Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360963 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #4700 Dátum: 2010. augusztus 16. - 16:07:50 »
Eszerint jó kis történet lehet , rászánom magam és megnézem.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4701 Dátum: 2010. augusztus 16. - 16:12:40 »
Bellville randevú , még ezt sem láttam . Nekem nem jön be ez a képi világ. A film milyen ?
A nagymama és a kisunokája viszonyáról szól. szomorú és vicces egyszerre, nem gyerekfilm. Egy óriási társadalomkritika és karikaúra a film. A szereplők is mind karikatúrák. A biciklisták olyanok mint a versenylovak, a pincér gerinctelen,,,hú nagyonjó!
Javaslom nézd meg.
A Hét mesterlövészében is volt róla szó: http://zongora.it.med.unideb.hu/public%20life/a%20het%20mesterlovesze/ahm-20100418.mp3

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4702 Dátum: 2010. augusztus 16. - 16:54:39 »
A Bellville randevút még régebben én is láttam, azt hiszem az MTV1-en, vagy a 2-őn adták le. Nekem is tetszett, érdemes megnézni. ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4703 Dátum: 2010. augusztus 17. - 11:36:26 »
Megnéztem a Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000 c. filmalkotást. A film 2000ben készült ami meglepett mert a koncepció alapján régebbire számítottam és akkor máe Travolta sem szorult rá ilyen szerpre. Összességében vicces egyszer nézhető sci-fi úgy mint az Outlander (ha azt ismeri valaki).
http://www.imdb.com/title/tt0185183/

Outlander (2008): http://www.imdb.com/title/tt0462465/

Todd

• Pókfej
« Válasz #4704 Dátum: 2010. augusztus 17. - 11:37:38 »
Nekem az Oulander marhára tetszett.
Hiányt érzek az ilyen igazi izomszagű öldöklős fantasy-kból.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4705 Dátum: 2010. augusztus 17. - 11:48:46 »
Megnéztem a Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000 c. filmalkotást. A film 2000ben készült ami meglepett mert a koncepció alapján régebbire számítottam és akkor máe Travolta sem szorult rá ilyen szerpre. Összességében vicces egyszer nézhető sci-fi úgy mint az Outlander (ha azt ismeri valaki).
http://www.imdb.com/title/tt0185183/
Ennek egy roppant egyszerű oka van. :) Ha megnézed nagyon sok híres (vagy legalábbis ismert) színész van a filmben, ami nem rossz, de nem is egy nagy szám. Ez az ok: Szcientológia. ;) Ha megnézed kinek a művét dolgozták fel a filmben (megsúgom: L. Ron Hubbard a szcientológiai vallásnak nevezett néphülyítés atyja - South Park idevonatkozó része- én ott azt hittem csak poénkodnak, de aztán utánanéztem és majd agyvérzést kaptam, hogy ilyen tényleg van a 21. században és embereket ilyennel lehet kábítani... :))
Majd jön a Conan és kedvedre fikázhatod, hogy miért is nem volt jó. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4706 Dátum: 2010. augusztus 17. - 11:56:46 »
Az Outlander nekem is tetszett. És ez a Háború a földön is. Jó kis könnyed egyszernézős sci-fi, marhajó :D
És Hollo kösz a súgást. A Borítóra is rá van írva, úgyhogy tudtam. Merthogy megvettem. 300 ft volt ;D

Amúgy láttam azt a Southparkot. Ezekszerint amit mondasz elég sokan vannak benne ebben a scientológiai egyházban. De mondok egy még durvább mégrégebbit: keresztény egyház.
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 17. - 12:14:24 írta VTomi »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4707 Dátum: 2010. augusztus 17. - 12:16:34 »
A Battlefield Earth legnagyobb baja, hogy az egész sztoriban annyi logikátlan marhaság van, hogy kb. fél óra múlva intenzív fejfájást okoznak. Bár figyelembe véve, hogy valóban a szcientológia alapítójának egyik korai műve, ez talán annyira nem meglepő. És nem nagyon segít, hogy a legjobb színész benne John Travolta, aki akkora ripacs benne, hogy néha nem tudom eldönteni, szándékosan akarta-e szabotálni azt a filmet, aminek az elkészítéséért ő erősködött.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4708 Dátum: 2010. augusztus 17. - 12:20:24 »
Tényleg ripacs. Idegesítően. Ez volt (az egyik) legidegesítőbb a Szupercsapatban. A Két gonosz túlzottan ripacskodott, mintha mindenki Jokert akarná utánozni. Még egy oké. Nade kettő!!??

