Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1362938 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #4620 Dátum: 2010. augusztus 03. - 14:29:12 »
Én azt hittem nagyobb port fognak kavarni körülötte, nameg, hogy ezzel vissza szeretnék állítani a "Predator-színvonalt". Mindenesetre mozinézős lesz, az tuti.  :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4621 Dátum: 2010. augusztus 03. - 15:21:39 »
Szerintem nem csoda, hogy az ilyen százezredszerre felmelegített dolgoknak két kritikán aluli film után nem nagyon kerítenek már nagy feneket.
Szerintem nem is kell. Ahogyan abban sem vagyok biztos, hogy a predator szinvonal visszahozását feltétlenül eröltetni kéne.
Hagyni kéne már ezeket az olyan sokadik rész, hogy nem merjük számozni jellegü filmeket a fenébe.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4622 Dátum: 2010. augusztus 03. - 15:43:57 »
Még csak annyit az Inception-hoz:
A végén az pörgetős poénra hogy mondhatja valaki, hogy csak a hülyéknek való parasztvakítás? A lényege az, hogy talán Mal-nak volt végig igaza. És hogy "wake up, the matrix has you"  ;)
Amúgy szerintem az még nagyon hiteles, a filmben, hogy milyen nehezen mondunk le e rögeszméinkről még akkor is ha tudjuk, hogy helytelenek, vagy hamisak. Lásd Cobb esete. Tudja, hogy a felesége már meghalt és nem valóság, mégis mennyire ragaszkodik hozzá. Szerintem mindenannyiunknak van kismillió ilyen dolga, gondolata.
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 03. - 17:02:01 írta VTomi »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4623 Dátum: 2010. augusztus 03. - 16:29:18 »
Ha már Predators. Egy pár képet még feltettem. De jövő héten reményeim szerint felkerül mind.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4624 Dátum: 2010. augusztus 03. - 16:52:38 »
Klasszak ezek a képek.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4625 Dátum: 2010. augusztus 03. - 17:40:27 »
Ehun is vannak képek a filmből de állítólag spoileresek így én sem ajánlom hogy megnézze bárki

http://www.aliensonline.hu/predators-keparadat/

De párra elcsábultam és rákattintottam. :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 03. - 18:01:52 írta Silver »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4626 Dátum: 2010. augusztus 03. - 17:46:33 »
Na a Titánok harcát pár hete én is megnéztem jó minőségben. Azelőtt ugyanis csak vacak camos verzióban láttam, ami a gyenge minőség miatt annyira lerontotta a látványt, hogy gyakorlatilag az egyetlen dolog, ami elviszi a hátán a filmet, ki lett lőve. :lol: Merthogy a látványon túl nagyon gyengusz az egész. Viszont így, hogy sikerült megnéznem jó minőségű verzióban is, a látvány tényleg odab@sz. :D A kedvenc jelenetem a filmből a Medúza elleni fight volt. Úgy gondolom, hogy mindenképp jó ötlet volt (lett volna) a Titánok harca remake készítése a mai látványtechnikával, csak épp ott baxták el, hogy a látvány színvonalához méltó forgatókönyvet is kellett volna készíteni, illetve nem egy Leterrier szintű rendezőre bízni egy ilyen nagy projektet. Viszont ezek után nagyon várom már a God of War filmet. ;D (Csak el ne csesszék azt is... :roll: )

Ragadozók film: egyelőre csak camos minőségben láttam (azaz a film második feléből nem sokat lehetett látni :hehe:), így nem tudom teljes minőségében megítélni a filmet, de az alapján amit láttam, azt mondom nem volt rossz, legalábbis az AVP filmeknél nem rosszabb. A kritikák miatt nem sokat vártam a filmtől, ehhez képest abszolút nézhető. Illetve voltak kifejezetten jó ötletek benne. Ugyanakkor voltak elég fura dolgok is benne, főleg az elején, pl hogy a lótúróba nem vesznek észre egyből nyílt terepen jupiter méretű óriásbolygókat az égen? Azoknak nappal is látszódniuk kéne sztem. Illetve megemlíti a csóka, hogy x ideje nem mozdul semmit sem a nap az égbolton, ehhez képest később mégis besötétedik. Másrészt ha azt nézzük, a legelső filmben 1 db. predátor simán kifingatott majdnem egy egész kommandós csapatot, itt meg van 3 is... Ugye a logika szerint az embereknek 0 esélyük kéne legyen. Aztán, miért nem vetették be előbb a saras trükköt, miért csak a főszereplő a végén? Ráadásul a végső küzdelemben gyújt egy halom tüzet a predátor körül, amivel igazából azt éri el, hogy a lángfüggöny előtt f@szán látszódjon sziluettként a sárral bekent teste... Lehet hogy csak szőrszálhasogatások ezek, de kis odafigyeléssel el lehetett volna kerülni ezeket. Mindenesetre, ha jó minőségben is elérhető lesz, akkor megnézem újra.:)

