Mindjárt Iron!
(IronMan, IronMan, does whatever an IronMan does!)
Aki még nem látta, meg aki már látta, annak egy kis infó:
SPOILER annyiban, hogy nézettségi adatok, de semmi más. (én szeretem tudni, hogy kb mire számítsak, mert annál nincsen rosszabb mikor beülsz egy rég várt filmre és kiderül, hogy rossz, viszont fordítva meg tök jó érzés)
8,3-at kapott eddig IMDBn, persze ez biztos le fog menni, mert ekkor még csak rajongók tolakodnak, de azért ez egy szép kezdő eredmény, Transformers is hasonlóan kezdte. Ami azért ott számít, hogy a legnagyobb pontokat a 25 év alattiak adták, legrosszabbakat pedig a 45 felettiek. Ami még érdekes, hogy a legnagyobb szavazók (van egy ilyen kategória is, ide azokat számolják akik nagyon aktívan részt vesznek az IMDBn) egyik fele 8-9-10-et adott, míg a másik fele nagyon lehúzta így lett náluk 6.8 összegségben, de itt még kevés volt a szavazás.
Magyar vélemények: Állítólag Junior szinkronhangja nagyon de nagyon rossz, ezért nem akarnak rossz pontot adni a filmnek, de egy "definetly popcorn movie"-nak kategorizálták.
Én Ben beszólásának örülök, mert hasonló az ízlésünk filmek terén ahogy eddig dumáltunk, Kaine beszólásának meg azért örülök, mert abszolúte nem ugyanaz az ízlésünk!