Pedig a Fright Night már csak amiatt is jó, mert Colin Farell a fő gonosz benne. 
Meg David Tennant miatt

Biztos, hogy ez fekete komédia? Mert humor egy szál sem volt benne.
Megnéztem, nekem nem igazán tetszett. Az első, a repülős az jó volt, a kajáldás nemigen, a kocsi sem jött be, pedig azt hittem, az lesz a legjobb, viszont tökéletesen megmutatta, miért nem életrevalók az ilyen izomagyú parasztok. A kocsielszállítós rész lehetett volna jó, de nem lett, a cserbenhagyásos gázolás volt talán a legérdekesebb, viszont mintha nem lett volna vége, azért kár volt, az esküvős meg fura volt, de jónak nem éreztem.
Értem.

Én nem hívnám fekete komédiának, inkább elborult, "ebből-úgysem-lesz-film" történeteknek. Nekem az tetszett benne, hogy olyan helyen voltak poénok és fordulatok, ahol az amerikai filmeken edződött agyam nem várta.

A repülős szerintem ritka frappáns volt, főleg azzal, hogy úgy láttam, h nem tudtam, mire számítsak. Aztán lehet, hogy a sokkhatásnak is szerepe volt...
A kocsisban én is éreztem erőltetett übereléseket, de a vége szerintem pont elég irónikus lett ahhoz, hogy megmaradjon. A kajáldás kiszámítható volt, nem is jutna már eszembe, ha nem írsz róla. Az esküvősben nekem túl sok volt a hiszti és társai. Összességében mégis úgy álltam fel előle, hogy jobban élveztem, mint egy sima amerikai vígjátékot. Ebben persze benne van az, hogy valami nagyon absztrakt módon máshogy volt meglepő, mint amit megszoktam.