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4627 Dátum: 2010. augusztus 03. - 19:34:30 »
SPOILER!!!
Idézet
A végén az pörgetős poénra hogy mondhatja valaki, hogy csak a hülyéknek való parasztvakítás? A lényege az, hogy talán Mal-nak volt végig igaza. És hogy "wake up, the matrix has you"  ;)
Úgy, hogy mivel  már az is kiderült, hogy a gyerekek idősödtek, semmilyen jelenet nem utal arra, hogy az egész csak álom lett volna. A totemes jelenet meg így csak egy kis blöff.

Különben meg ha az egészet Cobb álmodja, semmi értelme nem lett volna az egész rablós procedúrának. Akkor álmában mindösszesen a feleségéhez kötő bűntudatot kellett volna lerendeznie, fölösleges volt azt egy ilyen bonyolult akcióba beleszőni. Azt meg valahogy nem tudom elhinni, hogy valaki ilyen bonyolultat álmodna egy  lelki  gyötrelem feldolgozásáért.

Amúgy ezzel a nyilatkozattal meg véglegesen eltörölhetjük azt a minimális kétséget is. A film vége a valóság!

Idézet
Many believe that Cobb (DiCaprio) was still in a dream since his kids are wearing the same exact clothes as in his "memory" throughout the film. But not so, says costume designer Jeffrey Kurland. "The children's clothing is different in the final scene," he told ClothesOnFilm. "Look again."

Read more: http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=18512&count=0#ixzz0vZPiFbhu

« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 03. - 20:46:34 írta pepo05 »
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4628 Dátum: 2010. augusztus 03. - 22:02:14 »
SPOILER!!!
Idézet
Úgy, hogy mivel  már az is kiderült, hogy a gyerekek idősödtek, semmilyen jelenet nem utal arra, hogy az egész csak álom lett volna. A totemes jelenet meg így csak egy kis blöff.

Különben meg ha az egészet Cobb álmodja, semmi értelme nem lett volna az egész rablós procedúrának. Akkor álmában mindösszesen a feleségéhez kötő bűntudatot kellett volna lerendeznie, fölösleges volt azt egy ilyen bonyolult akcióba beleszőni. Azt meg valahogy nem tudom elhinni, hogy valaki ilyen bonyolultat álmodna egy  lelki  gyötrelem feldolgozásáért.
Amúgy ezzel a nyilatkozattal meg véglegesen eltörölhetjük azt a minimális kétséget is. A film vége a valóság!

Idézet
Many believe that Cobb (DiCaprio) was still in a dream since his kids are wearing the same exact clothes as in his "memory" throughout the film. But not so, says costume designer Jeffrey Kurland. "The children's clothing is different in the final scene," he told ClothesOnFilm. "Look again."

Read more: http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=18512&count=0#ixzz0vZPiFbhu

:D A gyerekek különbözősége nem bizonyíték semmire. miért ne álmodhatná őket másnak?! De oké, ahogy gondolod. De nézd csak meg a saját életedet milyen bonyolult. Milyen bizonyítékod van rá hogy nem álom? :D
De a lényeg, hogy ez nem egy eldöntetndő kérdés a végén. A célja csak felvetni a gondolatot, hogy talán Malnak volt igaza.
-----------------------------------

