Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363105 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #9880 Dátum: 2015. november 20. - 07:54:11 »
Nem az a gond, hogy valaki több stílusban dolgozik, én az együtteseknél sem háborodok fel, hogy nem ugyanolyanok 20 évig, inkább az, hogy ezt az eddigiek alapján bármelyik Paul W. S. Anderson meg tudta volna csinálni.

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #9881 Dátum: 2015. november 20. - 10:32:43 »
BATMAN,Spawn,Star Wars

Todd

• Pókfej
« Válasz #9882 Dátum: 2015. november 20. - 11:07:07 »
Idézet
A forgatókönyvet Jack Paglen (Transzcendens) és Michael Green (Zöld Lámpás, Smallville, Everwood, A királyság) írták
Nagyon ígéretes... :roll:

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #9883 Dátum: 2015. november 20. - 11:29:00 »
Igen.  :lol: :lol: :lol:
BATMAN,Spawn,Star Wars

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #9884 Dátum: 2015. november 20. - 17:44:27 »
Nem az a gond, hogy valaki több stílusban dolgozik, én az együtteseknél sem háborodok fel, hogy nem ugyanolyanok 20 évig, inkább az, hogy ezt az eddigiek alapján bármelyik Paul W. S. Anderson meg tudta volna csinálni.
Csak nem a Metallicára utalt itt valaki?  ;D Nekem sincs velük bajom, csak a sok elvetemült metálos nem veszi észre, hogy ők tették a legtöbbet a műfajért (meg a saját pénztárcájukért) azzal, hogy bevitték a popkultúrába, és sokkal szélesebb közönség ismerhette meg (akik egy Slayert a sz*tb*szott életbe nem hallgatnának 5 másodpercnél tovább).

Bármelyik Paul W.S. Anderson, ez jó...
De szerintem Proyasnak volt neki egy olyan egyedi, nagyon hangulatos stílusa, amit nem szabadott volna elhagyni. Pl. a Mátrix is merített tőle, az első rész látványvilágát nézd csak meg.

Idézet
A forgatókönyvet Jack Paglen (Transzcendens) és Michael Green (Zöld Lámpás, Smallville, Everwood, A királyság) írták
Nagyon ígéretes... :roll:
Itt is PONT ez jutott eszembe.  :lol: Jobban jártak volna, ha ki se írják. Így már most temetem ezt a filmet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9885 Dátum: 2015. november 20. - 21:38:17 »
Nekem sincs velük bajom, csak a sok elvetemült metálos nem veszi észre, hogy ők tették a legtöbbet a műfajért (meg a saját pénztárcájukért) azzal, hogy bevitték a popkultúrába, és sokkal szélesebb közönség ismerhette meg (akik egy Slayert a sz*tb*szott életbe nem hallgatnának 5 másodpercnél tovább)
És ez mitől érdekelné bármelyik metálost? Épp fordítva van: bevitték a popkultúrába, és ez egyenes ágon a metál halálát jelentette a 90-es években (amíg meg nem jelent a doom metál). Mert populárisak voltak, halálra keresték magukat, így aztán minden igazi kemény banda glamesedni kezdett. Amikor már az olyanok is glam metállá váltak, mint mondjuk a Warrant, onnan már nem volt visszaút. Na ezt köszönhetik nekik.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #9886 Dátum: 2015. november 20. - 23:12:57 »
És ez mitől érdekelné bármelyik metálost? Épp fordítva van: bevitték a popkultúrába, és ez egyenes ágon a metál halálát jelentette a 90-es években (amíg meg nem jelent a doom metál). Mert populárisak voltak, halálra keresték magukat, így aztán minden igazi kemény banda glamesedni kezdett. Amikor már az olyanok is glam metállá váltak, mint mondjuk a Warrant, onnan már nem volt visszaút. Na ezt köszönhetik nekik.
Kezdjünk vitatkozni, király! (Bár ez inkább a Zene topicba tartozna.)
Ez szerintem netto hülyeség, a metál közel sem lenne ennyire népszerű, ha nem lett volna egy Metallica, aki megismerteti a nem keményvonalas metálosokkal (hanem mondjuk a classic rock, rock, hard rock, country zene kedvelőivel) a stílust, úgy hogy közben amennyire lehet hű marad a magához.
Mi köze a glam-nekl a Metallicához? Ők is ugyanúgy rühellték. Én a Metallicán a grunge hatását vettem észre, a Load, Reload, Garage Inc. albumokon. Az Until it Sleeps klippje mintha nem is Metallica lenne. Erőlködve próbálták levenni a grunge-os, akkor menő stílust, ami tök idegen volt tőlük. De semmi közük a glam-hez.
Egy "Cherry Pie" Warrant-et ne hasonlítgassunk a Metallicához. Ha valóban jók lettek volna, akkkor akár két számot is ismernék tőlük.
Szerintem te pontosan az "elvetemült metálos" kategóriába tartozol, akinek hiába is magyarázok bármit is, akkor is "a Metallica egy sz*r, mert elpopulárisodott" kategóriába fogsz tartozni. Nem is akarlak meggyőzni. Lehetetlen.
« Utoljára szerkesztve: 2015. november 21. - 00:13:02 írta petshop »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9887 Dátum: 2015. november 21. - 08:50:32 »
Mondjuk én azért nem szeretném,hogy ha mondjuk egy Rammstein elpoposodna.Bár ennek a veszélye nem igazán áll fent. 

