Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1418567 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #4280 Dátum: 2010. május 10. - 11:12:20 »
 ;D ;D ;D Ezt egyébként sosem értettem, miért lett Jar Jar a negatív kedvenc. Személy szerint engem mindig is jobban idegesített c3po és a magyar hangja még fenomenálisan rádob egy lapáttal.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4281 Dátum: 2010. május 10. - 11:19:13 »
Szerintem is zavaró, mert gyakran csak az időt húzza, pl amikor megbénul a fogat sugaróról. Semmi értelme és nem is vicces a bénázása. Amúgy meg erre a vicces szerepre, meg ott van C3PO és R2D2, minek egy harmadik.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4282 Dátum: 2010. május 10. - 12:12:20 »
Meg már az is idegesítő ahogy beszél. Mind magyarul, mind angolul...

De az megmentette volna a karakterét ha kiderül hogy ő a Sith Nagyúr  :lol: :lol: :lol:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4283 Dátum: 2010. május 10. - 15:53:48 »
Hú bazz lesz új Fantomasfilm.  :oh: Istenem csak el ne csesszék mint a Belphegort.  :(

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4284 Dátum: 2010. május 10. - 17:03:00 »
Ez mi?

BuB

• Pókfej
« Válasz #4285 Dátum: 2010. május 10. - 17:06:39 »
Hát a poszter alapján nem az a könnyed kis vígjáték, mint ami anno volt :D
De kivi vagyok itt kiderül e ki Fantomas. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4286 Dátum: 2010. május 10. - 17:46:47 »
Ez mi?

Egy példa arra, hogy milyen vén vagyok. Fantomas olyan mint a Pókember ellenfél, a Kaméleon, és V (V for Vendetta) keveréke. Egy igazi szuperbűnöző, aki felveszi mások identitását, maszkot készít stb, de mikor éppen "önmaga", akkor is egy kékes színű álarc volt az arcán. Nagyon kemény. A régi filmekben a legfőbb ellenfele egy Fandor nevű újságíró. A dolog érdekessége, hogy Fantomast és Fandort is ugyanaz a színész, Jean Marais alakította. Az pedig, hogy Louis De Funes alakítja az utána nyomozó rendőrfelügyelőt, garancia a komikus vonalra.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4287 Dátum: 2010. május 10. - 18:17:58 »
Nagyon vékony jégen járnak megint. Jean Marais és Funes is két hatalmas ikon volt. Alapból elvetném az újrázás lehetőségét, de a rendező igen ígéretes.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4288 Dátum: 2010. május 10. - 19:11:50 »
Már évekkel ezelőtt is szó volt a remake-ről, akkor Jean Reno-t akarták Fantomas-nak. De mivel a kor másik nagy alakját, Clouseau felügyelőt is sikerült elcseszni Steve Martinnal, nagyon féltem mi lesz a Fantomas-szal.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4289 Dátum: 2010. május 10. - 19:13:21 »
Miért, szerintem a Steve Martinos Rózsaszín Párduc tök jó volt.  :D Nekem amúgyis egyik kedvenc színészem Matin, szerintem jó volt ebben a filmben is.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4290 Dátum: 2010. május 10. - 19:28:43 »
Nem, nem volt jó. Amerikai filmnek esetleg, de remake-nek, mint a francia filmekből készült amerikai feldolgozások 99%-a, gyenge.
A Farkasok szövetsége mögött álló alak egy Fantômas-filmen? Hááááááááááááááááát... ez nekem nagyon komorabb fajta európai fantasynek szaglik már most.
Bár kétségtelen, hogy Fantômas amúgy is egy eléggé pszichopata, szóval a sötét tónus még akár jó is lehet neki.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4291 Dátum: 2010. május 10. - 19:30:19 »
A Steve Martinos változat azért nem tetszett, mert a karakter lényegét nem sikerült átemelnie. Clouseau egy olyan ember, aki ha végigsétál a főutcán, a nyomában összedől a város, de erről neki az ég világon fogalma sincs. Nem egy retartdált kretén, csak rettenetesen balszerencsés, ami a környezetére üt vissza. Steve Martin viszont, hogy Kirk Lazarus szavaival éljek:
"Figyejjé'!Dustin Hoffman, Rain Man. Kreténnek tűnt,kretént játszott, nem vót kretén. Fogpiszkáló,kártyatrükkök. Autista. Naná! De nem kretén. Aztán gyütt Tom Hanks. Forrest Gump. Lassú igen. Kretén talán. Járógép a lábán, de Nixon behugyozott tőle és megnyert egy ping pong versenyt.Tehát nem kretén. Peter Sellers, Isten hozta, Mr..Infantilis igen, de nem kretén.Te meg full kretént nyomtá'. Sose nyomjá' full kretént! Nem hiszed el? Kérdezd Sean Pennt! 2001, Nevem Sam. Rémlik? Full kretén vót,Oscar bácsi meg nem gyütt."
Vagyis Steve Martin nagyon rájátszott, hogy fullba nyomja a kretént.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4292 Dátum: 2010. május 10. - 20:06:16 »

