Kit látnál szívesen felnőtt Pókemberként?
Hú, ezen még nem gondolkoztam... Főleg hogy a Sony rögtön bedobta hogy tinipókit akarnak. Most, hogy agyalok rajta, így hirtelen egy Peterparkeres kinézetű színész sem ugrik be...

Amúgy mindenképpen egy picit magasabb, de legalábbis szálkásabb és atletikusabb testalkatú színészt választanék Tobey-nél. Tudom, hogy Raimi a Stan Lee-féle átlagos testalkatú Pókit vitte vászonra, de engem kissé zavart, hogy nem volt elég atletikus alkata, így a pókember pózok se mutattak olyan jól Tobey-tól.
Viszont azt meg tudom mondani, hogy kit választanék Pókember-dublőrnek.

Ez annyira fasza pókemberes póz, hogy csak na.
(A srác a New Moon filmben alakította a farkasemberfiút, amúgy ért a harcművészethez, láttam róla videót, lazán nyomja a szaltókat meg mindent.

)
---------------------------------------
Kicsit böngésztem a Guglit színészek után, és így első blikkre akit találtam (rövid kutakodás után, hangsúlyozom) - nem azt mondom hogy tuti őt látnám szívesen, hanem inkább csak hogy közelít a felnőtt PP-hez, illetve az esélyes jelöltek között lenne - az Jude Law:

Elsősorban az arcot figyeltem, illetve hogy melyik fotókon Peter Parkeres, a testalkatot nem néztem. De lehet hogy némi gyúrás és fogyózás után az alakja is jó lenne a szerephez.