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9888 Dátum: 2015. november 21. - 21:32:44 »
Kezdjünk vitatkozni,
Oké. :)
Idézet
Ez szerintem netto hülyeség, a metál közel sem lenne ennyire népszerű, ha nem lett volna egy Metallica, aki megismerteti a nem keményvonalas metálosokkal
A metál most sem népszerű. Megvan a maga rajongótábora, mint ahogy mindig is megvolt, de ennyi. Az említett célcsoport sem a metált szereti, hanem a Metallicát, és ott megálltak.
Idézet
Mi köze a glam-nekl a Metallicához?
Irányzatban semmi. Trendben sok.
Idézet
Egy "Cherry Pie" Warrant-et ne hasonlítgassunk a Metallicához. Ha valóban jók lettek volna, akkkor akár két számot is ismernék tőlük.
Tipikus egyszámos sikerük volt, de azt éjjel-nappal adta az MTV. A Metallica is így kezdte csak éppen az Enter Sandmannel.
Idézet
Szerintem te pontosan az "elvetemült metálos" kategóriába tartozol, akinek hiába is magyarázok bármit is, akkor is "a Metallica egy sz*r, mert elpopulárisodott" kategóriába fogsz tartozni.
Mondtam én, hogy a Metallica kaki? A 2. lemezük szerintem tök király, és még a 3. is, ahogy az 5. is. Utána már nem tetszett, ez tény. De már az 5. is elég populáris volt, mégis tetszett.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #9889 Dátum: 2015. november 21. - 22:43:32 »
A metál most sem népszerű. Megvan a maga rajongótábora, mint ahogy mindig is megvolt, de ennyi. Az említett célcsoport sem a metált szereti, hanem a Metallicát, és ott megálltak.
Jó, nem annyira népszerű, de régen olyannyira nem volt az, hogy csak egy nagyon kis szubkultúra volt az egész. Lepukkant kis helyeken nyomták, fénymásolgatták maguknak a plakátjaikat és hasonlók. Na ahhoz képest ugrásszerű lett a Metallicával a népszerűségük, sikerességük.
Azt nem tudhatjuk, hogy hányan álltak meg a Metallicánál, és hányan nem... miért zárod ki, hogy elkezdtek érdeklődni a trash iránt utánuk?

Idézet
Irányzatban semmi. Trendben sok.
Nem értem. Ők Los Angelesiek voltak, de annyira rühellték az akkori glam metál stílust, hogy inkább elköltöztek San Fransiscoba.

Idézet
Tipikus egyszámos sikerük volt, de azt éjjel-nappal adta az MTV. A Metallica is így kezdte csak éppen az Enter Sandmannel.
A Metallica első klippje a One volt.  ;) De ebben is pont mások voltak mint egy glam banda, mert nem akartak klippet csinálni (merthogy az a glamesek terepe), aztán 88-banmegtört a jég náluk is. De nézd meg azt a klippet is, fekete-fehér sokkal visszafogottabb, mint egy glames, nem a látvánnyal akarták eladni a zenét, hanem csak a klip egy vizuális támogatása a zenéjüknek.

