Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1364890 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #380 Dátum: 2008. április 08. - 18:09:19 »
Zsu! Lehet, hogy Dushku szép, de BUTA! Nem beszélek az összes pasi nevében, de nekem nem kell buta csaj!!!

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #381 Dátum: 2008. április 08. - 18:46:37 »
Nem nagyon szeretem a 007 filmeket, de Dushkut én is megnézném egyben.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #382 Dátum: 2008. április 08. - 22:14:00 »
Megy a sorozata a Tru Calling, vagy mi. Ott láthatod minden héten.  :)
K: honnan veszed, hogy buta?
Mert attól rosszabb nincs, hogy van egy halom képregényfilm már, de a fele sz@r.
Teszünk egy próbát? Írok egy listát a képregényfilmes topikba.
Idézet
csak mondjuk a May Payne az tipikusan olyna játék, aminke nulla sztorija van,

Hát, ha tudtak csinálni a House of Deadből, SÕT, KETTÕT is!  :lol: :lol: Azt hallottam, legközelebb a tévéfociból készítenek egyet.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #383 Dátum: 2008. április 08. - 23:12:24 »
Meg a tévémaciból. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #384 Dátum: 2008. április 08. - 23:15:35 »
Tetrisből meg már csináltak is!  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #385 Dátum: 2008. április 08. - 23:17:10 »
AAAAAAAAA :oh:? :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #386 Dátum: 2008. április 08. - 23:22:00 »
Bocs, tévedtem, csak hülyeséget olvastam róla. Idézek magamtól:
"Sajnálattal közöljük, hogy a Tetris-The Movie megbukott a mozipénztáraknál. A felháborodott rajongók Uwe Boll fejét követelték, amiért a téglák más sorrendben estek le, mint amihez ők szoktak. Bár a rendező igazán próbált a rajongók kedvében járni, amit bizonyít a film végén az az ötperces jelenet is, amikor a teljes vászon helyett csak a vászon közepén zuhannak le a téglák és mellettük két függőleges vonal látható, amin egy-egy hüvelykujj is feltűnik, mintha valóban a játékkal játszanánk, de úgy tűnik ez sem menthette meg a filmet.
A rajongók szerint ilyen hüvelykujj körme senkinek nincs és a film csak az akciójelenetekre ment rá, a történetből semmi nem maradt. Uwe Boll értetlenül áll a reakciók előtt: - Pedig mi beleadtunk apait-anyait. Kétszer írták át a forgatókönyvet, a legmenőbb téglákat használtuk és a zuhanáshoz több száz trükköt alkalmaztunk. Csak az utómunkálatok másfél évig tartottak. Most mondja meg! Kitehetem én a lelkem is, ezeknek a bunkóknak semmi nem jó!"

Erre gondoltam, különben:
http://www.imdb.com/title/tt0108255/

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #387 Dátum: 2008. április 08. - 23:35:12 »
Hú, ezt a Super Mario filmet láttam régen! Hát elég gagyi volt, jóformán alig volt köze a játékhoz. :hehe:
Amúgy nekem valahogy többnyire kimaradtak az Uwe Boll filmek, de annyira lehúzzák a filmjeit a kritikák, hogy elhiszem hogy egy rakás sz@rok. Igazából a Bloodrayne-t eleinte meg akartam nézni, de a filmről elolvasott vélemények alapján rájöttem hogy valszeg csak Kristanna cickói miatt nézném meg. :hehe:   

A Tetris megfilmesítésének még a gondolata is kész röhej. :lol: Bár Uwe Boll számára tuti alapanyag lenne: csinál valami kaki művészfilmet belőle amit a kutya se néz meg, és kapja a támogatást, merhogy megbukik a film. :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Donnie

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #388 Dátum: 2008. április 08. - 23:43:38 »
Ha még művészfilmeket csinálna... bár ő lehet, hogy ezt gondolja. Uwe Boll méltán kiérdemli korunk Ed Woodja címet. Nézzétek meg a Far Cry trailerét ... http://www.youtube.com/watch?v=GBJyOZzpNSw
Uwe ismét hozza önmagát.
Egyébként, ahogy Tom is mondta, hiába buknak nagyot a fillmjei (mind anyagi mind pénzügyi szempontból), ő ebből csak profitál, kihasználva a német adótörvények adta lehetőségeket.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #389 Dátum: 2008. április 09. - 00:15:34 »
Hát érdekesek a törvények Németországban... :headscratch:
Ezek még adják is alá a lovat...nem kéne. :drying:

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #390 Dátum: 2008. április 09. - 00:20:23 »
De nem kell félni Uwe Boll rajongók, mint ahogy a pletykákból már lehetett hallani, sztárrendezőnk megkapta a 2 milliós büdzsét, és már neki is látott a Pong játék megfilmesítéséhez.

