Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1290959 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #5560 Dátum: 2011. július 16. - 16:28:34 »
Vagy arra, hogy mi lett darwinnal amikor "telibe" kapta Plazma erejét.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5561 Dátum: 2011. július 16. - 17:16:43 »
Igen, azért is kérdeztem meg, mert nem emlékeztem (és lehet a filmben elmondták), hogy akkor most az kinetikus energia, vagy lézer, vagy hő vagy akármi, ettől függetlenül Scott sem gyújtott fel senkit, amikor meglőtte, és ugye ugyanazon fajta energiát lövöldöznek...
« Utoljára szerkesztve: 2011. július 16. - 17:19:41 írta holloo »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5562 Dátum: 2011. július 16. - 18:49:39 »
Ugyan, ez a képregényeknél is hol így van, hol úgy. Scott sugarai is égették már szénné Rozsomákot annak ellenére, hogy többször is ki lett mondva, taszítósugár-jellegű energiát lő ki a szeméből, vagyis csak rombol, nem termel hőt.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5563 Dátum: 2011. július 16. - 18:56:44 »
Szerintem nem ugyanolyan sugarat lövöldöznek. Az erejük forrása azonos, mindketten a kozmikus sugárzást szívják magukba (ha jól emlékszem a comicsból) és alakítják át másfajta sugárzássá, de Küklopsz opti-sugarat lő, Plazma pedig... plazma nyalábot. :hehe: Vagyis inkább Küki szemsugarának lehet köze a kinetikus energiához, az ő sugara "üt", mint a kalapács, de nem éget meg senkit. Plazma sugara viszont, mivel plazmából áll, nagyon forró, amit eltalál vele, az kigyullad/megolvad/hamuvá ég. Legalábbis én így gondolom. :) (Egyébként a filmben is látszott, hogy amikor Plazma össze-vissza lövöldözött, mindig kigyulladtak az eltalált tárgyak körülötte.)

Ja, amúgy a magyar szinkronnal elégedett voltam, nagyon örültem, hogy képregényesek lettek a nevek a filmben. :kingpin:
« Utoljára szerkesztve: 2011. július 16. - 19:00:56 írta Tom Fireheart »
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5564 Dátum: 2011. július 16. - 19:18:00 »
Szívesen.  :D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5565 Dátum: 2011. július 16. - 19:56:58 »
Szerintem nem ugyanolyan sugarat lövöldöznek. Az erejük forrása azonos, mindketten a kozmikus sugárzást szívják magukba (ha jól emlékszem a comicsból) és alakítják át másfajta sugárzássá, de Küklopsz opti-sugarat lő, Plazma pedig... plazma nyalábot. :hehe:
Két dolgot jegyeznék meg. Az első, hogy ez a film, tehát (és ezt már mind tudjuk) a képregény nem mérvadó itt (sajnos). Azért is kérdeztem, hogy mondanak-e bármit a képességéről a filmben, mert én nem igazán emlékszem, hogy fejtegetnék a képességét, bár ettől függetlenül lehet, hogy benne volt, nálad friss az élmény.
A másik dolog, amit talgaby is mondott (és ha jól emlékszem Küklopsz képességéről és annak mikéntjéről és retconjairól is vitáztunk már), és a különböző rajzfilmekben is közelítették már a két képességet, ahogy szerintem most a filmben is) de maradjunk az eredeti változatnál, amit te is mondtál. Ha nem ugyanolyan vagy hasonló sugarat lőnek, akkor hogy lehet, hogy mindketten immunisak a saját és a testvérük sugarára? De, mintha a leírásokban is oldalakon keresztül taglalnák, hogy milyen fajta sugarat lőnek és az miért nem lézer, hő és stb (erre viszont nem esküszöm meg, meg azóta lehet vagy ötször változott már)...
A filmben meg gondolom azért lángol az edzőterem, mert így volt a legegyszerűbb magyarázni, hogy mekkora pusztításra képes...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5566 Dátum: 2011. július 23. - 21:00:13 »

BuB

• Pókfej
« Válasz #5567 Dátum: 2011. július 23. - 21:04:13 »
Kicsit merész lépésnek tartom, hogy Harry után rakták egy héttel...
Rakhatták volna kövi hétre is... félő hogy még a héten tartani fog a Potter hisztéria.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5568 Dátum: 2011. július 24. - 18:13:04 »
Kapi lenyomta Pottert. A Potter nyitóhétvégéjén 48.1 millát produkált, ezzel szemben a Kapi adatai az első hétvégén már 65.8 millánál járnak.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5569 Dátum: 2011. július 24. - 20:59:02 »
He, akkor úgy nyitott mint a Thor.
Vajon ez is kifullad a 170 körül?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5570 Dátum: 2011. július 24. - 23:11:43 »
A nyitóhétvégéjén Potter 48 milliót produkált? Nem inkább a nyitónapján? :nezze:
A HP= ugyanis a nyitóhétvégét nézve az USA-ban még a TDK-ot is beelőzte, valami 170 millával.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #5571 Dátum: 2011. július 25. - 00:38:34 »
A HP egy héttel korábban nyitott, mint az AmCap. Sokan attól tartottak, hogy a HP még a második hétvégéjén is olyan jól áll majd, hogy a Kapitány csak második helyen fog nyitni, de a varázsló nézettsége mostanra esett annyit, hogy ez nem következett be. Szóval a HP EZEN a hétvégén hozott 48.1 milliót, miközben már egy hete adják (egyébként csak az első napján 91 milliós bevétele volt),  a Captain America pedig szintén ugyanezen 65.8 milliót, de neki egyúttal ez volt a nyitó hétvégéje is. Egyébként minden adat csak az USA-ra vonatkozik.
Szóval a lenyomta az túlzás, inkább csak megmaradt a becsülete.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5572 Dátum: 2011. július 25. - 11:09:20 »
Aha. Így már azért más a leányzó fekvése. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5573 Dátum: 2011. július 25. - 19:13:35 »
Mivel mindent el kell kezdeni valahol:

Captain America conceptek és storyboard 1. pakk

Todd

• Pókfej
« Válasz #5575 Dátum: 2011. július 26. - 08:02:22 »
Köszi, klassz képek Ben.

venom75

• Pókfej
« Válasz #5576 Dátum: 2011. július 26. - 11:56:19 »
Én már mentettem is.  ;)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5577 Dátum: 2011. július 26. - 12:41:36 »
Nállam mindíg ezek a concept art-ok és storyboard-ok viszok a pálmát^^

BuB

• Pókfej
« Válasz #5578 Dátum: 2011. július 26. - 19:30:46 »
Hehe...
http://www.filmnews.hu/2011/07/patrick-stewart-beszelt-az-x-men-az.html

(:uhoh: kicsit olyan beteges a hangja, nem? Vagy csak fáradt...)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5579 Dátum: 2011. július 26. - 21:06:02 »
Inkább fáradt. Kicsit olyan, mintha hirtelen elkezdte volna nagyon utolérni a kora. Nézd csak a nyakát.