Az a poén, hogy volt egy szál a filmben, amit teljesen lógva hagytak és nem magyaráztak meg vele kapcsolatban. Mert Rock egyszer mondja, hogy miatta hívják őket Joe-knak. De hogy miért is, azt már nem derül ki. Most az ő neve is Joe, vagy miért?
Tényleg nem fejtették ki részletesen, de nekem úgy jött le, hogy ő volt az első G.I. Joe. Most utánanéztem, tényleg így van (még a neve is Joe

):
http://en.wikipedia.org/wiki/General_Joseph_Coltonezen egyébként tök jót röhögtem magamban, mert "Joke-nak" hangzik
Bruce Willis nálam már egy ideje nem húzónév. Ott van ő is, hogy már minden kakiban megjelenik, amiért valamelyest jól fizetnek
Ezért írtam, hogy cameo-turista.

Nem hibáztatom érte, főleg, hogy múlik az idő, kell a zsé, de vele már nekem nem lehet eladni filmet.
Ezzel azért nem értek egyet teljesen. Egyrészt van film amiben jó volt, pl a Looper; illetve gyanítom, hogy a Die Hard 5 sem miatta lett olyan kaki, mint mondják (az is itt figyel a gépemen, meg kéne nézni valamikor...

). Másrészt nekem eléggé sántít, hogy ilyen nagy hollywoodi legendák anyagilag rászorulnának, hogy bármilyen szerepet elvállaljanak. Ha Willis holnap bejelentené, hogy leáll a filmezéssel, és visszamegy a birtokára lábat lógatni, akkor is kényelmesen eléldegélne élete végéig valszeg. Valószínűleg Schwarzi sem anyagi gondok miatt tért vissza a filmezéshez a kormányzói szék után.

Persze van az a mondás, hogy a pénz sosem elég, de nekem nem hihető indok a kaki szerepek elvállalására a "kell a zsé". Nem szorulna rá anyagilag, hogy
bármit elvállaljon, megvállogathatná a szerepeit. Szerintem két ok miatt vállalnak el minden szerepet a mára már megkopott fényű csillagok: egyrészt szeretnek filmezni, másrészt azért csinálják, hogy benn maradjanak a köztudatban (a negatív reklám is reklám, meg a cameo is).
Ha már szóba került Schwarzi: ma olvastam, hogy az új Conan filmben állítólag teljes mértékben ő lesz a főszereplő, szó sincs arról, hogy belerakják a fiát, és Schwarzi csak másodhegedűs lesz.

Schwarzi is azt nyilatkozta, hogy Conan 66 évesen sem öreg a csatákhoz.