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4709 Dátum: 2010. augusztus 17. - 12:20:50 »
Idézet
A Battlefield Earth legnagyobb baja, hogy az egész sztoriban annyi logikátlan marhaság van, hogy kb. fél óra múlva intenzív fejfájást okoznak. Bár figyelembe véve, hogy valóban a szcientológia alapítójának egyik korai műve, ez talán annyira nem meglepő. És nem nagyon segít, hogy a legjobb színész benne John Travolta, aki akkora ripacs benne, hogy néha nem tudom eldönteni, szándékosan akarta-e szabotálni azt a filmet, aminek az elkészítéséért ő erősködött.
Ja, az a film úgy kaki ahogy van. Nem véletlen kapta meg az utóbbi 10 év legrosszabb amcsi filmje díjat az Arany málnán. Botrányosan rossz. A forgatókönyv kritikán aluli, Travoltáról, meg Whitakerről nem is beszélve. A Transformers 2 majdnem elérte a szintjét, de még az is jobb egy ici-picit a látványa miatt, pedig már az is nézhetetlen.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4710 Dátum: 2010. augusztus 17. - 12:22:31 »
Tudok ennél rosszabbat, nem erről van szó. Szerintem még a pár évvel azelőtti Waterworldnél is jobb egyes szempontokból. Inkább csak valahogy... a logikai bakik. Azok mindig zavarnak, még egy Dark Knight esetében is, de amikor gyakorlatilag a fél forgatókönyv az...

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4711 Dátum: 2010. augusztus 17. - 12:25:03 »
Amúgy láttam azt a Southparkot. Ezekszerint amit mondasz elég sokan vannak benne ebben a scientológiai egyházban. De mondok egy még durvább mégrégebbit: keresztény egyház.
A kettő között a legnagyobb különbség, hogy az egyik vallási intézmény a másik pedig szekta. Nem ugyanaz a kettő, még ha néha el is mosódik a határvonal. ;)
És nem nagyon segít, hogy a legjobb színész benne John Travolta, aki akkora ripacs benne, hogy néha nem tudom eldönteni, szándékosan akarta-e szabotálni azt a filmet, aminek az elkészítéséért ő erősködött.
A legjobb színész nem Travolta a filmben, hanem egyértelműen Forest Whitaker, csak sajnos a karakteréből ennyire tellett. Gondolom Szcientológia ide vagy oda rájöttek (még ha nem is ismerik be), hogy az "alapító atya" vagy akárhogy is hívják maguk közt alkotásaiból nem igazán lehet jó és jövedelmező filmet készíteni, mert azok messze vannak a jó sci-fi alkotásoktól. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4712 Dátum: 2010. augusztus 17. - 12:25:39 »
Hát, a Waterworld is nagyon  fos, de szerintem ezt nem lehet überelni. Nem a fél forgatókönyv az, szinte az egész. Esküszöm, nincs 10 olyan perc abban a filmben, ahol ne lenne valami ordító baromság.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4713 Dátum: 2010. augusztus 17. - 12:32:40 »
A kereszténység azért alapvetően egy ember viszonylag pozitív szemléleteire és humanitására alapult elveken működik. Az, hogy az egyház mit épített rá, teljesen más dolog, egy vallás és az egyháza nem ugyanaz.
A szcientológia lényege az, hogy x ezer év múlva jönni fog egy űrtábornok és leigázza a Földet, ezért mindenkinek sok pénzt kell adnia, hogy építsünk egy bazinagy űrágyút ellene.
Valójában Hubbard egy közepes sci-fi író volt, állítólag voltak jó ötletei, csak egy idő után elkezdte elhinni azt, amit írt, és ekkor kezdődtek a komoly gondok, meg amikor egyházat alapított rá.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4714 Dátum: 2010. augusztus 17. - 12:42:33 »
Szerintem már előtte sem volt komplett és inkább gyenge író volt. Attól, hogy leírja, hogy űrhajó, még nem lesz valaki sci-fi író. :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4715 Dátum: 2010. augusztus 17. - 12:45:37 »
Idézet
A kereszténység azért alapvetően egy ember viszonylag pozitív szemléleteire és humanitására alapult elveken működik. Az, hogy az egyház mit épített rá, teljesen más dolog, egy vallás és az egyháza nem ugyanaz.

Pont ezért vagyok én egyházgyűlölő, míg a vallással semmi bajom nincs.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4716 Dátum: 2010. augusztus 17. - 12:51:26 »
Pont ezért vagyok én egyházgyűlölő, míg a vallással semmi bajom nincs.
Ha gyűlölködő vagy, akkor a vallással is bajod van. ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4717 Dátum: 2010. augusztus 17. - 12:57:50 »
Majd jön a Conan és kedvedre fikázhatod, hogy miért is nem volt jó. :)
Csak a sz*r filmeket szoktam fikázni. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4718 Dátum: 2010. augusztus 17. - 14:26:48 »
Idézet
Ha gyűlölködő vagy, akkor a vallással is bajod van. ;)
Itt hol van a logika?

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4719 Dátum: 2010. augusztus 17. - 19:39:28 »
Outlander tényleg elmegy ilyen délutáni cafatolós filmnek unaloműzésre.  :D Nem beszélve, hogy az a Morwen vagymi eléggé jól nézett ki.