Ez a veszély már nem fenyeget, már így is komoly zuhanásban van a számuk.

BuB

• Pókfej
« Válasz #275 Dátum: 2008. május 29. - 11:53:11 »
alighanem JMS fogja írni a sztorit.
:lol: csöbörből vödörbe.

Uh, az is volt a brokeback mountainben? :-\

de jó lenne Eliza Dushkut látni M.J szerepében... :-[
Nem tudom elképzelni vörös hajjal. :D Az biztos, hogy egy sokkal élettelibb MJt láthatnánk vele.
Biztos, láttál olyan szerelmes filmet, amiben nem volt csók? ;D :hehe:
Amúgy nem tudom, nem láttam a filmet, de mintha anno az Mtv awardson a legjobb csókért versenyeztek volna :headscratch:

Hát... próbálkotam Eliza-t elképzelni
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 29. - 11:56:17 írta Sepi »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #276 Dátum: 2008. május 29. - 11:57:05 »
Nem rossz elképzelés. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #277 Dátum: 2008. május 29. - 12:32:40 »
Jah igen, beugrott már. Hát azt a filmet én se néztem meg, nem vagyok kíváncsi két homokos lávsztorijára.

Dusku tényleg szép, de színésznőre utaló képességet én még nem fedeztem fel benne.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ju

• Pókfej
« Válasz #278 Dátum: 2008. május 29. - 13:01:30 »
Oké, tényleg jó, de szerintem MJ más karakter. ;)  Mondjuk Dunstnál alapból jobb lenne. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #279 Dátum: 2008. május 29. - 13:02:50 »
Az biztos. :D