Idézet
Mondtam én, hogy a Metallica kaki? A 2. lemezük szerintem tök király, és még a 3. is, ahogy az 5. is. Utána már nem tetszett, ez tény. De már az 5. is elég populáris volt, mégis tetszett.
Hát eléggé úgy fogalmaztad meg. A metál halála miattuk? Elég erős túlzásnak érzem.
Aha, valahogy éreztem, nekem pont a 2., 3. tetszik kevésbé. Van rajtuk pár jó szám, de az egész albumot meghallgatva nekem agyzsibbasztó, a fejem is megfájdul tőlük.
Az 5. a Black Album? Az a kedvencem. Szerintem utána mentek tévútra, a Load, Reload, Garage Inc. albumokkal. Bár azokon is van pár jó szám azért, meg a Garage Inc. 2. lemeze, a feldolgozásokkal nem rossz.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9890 Dátum: 2015. november 21. - 23:00:02 »
Azt nem tudhatjuk, hogy hányan álltak meg a Metallicánál, és hányan nem... miért zárod ki, hogy elkezdtek érdeklődni a trash iránt utánuk?
Nyilván nem tudhatom, csak akiről tudok, azokról nyilatkoztam.
Idézet
Nem értem. Ők Los Angelesiek voltak, de annyira rühellték az akkori glam metál stílust, hogy inkább elköltöztek San Fransiscoba.
Azért nem érted, mert a glamhez akarod kötni minden áron. Pedig a popularitáshoz kéne.
Idézet
A Metallica első klippje a One volt.
De azt nem adták állandóan, csak a metál műsorokban. Nem ez volt a lényeg abban, amire példaként felhoztam.  ;)
Idézet
A metál halála miattuk? Elég erős túlzásnak érzem.
Van benne sarkítás, mert nem egyedül ők voltak ilyenek. Ott volt a Scorpions is a Wind of Change slágerrel, és még sorolhatnám.
Idézet
Aha, valahogy éreztem, nekem pont a 2., 3. tetszik kevésbé. Van rajtuk pár jó szám, de az egész albumot meghallgatva nekem agyzsibbasztó, a fejem is megfájdul tőlük.
Akkor hallgasd az elsőt. :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #9891 Dátum: 2015. november 22. - 09:33:39 »
Sőt!
'92-es Bravo magazinban volt Metallica poszter.Meg Guns and Roses poszter is.  :D
Igaz,akkoriban még jónak számított ez a lap.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9892 Dátum: 2015. november 22. - 14:15:59 »
Nyilván nem tudhatom, csak akiről tudok, azokról nyilatkoztam.
Rólam pl. tudod, hogy a Metallica miatt kezdtem el metált hallgatni, és ha ők nem lennének, az Anthrax-et, Megadeth, Slayer, Manowar stb. sem ismerném.
Azért nem érted, mert a glamhez akarod kötni minden áron. Pedig a popularitáshoz kéne.
Te kötötted a glam-hez, nem petshop. ;)
Bár azokon is van pár jó szám azért, meg a Garage Inc. 2. lemeze, a feldolgozásokkal nem rossz.
A Garage Inc. minden száma feldolgozás, nem csak a 2. lemez. A 2. lemez a Metallica maxik B-track-jeinek gyüjteménye.

Habár én ezt a vitát egyszer már lejátszottam Kaine-el, és abszolút tisztelem a véleményét, még ha nem is értek vele mindenben egyet. Egész egyszerűen mi más korbol más szomszőgből láttuk mindezeket.
Amit én picit sajnálok is, mert mire a legtöbb nagy bandát megismertem már mind leszálló ágban voltak.
« Utoljára szerkesztve: 2015. november 22. - 14:20:43 írta Todd »

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #9893 Dátum: 2015. november 22. - 18:21:25 »
De hát te kötötted a glam-hez, amit én nem értettem, mert azt tudom, hogy rühellték őket. Van is egy sztori, hogy a fiatal Ulrich-ékat megkergette Nikki Sixx, amikor valamelyik szórakozóhely parkolójában kijövet beszóltak nekik, hogy "F*ck Mötley Crüe!" Csakhogy a színpadi cuccban, a 10 centis talpú csizmában nemigen értek Lars nyomába sem...  :lol:

A popularitás: nem értem az összehasonlítást így sem, mert a glam zenekarok nem metálosokból lettek glamesek, hanem annak álltak össze már eredetileg. Legalábbis nagyrészben, persze biztos vannak kivételek, szóval ne kímélj, sorold őket.

Van benne sarkítás, mert nem egyedül ők voltak ilyenek. Ott volt a Scorpions is a Wind of Change slágerrel, és még sorolhatnám.
Úgy látom neked a lassú balladák csípik a szemed.  :D Meg, hogy sikeres lett egy-egy szám a nagyközönség köreiben. De attól azok nem rosszak ám. Szóval én ezt nem értem, azért mert valami sikeres lett, meg szélesebb közönségnek is tetszett, akkor az már nem metál, meg fúúúúj...

Akkor hallgasd az elsőt. :)
Öööö.... azt szeretem, szoktam.  ;D Imádom, szinte folyik ki belőle a metál iránti rajongás, mindig előttem van, mikor hallgatom, hogy a tini James Hetfield hosszú hajjal rázza a fejét a szobájában a Black Sabbath, Motörhead poszterek között. Valahogy így lehetett nem?  :D
« Utoljára szerkesztve: 2015. november 22. - 18:25:33 írta petshop »

Todd

• Pókfej
« Válasz #9894 Dátum: 2015. november 22. - 18:47:28 »
Idézetet írta: petshop
De szerintem Proyasnak volt neki egy olyan egyedi, nagyon hangulatos stílusa, amit nem szabadott volna elhagyni. Pl. a Mátrix is merített tőle, az első rész látványvilágát nézd csak meg.
Igen, egyértelműen. Vannak bizonyos stíliusjegyek, amiket érdemes megtartani, bármilyen műfajban is dolgozik az ember, de ezeknek a végtelenségig túleröltetése sem jó (lásd: Tim Burton). De amúgy az Inception is sokat merített a Dark Cityből.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9895 Dátum: 2015. november 22. - 19:26:30 »
Rólam pl. tudod, hogy a Metallica miatt kezdtem el metált hallgatni, és ha ők nem lennének, az Anthrax-et, Megadeth, Slayer, Manowar stb. sem ismerném.
Igaz, rád nem vonatkozik.
Idézet
Habár én ezt a vitát egyszer már lejátszottam Kaine-el, és abszolút tisztelem a véleményét, még ha nem is értek vele mindenben egyet. Egész egyszerűen mi más korbol más szomszőgből láttuk mindezeket.
Alighanem ez a baj Petshoppal folytatott vitában is.
De hát te kötötted a glam-hez, amit én nem értettem, mert azt tudom, hogy rühellték őket.
Nem kötöttem, példát hoztam fel.
Idézet
A popularitás: nem értem az összehasonlítást így sem, mert a glam zenekarok nem metálosokból lettek glamesek, hanem annak álltak össze már eredetileg. Legalábbis nagyrészben, persze biztos vannak kivételek, szóval ne kímélj, sorold őket.
Marhaság, az már csak akkor volt, amikor a trend elindult. Megteszem, ha több időm lesz.
Idézet
Úgy látom neked a lassú balladák csípik a szemed.  :D Meg, hogy sikeres lett egy-egy szám a nagyközönség köreiben. De attól azok nem rosszak ám. Szóval én ezt nem értem, azért mert valami sikeres lett, meg szélesebb közönségnek is tetszett, akkor az már nem metál, meg fúúúúj...
Nagyon szeretnéd rám húzni ezt a sztereotípiát, úgy látom. Ebből látszik, hogy lövésed sincs az
egészről.  :nezze: De csak hogy ne tudd újra és újra felhozni: tetszettek a lassú balladák - ha jók voltak. Nem attól függ, hogy jó-e, hogy hány embernek tetszik, hisz akkor utálnám a teljes Metallica 5-öt is. Nem attól nem metál egy szám, hogy sikeres, hanem attól, hogy nem az. De látom, felesleges erről veled vitázni (holott ezt is te akartad rám húzni).
Idézet
Öööö.... azt szeretem, szoktam.  ;D
Az elsőt szereted, a második agyzsibbasztó?  :D Abban vannak ütemek, kihagyások, az első az végig pörgés - nem véletlen, hisz a későbbi Megadeth énekes volt az akkori énekes. Ahogy az sem véletlen, hogy a 2. lemezükkel váltak népszerűvé, ismertté. Lám, népszerű volt, mégis a kedvencem.  ;)

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #9896 Dátum: 2015. november 22. - 19:59:39 »
Marhaság, az már csak akkor volt, amikor a trend elindult. Megteszem, ha több időm lesz.
Erre akkor tudok majd reagálni.

Idézet
Nagyon szeretnéd rám húzni ezt a sztereotípiát, úgy látom. Ebből látszik, hogy lövésed sincs az
egészről.  :nezze: De csak hogy ne tudd újra és újra felhozni: tetszettek a lassú balladák - ha jók voltak.
Te hoztad fel ezt a populáris, meg elglamesedett témát.
Itt meg már bejön akkor, hogy mitől jó egy ballada? Van szabálya? Inkább szerintem az zavar téged, hogy többen azért kezdtek el balladákat írni, mert az volt a tuti sikerrecept, "mert a Metallicának mennyire bejött". Hozzáteszem, nekem gyakorlatilag mindegyik balladájuk tetszik, szerintem nagyon jók benne.
De ha nem, és megint csak rád akartam húzni asztereotípiát, akkor bocs.  ;D

Idézet
Nem attól függ, hogy jó-e, hogy hány embernek tetszik, hisz akkor utálnám a teljes Metallica 5-öt is.
Ebben egyetértünk.

Nem attól nem metál egy szám, hogy sikeres, hanem attól, hogy nem az. De látom, felesleges erről veled vitázni (holott ezt is te akartad rám húzni).
Kicsit azt érzem, hogy mivel te "élőben" tapasztaltad meg ezt, ezért neked bárki aki "nem akkori" bármit is mondd, az hülyeség.

Idézet
Az elsőt szereted, a második agyzsibbasztó?  :D Abban vannak ütemek, kihagyások, az első az végig pörgés - nem véletlen, hisz a későbbi Megadeth énekes volt az akkori énekes. Ahogy az sem véletlen, hogy a 2. lemezükkel váltak népszerűvé, ismertté. Lám, népszerű volt, mégis a kedvencem.  ;)
Szerintem egyszerűen arról lehet szó, hogy az első album még nem igazán profi körülmények között készült, ezért tompábbak a hangok, nem olyan ütősek, élesek, odaverősek. Utána meg már zúzósabb a hangzás.
De azt nem mondtam, hogy ne szeretném, csak kevésbé tetszik e miatt. Mustainról beszélsz? Dehát ő a gitárosuk volt. Aztán jól le is nyúlta a Four Horsement tőlük...  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2015. november 22. - 20:04:46 írta petshop »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9897 Dátum: 2015. november 22. - 20:13:19 »
Itt meg már bejön akkor, hogy mitől jó egy ballada? Van szabálya?
Hogyne. Ha tetszik, akkor jó, ha nem, akkor nem. Ez zene, vagyis ízlés kérdése.
Idézet
Inkább szerintem az zavar téged
Már megint kitaláltál rólam valamit? :) Kérdezz, ha érdekel, sokkal hamarabb eljutsz oda, ahova szeretnéd. Mitől zavarna bármi? Hallottál engem tirádázni a témában? Te hoztad fel, téged zavar valami, én csak kijavítottam, amit rosszul mondtál.
Idézet
Kicsit azt érzem, hogy mivel te "élőben" tapasztaltad meg ezt, ezért neked bárki aki "nem akkori" bármit is mondd, az hülyeség.
Nem, csak én már akkoriban is rengeteget olvastam a témáról (szaklapokban, könyvekben), miközben nyilván volt hozzá közöm, így megéltem az egészet. Te pedig az infóidat valahonnan a netről szedted, olvastad.

petshop

• Olvasztár
  • **
« Válasz #9898 Dátum: 2015. november 22. - 21:51:44 »
Idézet
Inkább szerintem az zavar téged
Már megint kitaláltál rólam valamit? :)
Igen.  ;D

Idézet
Kérdezz, ha érdekel, sokkal hamarabb eljutsz oda, ahova szeretnéd.
Szóval: az zavar "téged hogy többen azért kezdtek el balladákat írni, mert az volt a tuti sikerrecept, "mert a Metallicának mennyire bejött"."?

