A művészfilmekkel szemben meg bennem elég nagy előítéletek vannak, úgyhogy azokról nem szállok be a vitába...
Milyen vitába? Azon filmek megítélését illetően, amik tényleg ebbe a kategóriába tartoznak egyetértés van köztünk holloo-val, a vita abból volt, hogy szerinte mi tartozik bele ebbe a kategóriába.

Amúgy a TF3-tól én nem várok semmit a második rész után, állítólag nem is lett sokkal jobb annál. És egyetértek pepoval abban, hogy nekem sem tetszenek az olyan filmek amik csak a látványra mennek rá, a történet meg nulla. A TF2 és a Titánok harca is sz@r volt, hiába a nagy látvány... Az a vicces, hogy az ilyen filmekből tényleg jó anyagot lehetne kihozni, ha a történetre is odafigyelnének. Ha az effektekre van egy rakás zsé, akkor nem hiszem hogy olyan nehéz lett volna jobb történetet rakni alájuk...
A látvány 20-25 percig érdekes, huhh meg wow, de semmit sem ér, ha nincs mellette jó sztori, jó karakterek, amik megragadnak. Különben olyan a film is, mint katalógusba illően szép, de tök ízetlen gyümölcs: Persze, hogy első körben erre fut össze a nyál a szánkban, de miután megízleltük, hogy valójában se íze, se bűze, csak szép, akkor inkább már a kicsit hibás, kevésbé szép, de legalább finom gyümölcsöt fogjuk fogyasztani.
És az a baj ezzel a filmekkel ha sikeresek, hogy egy teljesen rossz üzenetet közvetítenek a producerek, a stúdiók felé: Nem kell sem értelmes történet, se mondanivaló, se karakterek, csak legyen szép, robbanjon nagyot, legyen hangos és ez már elég. Sajnos, mivel anniy ilyen üzenetet közvetítő filmsiker van, szerintem igaz is általánosságban.