Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1365023 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #1000 Dátum: 2008. július 27. - 22:39:40 »
Ma láttam az új Indiana Jonest. Nem volt rossz, de nagyon jó se azért. Olyan 6 pötty. Viszont utána megnéztem a Mamma Miát, és mint nagy Abbásnak ez nagyon tetszett. 8/10.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1001 Dátum: 2008. július 27. - 23:40:21 »
Hát kiváncsi leszek az új Terminator filmre, jó ötlet volt, hogy a harmadik résszel lezárták a "jelent", és az új rész már a jövőben játszódik. De azért legalább egy rendes trailert megvárok, hogy eldöntsem tetszik-e vagy sem, persze mindenképpen meg fogom nézni a filmet majd. Bár amiben C. Bale a főszereplő az kaki film nem lehet. ;D     

Az új Indiana Jones szerintem se volt rossz, de azért az a jelenet, ahogyan túléli az atomrobbanást, igen erős túlzás volt. :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1002 Dátum: 2008. július 27. - 23:49:40 »
Volt még benne pár érdekesség. Az is vicces volt, hogy a végén, mikor lemennek a templomba, és eltűnnek a lépcsőfokok, hogy jönnek le utánuk az oroszok, hisz kötél már nem volt náluk.  :) Vagy éppen a vízesésen lejövetel. A víznyomástól mind meghaltak volna.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1003 Dátum: 2008. július 28. - 00:31:02 »
Na igen, a vízeséses is... :D Meg eleve ahogy vízretették a járművet... :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1004 Dátum: 2008. július 28. - 11:49:51 »
 :spoiler:
Az atomrobbanásos rész tényleg érdekes volt. ;D De azért jót nevettem rajta. Nekem alapvetően tetszett a film, szórakoztató volt, 6.8-at adnék rá. Az ufós magyarázat nem tetszett, abszolút nem illett a hangulathoz. Viszont volt pár érdekes misztikus apróság, pl az összekapcsolt tudatok, amik nagyon tetszettek és kicsit mélyebb lett tőlük a film. ;)
Egyszer mindenkinek érdemes megnézni, mert kikapcsolódásnak nagyon jó. :)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1005 Dátum: 2008. július 28. - 15:06:14 »
baró az utcsó terminátor kép, köszi Beny  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1006 Dátum: 2008. július 28. - 16:45:30 »
A Péntek 13 remake hivatalos posztere és előzetese. Én várom.  ;D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1007 Dátum: 2008. július 28. - 17:57:07 »
a poszter, hagyományos de jól néz ki, az előzetes meg nagyon pöpec, köszi Ben  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1008 Dátum: 2008. július 28. - 19:04:16 »
Ha valaki érez magában késztetést a forgatókönyv írásra a csapatból annak

Egymilliót ér a legjobb forgatókönyv a Börzén

Augusztus 15-ig várják a jelentkezőket az I. Magyar Forgatókönyv Börzére, ahol a nevezők munkáiban producerek és rendezők válogathatnak majd, tájékoztatták az Indexet a szervezők. A zsűri a tizenkét bejutott forgatókönyv közül választja ki a Magyar Televízió által felajánlott egymillió forintos fődíj nyertesét(megjegyzés: abból pont kijön egy kétszemélyes ebéd a Ligetben ;D ). A zsűri tagjai Bereményi Géza forgatókönyvíró-rendező, Divinyi Réka forgatókönyvíró, Hegedüs Bálint forgatókönyvíró, Köbli Norbert, a Magyar Forgatókönyvírók Egyesületének elnöke és Dr. Sipos Pál, a Magyar Televízió kulturális főszerkesztője. Még több infó itt:
http://fadein.eu/object.FA885B11-69F8-420F-9234-59DF379E8834.ivy