Idézet
Mitől zavarna bármi? Hallottál engem tirádázni a témában? Te hoztad fel, téged zavar valami, én csak kijavítottam, amit rosszul mondtál.
Mivel kiemeltél egy másnak írt válaszomból egy részt, amire reagáltál, ezért feltételezem, hogy igen. Talán... igen, asszem igen, valami csak zavart.

Idézet
Nem, csak én már akkoriban is rengeteget olvastam a témáról (szaklapokban, könyvekben), miközben nyilván volt hozzá közöm, így megéltem az egészet. Te pedig az infóidat valahonnan a netről szedted, olvastad.
A két olvasás között nem látok nagy eltérést. A netes infó az oké, az sok esetben nem megbízható, vagy visszaellenőrizhető.
De inkább dokumentumfilmeket szoktam nézni a témában, vagy pl. Rolling Stone honlapján olvasgatni, ők azért megbízhatóak.

Vannak bizonyos stíliusjegyek, amiket érdemes megtartani, bármilyen műfajban is dolgozik az ember, de ezeknek a végtelenségig túleröltetése sem jó (lásd: Tim Burton). De amúgy az Inception is sokat merített a Dark Cityből.
Az Inception-nél (és úgy összességében Nolannél) szokták felhozni, hogy nem túl kreatív, szürke. Ezzel egyetértek. Nézd csak meg pl. az Egy makulátlan elme örök ragyogását, vagy az Álom tudománya filmeket, sokkal kreatívabbak, szürreálisabbak (mint egy álom) kevesebb pénzből. Michel Gondry mindkettő.  :)
Vagy pl. ebben a Foo Figters klippben is csomó ötletes, kreatív dolog van, olyan is ami már szerintem több emberrel is megtörténhetett (telefon pl.)
https://www.youtube.com/watch?v=eBG7P-K-r1Y

Tim Burton szerintem valahol a Majmok Bolygója remake (vagy mi volt az) óta eltévedt. Nagy kedvencem volt régen, mostmár oda jutottam, hogy meg se nézem az új filmjeit.

Todd

• Pókfej
« Válasz #9899 Dátum: 2015. november 23. - 08:03:54 »
Mustainról beszélsz? Dehát ő a gitárosuk volt. Aztán jól le is nyúlta a Four Horsement tőlük...  ;D
Igen ő a gitárosuk volt, és amúgy a Four Horsement nem lenyúlta, ő is a társszerzője a dalnak (ahogy a Jump In The Fire, Phantom Lord és Metal Militia daloknak is), szóval teljes joggal játszhatja, akármikor. De most gyorsan meg is hallgattam a két ominózus számot (The Four Horseman és Mechanix), és igazából más esetekben ennyi hasonlóság simán előfordul két egymástól teljesen független számnál is.
Mint például a Metallica Dirty Windowja, és a Aimee B-től a Future In My Hands.

Az Inception-nél (és úgy összességében Nolannél) szokták felhozni, hogy nem túl kreatív, szürke. Ezzel egyetértek. Nézd csak meg pl. az Egy makulátlan elme örök ragyogását, vagy az Álom tudománya filmeket, sokkal kreatívabbak, szürreálisabbak (mint egy álom) kevesebb pénzből. Michel Gondry mindkettő.  :)
Vagy pl. ebben a Foo Figters klippben is csomó ötletes, kreatív dolog van, olyan is ami már szerintem több emberrel is megtörténhetett (telefon pl.)
https://www.youtube.com/watch?v=eBG7P-K-r1Y
Az Inception álomhoz képest nagyon földhözragadt. Már a szabályrendszere is túlzó, egy álomnak mióta vannak szabályai. :lol: Neki nagyon az kellene, hogy megint visszafogott filmet csináljon (mint a Memento, vagy a Following) az ilyen grandiózus dolgok helyett. Az említett filmeket nem láttam, de majd bepótolom.
Tim Burton szerintem valahol a Majmok Bolygója remake (vagy mi volt az) óta eltévedt. Nagy kedvencem volt régen, mostmár oda jutottam, hogy meg se nézem az új filmjeit.
Nekem a Nagy Hal is tetszett tőle. Ott kifejezetten jó, hogy nem teljesen Tim Burtoni a film.
« Utoljára szerkesztve: 2015. november 23. - 08:28:35 írta Todd »