Így talán feltűnik a dolog!
Ha huszonötször nézed meg akkor is az lesz, tehát fölösleges vitázni olyan dolgon, amit úgysem tud egyikőtök sem bebizonyítani.
Persze, hagyjad már. Az álom teóriára egyetlen épkézláb érv sincs, úgyhogy én ezt nem is tekintem vitának. Mellesleg ha már a costume designer is elmondta, hogy a vége nem álom, akkor nemtom milyen megerősítés kéne még azon túl, hogy érv nuku, plusz egy filmen dolgozó valaki is mást mond. De mindegy, nekem 8, higgyetek, amit akartok, most már tényleg nem kotyogok többet a témában.
Amúgy nem csak az utolsó jelenet veti fel a lehetőséget, hogy a vége álom, hanem az EGÉSZ FILM. Ezt ugatja Mal végig.
ja, és te is olyan vagy, hogy ha sokat mondanak neked valamit, akkor elhiszed, akár igaz, akár nem? Mal mondja ezt végig, aki ráadásul nem is élő személy, pusztán egy önkényesen, tudatalatti alakította projekció, ráadásul semmilyen érvet sem tud felhozni ő sem az igazának alátámasztására, mert mondtam már, hogy az üldözős dolog nem játszhat, mert az álmodót más projekciói üldözhetik, de ha az egészet Leo álmodja, a saját projekciói bizony nem fogják őt üldözni soha. Más érve nem volt a filmben.
Neme? Hát nem erről szól az élet? Elrendezni a lelki problémákat? Miért lenne brachi?
De mondom, erről szól, csak szerintem senki nem csinál egy ilyen méretű probléma elrendezéséért sem egy ilyen hadműveletet. MOndjuk ha te ilyen komplexen szoktad megoldani a lelki gondjaidat, akkor ok, nem szóltam. Bár akkor képzelem, milyen lehet neked feldolgozni még a legkisebb negatív élményt is.

SPOILER VÉGE!Arany virágszálaim a spoiller gomb nem azért van mert hogy mennyire tetszik vagy nem tetszik hogy befeketíti a szövegeteket, hanem azért hogy ne csesszétek el másoknak, mint nekem az élményt.
Arany virágszálam, eddig mindig kint volt valami jelzés, szóval ha ennyi kombinációs készséged nincs, hogy ha idézek vtomi korábban spoileres hsz-ból, valószínűleg a válasz is az lesz, akkor nagyon sajnálom. Mellesleg az csak egy dolog, hogy ronda, de nekem spoiler gombom sincs, úgyhogy baromira meguntam a a [/spoiler]-ket írni elé.
Kérek egy warn-t!