Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1362934 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #1200 Dátum: 2008. augusztus 23. - 19:14:25 »
Igazad van, ezeket a "színésznőket" nem a tehetségük miatt tartják a filmiparban, hanem mert az amerikaiaknak bármilyen gányt el lehet velük adni.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1201 Dátum: 2008. augusztus 25. - 17:13:32 »
Jövő héttől kerül mozikba a Trópusi Vihar. Magyar előzetes alant.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1202 Dátum: 2008. augusztus 26. - 09:39:20 »
Nost mér biztosan lesz moziünnep idén is, szeptember 25 és 28 között. Itt a honlapja:
http://www.moziunnep.hu/08/splash/index.html

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1203 Dátum: 2008. augusztus 26. - 14:31:04 »
Reméltem hogy csak összejön. :D

-------------------------------------------------------------------------------

Diesel egyszerre két folytatást tervez a Riddickhez

Vin Diesel Riddick folytatásokat akar, elmondása szerint egyszerre két film is készülőben van. David Twohy dolgozik a forgatókönyvön (de már tavaly novemberben is volt egy hír eről, hogy írja, jó lassan halad).

Az első rész a Pitch Black, 23 millióból készült, Amerikában 39 millió dollárt hozott, nemzetközileg pedig 14-et. A második rész, a Riddick - A sötétség krónikája 105 milliót emésztett fel és meg is bukott, Amerikában 57 milliót, nemzetközileg pedig 58 milliót tudott felmutatni csak. Azonban dvd-n sikeres volt, így Diesel szerint jöhet a folytatás. Csak nincs az az épeszű stúdió, aki ad neki még 100 millát az elképzeléséhez, no meg mostanában nem is nagyon megy neki a szekér a filmek és bevételek terén. A Babylon A.D-t pénteken mutatják be, a rottentomatoes-on eddig 0 %-on áll. Szóvel a közönség sem várja túlzottan.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1204 Dátum: 2008. augusztus 26. - 16:25:23 »
Hát Riddick-et én sem erőltetném. Jó karakter de ez a 2. rész inkább csalódás volt. Nem lett nagyon maradandó.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1205 Dátum: 2008. augusztus 26. - 20:54:28 »
Én Dieselt és Riddicket is nagyon szeretem, úgyhogy jöhet. :D De ha már motorolaj:
20 perces Halálos iramban:
A legújabb hírek szerint Vin Diesel rendezi azt a mindössze 20 perces filmecskét, mely összeköti a Halálos iramban első, valamint negyedik részét a Tokiói hajsza alcímű epizóddal.
Ebből adódik, hogy a "kiegészítő" film Dom Toretto életét mutatja be onnantól, hogy Brian odaadja neki a 10 másodperces verdát odáig, hogy felbukkan a Tokiói hajsza utolsó versenyén. Mivel a Halálosabb iramban egy "mellékág" volt, így nem okozhat gondot az időrend sem.
A filmet a negyedik rész előtt vetítik majd le a mozikban - legalábbis jelen állás szerint. A Halálos iramban 4-ben visszatér az első rész teljes stábja. Vin Diesel mellett Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster és John Ortiz is szerepelnek a folytatásban. A film 2009. június 5-én debütál.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1206 Dátum: 2008. augusztus 26. - 22:29:32 »
Ez a magyar Trópusi vihar előzetes elég béna lett. riddick meg alukáljon..mindkét film borzalmasan unalmas volt.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #1207 Dátum: 2008. augusztus 27. - 10:04:14 »
Nkem tetzett a Riddick, nem azért, mert olyan nagy film, hanem azért, mert mostanában ezekből a fajta sci-fikből a felhozatal közel egyenlő a nullával.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1208 Dátum: 2008. augusztus 27. - 12:27:01 »
McKidd a Hegylakó?

Manapság lazán újrakezdenek egy régebben sikeres, de aztán idővel megbukott franchise-t, de szintén probléma nélkül újraforgatnak régebbi, kasszáknál jól termelő filmet. A Hegylakóról is beszéltek már korábban, hogy esetleg újrakezdhetnék. Az első rész alig hat milliót hozott Amerikában, Európában volt inkább sikeres, a második felvonás már jobban muzsikált (15 millió dollár), a harmadik 12 milliót, a negyedik pedig 13 millió dollárt hozott. Megélt még egy tévésorozatot is, no meg pár videón/dvd-n kijött folytatást is.

A Summit Entermainment jelenleg a főszereplőt keresi, Kevin McKidd az első jelölt, aki azt mondta, hogy megkeresték a stúdiótól már. Őt leginkább a Róma sorozatból ismerhetjük, legutóbb a Boldogító talánban tűnt fel egy mellékszerepben, elképzelhető, hogy ő lesz majd Thor is a Marvel tervezett filmjében.

