Én megnéztem a hétvégén a Született gyilkosokat, ami valamiért kultfilm, ha jól tudom, de én még ennél nagyobb rakás sz**t keveset láttam. Pedig a parádés szereposztásból azt hittem, nem jöhetek ki rosszul.
SPOILER!
A két órás film első egy órája unalmas, erőltetett és visszatetsző, a másodikból talán ki lehetett volna hozni valamit, de nem sikerült. Öncélú erőszak, a főszereplőkkel egyetlen másodpercig sem tudtam nemhogy azonosulni, de szimpatizálni sem, a "motivációik" szánalmasan klisések voltak (fogyasztói társadalom, korlátok), arról nem beszélve, hogy nem jó értelemben vicces volt, hogy az ötvenedik gyilkosságuk után - amit az újságok mind lehoztak névvel, fotókkal - még mindig nem ismerték fel őket sehol, elvegyülhettek, sőt, a legvégén a fantasztikus élő adásos cucc után eltűnhettek, és élhették vidáman az életüket.
Próbáltam kicsit lazábban nézni, elvégre Tarantino az író, de ez még tőle is ökörség volt.
Emlékmás új: ez voltaképpen nem sokat adott hozzá a régihez, ami nekem nagyon tetszett annak idején, de két dolog miatt mégis megérte megnézni. Az egyik a futurisztikus város, ami marhajól volt megcsinálva, azért önmagában megérte. A másik Kate Beckinsale, aki nagyon jó volt benne.