Látta valaki a Franklyn c. filmet? Milyen? Ma véletlenül láttam meg egy dvd-s polcon.
http://www.imdb.com/title/tt0893402/
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 03. - 22:12:04 írta VTomi »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4629 Dátum: 2010. augusztus 03. - 23:26:39 »
Idézet
A gyerekek különbözősége nem bizonyíték semmire.
De. Arra igen, hogy az utolsó jeleneten kívül, amelynél esetleg feltételezhető, hogy nem dől el a totem (de az a valószínűbb, hogy igen, mivel beremeg) abszolút még a lehetőségét sem veti fel semmi, hogy az ott nem a valóság. Innentől kezdve, ha valaki mégis ezt gondolja, kb. figyelmen kívül hagyható, amit mondd, mert semmilyen érve nincs amellett, amit állít. Érvek nélkül meg ugyebár nehéz valamit is állítani.
Idézet
De oké, ahogy gondolod. De nézd csak meg a saját életedet milyen bonyolult. Milyen bizonyítékod van rá hogy nem álom?
Yeah, de ha az egész élet csak álom, egy lelki probléma elrendezéséért mégsem rendezek bonyolult, és szövevényes akciót, csak úgy brachiból, mert ez közvetve kihat a problémámra. Mellesleg a kérdésed a Mátrix alapvető kérdése, nem az Eredeté.
Idézet
De a lényeg, hogy ez nem egy eldöntetndő kérdés a végén.
Igen, mert azok számára, akik teljes mértékben átlátják a filmet, odafigyelnek az apróságokra, többször látták és átgondolták, fel sem merül semmilyen kérdés egy olyan valamire vonatkozóan, amit egy darab jelenet vethet fel összesen, az sem egyértelműen, ráadásul ezen kívül a filmben semmi más nem támasztja alá a kérdés létjogosultságát. Első nézés után felvetettem én is, mert akkor még nem láttam át, nem volt minden jelenet, minden párbeszéd a helyén. Hidd el, három nézés után már nincs kérdés.
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 03. - 23:28:47 írta pepo05 »
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4630 Dátum: 2010. augusztus 04. - 08:50:59 »
Igen, mert azok számára, akik teljes mértékben átlátják a filmet, odafigyelnek az apróságokra, többször látták és átgondolták, fel sem merül semmilyen kérdés egy olyan valamire vonatkozóan, amit egy darab jelenet vethet fel összesen, az sem egyértelműen, ráadásul ezen kívül a filmben semmi más nem támasztja alá a kérdés létjogosultságát. Első nézés után felvetettem én is, mert akkor még nem láttam át, nem volt minden jelenet, minden párbeszéd a helyén. Hidd el, három nézés után már nincs kérdés.
Attól, hogy most lehülyézed a többieket még nincs igazad. ;D A vége egy direkt befejezetlen jelenet, hogy mindenki gondoljon, amit akar a végére és most hiába bizonygatod, hogy a tied a helyes, én eddig akárkivel beszéltem róla mindenki mást gondolt, mit is jelent a vége. Ezért is csinálták meg a film készítői ilyenre. Ez a lényege. Ha huszonötször nézed meg akkor is az lesz, tehát fölösleges vitázni olyan dolgon, amit úgysem tud egyikőtök sem bebizonyítani. ;)
Ragadozók film: egyelőre csak camos minőségben láttam (azaz a film második feléből nem sokat lehetett látni :hehe:), így nem tudom teljes minőségében megítélni a filmet, de az alapján amit láttam, azt mondom nem volt rossz, legalábbis az AVP filmeknél nem rosszabb. A kritikák miatt nem sokat vártam a filmtől, ehhez képest abszolút nézhető. Illetve voltak kifejezetten jó ötletek benne. Ugyanakkor voltak elég fura dolgok is benne, főleg az elején, pl hogy a lótúróba nem vesznek észre egyből nyílt terepen jupiter méretű óriásbolygókat az égen? Azoknak nappal is látszódniuk kéne sztem. Illetve megemlíti a csóka, hogy x ideje nem mozdul semmit sem a nap az égbolton, ehhez képest később mégis besötétedik. Másrészt ha azt nézzük, a legelső filmben 1 db. predátor simán kifingatott majdnem egy egész kommandós csapatot, itt meg van 3 is... Ugye a logika szerint az embereknek 0 esélyük kéne legyen. Aztán, miért nem vetették be előbb a saras trükköt, miért csak a főszereplő a végén? Ráadásul a végső küzdelemben gyújt egy halom tüzet a predátor körül, amivel igazából azt éri el, hogy a lángfüggöny előtt kukián látszódjon sziluettként a sárral bekent teste... Lehet hogy csak szőrszálhasogatások ezek, de kis odafigyeléssel el lehetett volna kerülni ezeket. Mindenesetre, ha jó minőségben is elérhető lesz, akkor megnézem újra.:)
Az elején eltakarják a fák (igen ez hülye magyarázat), de sokkal valószínűbb, hogy a bolygó légköre olyasmi, hogy nem látszódik át mindig a nap és a bolygók sem. :) Az embereknek itt sincs esélye, 4 predi van (és egymást nem is kedvelik, talán a folytatásból kiderült miért nem) és a saras trükköt sem tudják az elején, azért egy darabig eltart míg rájönnek mi is a helyzet. A kiscsaj is csak találgat, amikor a régi jelentést mondja és ugye kapásból nem igazán hiszi el egyikük sem. A tüzes jelenet lényege pedig pont az, hogy nem lát semmit a predi, pont, mint amikor neked a szemedbe világítanak egy erős lámpával. :)
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 04. - 09:00:09 írta holloo »

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #4631 Dátum: 2010. augusztus 04. - 12:22:42 »
Annyira örülök neki hogy még nem láttam az Inceptiont és se egy jelzés se semmi nincs a spoilerezésről, gyanútlan belépek egy filmes topikba és csak onnan tudom meg hogy nem kéne elolvasnom, hogy lekezdem olvasni és látom, hogy a jó néhány bejegyzéssel feljebbi spoileres szöveget idézi.

Arany virágszálaim a spoiller gomb nem azért van mert hogy mennyire tetszik vagy nem tetszik hogy befeketíti a szövegeteket, hanem azért hogy ne csesszétek el másoknak, mint nekem az élményt.

Jézusom!

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4632 Dátum: 2010. augusztus 04. - 12:33:15 »
Annyira örülök neki hogy még nem láttam az Inceptiont és se egy jelzés se semmi nincs a spoilerezésről, gyanútlan belépek egy filmes topikba és csak onnan tudom meg hogy nem kéne elolvasnom, hogy lekezdem olvasni és látom, hogy a jó néhány bejegyzéssel feljebbi spoileres szöveget idézi.

Arany virágszálaim a spoiller gomb nem azért van mert hogy mennyire tetszik vagy nem tetszik hogy befeketíti a szövegeteket, hanem azért hogy ne csesszétek el másoknak, mint nekem az élményt.

Jézusom!
Nézd meg a filmet és minden gondod elszáll.

Amúgy nem csak az utolsó jelenet veti fel a lehetőséget, hogy a vége álom, hanem az EGÉSZ FILM. Ezt ugatja Mal végig.

Idézet
Yeah, de ha az egész élet csak álom, egy lelki probléma elrendezéséért mégsem rendezek bonyolult, és szövevényes akciót, csak úgy brachiból, mert ez közvetve kihat a problémámra.
Neme?  Hát nem erről szól az élet? Elrendezni a lelki problémákat? Miért lenne brachi? Látod Cobb is milyen nehezen mondott le a feleségéről pedig tudta, hogy halott 

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4633 Dátum: 2010. augusztus 04. - 12:50:54 »
 :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler: :venspoiler:

Így talán feltűnik a dolog!

Idézet
Ha huszonötször nézed meg akkor is az lesz, tehát fölösleges vitázni olyan dolgon, amit úgysem tud egyikőtök sem bebizonyítani.
Persze, hagyjad már. Az álom teóriára egyetlen épkézláb érv sincs, úgyhogy én ezt nem is tekintem vitának. Mellesleg ha már a costume designer is elmondta, hogy a vége nem álom, akkor nemtom milyen megerősítés kéne még azon túl, hogy érv nuku, plusz egy filmen dolgozó valaki is mást mond. De mindegy, nekem 8, higgyetek, amit akartok, most már tényleg nem kotyogok többet a témában.

Idézet
Amúgy nem csak az utolsó jelenet veti fel a lehetőséget, hogy a vége álom, hanem az EGÉSZ FILM. Ezt ugatja Mal végig.
ja, és te is olyan vagy, hogy ha sokat mondanak neked valamit, akkor elhiszed, akár igaz, akár nem? Mal mondja ezt végig, aki ráadásul nem is élő személy, pusztán egy önkényesen, tudatalatti alakította projekció, ráadásul semmilyen érvet sem tud felhozni ő sem az igazának alátámasztására, mert mondtam már, hogy az üldözős dolog nem játszhat, mert az álmodót más projekciói üldözhetik, de ha az egészet Leo álmodja, a saját projekciói bizony nem fogják őt üldözni soha. Más érve nem volt a filmben.

Idézet
Neme?  Hát nem erről szól az élet? Elrendezni a lelki problémákat? Miért lenne brachi?
De mondom, erről szól, csak szerintem senki nem csinál egy ilyen méretű probléma elrendezéséért sem egy ilyen hadműveletet. MOndjuk ha te ilyen komplexen szoktad megoldani a lelki gondjaidat, akkor ok, nem szóltam. Bár akkor képzelem, milyen lehet neked feldolgozni még a legkisebb negatív élményt is. :D

SPOILER VÉGE!

