Kicsit besűrűsödtem a hét vége felé, de pénteken én is meg tudtam nézni, és én is imádtam!

Batfleck talán az eddigi legjobb Batman, brutális, karakteres, amilyennek lennie kell. Szerintem Alfred is király volt, ezek az elmormogott beszólások sokszor nagyon találóak voltak és oldották a hangulatot.
A nyitó jelenet bárki bármit mond az előzményekről nagyon szépre sikerült, és nagyon jól fűzték bele a sztoriba.
Amy Adams engem minden filmben rohadtul idegesít, ez itt is meg volt, szóval ezen nem is izgattam magam.
A Martha névvel való "játék" szerintem is hatalmas ötlet volt, eddig valahogy ezt én sem kötöttem össze.
Ezra Miller, mint Flash tényleg katasztrófa, választhattak volna valaki mást, de én ezért nem fogom kihagyni a filmjét.
Talán kicsit tényleg hosszú volt, de tartalmas, mármint úgy értve, hogy nem igazán lehetett volna feszesebbre végni, főleg, hogy fel kellett vezetni
Darkseid-t.
Amit viszont hihetetlenül várok most, az a Batman önálló film. Az alapján, amit itt mutatott, plusz, hogy Kevin Smith mondta mostanában, hogy Affleck most fejezte be a script-et a filmhez és igen intenzív kutatómunkát fordított rá, igen bíztató.
Szóval: Batfleck FTW