Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363896 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #1220 Dátum: 2008. augusztus 27. - 16:48:24 »
Az első Hegylakó szerintem állati jó volt. :D A 2-3 egy baromság, a 4. elment egynek. A sorozatból néhány részt láttam, azok tetszettek. Viszont lehet, hogy egy elszúrt remake-el csak lehúzzák a régi első részt is. :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1221 Dátum: 2008. augusztus 27. - 16:56:18 »
Személy szerint én utáltam a Hegylakó filmeket, mert olyan selejtes történetet dolgoztak ki benne, hogy néha már követni sem lehetett. Itt most nem az időben ugrálásra gondolok, hanem magára a sztorira. A sorozat is csak a 2. évad végéig volt nézhető.
Szörnyen kíváncsi vagyok: ha utáltad a filmeket egytől-egyig, mi a jó túró miatt nézted végig az első két sorozatát?  ;D
a második rész sci-fi világa után hogy a toszba kerülünk megint az első rész korszakába hát az emészthetetlen.
Hegylakó: Kezdődik!

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1222 Dátum: 2008. augusztus 27. - 17:02:44 »
Utálom, ha nem értek valamit: Mi az a remake? :headscratch:
A Hegylakónak eddig az első három részét láttam, és nekem mindhárom tetszett, főleg az első, de a harmadik is legalább olyan király volt.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1223 Dátum: 2008. augusztus 27. - 17:01:18 »
Amikor egy régi történetet újra megcsinálnak. Ld. Olasz meló, Ocean's Eleven, Időgép, Majmok bolygója, meg biztos van vmi egy-két éves is, mivel manapság elég nagyüzemben tolják ki ezeket.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1224 Dátum: 2008. augusztus 27. - 17:07:34 »
Köszi, gaby, így már világos. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #1225 Dátum: 2008. augusztus 27. - 17:15:35 »
És ha mondjuk történeti sorban tényleg úgy követik egymást a filmek ahogy, akkor a 2. rész posztapokaliptikus világa után minimum 300 év kellene ahhoz, hogy olyan viszonylag rendezett világot kapjunk mint a 3. részben. Szóval annak kb 2400-ben kellene játszódnia, de hát ez hülyeség. EGY HATALMAS KAVARÁS AZ EGÉSZ.
Akkor elárulom a titkot, a 2, meg a 3 is az 1 folytatása, viszont a két film totál egymás ellentéte, úgy képzeld el, hogy az 1 után kétfelé ágazott az egész, és az egyik ág a 2, a másik a 3.
Abban, hogy nagy kavarás az egész totál egyetértek. úgy sz*r, ahogy van, és hogy minek kellett ez az egész, azt nem tudom.

Amúgy pont nemrég vettem meg a hegylakó 1-et DVD, megláttam a Legendák Klubbjás kiadást, gyönyörű borító, gondoltam ezt bűn otthagyni. Sajnos ezt is ujraszinkronizálták, de úgy, hogy ilyen f*s szinkront még életemben nem hallottam. Basszus oké, hogy kell az 5.1, meg minden, de legalább tegyék fel az eredetit. Esküszöm inkább nézem ezután is videókazettán, mint ezen.
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 27. - 17:21:39 írta Todd »

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1226 Dátum: 2008. augusztus 27. - 17:17:45 »
Igen, lehetséges, hogy kétféle folytatást készítettek, de erről csak ők tudnak, meg te, Todd, és most már mi is. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1227 Dátum: 2008. augusztus 27. - 17:55:22 »
Az első rész nekem is kultfilm, de a többi nagyon felejtős. A sorozatot gyerekként néztem egy darabig, de a végére már erősen esett annak is a minősége.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1228 Dátum: 2008. augusztus 27. - 18:02:16 »
És ha mondjuk történeti sorban tényleg úgy követik egymást a filmek ahogy, akkor a 2. rész posztapokaliptikus világa után minimum 300 év kellene ahhoz, hogy olyan viszonylag rendezett világot kapjunk mint a 3. részben. Szóval annak kb 2400-ben kellene játszódnia, de hát ez hülyeség. EGY HATALMAS KAVARÁS AZ EGÉSZ.
Akkor elárulom a titkot, a 2, meg a 3 is az 1 folytatása, viszont a két film totál egymás ellentéte, úgy képzeld el, hogy az 1 után kétfelé ágazott az egész, és az egyik ág a 2, a másik a 3.
Abban, hogy nagy kavarás az egész totál egyetértek. úgy sz*r, ahogy van, és hogy minek kellett ez az egész, azt nem tudom.

Akkor nem én hülyültem meg.  :D Lehet hogy túl sablonos vagyok, de nem látok épkézláb történetet a 3 sztoriban. A mozifilmek közül az első három rész arról szólt, hogy MacLoad már az utolsó két-három halhatatlan között van, és csak próbál elbújni a világ elől. Erre jön egy addig szunnyadó főgemba, aki megkavarja az állóvizet. Még mindig hiszem, hogyha el tudnak vonatkoztatni az előző részek kliséitől, akkor akár egy szorakoztató mozi is kisülhet belőle. Talán.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1229 Dátum: 2008. augusztus 27. - 18:57:08 »
Abba is kell majd egy főgemba. ;)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1230 Dátum: 2008. augusztus 27. - 19:37:17 »
ilyen f*s szinkront még életemben nem hallottam
Hú, de kevés filmet láttál eddig. :) Főleg azokon van nagyon rossz,, amik csak dvd-n jönnek ki.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1231 Dátum: 2008. augusztus 27. - 23:36:24 »
A Trópusi Vihar készítői duplán dolgoztak, mert a filmben forgatott filmjüket, a Rain of Madness-t is elérhetővé tették ráadásul ingyen letölthető. Hátrány, hogy itunes kell hozzá, de gondolom hamarosan t oldalakon úgyis elérhető lesz.

http://www.rainofmadness.com/

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1232 Dátum: 2008. augusztus 28. - 10:32:38 »

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1233 Dátum: 2008. augusztus 28. - 14:08:08 »
Én csak az első részt láttam. Az elment. Vin Diesel viszont már a másodikban sem szerepelt. Vagy igen?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1234 Dátum: 2008. augusztus 28. - 14:10:43 »
Szerencsére nem, bár már ez sem mentette meg a többi részt.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1235 Dátum: 2008. augusztus 28. - 14:11:22 »
A tokiói hajsza milyen volt?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1236 Dátum: 2008. augusztus 28. - 14:18:37 »
Egy nagy rakás ****. Csak a Hulk autó volt benne jó.  :D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1237 Dátum: 2008. augusztus 28. - 14:22:55 »
Az tényleg jól nézhetett ki... ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1238 Dátum: 2008. augusztus 28. - 15:52:06 »
Ez a 4 jónak tűnik, mert az első szereplői visszatérnek, amit még Vin se tud elrontani.  :D
A második tényleg gyenge volt, a harmadikat már csak félig láttam. Egy műszaki áruházban épp elkezdődött a házimoziknál, úgyhogy két haverral leültünk a fotelbe, hogy végignézzük, de a felénél bezárt az áruház.  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1239 Dátum: 2008. augusztus 28. - 16:52:01 »
A második azért nem volt annyira gáz. Csak inkább volt egy sima akciófilm, mint egy mozi az utcai versenyzésről.