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1009 Dátum: 2008. július 28. - 19:29:55 »
Asszem firkantani kéne valamit.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1010 Dátum: 2008. július 28. - 21:11:53 »
Ennyi pénzért? Soha!  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1011 Dátum: 2008. július 28. - 22:31:35 »
Na megnéztem ezt az equilibriumot.
Hát egy erős közepes, 6/10. Érdekes volt ez a jövőkép, bár az ötlet elég nyakatekert, vagy inkább abszurd. Mindenesetre nem ötlettelen. A jövőkép is szépen meg volt festve...Bale érzelmi átalakulása is jó, nincs elkapkodva, szépen ki van bontva..de egy bazinagy klisére épül így a film, az akciójelenetek pedig kiborítóak. Nem éreztem az átütőerőt a filmben.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1012 Dátum: 2008. július 28. - 22:35:05 »
Ugyanígy éreztem én is, amikor megnéztem. Jó ötlet, de nem túl igazi kivitelezés.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1013 Dátum: 2008. július 28. - 23:20:30 »
Én is totál így voltam vele, de amint azt korábban is írtam, kell hozzá egy bizonyos ízlés és szemlélet, hogy élvezhető legyen. ;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #1014 Dátum: 2008. július 29. - 09:58:00 »
Nekem nagyon tetszett úgy, ha az akciójeleneteket nem számolom bele. De gondolom kellett valami amitől akciófilm lesz belőle és el tudják adni. :-\
A jövőkép valóban abszurd, de pont ezért jó. Nagyon erőteljesen jelenik meg, ezért is tetszik. Lehet, hogy Bale klisé lett, de szerintem itt nem annyira a történet volt a lényeg, hanem az, hogy ezen keresztül mélyebben bemutassa a világot. Úgy egészében 7.8/10 lett. Az átütőerő tényleg nem volt meg, de én nagyon bele tudtam élni magam. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1015 Dátum: 2008. július 29. - 11:34:05 »
Elkészítik a legismertebb sci-fi regény filmváltozatát

A New Line Cinema alapítói, Bob Shaye és Michael Lynne elkészítik a legismertebb sci-fi regény filmváltozatát, Isaac Asimov Alapítványát. Ez lesz az első produkciójuk, miután a Warner stúdió felvásárolta a New Line-t, ők a saját Unique Features cégükön keresztül folytatják tovább producerként. Az Alapítványt először a Fox stúdió szerette volna megfilmesíteni, a producer pedig Vince Gerardis lett volna, aki a Warner-féle változatban hasonló posztot tölt majd be. A producerek jelenleg csak az első könyv filmre vitelében gondolkodnak, ha sikeres lesz, akkor lesz folytatása.

A könyvben egy bizonyos tudományággal, a pszichohistóriával meg lehet jósolni a jövőt. Hari Seldon tökéletesíti egyenleteivel a módszert és rájön arra, hogy a Galaktikus Birodalom el fog bukni, de sok ezernyi év szenvedés után létrejön a Második Birodalom. Seldon tudósokból álló kolóniákat hozott létre, melyeket Alapítványnak nevezett el. Asimov ezen művét eddig megfilmesíthetetlennek tartották, főleg azért meg sok-sok szereplő van benne és több évszázadot ölel fel a regény.

Néhány Asimov műből már készült film, az egyik A kétszázéves ember-t Chris Columbus készítette el Robin Williams főszereplésével, ez nem lett sikeres amerikában, pedig szerintem nagyon jó lett, míg az Én, a robot Will Smith-szel meg igen, bár a rajongók szívták a fogukat rendesen, mivel szerintük egyáltalán nem is hasonlított a könyvre.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1016 Dátum: 2008. július 29. - 11:36:09 »
Néhány Asimov műből már készült film, az egyik A kétszázéves ember-t Chris Columbus készítette el Robin Williams főszereplésével, ez nem lett sikeres amerikában, pedig szerintem nagyon jó lett, míg az Én, a robot Will Smith-szel meg igen, bár a rajongók szívták a fogukat rendesen, mivel szerintük egyáltalán nem is hasonlított a könyvre.
Az Ûrodüsszeát kihagytad. ;)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1017 Dátum: 2008. július 29. - 11:37:02 »
Elkészítik a legismertebb sci-fi regény filmváltozatát

Nah ezt jó hallani  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1018 Dátum: 2008. július 29. - 11:36:01 »
Megnéztem a 2001-et és a 2010-et is vagy kétszer, de egy büdös szót se értettem belőle. :-[

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1019 Dátum: 2008. július 29. - 11:42:55 »
Ne aggódj, én sem. De mivel ez Asimov leghíresebb műve, nem lehet kihagyni egy felsorolásból sem.