Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360982 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #10140 Dátum: 2016. január 25. - 17:44:44 »
A Wild Talest én is megnéztem, de nekem baromira tetszett. Szórakoztató és a maga módján vicces alkotás(ok). Talán a cserbenhagyásos gázolós történet tetszett a legjobban, nagyon undorító volt az emberek viselkedése, jól tükrözte a valóságot, csak sajnos a vége túl kiszámítható volt. A legjobban viszont a robbantási mérnökös csávóval éreztem egyet, sőt rendkívül sajnáltam is, egészen a végéig, amikor csavartak egyet az egészen.

Todd

• Pókfej
« Válasz #10141 Dátum: 2016. január 25. - 19:00:02 »
A legjobban viszont a robbantási mérnökös csávóval éreztem egyet, sőt rendkívül sajnáltam is, egészen a végéig, amikor csavartak egyet az egészen.
De az mennyire abszurd volt, hogy ő akkor lett igazán "sikeres", amikor más ember úgy gondolná, hogy végleg összeomlott az élete.

Na, ajánlónak jó lett, ezt megnézném. :)
Mármint a Heathers-re gondolsz? Azért arra álljál készen, hogy ez alapvetően egy tini film, annak minden klisséjével (amiket azóta minden ilyen típusú film elhasznált) együtt. De ha teszem azt a Lost Boys tetszett (nekem igen, pedig azt is elég későn láttam), vagy az újabbak közül a Fright Night (pedig az is remake, bakker nem is láttam az eredetit), akkor jó eséllyel ez is fog. Habár utóbbi kettő egyértelműen átmegy horrorba, míg ez a Heathersre nem igaz, hiába a morbid téma.

BuB

• Pókfej
« Válasz #10142 Dátum: 2016. január 25. - 19:07:45 »
Oké, ez zseniális:  ;D  :lol:

Ring Squad.

SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10143 Dátum: 2016. január 25. - 19:21:41 »
A legjobban viszont a robbantási mérnökös csávóval éreztem egyet, sőt rendkívül sajnáltam is, egészen a végéig, amikor csavartak egyet az egészen.
Az nekem is fura volt, és elég logikátlan is. Úgy éreztem, ez valami börtönpromó film akar lenni, mert már a kajáldás részben is mennyire bizonygatta a nő, hogy ott jobb volt. :)
Mármint a Heathers-re gondolsz? Azért arra álljál készen, hogy ez alapvetően egy tini film, annak minden klisséjével (amiket azóta minden ilyen típusú film elhasznált) együtt.
Jó rég láttam már ilyesmit, úgyhogy már csak nosztalgiának is jó lesz. :)
Idézet
De ha teszem azt a Lost Boys tetszett (nekem igen, pedig azt is elég későn láttam), vagy az újabbak közül a Fright Night
Egyik sincs meg.

Todd

• Pókfej
« Válasz #10144 Dátum: 2016. január 25. - 20:28:13 »
Pedig a Fright Night már csak amiatt is jó, mert Colin Farell a fő gonosz benne. ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #10145 Dátum: 2016. január 25. - 22:38:02 »
Én meg maradok a 85-ös verzió mellett! ;)

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #10146 Dátum: 2016. január 26. - 08:37:10 »
Megneztuk a Negy szobat...jobbra szamitottam...egyszer elmegy.
BATMAN,Spawn,Star Wars

Todd

• Pókfej
« Válasz #10147 Dátum: 2016. január 26. - 11:24:25 »

Ju

• Pókfej
« Válasz #10148 Dátum: 2016. január 26. - 21:55:51 »
Pedig a Fright Night már csak amiatt is jó, mert Colin Farell a fő gonosz benne. ;)
Meg David Tennant miatt ;)

Biztos, hogy ez fekete komédia? Mert humor egy szál sem volt benne.  :surp: Megnéztem, nekem nem igazán tetszett. Az első, a repülős az jó volt, a kajáldás nemigen, a kocsi sem jött be, pedig azt hittem, az lesz a legjobb, viszont tökéletesen megmutatta, miért nem életrevalók az ilyen izomagyú parasztok. A kocsielszállítós rész lehetett volna jó, de nem lett, a cserbenhagyásos gázolás volt talán a legérdekesebb, viszont mintha nem lett volna vége, azért kár volt, az esküvős meg fura volt, de jónak nem éreztem.
Értem. :) Én nem hívnám fekete komédiának, inkább elborult, "ebből-úgysem-lesz-film" történeteknek. Nekem az tetszett benne, hogy olyan helyen voltak poénok és fordulatok, ahol az amerikai filmeken edződött agyam nem várta. :D A repülős szerintem ritka frappáns volt, főleg azzal, hogy úgy láttam, h nem tudtam, mire számítsak. Aztán lehet, hogy a sokkhatásnak is szerepe volt...
A kocsisban én is éreztem erőltetett übereléseket, de a vége szerintem pont elég irónikus lett ahhoz, hogy megmaradjon. A kajáldás kiszámítható volt, nem is jutna már eszembe, ha nem írsz róla. Az esküvősben nekem túl sok volt a hiszti és társai. Összességében mégis úgy álltam fel előle, hogy jobban élveztem, mint egy sima amerikai vígjátékot. Ebben persze benne van az, hogy valami nagyon absztrakt módon máshogy volt meglepő, mint amit megszoktam. :)

