Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1362973 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #2820 Dátum: 2009. szeptember 21. - 08:24:15 »
A Resident filmek nekem nagyon nem tetszettek, mivel gyakorlatilag semmi közük a játékhoz.
A DOA lehet, hogy jó, annak ellenére, hogy a mester műve. Mivel a játék is csak az XXL-es lengő csöcsökről szólt (ez tök komoly PS 1-en ez volt az egyetlen újítás benne a többi búnyós stuffhoz képest).

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2821 Dátum: 2009. szeptember 21. - 08:43:26 »
Jönnek benne a zombik. És még a játék szereplői is feltünnek benne. Ennyi pont elég. ;D A DOA-nek semmi köze Dr. Uwe Bollhoz (ha rá gondoltál, mester címszó alatt). ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #2822 Dátum: 2009. szeptember 21. - 08:55:44 »
Jönnek benne a zombik. És még a játék szereplői is feltünnek benne.
Igen, az első részben pont 0 darab. :lol:
A DOA-nek semmi köze Dr. Uwe Bollhoz (ha rá gondoltál, mester címszó alatt). ;D
Tényleg basszus, ez Paul W. S. Anderson merénylete volt, ő se sokkal különb.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2823 Dátum: 2009. szeptember 21. - 09:39:13 »
Jönnek benne a zombik. És még a játék szereplői is feltünnek benne.
Igen, az első részben pont 0 darab. :lol:
Öööö...most itt filmekről beszéltünk, nem konkrétan az elsőről. És a 3 filmben nagyjából az összes fontosabb szereplő benne volt. Egyébként szerintem pont az első film az, ami a legjobban sikerült és nekem abszolut nem hiányzott, hogy most ott nem a S.T.A.R.S. kommandósai ugráltak.
A DOA-nek semmi köze Dr. Uwe Bollhoz (ha rá gondoltál, mester címszó alatt). ;D
Tényleg basszus, ez Paul W. S. Anderson merénylete volt, ő se sokkal különb.
De azért Paul W.S. Anderson filmjei elég nézhetők. Uwe Boll filmjei meg nem annyira. (pl. Far Cry, Bloodrayne amik tényleg totál nézhetetlenek)

Todd

• Pókfej
« Válasz #2824 Dátum: 2009. szeptember 21. - 09:59:43 »
A 3. részt én már meg se néztem, elég volt az első kettő.
Paul valóban nem olyan negatív antitálentum, mint Uwe, de ő is valami hihetetlen erős késztetést érez rá, hogy játékprogramokat filmre adaptáljon, és ezeknek a minősége rohamosan csökken a Mortal Kombat óta.
« Utoljára szerkesztve: 2009. szeptember 21. - 10:06:50 írta Todd »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2825 Dátum: 2009. szeptember 21. - 10:15:20 »
Ő egy szürke iparos. Ha rábíznak egy filmet, megcsinálja úgy, hogy meg lehessen nézni, de egy kicsit sem legyen maradandó.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2826 Dátum: 2009. szeptember 21. - 18:25:56 »
A Resident filmek közül az első nagyon jó lett - akkor még nem játszottam csak egy résszel. De elsőre nagyon nem tetszett, csak másodikra. Azóta nagyon bírom. A második rész egész jó volt, a harmadik pocsék. Egyetlen király jelenet az volt, ami a madarakkal történt. Ellenben az animációs film megint jó volt.
Most volt egy Uwe-film, a Király nevében. 30 percet néztem belőle, azt is csak a szereplők miatt. Nem értem, mivel veszi rá a jó színészeket arra, hogy szerepeljenek a filmjében, ami totális és biztos bukta lesz. Pénzzel biztos nem, mert hosszútávon többet vesztenek vele.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2827 Dátum: 2009. szeptember 21. - 18:31:19 »
Nem értem, mivel veszi rá a jó színészeket arra, hogy szerepeljenek a filmjében, ami totális és biztos bukta lesz. Pénzzel biztos nem, mert hosszútávon többet vesztenek vele.

