Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284826 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #8980 Dátum: 2015. november 05. - 22:38:28 »
Én úgy aposztrofálnám az új F4-t mint egy alacsony költségvetésű filmet ami kimondottan a DVD piacot célozza. Csak hát az a baj,hogy ezt blockbuster filmnek szánták annak viszont gyenge volt és kevés! Reed bujkálása meg tényleg egy az egyben a második Hulk filmre hajazott ;D Szerintem is kár érte,de talán majd a következő rész kárpótol bennünket mindenben xDD

balogh44

• Thanos
« Válasz #8981 Dátum: 2015. november 05. - 22:39:35 »
Nem következő rész kell, hanem egy teljesen más film! ;)

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #8982 Dátum: 2015. november 05. - 22:47:30 »
Nem következő rész kell, hanem egy teljesen más film! ;)

Nekem is ez a véleményem,de a dolgok jelenlegi állását nézve erre nagyon kevés az esély. A Fox amúgy is kijelentette,hogy márpedig ők csinálnak folytatást ha törik ha szakad, úgyhogy nincs más hátra mint imádkozni,hogy a Róka el ne csessze újra...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8983 Dátum: 2015. november 05. - 23:09:23 »
Akkor téged már a 2. percben elveszített a film. Vagy az még az első perce? :lol:
Szerintem a legtöbbünket már a reklámkampány alatt elveszített, amikor kiderült, hogy nem sok köze lesz a képregényhez. :D

Tőlem a legrosszabb húzást akkor kapta, amikor a 12 éves kisgyerek komolyan bejelenti, hogy készített egy garázsban egy teleport gépet. És ha ez nem lett volna elég hiteltelen, akkor rákontráztak azzal, hogy a szülei hülyének nézték, nem támogatták, tehát mindent maga szerzett be hozzá...?
Hát így akarták megmutatni, hogy milyen gigamegaszuperbrutál okos. ;D Különben azt még el is tudtam volna fogadni, hogy 12 évesen kidolgozza a teleportáció elméletét, de az tényleg vicces volt, hogy totál hétköznapi alkatrészekből meg is építette a garázsban mekgájver módjára. :lol: Aztán vagy fölrobbanunk, vagy nem. :hehe:

Idézetet írta: petshop
Maga a baleset, és az utána lévő vizsgálatos jelentek tetszettek, bár én durvábbra, biohorrorabbra vettem volna a formát
Hát az látványos volt, hogy átlépnek a másik bolygóra, de azért számomra (mint tudományos kötődésű ember számára) egyben röhejes is volt, hogy a főszereplők csak úgy, mindenfajta biztonsági előírást megszegve totál felelőtlenül dzsemboríznak odaát, meg perszeee, hogy bele kell nyúlni a zöld lávába, nanáááá, az azért van ott. :omg:  :lol: Aztán csodálkoznak, hogy balesetet szenvednek. :lol:

Idézetet írta: petshop
Ráadásul a hangja, édes Istenem!! Én nem tudom, hogy csak a szinkron sikerült ilyen "jól", vagy eredetileg is ilyen vékonyka hangú a színész, de hogy ezt meghagyták a Lénynek is, az durva volt!
Az nekem is furi volt, azt hittem, ott majd átváltanak egy mélyebb szinkronhangra. :D

Idézet
Ha a trailerekből indulok ki, ami jelenteket kiszedtek, hogy nem voltak benne a filmben azok mind magánéleti, személyes részek, szóval semmi akció. Így csak azt az érzést erősítené még jobban, hogy még hosszabb felvezetés, még rövidebb csata és lezárás.
Lehet hogy nem lenne jobb, de szerintem a személyes, érzelmes jelenetek hangulatosabbá, emberközelibbé tennék a filmet. Amúgy meg úgy olvastam valahol, hogy komplett akciójeleneteket is kivágtak ám... Nagy nyirbálás mehetett a vágószobában.

A Fox amúgy is kijelentette,hogy márpedig ők csinálnak folytatást ha törik ha szakad, úgyhogy nincs más hátra mint imádkozni,hogy a Róka el ne csessze újra...
Én úgy hallottam, hogy azóta már észbekaptak, és kaszálták a második részt, nem? :headscratch:

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8984 Dátum: 2015. november 06. - 21:36:16 »
Szerintem a legtöbbünket már a reklámkampány alatt elveszített, amikor kiderült, hogy nem sok köze lesz a képregényhez. :D
Na jó, de utána mégiscsak megnézted, tehát adtál neki egy esélyt, - még ha gondolom kölcsönözted te is, mint én. De azt is ellőtte elég hamar.

Hát az látványos volt, hogy átlépnek a másik bolygóra, de azért számomra (mint tudományos kötődésű ember számára) egyben röhejes is volt, hogy a főszereplők csak úgy, mindenfajta biztonsági előírást megszegve totál felelőtlenül dzsemboríznak odaát, meg perszeee, hogy bele kell nyúlni a zöld lávába, nanáááá, az azért van ott. :omg:  :lol: Aztán csodálkoznak, hogy balesetet szenvednek. :lol:
Nekem csak a baleset, és az utána lévő vizsgálat tetszett, a felfedező út nem. :nezze: Abba is olyan "szuper" dolgok voltak, mint a Prométheuszban, hogy a tudósok hülyegyerek módjára futkároznak, szétválnak, megfogdosnak mindent, leveszik a sisakot, mert a műszer azt jelzi, hogy a levegő összetétele jó, stb...
Bár ez még hitelesebb volt, mert itt beba**ott tinédzserek dorbézoltak egy ismeretlen univerzumban :hehe:, bár így se sokkal rózsásabb a helyzet. Én már ott felszisszentem, amikor a lába alatt repedezett a "talaj", ami alatt az a zöld láva volt. Gondoltam magamban, hogy most nem kéne megállni, vagy ilyesmi? De nem, a legtermészetesebb dolog volt nekik, hogy mennek tovább az instabil talajon...

Az nekem is furi volt, azt hittem, ott majd átváltanak egy mélyebb szinkronhangra. :D
Ez engem mélyebben érintett, onnantól vált röhejes kategóriává a film. Egyszerűen nem igaz, hogy ez senkinek nem tűnt fel az egész stábból, hogy egy tonnás monstrumnak miért marad vékony hangja... legalább lejjebb vették volna két oktávval.

Lehet hogy nem lenne jobb, de szerintem a személyes, érzelmes jelenetek hangulatosabbá, emberközelibbé tennék a filmet. Amúgy meg úgy olvastam valahol, hogy komplett akciójeleneteket is kivágtak ám... Nagy nyirbálás mehetett a vágószobában.
Valaki írta, hogy azért a stúdió se hülye, és valószínűleg olyan jelenetek vágatott ki, amik a tesztközönségnek nagyon nem tetszettek. Sejtem annyi eszük azért volt, hogy képregényrajongók is ültek a nézők között, szóval akár az is lehet, hogy csak rosszabb, még zavarosabb lenne azokkal a jelenetekkel. Meg forgattak újakat is hozzá. Pl. az "Egy évvel később..." jelenetben a csajnak szőkébb, és hosszabb a haja, azt hittem, hogy ezzel jelzik, hogy eltelt egy év. Aztán hallottam, hogy az pl. utóforgatott jelenet, és már rövidre vágatta a haját egy másik filmre, így ott parókát kapott, ami csak nagyjából hasonlított az eredetire. Ez is, hogy ilyenre nem lehet odafigyelni, basszus...

BuB

• Pókfej
« Válasz #8985 Dátum: 2015. november 07. - 12:20:16 »
Na, tegnap este én is túl jutottam rajta, hááát, jobbára egyet értek az előttem szólókkal, az eleje tetszett, hogy menyire átvették az Ultis eredetet és egész jól, egy hasonló momentum se volt ami az előző filmekre emlékeztetne, na vmi ilyesminek kellene lennie egy rebútnak  :hehe:
Aztán télleg rohadt összecsapott lett, kb mindenki mindent leírt már róla.  ;D

Amit viszont senki nem említett, bakker, Fátum lett a magyar szinkronba Doom neve :o durva hogy ebbe belementek, egész végig azt hittem, hogy Doomozni fognak (jó mondjuk  csak egyszer hangzott el a FÁtum), pedug a a film közepénél sokkal indokoltabb lett volna a Végzet-Fátum lefordítása, ott meg meghagyták Doomnak.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8986 Dátum: 2015. november 07. - 21:03:16 »
Lény hangja valóban borzalmas lett. Én ott már hangosan röhögtem.  :D
Reed bujkálása meg annyira karakteridegenné tette az egészben, hogy az valami borzalmas. És azért ne felejtsük el a magyarázatot is, mert az is egy nagy WTF volt tőle. Mégpedig hogy úgy akart segíteni Ben barátján, hogy valahogy átmegy a másik dimenzióba. Hát azzal valóban nagyon tud segíteni.  :stupid: A pénztárgép-javítós rész meg alapból közröhej. Sok baja lehetett.  :hehe:

Szerintem ez az egész Ultimate vonalvezetés nagyon gáz ötlet volt. Pedig nekem a képregény tetszett, de ez itt nagyon, de nagyon nem jött át (hogy megasztárosan fogalmazzak  :hehe: ).

Sue-val kapcsolatban én is azt érzem, hogy totál fel se tűnt volna senkinek, ha nincs is benne a filmben, annyira semmi szerepe nem volt. A másik, hogy már a képességének a megszerzését is annyira elbagaterizálták, hogy az már fájdalmas volt. Most komolyan, meddig tartott volna már őt is átvinni a negatív zónába?

Fátumról nem is beszélek. Még mindig azt mondom, hogy sokkal látványosabb és jobb lett volna, ha totál kihagyják az egészből, és inkább Annihilust tették volna bele. Max csak a háttérbe raktam volna Victort, aki esetleg megsérül Annihilus és az F4 csatája közben, és máris tálcán van nyújtva egy folytatáshoz a karakter. Alapból nem értem, hogy miért akarnak folyton folyvást valami Elektróra hajazó szuperképességet adni neki, amikor totál nincs ilyen az eredeti karakterben.

Csinálták volna saját karakterekkel, olyan képességekkel amiket akarnak nekik, olyan motivációkkal, háttérrel, amit csak jónak látnak.
Volt ilyen film. Az volt a Hihetetlen Család.  ;) Na, az azért is volt jó, mert nem volt benne az F4.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #8987 Dátum: 2015. november 07. - 22:37:09 »
És azért ne felejtsük el a magyarázatot is, mert az is egy nagy WTF volt tőle. Mégpedig hogy úgy akart segíteni Ben barátján, hogy valahogy átmegy a másik dimenzióba. Hát azzal valóban nagyon tud segíteni.
Itt egy no-prize féle magyarázat rá. Reed akkora zseni, olyan okos, hogy neki kristálytiszta az összefüggés a kettő között, csak mi olyan gügyék vagyunk, hogy nem értettük meg. Semmiképpen sem a botrányosan rossz forgatókönyvírók fércmunkája miatt van ez.  :D

Szerintem ez az egész Ultimate vonalvezetés nagyon gáz ötlet volt. Pedig nekem a képregény tetszett, de ez itt nagyon, de nagyon nem jött át
Ezzel én is így voltam, és amúgy is, epekedek egy-egy jó, okos sci-fi-ért, ami nem csak a látványra megy rá. Na, mondjuk ez NEM az a film lett. Egyébként Vtomi a nem képregényfilmek topicban ajánlott pár ilyen sci-fi-t egy-kettőt megnéztem, és hát igen, ilyenekre vártam. (Mondanom sem kell, szinte mind kis költségvetésű, de nagyon jó témákat feszeget.) Egy jó F4-ben is hasonló témák fejtegetésére várnék, mint azok némelyikében.

Sue-val kapcsolatban én is azt érzem, hogy totál fel se tűnt volna senkinek, ha nincs is benne a filmben, annyira semmi szerepe nem volt. A másik, hogy már a képességének a megszerzését is annyira elbagaterizálták, hogy az már fájdalmas volt. Most komolyan, meddig tartott volna már őt is átvinni a negatív zónába?
Erre van egy teóriám: "megírták" a forgatókönyvet, aztán már el is kezdték a pre-production részt, amikor eszükbe jutott, hogy Fátumnak, hogy kéne képességekre szert tennie. Hát menjen át ő is velük a másik dimenzióba. De basszus, már megépítették a díszletet 4 emberesre, akkor valaki kimarad. Legyen Sue.  ;D De megmondom őszintén, én még most sem tudom, hogy akkor hogy is kapta a képességeit, átjött egy kis anyag, meg levegő a visszatérésnél, oszt' kész, vagy mi? De mindegy, újranézni nem fogom, ahhoz ütni kéne.

Volt ilyen film. Az volt a Hihetetlen Család.  ;) Na, az azért is volt jó, mert nem volt benne az F4.
He-he, az tetszett is. Egyébként igazán égő Hollywoodra nézve, hogy a legtöbb ilyen animációs film köröket ver a nagy szuperprodukciókra ötletességben, meg kreativitásban. Pedig ezek kisgyerekenek készülnek elsősorban, és mégis néha ezerszer jobbak, mint a giga költségvetésű nagyfilmek.

balogh44

• Thanos
« Válasz #8988 Dátum: 2015. november 11. - 19:42:46 »
Ha már F4, azt tudtátok, hogy a S.H.I.E.L.D. sorozat egyik részében szereplő színész, nem más, mint a 94-es film Reedje? :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8989 Dátum: 2015. december 04. - 20:36:00 »
Megnéztem én is a Hangyát. Ezt a filmet nem lehet komolyan venni. :lol: Egyébként nem volt rossz, bár néha kissé lassan alakult a cselekmény, de szórakoztató és látványos film lett. Csak amikor lovagol a hangyákon, meg összezsugorodva mászkál a hétköznai tárgyak között... Vicces. :lol: Mondjuk a terepasztal, mint a film végi nagy bunyó helyszíne, zseniális. :lol: Paul Rudd jó volt a szerepben. :) Viszont a főgenyát játszó színész nagyon ripacs volt, kevés bénább főgonoszt láttam.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8990 Dátum: 2016. január 04. - 21:48:07 »
Hmhm, azt hiszem ennek már itt a helye:  :D
X-Men szinkronos előzetes.

Érdekes, az eddigi szereplőknek szokásos hangjaik vannak. a Kis vörös csaj is /Jean (bocs, nem tom a nevét: SZerk: Sophie Turner), megkapta a Trónok Harcabeli szinkron hangot. (furi az Eljövendőben Peter Dinklage is megkapta Trónokbeli hangját, Láng Balázst az előzetesre, de magára a filmre, meg Rosta Sándor lett nagy bánatomra...  :-\ )
Oscar Isaac meg érdekes Széles Tamással...  mondjuk neki is, ahány film, annyi hangja volt már... bár asszem hozzá Dolmány Attila illett a legjobban...  :headscratch:
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 04. - 21:53:39 írta BuB »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #8991 Dátum: 2016. január 06. - 13:51:04 »
Úgy tűnik az oroszok is beszállnak a szuperhős bizniszbe, méghozzá ahogy elnézem nem is akárhogy!!! :oh:

https://www.youtube.com/watch?v=eF8Xe4fO4vM

Sajnos a premierre még 11 hónapot várni kell,de ha ez az ára annak,hogy egy minőségi filmet kapjunk ám legyen! Először azt hittem valami low budget-es utánzat lesz aztán megnéztem az előzetest és jócskán elcsodálkoztam,hogy mennyire jó a CGI 8)

BuB

• Pókfej
« Válasz #8992 Dátum: 2016. január 06. - 14:49:24 »
Plusz kijött a Bat vs Sup 2. szinkronos előzetese is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8993 Dátum: 2016. január 06. - 15:56:19 »
X-Men: A Trónok harcás csaj lenne Jean Grey? A trailer nem volt meggyőző, egy pillanatra sem éreztem azt a fajta jóleső borzongást, amit szeretek a képregényfilmekben (szuper példa volt, hogy tegnap láttam a közös Arrow-Flash részt, és amikor Flash lefutotta magát az időutazással, ott király volt). A szereplők között jó, hogy ott van az utóbbi két részből Xavier, Magneto, Bestia és Mystique, de a többiek elég semmitmondónak tűnnek egyelőre. Talán a filmben jobbak lesznek.
Ugyanez a Bat-Supi trailerről is. Semmi olyasmi, amit ne láttunk volna már eddig a filmjeikben.
Orosz: volt már egy kísérlet, az éjszaka valamije, de állítólag rém unalmas volt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #8994 Dátum: 2016. január 06. - 16:06:00 »
Nekem is az jutott eszembe, az is jól nézett ki trailer alapján, de azt se láttam. De úgy látom ők se tudnak ebből a poszt-kommunista nosztalgiázásból kilépni. Mondjuk nem tudom, milyen ott a helyzet.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #8995 Dátum: 2016. január 06. - 16:42:11 »
Nekem is az jutott eszembe, az is jól nézett ki trailer alapján, de azt se láttam. De úgy látom ők se tudnak ebből a poszt-kommunista nosztalgiázásból kilépni. Mondjuk nem tudom, milyen ott a helyzet.

Első próbálkozásnak mindenképp jó lesz. Aztán ha van rá igény utána jöhetnek az elvontabb alkotások is! Ez a poszt-kommunista történetszál a ruszkik számára olyan mint Amerikának a 2. világháború...Minden második filmben az orrunk alá dörgölik,hogy ők voltak a történelem f*szagyerekei amiért legyőzték Hitler-t és megóvtak bennünket a végső gonosztól :lol: Az oroszok szemében a mai napig Lenin a nemzet hőse és emiatt van az,hogy annyira kötődnek a vörös múltjukhoz.

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #8996 Dátum: 2016. január 06. - 18:49:42 »
Nekem ez a BvS szinkron most nagyon nem jön be. :-\ :uhoh:
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8997 Dátum: 2016. január 06. - 20:04:30 »
Ha már Xavier kopasz lesz, Eric is lehetne ősz...

balogh44

• Thanos
« Válasz #8998 Dátum: 2016. január 06. - 20:34:07 »
Majd megőszül valami mágneses hókuszpóktól, Xavier meg a Cerebro kezdetleges verziójának, mellékhatásaként fog kopi lenni! ;D

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #8999 Dátum: 2016. január 10. - 09:02:24 »
new

BATMAN,Spawn,Star Wars