Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360979 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #5460 Dátum: 2011. február 10. - 21:02:59 »
Én anno az első trailert láttam, a dobosat, az rohadtul megtetszett, tök aranyos a füles ;D, meg a zene is jó hozzá, onnantól figyeltem rá. De a szereplőket nem tudtam kik lesznek, tökre meglepődtem rajtuk...
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5461 Dátum: 2011. február 10. - 21:13:36 »
A Garfield filmeket sem ....pedig te nagy Garfield fan vagy.
Hát igen, tényleg az vagyok, a füzeteket imádom, meg annó ami ment rajzfilm azt is néztem de ez az animációs film... pff... büntetés.
Például Star wars, vagy Avatar? ;D :twisted:
Neeehm, nem az olyanokra gondolok, hanem mint pl ez a Garfield film volt, hogy egy szereplő cgi és azon nevetnek, hogy jahj de hüje   :drying:

venom75

• Pókfej
« Válasz #5462 Dátum: 2011. február 10. - 21:31:14 »
Szerintem van egy nagyon jól eltalált ilyen film .

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5463 Dátum: 2011. február 10. - 21:41:15 »
Garfield fanok akkor duplán örülhetnek az új póki film miatt. ;D :lol: Abban is lesz Garfield. :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5464 Dátum: 2011. február 11. - 10:12:13 »
Kanaszta a Garfield, Alvin és a mókusok, Macilaci,  (Istenóvjonminket)Kázmér és Hubára gondolt. De ez a nyuszi cuki ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #5465 Dátum: 2011. február 11. - 11:37:38 »
tudom, mire gondolt, csak egy kicsit húztam, de aki ismer tudja, hogy az ilyeneket nem kell nálam komolyan venni (meg úgy általában semmit se). ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5466 Dátum: 2011. február 11. - 12:53:17 »
Kanaszta a Garfield, Alvin és a mókusok, Macilaci,  (Istenóvjonminket)Kázmér és Hubára gondolt. De ez a nyuszi cuki ;D
Igen pont ezekre, mondjuk ennek a 3/4-ét nem is láttam.

tudom, mire gondolt, csak egy kicsit húztam, de aki ismer tudja, hogy az ilyeneket nem kell nálam komolyan venni (meg úgy általában semmit se). ;D
Tudtam ám ;) Utállak is érte  ;D :finger:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5467 Dátum: 2011. február 12. - 12:41:58 »
Ha valaki hiányolja mostanában a diesel-punk műfajt az vegye elő gyerekkorunk kedvenc meséjét: a Balu Kapitányt  :D

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #5468 Dátum: 2011. február 12. - 13:29:23 »
Vagy a Kincses Bolygót.
"Live for nothing or die for something, your call."

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5469 Dátum: 2011. február 12. - 14:16:59 »
Vagy a Kincses Bolygót.
És az mi lehet? :headscratch: Wind-punk? Vagy Pirate-punk? :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5470 Dátum: 2011. február 12. - 14:39:34 »
Ha valaki hiányolja mostanában a diesel-punk műfajt az vegye elő gyerekkorunk kedvenc meséjét: a Balu Kapitányt  :D
:lol: A Balu kapitányra még sosem gondoltam úgy, hogy sci-fi. :D Bár ilyen alapon a legtöbb rajzfilm az lehetne. ;D Elvégre is beszélő állatok... Naggyon durva genetikai mutáció lehet. :hehe: Plusz, ha fejlett civilizációt alkotnak... Tisztára majmok bolygója. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #5471 Dátum: 2011. február 12. - 19:14:41 »

Tényleg, az steam-punk.  :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5472 Dátum: 2011. február 13. - 01:18:25 »
:lol: A Balu kapitányra még sosem gondoltam úgy, hogy sci-fi. :D Bár ilyen alapon a legtöbb rajzfilm az lehetne. ;D Elvégre is beszélő állatok... Naggyon durva genetikai mutáció lehet. :hehe: Plusz, ha fejlett civilizációt alkotnak... Tisztára majmok bolygója. ;D
Nem az állat-emberek miatt gondoltam. Azokat vegyük embernek. Hanem azért mondtam, mert kb a II. VH korában játszódik, de kitalált technikai eszközökkel. Fura repcsik stb.

Tényleg, az steam-punk.  :)

Hát a steam gőzt jelent és a kalózok nem a gőzkorszakban voltak.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #5473 Dátum: 2011. február 13. - 09:15:52 »

Egyszer olvastam egy cikket a Filmvilágban, ahol a Vadiúj vadnyugat és a LOEG is steam-punk-ént volt aposztrofálva. A korszak lényegtelen, a technológia a fontos. Ja, a Csillagpor is az.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5474 Dátum: 2011. február 13. - 10:45:55 »
Nem az állat-emberek miatt gondoltam. Azokat vegyük embernek. Hanem azért mondtam, mert kb a II. VH korában játszódik, de kitalált technikai eszközökkel. Fura repcsik stb.

A Balu Kapitány? A II. világháborúban? Hát ha egyáltalán be lehet szorítani valami valós történelmi korlát közé inkább a hidegháború mint a világ. De még ez sem... jézusom mit csinálok?

A különleges repülők többsége ami benne szerepelt pedig egyáltalán nem csak kitalációk
http://www.unrealaircraft.com/wings/wings.php

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5475 Dátum: 2011. február 13. - 10:48:32 »

Egyszer olvastam egy cikket a Filmvilágban, ahol a Vadiúj vadnyugat és a LOEG is steam-punk-ént volt aposztrofálva. A korszak lényegtelen, a technológia a fontos. Ja, a Csillagpor is az.

De amikor azt mondom, hogy gőzkorszak, az a technológiát jelenti. És igen a Wadiúj vadnyugat is steam-punk, de az is gőztechnológia. Lásd: gőmozdony. És a LOEG vagyis  A Szövetség  is gőz vagyis viktoriánus kor.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Steampunk
De igazad van itt a wikipádián s ide sorolja a kincses bolygót.  Viszont a kalózosdi, mint a Karibtenger kalózai is az 1600 évek környékén játszódik.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5476 Dátum: 2011. február 13. - 10:49:50 »

A Balu Kapitány? A II. világháborúban? Hát ha egyáltalán be lehet szorítani valami valós történelmi korlát közé inkább a hidegháború mint a világ. De még ez sem... jézusom mit csinálok?

A különleges repülők többsége ami benne szerepelt pedig egyáltalán nem csak kitalációk
http://www.unrealaircraft.com/wings/wings.php

Igaz  :-[

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #5477 Dátum: 2011. február 13. - 11:15:31 »
Viszont a kalózosdi, mint a Karibtenger kalózai is az 1600 évek környékén játszódik.

Az igen. De a pl. a John Rambo-ba is vannak kalózok és az nem akkor játszódik.  ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #5478 Dátum: 2011. február 13. - 11:32:58 »
Egyes helyeken a mai napig vannak ,pedig 2011-et írunk.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5479 Dátum: 2011. február 13. - 12:01:32 »
de ez ilyen Jhonny depp féle kalózos rajzfilm, a kincses olygó