Idézet
Arany virágszálam, eddig mindig kint volt valami jelzés, szóval ha ennyi kombinációs készséged nincs, hogy ha idézek vtomi korábban spoileres hsz-ból,  valószínűleg a válasz is az lesz, akkor nagyon sajnálom. Mellesleg az csak egy dolog, hogy ronda, de nekem spoiler gombom sincs, úgyhogy baromira meguntam a a [/spoiler]-ket írni elé.

Kérek egy warn-t!
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 04. - 12:52:59 írta pepo05 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4634 Dátum: 2010. augusztus 04. - 15:27:25 »
Amúgy látta valaki a Franklyn c. filmet? Milyen? Tegnap véletlenül láttam meg egy dvd-s polcon.
http://www.imdb.com/title/tt0893402/

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #4635 Dátum: 2010. augusztus 04. - 16:39:40 »
Arany virágszálam, eddig mindig kint volt valami jelzés, szóval ha ennyi kombinációs készséged nincs, hogy ha idézek vtomi korábban spoileres hsz-ból,  valószínűleg a válasz is az lesz, akkor nagyon sajnálom. Mellesleg az csak egy dolog, hogy ronda, de nekem spoiler gombom sincs, úgyhogy baromira meguntam a a [/spoiler]-ket írni elé.

Kérek egy warn-t!
A kombinációs készségemmel nincs baj a fikázásra pedig nem vagyok vevő.
A topik nem kizárólag Az Inceptionról szól, más témák is vannak, lásd pölö Predators, így feltételezhetem hogyha valami nem spoileres jelzésű, vagy fekete (ami azért jobb mert megint csak rohadt kellemetlen úgy navigálni egy oldalon hogy nem igazán nézhetsz rá nehogy elolvasd véletlen) akkor az nem spoileres témáról szól, mivel VTomi hozzászólását se olvastam így nem tudom a tartalmát, mivel spoileres, és azért álljunk már meg egy szóra, nehogy már azért most még elkezdjek itt spoilereket kerülgetve dátumokat ellenőrizgetni, azért, mert neked nincs kedved megnyomni azt a gombot. Ez azért nem így megy, ha kérhetem ezt vegyük figyelembe. Nincs veled semmi bajom (annak ellenére hogy néha eszméletlen magas lóról osztod az eszet) csak kérlek ne rontsd már el másoknak az élményt, ennyit kérek csak egy pár bejegyzés óta, de mintha rendszeresen figyelmen kívül hagynád a kérésem, sőt a spoilergomb esztétikájával kapcsolatban még reklamálsz is) hidd el én se jó pofiból nem olvasok spoilereket, marhára nem poén hogy azt kell ellenőrizgetnem hogy melyik oldal melyik bejegyzés miről szól,  melyik oldalon, egyszer véletlen belefutottam egy olyan oldalba is az utóbbi napokban ráadásul ami az összes filmnek a spoilereit leírja. Tőmondatokban. Hát sikítva menekültem onnan elhiheted. Egy kis toleranciát kérek, ennyi először szépen kértem, aztán persze begurulok, ezért bocsánat, de legyünk már megértőbbek.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4636 Dátum: 2010. augusztus 04. - 21:53:20 »
He, Ben, kaptál egy ingyen reklámot. ;D
http://filmdroid.blog.hu/2010/08/04/stb_64#more2198119
Első sor.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4637 Dátum: 2010. augusztus 05. - 22:29:30 »
Idézet
A topik nem kizárólag Az Inceptionról szól, más témák is vannak, lásd pölö Predators, így feltételezhetem hogyha valami nem spoileres jelzésű, vagy fekete (ami azért jobb mert megint csak rohadt kellemetlen úgy navigálni egy oldalon hogy nem igazán nézhetsz rá nehogy elolvasd véletlen) akkor az nem spoileres témáról szól, mivel VTomi hozzászólását se olvastam így nem tudom a tartalmát, mivel spoileres, és azért álljunk már meg egy szóra, nehogy már azért most még elkezdjek itt spoilereket kerülgetve dátumokat ellenőrizgetni, azért, mert neked nincs kedved megnyomni azt a gombot.
Visszakerestem, és összesen egyszer, egyetlen egyszer nem tettem semmilyen felhívást arra nézve, hogy a hozzászólásom spoilert tartalmaz. Arra az egyre jogosan írsz, de a többire nem hinném. És nekem elsősorban nem is a fekete háttér esztétikájával van gondom, hanem hogy egyáltalán nincs spoiler gombom, de ezt már leírtam egyszer. Pont te vagy az, akinek akkora terhet jelent a spoileres hsz-kat tartalmazó, de nem végig fekete hátteres, hanem egyszerűen az elején egy mondattal figyelemfelhívóvá varázsolt hozzászólások közötti görgetés, te vagy az, akinek az esztétikájával gondok vannak. Úgyhogy már megbocsáss, de szerintem kicsit túlliheged a dolgot, mert amit kifogásolsz, azt csak egyszer követtem el, és hiába írod, hogy háromszor figyelmeztetsz, ebből csak egy volt jogos, a másik kettőt a te kényelmedre való igényed szülte. Számomra a sajátom előbbre valóbb, ha nem baj.
Idézet
annak ellenére hogy néha eszméletlen magas lóról osztod az eszet
Na igen, bagoly mondja. Emlékszem, amikor regisztráltam még a régi spidertom fórumra, és föltettem egy nyilván banális (persze akkor még számomra abszolút nem volt az) kérdést, te bántóan flegmán ráböktél valamit, totálisan hülyének nézve személyemet. Tomi volt az, akiben volt annyi, hogy akármilyen egyértelműnek is tűnhetett a kérdés a tapasztaltak számára, volt szíves, és értelmesen elmagyarázta az én akkor szintemen a dolgot. Akkor meg is jegyeztelek magamnak, mint rögtön első és negatív fórumos élményemet. Úgyhogy ilyet számomra ha valakinek, hát neked nincs jogod felhánytorgatni.

Mellesleg én sosem tagadtam, hogy ha véleményem van nem csomagolom azt be édes gumicukorba, csak azért, mert esetleg kicsit bántó másra nézve. Ugyanúgy mástól sem várom ezt el.

Téma és személyeskedés lezárva.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #4638 Dátum: 2010. augusztus 05. - 23:05:11 »
Na igen, bagoly mondja. Emlékszem, amikor regisztráltam még a régi spidertom fórumra, és föltettem egy nyilván banális (persze akkor még számomra abszolút nem volt az) kérdést, te bántóan flegmán ráböktél valamit, totálisan hülyének nézve személyemet. Tomi volt az, akiben volt annyi, hogy akármilyen egyértelműnek is tűnhetett a kérdés a tapasztaltak számára, volt szíves, és értelmesen elmagyarázta az én akkor szintemen a dolgot. Akkor meg is jegyeztelek magamnak, mint rögtön első és negatív fórumos élményemet. Úgyhogy ilyet számomra ha valakinek, hát neked nincs jogod felhánytorgatni.

Nem tartom magam sem okosnak se jobbnak, se szebbnek, gyarló hibás ember vagyok és megvan a magam bűne. Ezeken próbálok javítani. Magamat is kritikusan kezelem, és igazad van, hibáztam és ezért bocsánatot is kérek, soha nem gondoltam volna hogy neked ennyire mély nyomot hagyott volna az az emlék, sajnálom.

Viszont régi bűnökért olyanokat mondani hogy nincs jogom felhánytorgatni, az kicsit erős. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4639 Dátum: 2010. augusztus 05. - 23:32:41 »
A régi bűn is bűn. :D ezt csak arra hoztam fel, hogy ha én eszet osztok, anno te is azt tetted, szóval jogtalanul húzol rám olyan vizes lepedőt, ami rajtad is volt. Vagyis inkább kissé álszent. Vagy nemtom hogy mondjam, mi volna rá a jó kifejezés.

Mellesleg így van ezzel mindenki: Akkor, vagy akár most sem gondolná, hogy amit mond és negatív,  valakiben így megmarad. Ezért mindig nagyon ügyelni kéne, mert bármilyen kis megjegyzést is bántóan értelmezhet a másik (holott nem is volt ilyen szándék), vagy soha nem kell ügyelni, akkor legalább elmondhatod, te mindig ilyen vagy, nem kivételezel. Nos, én a kevésbé toleráns taktikát alkalmazom, bár ennek több hátránya van. Bennem sem azért maradt meg, mert felvenném az ilyesmit, csak mert első élmény volt.
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 05. - 23:37:23 írta pepo05 »