Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1287900 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #1880 Dátum: 2008. december 29. - 08:23:22 »
Ahogy az várható volt a Frank által összehozott Sin City 1.5 vagyis a Spirit film csúnyán leszerepelt. A mai napig nem tudni, hogy pontosan mekkora volt a gyártási költésg, de a múlt héten bemutatott film a karácsonyi, általában nagy amerikai mozis nézettség ellenére is csúfosan bebukott. A hétvégén az ünnep ellenére mindössze 6.51 millió dollárt termelt, az össz amerikai bevétel pedig kb most olyan 10.32 - 11 millió dollár környékén tanyáz.
Csak összehasonlításul, a szintén Frank által vitt Sin City a nyitóhétvégén $29,120,273 hozott a konyhára. Nem is tudom mi a rosszabb, hogy Will Eisner-el művéveé ennyire kitoltak, vagy hogy Frank Miller nem lát ki a saját seggéből.
A film az imdb-n 2067 szavazattal most 5.6-os értékelésen áll.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1881 Dátum: 2008. december 29. - 09:29:27 »
Most ez lehet hülyén fog hangzani, de én örülök hogy bukott. Minél nagyobbat annál jobb...már az elején látszott, hogy ez valami írtó nagy gagyi lesz...így a rajongók is könnyebben elfelejtik, hiszen senki sem fogja épkézláb feldolgozásnak tekinteni. Frank meg igazán észbe kaphatna, hogy a Sin City-nél ő csak segédmunkás volt, azt a filmet rodrigez rendezte. És attól, hogy világhírű írű, nem lesz jó rendező is egyben....
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1882 Dátum: 2008. december 29. - 09:23:49 »
Teljesen egyetértek veled. Ez az ipari méretű bukta talán felnyitja Frank szemét, és talán a stúdióét is, amelyik megbízta a Buck Rogers-el. Az egészből Will Eisner és képregénye jön csak ki negatívan, és ezt őszintén sajnálom.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1883 Dátum: 2009. január 03. - 09:23:39 »
Tapétázzuk ki falainkat egy morcos pézsmapatkánnyal.
http://www.benreilly.extra.hu/gal/Hirek_a%20Spidertomra/weapon-x.jpg

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1884 Dátum: 2009. január 03. - 10:42:46 »
Látszik az ujjai között a karmok markolata.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1885 Dátum: 2009. január 03. - 10:43:34 »
És a pézsmapatkány nem is ugyanaz, mint a torkosborz. :wolvie1:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1886 Dátum: 2009. január 03. - 17:31:43 »
Megszereztem a Watchmen per legfontosabb anyagát, úgyhogy mindenki saját szemeivel olvashatja a bírói határozatot. Feltettem mediafire-re.
http://www.mediafire.com/?3zuhtdjzaqz

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1887 Dátum: 2009. január 03. - 18:21:17 »
Azért elmondhatnád tömören, hogy mi van benne. Mert azért annyira nem érdekel, hogy letöltsem, de azért érdekelne, hogy bebukta-e magát a film.  :twisted:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1888 Dátum: 2009. január 03. - 18:26:15 »
Tömören? Be. A forgalmazási jogok és a licenszek a Fox tulajdonába kerülnek mint azok eredeti és többségi birtokosa, és az általa meghatározott hányadból részesül a Warner, de minimum a film gyártási költségeit vissza kell kapniuk. Ebben azonban nem szerepel a film promóciós költségeinek listája, vagyis amit a Warner eddig a reklámokra költött fujhatja. Szóval emiatt minuszba kerülnek.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1889 Dátum: 2009. január 03. - 19:39:29 »
Ez így még a jobbik eset a részükről. remélem mostmár nem halasztódik el a film.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1890 Dátum: 2009. január 03. - 20:53:30 »
Arra ne vegyél mérget.
Apropó, látta már valaki a The Spirit-et?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1891 Dátum: 2009. január 03. - 20:58:05 »
Ez esetben nem annak kéne pénzt buknia, akik eladták a jogokat nekik jogosulatlanul?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1892 Dátum: 2009. január 03. - 21:03:47 »
Ezt korábban már elmagyaráztam itt... talán elfelejtetted?  ;D
A lényeg, hogy nem EGY jogtulajdonos volt, hanem több, és ezek egymástól függetlenül, jogi nyelven "jóhiszeműen" adták el a tulajdonrészüket. Van aki a Warner-nek, van aki a Fox-nak, de a nagyobb tulajdoni hányad a Fox kezében van/volt így. És pont amiatt, hogy a korábbi jogtulajdonosok  nem ártó szándékkal, más megkárosítására tették az eladást, nem lehet perelni őket. Meg a mostani per amúgy is jogi személyek között zajlik. (A jogi személy fogalmára tessék rákeresni gugliban.)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1893 Dátum: 2009. január 04. - 14:11:13 »
kaine: Mármint úgy érted, hogy a jogtulajnak, ami egyébként a DC Comics, ami emg tök véletlenül vagy negyven éve a Warneré? Igen, ő bukik pénzt rajta.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1894 Dátum: 2009. január 04. - 18:04:11 »
Jaja, ez mindig kimegy a fejemből. Ha a Warner nem tudott rendesen utánanézni, hogy eladták már a jogokat, hát úgy kell nekik.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1895 Dátum: 2009. január 04. - 20:20:21 »
Énszerintem egyszerűen nem is gondoltak arra, hogy a saját kiadású képregényük filmes jogai nem náluk vannak. És ha tippelnem kellene, ez rajtam kívül jó pár embert meglepett még a világon. Ennek ellenére tényleg igaz, hogy felelőtlenség volt részükről, természetesen.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1896 Dátum: 2009. január 04. - 22:15:28 »
Ez szép kör akkor a Warner részéről is. Én is elfelejtettem, hogy a DC az övék. Így még pikánsabb az ügy...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1897 Dátum: 2009. január 05. - 10:34:35 »
Érkezett két poszter a Street Fighter mozihoz:
http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/streetfighterposter.jpg
http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/streetfighterphotoshoppedposter.jpg

És találtam egy videót a Ninja Assassin című film forgatási anyagából, amelyen a küzdelmeket gyakorolják nagyon látványosan.

A Ninja Assassinban a Ozunu Klán befogadja az utcán élő Raizot (Rain-Ázsiában az egyik legismertebb popsztár)) és nindzsát nevel belőle. Raizo a világ legjobb, leghalálosabb gyilkosává válik, majd miután azt a feladatot kapja, hogy ölje meg egy barátját a klánja ellen fordul. A filmet a legutóbbi Comic Con-on promózták rengeteget.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1898 Dátum: 2009. január 05. - 16:55:23 »
Ez a bemutató lenyűgöző volt, Ben. Ez egy új film?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1899 Dátum: 2009. január 05. - 17:02:29 »
Ez egy új film, idén július 29-én lesz a premier, és J. Michael Straczynski írta a forgatókönyvét.  James McTeigue a rendezője és a Wachowski tesók a producerei. Kép a filmből: