Amerikait? 
Igen, bár nem mind volt végleges verzió. Sőt, talán azok az érdekesebbek, amikben a kezdeti ötletek vannak, megtudni, mi lett volna ha korábban forgatják le a filmet...
Meg beleolvastam már magyar forgatókönyvekbe is, de valahogy nem nyűgöztek le...

Meg képregények forgatókönyveit is gyűjtöm netről, ahonnan csak tudom. Hihetetlen mennyi ötlet veszik el néha a rajzolók keze alatt. Pl. Greg Land úgyis olyan fejet rajzol, amilyet tud, hiába van kiemelve, hogy egy karakter épp érzelmeket mutat ki. A legtöbben komolyan tojnak rá, hogy mi volt az eredeti instrukciókban. Azért akad pár kivétel, Quitely például egész korrektnek tűnt, azt rajzolta, ami meg van adva. De nincs akkora mintám, hogy általánosíthassak.
Ismétlem, a képregényes régi Emma kicsit sem vonzó, inkább egy negyvenes dáma.
Oké, azt elismerem, hogy a képregényben idővel fiatalodott és (időnként) szebb is lett, de szerintem sose szánták csúnyának (régi jellemzéseiben is szépnek írták, egyszerűen csak a rajzok sikerültek kevésbé jól, de elég csak a nem túl régi AXM: Xenogenesis képregényre gondolni, ott se volt egy világszépe) és nem hinném, hogy January Jones is azért lett kiválasztva, mert pont kellőképpen nem találták vonzónak. Sőt, ellenkezőleg, szerintem éppen annak szánták volna. Így viszont gáz, hogy az Angel Salvadoret (!!!) játszó színésznő jobban bejön csomó külföldi fórumozónak. (Jó, ebben persze benne lehet az is, amikor valaki inkább a sötétebb hajszínű/bőrű nőket kedveli.)