Habár még a főszereplők kiléte nem nyílvános azt rebesgetik a BloodRayne sztárja, Kristanna Loken lesz az egyik főszereplő. Sztorija nagyon fergeteges és változó, teli sok-sok akcióval.
"Próbálunk a legtöbbet kihozni ebből a legendás játékból, és több forgatókönyv ötlet is volt amit már át is írtunk, mert túlságosan folyamatosan haladt az esemény, és ezt nem engedhetjük, mert még a néző megértené mi is történik a vásznon" - Nyilatkozta Boll.
Reméljük a legjobbakat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #391 Dátum: 2008. április 09. - 09:24:41 »
Szerintem baromság az  hozzáállás, hogy minek játékokat megfilmesíteni, szerintem nagyonis lenne értelme, ha alapból nem úgy kezelnék őket a filmesek, mintha most sz*rták volna ki a Resident Evilt, meg a DooM-ot. Ha egy rendező igazán odakoncentrál az eredetire, és tényleg foglalkozik vele jó sokat, esetleg valóban régről ismeri a gamet, nem csupán mindig azt hazudja, hogy ő milyen nagy rajongója volt, ez volt a kedvenc játéka, azt a kész filmen meg az látszik, mintha láttott volna egy 5 perces videót a YouTube-on a játékrol, és ami eszébe jutott, abbol csinált filmet.
A Silent Hill tényleg jó lett, nem 100 %-os, de azért ott látszott a tisztelet a téma iránt, és az együttmüködés az eredeti alkotokkal, vagyis az inkább hallatszott. Piramisfej késének nyikorgásátol, az utolsó legapróbb hangig, zenéig (kivéve egyet) minden a játékokból lett átemelve.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #392 Dátum: 2008. április 09. - 10:11:52 »
Én se azt mondtam, illetve nem arra értettem, hogy abszolút hülyeség játékokat megfilmesíteni, bármilyen formában. Lenne értelme, csak tényleg nem így, amilyen a már kész filmek 90%-a....legalábbis sajnos afelé tendálunk, hog játékból csak c filmek készülnek. Kivétel a Silent Hill és remélem a Max Payne is az lesz.

Idézet
Habár még a főszereplők kiléte nem nyílvános azt rebesgetik a BloodRayne sztárja, Kristanna Loken lesz az egyik főszereplő. Sztorija nagyon fergeteges és változó, teli sok-sok akcióval.
"Próbálunk a legtöbbet kihozni ebből a legendás játékból, és több forgatókönyv ötlet is volt amit már át is írtunk, mert túlságosan folyamatosan haladt az esemény, és ezt nem engedhetjük, mert még a néző megértené mi is történik a vásznon" - Nyilatkozta Boll.
Reméljük a legjobbakat!
Hát ezzel a játékkal aki nem tud izgalmas storit írni, az bújjon el. Mindenképpen több szálon futó eseménysot akarok látni, nagy fordulatokkal és csattanókkal. :hehe:

Ju

• Pókfej
« Válasz #393 Dátum: 2008. április 09. - 11:19:29 »
Zsu! Lehet, hogy Dushku szép, de BUTA! Nem beszélek az összes pasi nevében, de nekem nem kell buta csaj!!!
Persze, ezt megértem. A buta embereket én is messzire elkerülöm. De honnan veszed, hogy Dushku buta? :headscratch:
Szerintem amúgy az a szép a csajban, hogy természetes, kicsit "egyszerűen szép", nincs szétplasztikázva és nincs olyan hülye amerikai mosolya. :) Ettől szebb lesz, mint a sok szépre szabott sztár.

Idézet
Mindenképpen több szálon futó eseménysot akarok látni, nagy fordulatokkal és csattanókkal.
Igen, ebből simán ki lehet hozni, Uwe mester zsenialitásával meg főleg. ;)

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #394 Dátum: 2008. április 09. - 11:36:20 »
Láttam vele egy interjút, plusz olvastam valami külföldi magazinban egy cikket vele. Ilyenkor annyira könnyen kiderül ki mennyire okos/buta. Meg szerintem színésznek sem akkora, habár szépnek szép.

Ju

• Pókfej
« Válasz #395 Dátum: 2008. április 09. - 11:42:06 »
Oké, interjút nem néztem vele. ;)
Idézet
habár szépnek szép
Én is ezt mondtam róla. :D Színésznek lehet, nem valami nagy, de a sorozatokhoz oké.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #396 Dátum: 2008. április 09. - 13:21:34 »
Én láttam az Into the Blue extráin Jessica Albával egy interjút, na az szép volt!  ;D Mint egy 9 éves rajongó, úgy beszélt. Ha tényleg ilyen, ő sem lehet 100 fölött... de azért szeretjük.  :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #397 Dátum: 2008. április 09. - 16:26:20 »
Srácok és Ju, bocs a kifejezésért, de eszem f@szom megáll!!! Uwe Boll reagál a petícióra.
Néhány napja petíció került a fel a netre, amit közülünk is alávéstek páran, és amire Uwe Boll reagálva azt mondta, ha 1.000.000 ember aláírja, akkor nem fog filmet készíteni többet. Akkor 18.000 ember írta már alá, néhány nap alatt ez a szám 130.000 lett.

Így nyilatkozott most Boll bá':
"Ha igazán megnézitek a filmjeimet, rájöhettek, hogy én egy zseni vagyok. Fel kéne ébrednetek és rá kéne jönnötök, hogy én vagyok ebben a rohadt filmes világban az igazi géniusz."

No itt a nyilatkozat:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #398 Dátum: 2008. április 09. - 16:33:12 »
 :surp: :surp: :surp: Ez tényleg komolyan gondolja!  :lol: Már az is nagy szám, hogy meg merte mutatni, hogy néz ki!  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #399 Dátum: 2008. április 09. - 19:30:15 »
Én mondtam, maga a Sátán. Vagy legalább egy Gyilkosok szentje... :drying: :drying: