Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284594 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BenGee

• Rózsa
  • *
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #9340 Dátum: 2016. március 31. - 07:13:49 »
Hogyan változott?  :headscratch: Miért ébredt attól?

Nem vagyok annyira otthon Flash témában, de egy hozzáértő oldalon azt olvastam, és most idézek, hogy A képregényekben Flash valahányszor időutazott és az idővonal megváltozott, úgy ébredt az új realitásban, mintha az előzőt csak álmodta volna. Itt Bruce pedig azért ébredt így, mert Flash vele kapcsolatba került, az időutazás közben. Meg azt is írták, hogy Ez a jelenet az volt, mely egy alternatív jövőbe vezetett be minket (mert igen, az az volt), amely akkor jön létre, ha Lois meghal! Flash erre figyelmeztette Bruce-t, hogy Superman gyengepontja valóban Lois Lane, és ha Ő meghal, bárki keze által, vagy bárki ember fia hibájából, BÁRMIKOR, akkor Superman minden kapcsolatát elveszíti az emberiséggel, ezzel együtt persze emberségét is, és egy hatalmas zsarnok lehet belőle, aki az emberiségbe vetett hitét teljesen elveszítve lehet majd olyan, amilyennek akkor, abban az alternatív jövőben láttuk! Persze ez csak egy elmélet, de sztem nem hülyeség amit írtak.
« Utoljára szerkesztve: 2016. március 31. - 07:53:56 írta BenGee »

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #9341 Dátum: 2016. március 31. - 07:17:02 »
Mennyi bevetelnel tart most a BvS?

11 órája írták, hogy a szuperhősmozik közül a BATMAN SUPERMAN ELLEN érte el a leggyorsabban az 500 (pontosan 501.9) millió dolláros összbevételt!

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #9342 Dátum: 2016. március 31. - 08:48:56 »
Huhh!Ez nagyon jo hir!Koszi! 8)

BD kiadast olvastatok?Kb. 30 perccel lesz hosszabb!
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9343 Dátum: 2016. március 31. - 09:14:31 »

Nem vagyok annyira otthon Flash témában, de egy hozzáértő oldalon azt olvastam, és most idézek, hogy A képregényekben Flash valahányszor időutazott és az idővonal megváltozott, úgy ébredt az új realitásban, mintha az előzőt csak álmodta volna. Itt Bruce pedig azért ébredt így, mert Flash vele kapcsolatba került, az időutazás közben. Meg azt is írták, hogy Ez a jelenet az volt, mely egy alternatív jövőbe vezetett be minket (mert igen, az az volt), amely akkor jön létre, ha Lois meghal! Flash erre figyelmeztette Bruce-t, hogy Superman gyengepontja valóban Lois Lane, és ha Ő meghal, bárki keze által, vagy bárki ember fia hibájából, BÁRMIKOR, akkor Superman minden kapcsolatát elveszíti az emberiséggel, ezzel együtt persze emberségét is, és egy hatalmas zsarnok lehet belőle, aki az emberiségbe vetett hitét teljesen elveszítve lehet majd olyan, amilyennek akkor, abban az alternatív jövőben láttuk! Persze ez csak egy elmélet, de sztem nem hülyeség amit írtak.
Köszi!
Akkor a jövőbeli képeket Burce nem látta, csak mi?
Vagy hogy volt az a rész? Disztópikus képek, aztán felébred az asztalnál, megjelenik Flash, majd megint felriad?

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #9344 Dátum: 2016. március 31. - 13:34:43 »

Köszi!
Akkor a jövőbeli képeket Burce nem látta, csak mi?
Vagy hogy volt az a rész? Disztópikus képek, aztán felébred az asztalnál, megjelenik Flash, majd megint felriad?

Valahogy úgy ahogy te írod. Volt egy látomása vagy álma egy lehetséges jövőről ami nem mellesleg Darkseidre utalt(omega jel és a paradémonok), ebből az álapotból felébredt amikor is megjelent Flash, aki próbálta figyelmeztetni, de aztán rájött, hogy túl koránra jött vissza, tehát nem jó idősíkba, és miután elment, Bruce úgymond felriadt a már módosult időbe. Próbáltam érthetően leírni, nem tudom az voltam e :D Egyébként Lex is Darksiedre utalt azzal a mondatával amit a film végén mondott, hogy "Ők fognak megszenvedni Kal! Az emberek, kiket védelmezel!"
« Utoljára szerkesztve: 2016. március 31. - 13:36:15 írta BenGee »

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #9345 Dátum: 2016. március 31. - 15:06:11 »
« Utoljára szerkesztve: 2016. április 01. - 19:44:23 írta Sepi »
BATMAN,Spawn,Star Wars

balogh44

• Thanos
« Válasz #9346 Dátum: 2016. március 31. - 19:52:46 »
Nekem ez az egyik kedvenc közös sztorim tőlük:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9347 Dátum: 2016. március 31. - 22:46:14 »
Ez a mondat: "Ők fognak megszenvedni Kal! Az emberek, kiket védelmezel!" hogyan utal Darkseidre?  :headscratch:

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #9348 Dátum: 2016. április 01. - 05:20:17 »
A harangok mar megkondultak.Valaki meghallotta oket es uton van.
Vagy valami ilyesmi is van elotte.
BATMAN,Spawn,Star Wars

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #9349 Dátum: 2016. április 01. - 05:25:02 »
Amugy ez sem kicsit varos;

http://hu.ign.com/m/batman-v-superman-dawn-of-justice/11370/news/batman-superman-ellen-kimaradt-jelenet-jon-xy

Az elso hsz pedig nem rossz.Nekem le sem estek ezek a dolgok...

BATMAN,Spawn,Star Wars

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #9350 Dátum: 2016. április 01. - 12:07:00 »
A harangok mar megkondultak.Valaki meghallotta oket es uton van.
Vagy valami ilyesmi is van elotte.

Na ez az, csak nem jutott eszembe!  ;)

Egyébként most olvastom, hogy Zack Snyder elmagyarázta, mit is láttunk pontosan Bruce rémálmában: " Bruce a lehetséges jövőt látta, vagy egy alternatív föld jelenét? Nem tudhatjuk, elvégre azt sem tudjuk, hogy a Flash, aki meglátogatta őt, ő egyáltalán a mi világunkból származik e, s nem egy másik alternatív világból".

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9351 Dátum: 2016. április 01. - 12:39:23 »
Számomra rontott az élvezeti értéken, hogy nem láttam, hogy az Flash.

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #9352 Dátum: 2016. április 01. - 13:28:45 »
Amugy ez sem kicsit varos;

http://hu.ign.com/m/batman-v-superman-dawn-of-justice/11370/news/batman-superman-ellen-kimaradt-jelenet-jon-xy

Az elso hsz pedig nem rossz.Nekem le sem estek ezek a dolgok...

Ilyen szinten nekem sem, de nagyon érdekes amit írt, és teljesen logikus. Darksiedre én sem az első JL filmben számítottam, hanem inkább a másodikban, főleg azok a morzsák alapján, amiket már elhintett nekünk Snyder a film kapcsán.

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #9353 Dátum: 2016. április 01. - 15:45:31 »
A végére csak összejön egy DCCU! :)
Jól hangzzanak ezek!
BATMAN,Spawn,Star Wars

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #9354 Dátum: 2016. április 02. - 12:13:05 »
Nos, itt a Hollywood Hírügynökség kritikája is a filmről  :D
« Utoljára szerkesztve: 2016. április 02. - 21:32:30 írta petshop »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9355 Dátum: 2016. április 02. - 21:59:55 »
Tegnap volt időm megnézi nekem is. Nem tűnt jobbnak, mint a Man of Steel pár éve. Olyan egyszer nézős. Az, hogy tele volt vagy írói, vagy vágási hibákkal, az egy dolog, mert némely dolog tök következetlen volt benne, de szörnyen, viszont a filmből számomra hiányzott a feszültség. Azzal együtt, hogy Ben jó volt Batmannek (ebben nem is kételkedtem), Lois is jó volt, és Lex is (Alfred szerintem borzalmas, mint egy Tony Stark 10 év múlva), valahogy a szereplőket nem sikerült annyira megszeretni, hogy igazán izguljak értük. A jelenetek nem voltak annyira izgalmasak, hogy izguljak bármelyikükért is, és ez már elég komoly probléma.
Nekem 4/10.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9356 Dátum: 2016. április 02. - 22:06:48 »
Fura, nekem nagyon bejött..

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #9357 Dátum: 2016. április 03. - 10:07:27 »
Nekem is!

Ez az Alfred  - Stark hasonlat ez nagyon nagy! :D Tényleg tökre olyan!
« Utoljára szerkesztve: 2016. április 03. - 10:52:02 írta ZoliZoltán »
BATMAN,Spawn,Star Wars

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #9358 Dátum: 2016. április 03. - 10:51:52 »
Kicsit besűrűsödtem a hét vége felé, de pénteken én is meg tudtam nézni, és én is imádtam! :oh:

Batfleck talán az eddigi legjobb Batman, brutális, karakteres, amilyennek lennie kell. Szerintem Alfred is király volt, ezek az elmormogott beszólások sokszor nagyon találóak voltak és oldották a hangulatot.
A nyitó jelenet bárki bármit mond az előzményekről nagyon szépre sikerült, és nagyon jól fűzték bele a sztoriba.
Amy Adams engem minden filmben rohadtul idegesít, ez itt is meg volt, szóval ezen nem is izgattam magam.
A Martha névvel való "játék" szerintem is hatalmas ötlet volt, eddig valahogy ezt én sem kötöttem össze.
Ezra Miller, mint Flash tényleg katasztrófa, választhattak volna valaki mást, de én ezért nem fogom kihagyni a filmjét.

Talán kicsit tényleg hosszú volt, de tartalmas, mármint úgy értve, hogy nem igazán lehetett volna feszesebbre végni, főleg, hogy fel kellett vezetni Darkseid-t.
Amit viszont hihetetlenül várok most, az a Batman önálló film. Az alapján, amit itt mutatott, plusz, hogy Kevin Smith mondta mostanában, hogy Affleck most fejezte be a script-et a filmhez és igen intenzív kutatómunkát fordított rá, igen bíztató.
Szóval: Batfleck FTW

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9359 Dátum: 2016. április 03. - 13:31:33 »
Hát az gáz ha idegesít egy színész egy jó filmben. Olyan, mintha nekem Cameron Diast kéne néznem :S

Amy Adamset én nagyon bírtam kezdetben más filmekben, már nem annyira, de talán azért mert folyton idegesítő karaktert kell játszania egy nőnek, akivel még a világ megmentése közben is meg kell küzdenie a férfi hősnek.
Nekem az furcsa kicsit miközben nézem Amy-t, hogy 9-10 évvel idősebb Cavillnél.

Emly Bluntot viszont bírnám valamilyen szerepben egy DC filmben.

Bocs, ha már volt: