Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1291190 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Raisu

• Traveller
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #4440 Dátum: 2011. március 15. - 21:21:47 »
Én úgy tudom, hogy azzal magyarázzák, hogy Kardfogú miért nem ismeri fel Logant az első részben, hogy ő nem Victor Creed. Persze lehet, hogy csak valaki próbálta menteni a menthetőt, és nem tudott jobb magyarázattal előállni.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4441 Dátum: 2011. március 15. - 21:24:13 »
Mindentől függetlenül sztem az Originses Kardfog jobb volt mint a sima. Várjunk. Az X1-es kardfogú kaki volt annál minden jobb. Tehát az Originses egy jó karakter lett.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4442 Dátum: 2011. március 15. - 21:25:45 »
Nekem nem volt semmi bajom az X1-essel sem.
Egy állat volt, nagyjából olyan, mint a képregényben.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4443 Dátum: 2011. március 15. - 21:26:10 »
Nem emlékszem olyanra, hogy "nem ismerte volna fel", vagyis hogy tett volna ilyenfajta megnyilvánulást (lehet meg kéne kb 11x-re néznem...). Még azt tudom elképzelni, hogy egyszerűen nem foglalkozott vele, de az nagyon meredek lenne, ha tényleg ezzel szórakoznának.
Nekem sem volt bajom vele, jó volt az.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4444 Dátum: 2011. március 15. - 21:26:54 »
Kardfogút én meg úgy képzelem el/tem el, hogy a Magneto filmben (amit ugye töröltek) egy táborban akad rá, ahol kísérleteztek Victoron és azért lett még állatiasabb, vagy simán lehet második mutáció.
 Emmaról meg annyit, hogy anno a producer nyilatkozta, hogy soha nem mondták, hogy az Emma FROST lenne... ezt még anno asszem Ben linkelte be... van ez így. ;D

A Log álom kép meg gáz, vagyis az Originsben a szökés gáz... kb két katonát gyilkol le, és ez tök logikus, hogy biztos csak annyian őríznek egy létesítményt, tele főmuftikkal...
Én az X1-es és 2-es álomképet tartom a hivatalos történetnek, és az Originst az álomnak. ;D (egy rossz álomnak... :roll:) A moziban egész végig abban bíztam, hogy az első két részbeli jeleneteket is felhasználják, erre jól pofára estem, túl szép, és egyszerű lett volna.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #4445 Dátum: 2011. március 15. - 21:29:45 »
Egy olyan szótlan gyilkológéphez nem nagyon illett volna az, hogy nagymonólógot mond Log-nak, hogy jajj de jó, hogy újra találkozunk.
De én már csak a képregényből is feltételeztem, hogy nyílván régebbről is ismerik egymást.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #4446 Dátum: 2011. március 15. - 21:33:46 »
Emmaról meg annyit, hogy anno a producer nyilatkozta, hogy soha nem mondták, hogy az Emma FROST lenne... ezt még anno asszem Ben linkelte be... van ez így. ;D
Sztem ekkor már nem voltam fórumon, mert nem emlékszem erre. :-[

Én az X1-es és 2-es álomképet tartom a hivatalos történetnek, és az Originst az álomnak. ;D (egy rossz álomnak... :roll:) A moziban egész végig abban bíztam, hogy az első két részbeli jeleneteket is felhasználják, erre jól pofára estem, túl szép, és egyszerű lett volna.
Dettó.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4447 Dátum: 2011. március 15. - 22:47:09 »
Szerintem azon kívül, hogy Logan kiszabadulása más volt az Originsben nem volt egyéb ellentmondás ( és persze, hogy össze-vissza nevezték Logannek és Jamesnek, de lehet, hogy 2 keresztneve volt) és szerintem a First Class-ban még ennyi se lesz. Rengetegszer láttam az X filmeket, többször ezekre figyeltem. Az X3-ban Bestia már elég idősnek tűnik, hogy akár a Profékkal egykorú csak jobban tartja magát . :) A 2. részben tényleg ott volt Hank McCoy, de a képregényben is többször változott át. Az Originsben mindig Victor Creednek szólították, az X1-ben meg mindig Kardfogúnak. Ez egy kettős biztosíték volt: eredetileg, ugye lett volna Magneto film, ahol elvileg Eric találkozott volna Victorral előidézte volna benne a másodlagos mutációt.Ez magyarázat a más kinézetre, és hogy nem emlékszik Loganre. A bebiztosítás pedig, az volt, ha soha nem készül el a folytatás, vagy ez a rész, akkor kimagyarázzák, hogy ez két külön személy. Emmát az Originsben sose szólították Emma Frostnak, hasonlóan Victor Creedhez. Nyilvánvaló, hogy rá hajaztak, de így nem lehet felhányni, hogy a First Class-ban kb. 20-25 évvel korábban egy idősebb Emma Frost szerepel. Hiba a First Classban ott lehet, hogy Xavier az originsben , de még az X3-ban is járt, ha már ott megnyomorítják, akkor összekavarnak mindent, valamint az X3-ban még Magneto "jó" volt Jean beszervezésénél.
Amúgy baromi jó ez az új előzetes is, tök jó volt látni Bestiát és Vészmadarat sikítani valamint repülni ( karján azokkal a csíkos ruhaizékkel), nameg az X1-es 2. VH-s Magnetós jelenetet.
« Utoljára szerkesztve: 2011. március 15. - 23:14:09 írta Psycho »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4448 Dátum: 2011. március 15. - 23:50:48 »
Az előző nem tetszett, ez  viszont még bejött, oroszul is, pedig utálom azt a nyelvet.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4449 Dátum: 2011. március 16. - 00:42:54 »
Szerintem meg úgy tojnak az egészre ahogy csak van és csak mi magyarázzuk meg magunknak az összefüggéseket. Az x2 az X1 folytatása, mert egy rendező kezében volt, a többit meg nyugodtan tekinthetjük független filmeknek.

A II.világháborús lágeres részt újrafogatták? eléggé hasonlít.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4450 Dátum: 2011. március 16. - 07:18:22 »
Újra, de elvben teljesen ugyanazt forgatták le.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4451 Dátum: 2011. március 16. - 09:25:08 »
Még a gyerek is hasonlít az X1-es Erikre.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4452 Dátum: 2011. március 16. - 11:23:40 »
Nekem az a lágeres jelent a kedvenc jelenetem. Nem csak az X flmekből, hanem minden kedvenc filmemből az egyik legjobb. Félek emiatt, az ellenkező hatást váltja majd ki belőlem. Vagyis nem a hideg fog kirázni, hanem a "jaj nemár" érzés fog el.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4453 Dátum: 2011. március 16. - 12:06:02 »
Nekem a kedvenc X jelenetem a Prof halála. De addig szinte minden Rozsós jelenetért voltam oda, leszámítva a 3. részbelieket. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4454 Dátum: 2011. március 16. - 12:14:23 »
Számomra a legjobb X-jelenet az elsőben volt, amikor Vadóc felébreszti Rozsomákot a rémálmából. Az baromi nagyot ütött. De nagyon ott van még a 2-ből is, amikor Jean Grey és Vihar vezetés közben kilövik a két rájuk küldött rakétát.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4455 Dátum: 2011. március 16. - 12:15:21 »
A Prof halála miért? Nagyon szépen meg van csinálva.
Nekem az olyan jelenetektől futkos a hideg  hátamon, mint:
X1: Kis Erik a lágerben.  Teljes kétségbeesés. Négy katona se bírja lefogni, majd a katonák arca a széthajlított kapu láttán
X2: Magneto - Pyro. "Isten vagy a rovarok között" Elveszi az öngyújtót a mágneses erejével és a tenyeréből adja vissza.
X2: "-Valami megváltozott magán Mr. Laurio
       -Üljön vissza!
       -NEM"

Az ilyen jelenetek hiányoznak nekem az összes többi X filmből.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4456 Dátum: 2011. március 16. - 12:22:03 »
Az X2 tele volt nagyon-nagyon jó jelenetekkel. Másik nagy kedvenc, amikor Jégember elmegy otthonról, miután az öccse rájuk küldte a rendőrséget. Ahogy visszanéz a családjára, abban a pillantásban benne van minden. Ahogy abban is, amikor Piro korábban a házban megnézi Jégember családjának képeit a falon.
És majdnem bármi, amit Mystique csinált.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4457 Dátum: 2011. március 16. - 12:28:37 »
Ezekhez a felsorolásokhoz nem nagyon lehet hozzátenni semmit,mind jó jelenet. Kedvet kaptam a filmek újbóli megnézéséhez.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4458 Dátum: 2011. március 16. - 15:49:32 »
Azért a háromban is van jó jelenet. Pyro vs Jégember pl.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4459 Dátum: 2011. március 16. - 20:30:37 »
Az x3-ban az a hatalmas pillanat, amikor Magneto rádöbben, hogy ő is homo sapiens sapiens lett.

Meg úgy az egész, amikor Logan közelít Jean felé, és szakadnak le róla a szövetek, majd leszúrja, de olyan arccal, mintha magába szúrná a karmait.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"