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #10149 Dátum: 2016. január 26. - 22:10:47 »

Bakker, és az tényleg ő! Mondjuk számomra az egész film nem volt anno nagy durranás, de a karaktere mindent vitt. Most a Jessica Jones-ban is hatalamasat játszott. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #10150 Dátum: 2016. január 27. - 08:10:02 »
Én nem vagyok doki mániás, így most rá kellett keresnem, hogy ő ki is volt. De igazad van, marha nagy arc benne! :D
És van egy tippem, hogy női szemmel más pozitív tulajdonságai is vannak.  ;D
Értem. :) Én nem hívnám fekete komédiának, inkább elborult, "ebből-úgysem-lesz-film" történeteknek. Nekem az tetszett benne, hogy olyan helyen voltak poénok és fordulatok, ahol az amerikai filmeken edződött agyam nem várta. :D A repülős szerintem ritka frappáns volt, főleg azzal, hogy úgy láttam, h nem tudtam, mire számítsak. Aztán lehet, hogy a sokkhatásnak is szerepe volt...
Tipikusan az a film, hogy akkor üt igazán ha nem tudod mi. De ugye erre csak akkor van kábé esély, ha valakivel leülsz megnézni, és ő választotta a filmet. Habár a repülős jelenet azért kábé helyreteszi gyorsan a dolgokat, az egy nagyon frappáns rövid kis sztori, jó indítás. A többi sokkal lassabb, és talán pont az esküvős a leginkább. Furcsa, hogy az lett a vége.
Számomra a gázolásos volt az egyik legérdekesebb, mert egyszerűen ott nem tudtam, hogyan lesz ebből poén, annyira érfelvágósan indult.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10151 Dátum: 2016. január 27. - 12:35:27 »
A kocsisban már azt nem értettem, hogy amikor betörte a szélvédőt, akkor miért nem gurult le az emelőről, mint ahogy utána megtette. Akkor már kár lett volna félteni a kocsit.

Láttam a What we do in the shadows című gyöngyszemet.  ;D Nehéz lenne róla értékelést írni, tipikusan az a film, ahol 20 perc után sajnálod rá az idődet, hogy végignézd, de a kíváncsiság hajt, és kiderül, hogy egy tök szórakoztató valami. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #10152 Dátum: 2016. január 27. - 12:53:09 »
Szerintem az egy tök jó film, mi már az első pár perctől élveztük. A lakó-közösségben élő vámpírok akik arról vitatkoznak, ki mosogassa el a véres edényeket. :D
Amúgy hamarosan készül hozzá egy spin-off film a vérfarkasokról.
« Utoljára szerkesztve: 2016. január 27. - 13:42:30 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #10153 Dátum: 2016. január 27. - 20:08:13 »
A Halhatatlan szeretők is jó, ha már kis költségvetésű vámpír fim. Persze tök más. De abban is van humor. De a What we do in the shadows eszméletlen. Amikor lemegy ahhoz a Nosferatu szerű fickóhoz...!  "Hozzak egy seprűt vagy valamit?" :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #10154 Dátum: 2016. január 29. - 16:50:54 »
És van egy tippem, hogy női szemmel más pozitív tulajdonságai is vannak.  ;D
Hát, vannak ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #10155 Dátum: 2016. január 29. - 20:50:10 »
Ez jó lesz:

:brow:

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #10156 Dátum: 2016. január 29. - 21:15:31 »
Én erről teljesen azt hitem vmi dráma lesz, de most, hogy megnéztem az előzetest elkezdett érdekelni :brow:

Amúgy, ha már horror, most néztem meg a Mezsgyét (Pulse). Szerintem egy teljesen nézhető B listás film, Ian Somerhalder és Kristen Bell játszik benne, ha valaki unatkozik :)

balogh44

• Thanos
« Válasz #10157 Dátum: 2016. január 29. - 22:05:24 »
Aztán ott van még a Fekete ruhás nő 2 ., a Démonok között 2... :brow:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10158 Dátum: 2016. január 29. - 22:23:54 »
Ez jó lesz:
Én moziban láttam az előzetesét, nagyon gagyinak tűnt. Tipikus és nevetséges, de persze ne legyen igazam. A főszereplő mindenesetre hatalmas plusz.
Amúgy, ha már horror, most néztem meg a Mezsgyét (Pulse). Szerintem egy teljesen nézhető B listás film, Ian Somerhalder és Kristen Bell játszik benne, ha valaki unatkozik :)
Láttam annak idején, mert a plakátja borzasztóan jó volt, felkeltette az érdeklődésem, de elég közepesre emlékszem.

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
« Válasz #10159 Dátum: 2016. január 30. - 07:47:31 »
Ez A fiú most engem is el kezdett érdekelni.Nem is hallottam róla!
Mezsgye az tényleg egy közepes....amit az elmúlt 1-2 évben jó horrort láttam az a Démonok között.
A többi gagyi....
BATMAN,Spawn,Star Wars