A következő nyilatkozatot Loken kisasszony tette Uwe mesterrel kapcsolatban.
"I know that Uwe does not have a great track record, to say the least," she said. "Hey, I'm going to be objective. It's not going to win any awards, but I thought for what it was it was a pretty decent film."
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3148952
Tisztában vannak azzal, hogy egy balfasz, aki rossz filmeket készít, de van benne egy amolyan "Je ne sais qua."  :)

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2828 Dátum: 2009. szeptember 24. - 09:15:39 »
Talán producernek kellene elmennie, mert úgy tűnik bárkit rá tud venni a filmszerepre. :D Egyébként a Király Nevében sikeres volt én legalábbis úgy tudom és állítólag a tékákban is nagyon sokan vitték.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2829 Dátum: 2009. szeptember 24. - 10:02:31 »
Uwe Bollnak nincs olyan filmje, ami visszahozta volna a gyártási költségeket. Ez az ember ebből él. Ez a filmjei lényege.
De a Dungeon Siege-nél meg amúgy is pont, hogy rekordról beszélünk. Hatvan millióból forgatta, és a mozis, tékás és dvd-s forgalmazásból összesen nem jött be eddig a negyede sem.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #2830 Dátum: 2009. szeptember 24. - 10:45:47 »
Na akkor mégsem. :lol: Pedig valahol azt olvastam, de akkor lehet csak Uwe szinten volt sikeres. ;D De egyébként már sokszor tűnödtem azon, hol is rontja el az ipse. Jó színészek, jó beállítások, sokszor jól induló történet, ami persze azután elég "viccesbe" megy át, mintha félúton elfogyna a pénz. Vagy tényleg ennyire tehetségtelen az ürge?

Todd

• Pókfej
« Válasz #2831 Dátum: 2009. szeptember 24. - 11:40:19 »
Igen, az.  ;D
Gyakorlatilag röhejes az összes filmje az elejétöl a végéig.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #2832 Dátum: 2009. szeptember 24. - 20:00:26 »
A Király nevében már meg van egy ideje de valahogy sosem sikerül épp azt sorra keríteni... Lehet az Őrangyalom dugta el vagy már darabokra is törte  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2833 Dátum: 2009. szeptember 27. - 23:20:03 »
MOst láttam a Pokolba taszítva című Sam Raimi horrort. 10/5. Nem volt igazán rossz, sőt, ijesztő volt, ami mostanában nem sok horrorról mondható el, ám tipikusan az a film, amit, ha normál hangerőn nézel, még csak nem is ijesztő. Az ilyen meg nem a barátom. Ennek ellenére voltak benne jó jelenetek.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2834 Dátum: 2009. szeptember 27. - 23:28:43 »
Pedig Raimi következő filmje is horrorisztikus lesz. Valami génfertőzött emberről szól, aki póknak képzeli magát, és az a srác játssza a főszerepet, aki a Pleasentville-ben is benne volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2835 Dátum: 2009. szeptember 27. - 23:36:39 »
Reese Witherspoon? Az klassz!  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #2836 Dátum: 2009. szeptember 28. - 08:58:19 »
Én pár napja a 9-es körzetet láttam, nagyon zsír sci-fi, és számomra eddig az év filmje.
Végre valami, ami nem adaptáció, nem folytatás, nem reemake, hanem film. Egy kihalóban lévő műfaj. :roll:
« Utoljára szerkesztve: 2009. szeptember 28. - 13:35:02 írta Todd »

Ju

• Pókfej
« Válasz #2837 Dátum: 2009. szeptember 28. - 09:09:23 »
MOst láttam a Pokolba taszítva című Sam Raimi horrort.
Nekem az tetszett, ahogy a régi horrorfilmes kliséket felhasználták. Különben tényleg végig kiszámítható volt, én ezért nem is vettem komolyan. Úgy viszont sztem szórakoztató volt. :) Meg az öregasszony is. ;D
Sajnálom, hogy neked nem tetszett, végülis én is ajánlottam neked. :(

Todd

• Pókfej
« Válasz #2838 Dátum: 2009. szeptember 28. - 09:17:22 »
tipikusan az a film, amit, ha normál hangerőn nézel, még csak nem is ijesztő.
Én ezt hívom olcsó ijesztgtésnek...
Ezért szeressük a Silent hillt, mert az nem ilyenektől próbált félelmetes lenni. ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2839 Dátum: 2009. szeptember 28. - 12:26:28 »
Reese Witherspoon? Az klassz!  :D

Nem, Jeff Daniels.

Viszont megérkezett a Rémálom az Elm utcában remakejének első trailere.  :brow: Gyerekkoromban nagyon szerettem ezt a sorozattá terebélyesedett horrort, és én valahol örülök is hogy kap egy kis vérfrissítést, már csak a Freddy-t játszó színész miatt is, aki pedig Jackie Earle Haley. Nem ismerős a név? Nos akkor vagy elfogyott a cavinton, vagy nem néztétek meg a Watchmen-t, amiben ő alakította Rorschach-ot.