"Figyejjé'!Dustin Hoffman, Rain Man. Kreténnek tűnt,kretént játszott, nem vót kretén. Fogpiszkáló,kártyatrükkök. Autista. Naná! De nem kretén. Aztán gyütt Tom Hanks. Forrest Gump. Lassú igen. Kretén talán. Járógép a lábán, de Nixon behugyozott tőle és megnyert egy ping pong versenyt.Tehát nem kretén. Peter Sellers, Isten hozta, Mr..Infantilis igen, de nem kretén.Te meg full kretént nyomtá'. Sose nyomjá' full kretént! Nem hiszed el? Kérdezd Sean Pennt! 2001, Nevem Sam. Rémlik? Full kretén vót,Oscar bácsi meg nem gyütt."

Ez egy akkora de akkora de akkora beszólás a Trópusi viharbók hogy :respect:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4293 Dátum: 2010. május 10. - 20:21:43 »
Nem, nem volt jó. Amerikai filmnek esetleg, de remake-nek, mint a francia filmekből készült amerikai feldolgozások 99%-a, gyenge.
Én sem úgy értettem, hogy remake-ként volt jó, hanem hogy nekem tetszett.  ;) Az tény, hogy francia filmeket nem lehet jól remake-elni, főleg az amerikaiaknak nem. Talán csak a Két Tűz Közöttre mondanám azt, hogy az jobb volt amerikaiban, mint franciában, de az is tény, hogy az franciában inkább B kategóriás filmnek számított. De amerikai vígjátékként a Rózsaszín P. jó volt.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4294 Dátum: 2010. május 15. - 16:31:16 »
Miért van az, hogy Arnie a Terminator1-ben még T-101 a másodikban már T-800? Más típus, vagy baki?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4295 Dátum: 2010. május 15. - 16:39:44 »
Kigyúrta magát.  :D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4296 Dátum: 2010. május 15. - 16:42:48 »
Meg más volt a haja, az a különbség a 101 és a 800-as között.  :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4297 Dátum: 2010. május 15. - 16:45:39 »
Szóval nem tudjátok ti se...

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4298 Dátum: 2010. május 15. - 17:16:49 »
Miért van az, hogy Arnie a Terminator1-ben még T-101 a másodikban már T-800? Más típus, vagy baki?

A 101-es csak puszta gyilkológép, előre beállított programok és parancs direktívák alapján működik. A 800-as viszont már önfejlesztő, a processzora az emberi idegrendszer mintáját követi. Képes önálló, szabad gondolkodásra, és saját személyiség kialakítására.  

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4299 Dátum: 2010. május 15. - 17:32:41 »
És gázt ad a sárgánál.  :D