Tetszik nekem is!
Amennyire rühelltem a casting miatt az egészet, és leírtam magamban, annyira meglepődtem, mert nem rossz. Ezt a Tom Holland gyereket nem lehet utálni, tök szimpi, átlagos srácot hoz, aki legalább tényleg annyi, amennyinek mondják, és nem 30-hoz közeli színészekre kell ráfogni, meg trükközni a sminkkel, hogy ők 15 évesek ám.
A színészválasztás rajta, meg Keaton-ön kívül biztos nem fog tetszeni, de ez a trailer is tele volt tök jó, és kreatív ötletekkel. Látszik, hogy már benne van a Marvel keze.
Az pl. nagyon jó ötlet, hogy Tonytól kapja ezt a testalkathoz simuló extra ruhát, és nem varrja. Az pl. tök hihetetlen volt mindig is.
Illetve már láthattuk, hogy amit maga varrt, az milyen volt.

Keselyű se rossz, örülök, hogy nem erőltették a klasszikus kinézetét, ami több, mint röhejes a mai világban.
Tony is jó, nagyjából a Civil War körüli status-quo-t veszik át, ahol egyfajta pót-apa, idősebb testvér szerepét játssza Peternek.
A srác az meg nem Ned, hanem Ganke a Miles Morales-es sorozatból, nem is értem miért nem hívják úgy, teljesen ugyanaz a figura.
Akik azon fanyalognak, hogy fiatal Pókember... ez nem esett le ennyi idő (és egy filmes bemutatkozás) alatt, hogy fiatal lesz? Mióta a Marvellel megegyezett a Sony, azóta ezt kommunikálják, hogy az új Pókember sajátossága, az, amiben el fog térni a többi Marvel hőstől, az pont az, hogy még gyerek!
És az eredeti univerzumban is fiatalabb, mint a többiek. Nyilván mára már "beérte" őket korban, mert ugye a többiek se akarnak öregedni, így Peter felnőtt, a többi szereplő meg maradt a 30-40 év között évtizedek óta.