Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284935 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #360 Dátum: 2008. május 01. - 08:52:48 »
Nagyon jó lett ez az új előzetes. Hulk smash!  :hulky:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #361 Dátum: 2008. május 01. - 09:42:09 »
Az új Batman trailer Joker-es verziója. A minőség egyelőre ugyanaz. :roll:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #362 Dátum: 2008. május 01. - 11:15:37 »
Nadejó, kaine meg elveszi a kedvemet. :(
Amúgy nem hiszem, hogy ez a Hulk sokkal jobb lesz mint az előző...max nem lesz olyan irdatlan nagy baromság a vége. De ahogy nézem, bár Hulk más színű, Hulkosabb az arca, meg az egész jobban Hulk, de süt ról aa cgi...ez alapján az előzetes aalpján meg már a sztori is tudható előre: Bruce bújkál össze-vissza Dél - Amerikában, a kormány megtalálja, el akarja kapni...csinálnak ellene egy fegyvert, aki ellenük fordul:? Förtelem. Végül hogy-hogy nem, rettentő egyedi fordulat, maga Hulk lesz az egyetlen esélye a katonaságnak, hogy legyőzze Förtelmet. Ráadásul ha a pali még mindenféle módosítás nélkül túlélte azt a rúgást, amit Hulktól kapott, akkor kb annyira is hiteles a film. De kíváncsi vagyok rá, hogy Norton milyen lesz, meg hogyha már beleszólt a forgatókönyvbe, mit eszelt ki...ja meg Liv Tyler is nagyon tesszik. ;)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #363 Dátum: 2008. május 01. - 11:25:29 »
én is ua-t gondolom mint Pepo, már mindent tudunk a történetről, sajna a Hulk nem az a karakter aki okosan próbál harcolni, hogy megvédje az embereket, hanem inkább a Hulk Smash! dolog, így meg csaták annyira nem izgalmasok.
Amúgy szerintem Hulk rúgása után eltört a gerince vagy hasonló, és emiatt jelentkezett az Abo programra, hogy megbosszúlja magát.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #364 Dátum: 2008. május 01. - 11:30:33 »
Lehetséges, ez így nem lenne rossz.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #365 Dátum: 2008. május 01. - 11:40:02 »
Kétlem hogy eltört volna Emil gerince, mert akkor nem ült volna fel az ágyon a trailer-ben, amikor Ross meglátogatja. Csak mintha nem nagyon lett volna meg az egyik lába, de lehet hogy tévedek. A láb kapcsán. Szerintem inkább felajánlják neki a visszavágás lehetőségét, mert látták hogy nem beszari amikor beszólt Hulk-nak.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #366 Dátum: 2008. május 01. - 11:59:59 »
Ben: akkor már megkapta az első kezelést!
Na megyek mert lejött az új Dr. House! Pepo: írhatok neked majd, ha valamit nem értek a sorozatban? (bár egy barátnőm aki elsős orvosin azt mondta még betegségeket nem vesznek, szóval nem tudta mi az a Lupus)

Todd

• Pókfej
« Válasz #367 Dátum: 2008. május 01. - 12:05:53 »
Megvan nnak mindkét lába, Ben, direkt néztem.
Amúgy akkor most ez a Hulk folytatása az előzőnek, vagy sem, hiszen az is Dél Amerikai rejtőzködéssel ért véget, ha jól emlékszem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #368 Dátum: 2008. május 01. - 12:17:04 »
Kösz az infót a lábakról.
Eredetileg úgy tervezték, hogy teljesen új eredet film lesz, orvoslandó az Ang Lee által elkövetett borzalmat. Aztán amikor Norton megkapta a forgatókönyv átírásának a jogát is, egy részben az első filmhez kapcsolódó, részben pedig új alapokon is nyugvó film tervet készített, amit el is fogadtak. Gondolom az Ang Lee-s film leghülyébb részleteire nem fognak utalásokat tenni, de azt, hogy lett Bruce-ból Hulk nem fogják bolygatni. A válasz, ez az első rész folytatása, vagyis a Hulk 2. Nemsokára meglátjuk mit is hoztak össze.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #369 Dátum: 2008. május 01. - 12:28:59 »
K: Hát ilyen betegségekkel kapcsolatban még én sem tudok neked segíteni, jól mondta ismerősöd, azt majd 3 után fogjuk venni kb. Eléggé nagy anyag az egészséges emberi test is, majd csak utána jön a beteg.