A forgatókönyvet Art Marcum és Matt Holloway (Vasember) írják és 2010-ben szeretnék bemutatni a filmet.

Személy szerint én utáltam a Hegylakó filmeket, mert olyan selejtes történetet dolgoztak ki benne, hogy néha már követni sem lehetett. Itt most nem az időben ugrálásra gondolok, hanem magára a sztorira. A sorozat is csak a 2. évad végéig volt nézhető.

A Forbidden Kingdom világszerte szeptember 9.-én kerül a boltok polcaira DVD és Blu formában. Én vevő leszek rá.

http://forbiddenkingdommovie.com/

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1209 Dátum: 2008. augusztus 27. - 12:34:30 »
Én kedvelem a Hegylakót, a sorozat is tetszett, egyedül azt volt nehéz megszokni, hogy idődől időre váltogattak NY és Párizs között (meg sajnáltam, amikor a dokinéni távozott). De miért nem lehet Lamberttel folytatni? :D

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1210 Dátum: 2008. augusztus 27. - 13:11:08 »
A Hegylakó első része alap film. fantasztikus zene és látvány, nagy színészek.

A folytatások... hát azok nem nagyon kellettek volna. Talán a 4. rész még tetszett. De a tV sorozat is bejött.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1211 Dátum: 2008. augusztus 27. - 13:34:09 »
Én tegnap megnéztem a Hegylakó 3 - mat. Tetszett, bár nem sok köze volt a második filmhez. Eddig az első hármat láttam. Hány része van összesen?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1212 Dátum: 2008. augusztus 27. - 14:07:42 »
Túl sok.
Az első rész még jó, de hogy a második rész sci-fi világa után hogy a toszba kerülünk megint az első rész korszakába hát az emészthetetlen. A nagyedik rész az End Game, hát az már alapból nem kellett volna, csak mivel a tv sorozat sikeres volt, gondolták összeeresztik a két MacLoad-ot. Mellette futott vagy két rajzfilmsorozat is, egy spin-off a magyarul is vetített Holló, az Amanda nevű spinkóval, de az is egy kalap xar.
Ha azonban ki tudják küszöbölni az eddgi töméntelen hibát és logikai katyvaszt, élvezetes filmet lehetne remake-elni belőle.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1213 Dátum: 2008. augusztus 27. - 14:11:36 »
A harmadikban Brenda teljesen másképp hal meg, mint a másodikban. A másodikban Napmérgezést kap, a harmadikban meg karamboloznak.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1214 Dátum: 2008. augusztus 27. - 14:14:19 »
Van Hegylakó 5 - A Forrás (The Source) is, és elvileg jön majd a hatodik is. Ez a negyedik részt követi, ami egyedülálló a filmek történetében, mert eddig még egyik se követte az előzőt. ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1215 Dátum: 2008. augusztus 27. - 14:14:26 »
A Hegylakó tipikusan azok közé a filmek közé tartozik, amikhez hiba volt folytatást csinálni. Az első rész jó volt, de a többi folytatása egy nagy rakás (tudjátokmiregondolok).

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1216 Dátum: 2008. augusztus 27. - 14:11:00 »
Az 1. rész volt a Highlander
a 2. a Highlander II - a sci-fi-s ökörség
a 3. Highlander - The sorcerer - ezt sem kellett volna nagyon erőltetni
a 4. az End game ami megjegyzem nem is lett rossz de már tényleg akkora katyvasz van a filmek között hogy az embernek az a benyomása mindegyik vmi alter univerzumban játszódik.
az 5. rész alcíme azt hiszem a Forrás de azt még én sem láttam.

Szerintem nem kellene remake-t készíteni , még nagyon él az emberekben az első rész, azt csak elqrni tudnák... talán egy 40-50 év múlva de most még korai.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1217 Dátum: 2008. augusztus 27. - 14:15:30 »
És ha mondjuk történeti sorban tényleg úgy követik egymást a filmek ahogy, akkor a 2. rész posztapokaliptikus világa után minimum 300 év kellene ahhoz, hogy olyan viszonylag rendezett világot kapjunk mint a 3. részben. Szóval annak kb 2400-ben kellene játszódnia, de hát ez hülyeség. EGY HATALMAS KAVARÁS AZ EGÉSZ.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1218 Dátum: 2008. augusztus 27. - 15:15:41 »
Igen, talán ezért is nevezik Hegylakó-multiverzumnak, amik legalább abban egyetértenek, hogy Kurgan halála után ágazik el mindenfelé a történet. :)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1219 Dátum: 2008. augusztus 27. - 16:26:43 »
Az első rész nekem is tetszett, de utána már nem tudtam követni, csak kapkodtam a fejem. A sorit meg a 4-et meg baromi régen láttam, de akkor azok is tetszettek. De ennek a remake-nek nem nagyon örülök, a mai mozinézők alapján tuti bukta lenne. :-\