Amúgy annál a jelenetnél szerintem is megkapta már az első kzelést, mert a tövisnyúlványai abnormálisan kidudorodnak. És a kifejlődött Abo-nak is. Szerintem ez már utalás az átalakulásra.
« Utoljára szerkesztve: 2008. május 01. - 12:30:39 írta pepo05 »

Todd

• Pókfej
« Válasz #370 Dátum: 2008. május 01. - 12:54:27 »
Amikor néz a tükörbe, az már tutira az átalakulás első fázisa.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #371 Dátum: 2008. május 01. - 14:05:48 »
Mindjárt Iron!
(IronMan, IronMan, does whatever an IronMan does!)
Aki még nem látta, meg aki már látta, annak egy kis infó:
SPOILER annyiban, hogy nézettségi adatok, de semmi más. (én szeretem tudni, hogy kb mire számítsak, mert annál nincsen rosszabb mikor beülsz egy rég várt filmre és kiderül, hogy rossz, viszont fordítva meg tök jó érzés)

8,3-at kapott eddig IMDBn, persze ez biztos le fog menni, mert ekkor még csak rajongók tolakodnak, de azért ez egy szép kezdő eredmény, Transformers is hasonlóan kezdte. Ami azért ott számít, hogy a legnagyobb pontokat a 25 év alattiak adták, legrosszabbakat pedig a 45 felettiek. Ami még érdekes, hogy a legnagyobb szavazók (van egy ilyen kategória is, ide azokat számolják akik nagyon aktívan részt vesznek az IMDBn) egyik fele 8-9-10-et adott, míg a másik fele nagyon lehúzta így lett náluk 6.8 összegségben, de itt még kevés volt a szavazás.
Magyar vélemények: Állítólag Junior szinkronhangja nagyon de nagyon rossz, ezért nem akarnak rossz pontot adni a filmnek, de egy "definetly popcorn movie"-nak kategorizálták.

Én Ben beszólásának örülök, mert hasonló az ízlésünk filmek terén ahogy eddig dumáltunk, Kaine beszólásának meg azért örülök, mert abszolúte nem ugyanaz az ízlésünk!  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #372 Dátum: 2008. május 01. - 14:33:13 »
Szerintem is hasonló az ízlésünk filmek terén. ;D Amúgy Downey szinkronját jól eltalálták, lehetett volna sokkal rosszabb is.

BuB

• Pókfej
« Válasz #373 Dátum: 2008. május 01. - 16:08:44 »
Hát ez az új hulk nem igen jön be... :(
Nekem ezen sokkal jobban látszik, hogy CGI, mint a régin. :-\
Remélem még javítanak azér rajta valamit...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #374 Dátum: 2008. május 01. - 16:59:02 »
Na remélem is, hogy olyan jó lesz. Jajj Ben bácsi, most mit csinálok VASárnapig? Megesz a bánat, hogy nem látom. ;D
Te beszélsz? Én csak jövő hét pénteken látom. :(
Hümm, Hulkot sem akarja lejátszani. :-\

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #375 Dátum: 2008. május 01. - 17:35:07 »
A következő hozzászólásomat csak az olvassa el aki már látta a Vasember filmet mert akkor  :spoiler: mint a ház:

Régebben szó volt arról, hogy a Fekete Özvegy is feltűnik majd A Vasember filmben, Hilary Swank alakította volna őt, de ebből nem lett semmi. De Nick Fury benne lesz, ez biztos. Hiába meresztettem a szemem tegnap, én sajnos nem láttam őt, ma kiderült, hogy a stáblista után van egy fél perces jelenete.

Nick Fury elmondja Starknak, hogy bizony nem ő az egyetlen szuperhős a környéken. Talán ezzel végre elkezdődik egy folyamat, és pár éven belül néhány szuperhős egy filmben ütheti az ellent vagy egymást.

Itt ez a bizonyos jelenet, csak kamerás és elég rossz hangja van.

Állat!

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #376 Dátum: 2008. május 01. - 20:23:48 »
Én arra gondoltam, hogy mivel nem szeretem ha aktív témákhoz folyamatosan jön a  :spoiler: felirat, rakjuk át ezt egy régebbi topic-ba, mondjuk a Régi Képregényfilmekbe. Szóval én ott írok egy véleményt Vasiról, és aki még nem látta a filmet, elkerülheti a "véletlen elolvastam" élményt.
Szóval SPOILER A RÉGI KÉPREGÉNYFILMEK TOPICBAN!!!!!

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #377 Dátum: 2008. május 01. - 21:33:15 »
Vasember 94%-al áll a rottentomatoes-on. Mégha ez fog lejjebb is menni esetleg, nagyon jól kezdett a kritikusoknál. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #378 Dátum: 2008. május 01. - 21:40:30 »
Jaj, Ben, hát még nem tanultad meg a Daredevil óta, hogy a képregényfilmeknek kivárjuk az utolsó képkockáját is?  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #379 Dátum: 2008. május 01. - 22:12:43 »
Próbáld ezt akkor végignézni, ha ötven paraszt akar átgázolni rajtad, és mivel a sor közepén ülsz, mert a legjobb helyről akartad a várva várt filmet megszemlélni, húznod kell a beled ha nem akarsz egy kecses női térdet a golyóida, amely térd egy cseppet sem kedves csajhoz tartozik.