Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1466849 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:OFF
« Válasz #2280 Dátum: 2008. június 10. - 22:38:57 »
Oké, és még?  :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2281 Dátum: 2008. június 10. - 22:44:06 »
Szőrszálhasogató. ;D De igazad van, először is lássuk mit mondanak a többiek. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #2282 Dátum: 2008. június 11. - 07:51:08 »
Szerintem jó ötlet!
Klasszak a Hulk figurák. ;)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #2283 Dátum: 2008. június 11. - 08:08:05 »
Nagyon jó figuráitok vannak. :) Én nem szoktam venni ilyeneket, csak régen játszani, azt se tudom melyik zsákba vannak a padláson. De tényleg szépek, csak nagyon drágák.
A topic szerintem is jó ötlet, nem kellene külön vadászni más fórumokon is annyit nézelődni.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2284 Dátum: 2008. június 11. - 09:54:18 »
Hát igen ez az új topic szerintem si jó őtlet, de monjuk valami csere-bere néven futhatan :D monjuk

Ezeket a figurákat láttam már, a szobrot még nem, de mivel Hulkért nem vagyok nagyon oda, nem is fogok venni belölle...
Rájöttem, hogy milyen figurák kellenek: egy rozsomák, ami a képregényes rucijában van, egy szinbiótás fekete pókember és egy képregényes jelmezben röhögő, zöld manó :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #2285 Dátum: 2008. június 11. - 10:00:36 »
Ez mondjuk elég drága, 15 rongy, de azért kömény.

Szintén ugyanez az árkategória:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2286 Dátum: 2008. június 11. - 10:08:45 »
Hát igen, Todd ilyesmikre gondoltam, mármint kénézetileg, mert nekem nem ilyen belbecsülhetetlen értékű szobrok kellenek, hanem mozgatható akció harci bábuk :P

Todd

• Pókfej
« Válasz #2287 Dátum: 2008. június 11. - 10:11:38 »
Hát sajnos csak ezeket találtam elérhető közelségben, amúgy régen volt egy Zöld Manó figura, amit marhára meg akartam venni, az totál úgy nézett ki, mint a Marvel Knight béli.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2288 Dátum: 2008. június 11. - 11:26:23 »
Hello Mindenki!

Jelentem alássan, megvan a sejtbiosz kettes! ;D ;D Ezért is tűntem el, mert olyna híreket kaptam a dogákról, hogy ihaj, és hát fel kellett kötni a gatyát.(pl a kiadott 380 oldal mellé még 200 is kellett...) És tényleg fel is kellett, de legalább megérte.
Lesz mit bepótolnom, majd igyekszem. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ju

• Pókfej
« Válasz #2289 Dátum: 2008. június 11. - 11:34:46 »
Gratula pepo! ;)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2290 Dátum: 2008. június 11. - 11:36:56 »
Szia peop, hiányoztál, de meg volt az okod!!! és ahoz gratulálunk!!! Holnapra, nekem is drukkoljatok egy kalappal... kisérettségi  :yucky: :wacko:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2291 Dátum: 2008. június 11. - 11:42:59 »
Gratulálok, pepo. :bravo:

Kanaszta: a kisérettségi nem nagy durranás, én tökre élveztem őket. Sőt, volt olyan is amelyikre részegen mentem be.  ;D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2292 Dátum: 2008. június 11. - 11:52:59 »
Grat pepo. És grat dokinak, de szegényt mindenki elfelejtette. :D Én meg az évfolyam legjobb 10 embere közé kerültem programozási környezetből (DCL-programozás VMS-ben és (bash) shell-programozás Linuxban). :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2293 Dátum: 2008. június 11. - 12:02:21 »
Tényleg, dokit kifelejtettük.  :-[ Akkor egyszerűbben: gratula mindenkinek a vizsgáihoz és az eredményeihez.
  :newyear:

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #2294 Dátum: 2008. június 11. - 12:10:17 »
Hozzászoktam én már ahhoz, hogy engem mindeki elfelejt... :D Amúgy sem tett jót, nekem ez a szigorlat %-ös, eddig is beképzelt voltam, de most már akkora a fejem, hogy nem férek be az egyetemi ajtón... :hehe:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2295 Dátum: 2008. június 11. - 12:16:23 »
Hozzászoktam én már ahhoz, hogy engem mindeki elfelejt... :D
Ugyanmár, már hogy felejtenénk el, úgyis mindig az orrunk alá dörgölöd. ;D
És ha már te is itt vagy és pepo is, hogy tetszett eddig nektek az EB?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2296 Dátum: 2008. június 11. - 13:45:47 »
Jelentem alássan, megvan a sejtbiosz kettes! ;D ;D Ezért is tűntem el, mert olyna híreket kaptam a dogákról, hogy ihaj, és hát fel kellett kötni a gatyát.(pl a kiadott 380 oldal mellé még 200 is kellett...) És tényleg fel is kellett, de legalább megérte.
Lesz mit bepótolnom, majd igyekszem. :D

Nagy gratula neked. :bravo:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2297 Dátum: 2008. június 11. - 16:32:51 »
Grat Doki, zozin meg azóta is ámulok, hogy milyne okos lehet. :D Szép volt.
Hajrá Kanaszta és hajrá magyarok az eb-n. :hehe:

Hát eddig én nem sok meccset láttam, kb a meccsek felét. A spanyol meccs nagyon jó volt, a holland olasz is, de volt már jobb EB is eddig szerintem a 2004-es jobb volt. Legalábbis eddig a pontig, lehet itt is beindulnak a csapatok...csak sok az olyna meccs, ahol nagyon fegyelmezett mindenki és nem mernke kockáztatni egy nagy taktikai csata az egész...ilyen volt a BL döntő is. Amúgy szerintem spanyol, portugál, holland trióból kerül majd ki a győztes.
Ibra meg szép gólt lőtt tegnap! :D
De az biztos, hogy mostantól minden meccste nézni fogok,ha éppen nem lezs valmai jobb programom, meg lecsúszik 4-5 hideg sör is ebben a nagy melegben. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2298 Dátum: 2008. június 11. - 16:44:52 »
Nekem eddig a 2000-es EB tetszett a legjobban. Az nagyon jó volt, és gólokban gazdag. A 2004-es szerintem nem volt valami nagy szám. Főleg nem tetszett, hogy a görögök úgy nyertek, hogy a legtöbb meccsükön az volt, hogy nagy nehezen berúgtak egy gólt az ellenfélnek, utána az egész csapat a kapu előtt állt és védekezett. Az ilyen foci nem tetszik. Jól meg is kapták tegnap, pedig látható volt, hogy ugyanezt a taktikát akarták használni a svédek ellen is.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2299 Dátum: 2008. június 11. - 17:04:05 »
A görögök nekem sem tetszettek, de a többi meccs igen. vagy legalábbis valahogy most ilyne jó emlék van bennem, persze akkor az összes meccset társaságal néztem, szóval még a dögunalmas meccseket is nagyon élveztük, lehet azért.

A 2000-es...hú akkor még voltam vagy 11 éves? :D
Szóval amikor néztem tényleg jó volt, de az angolok nagyon gyérek voltak, úgyhogy nem volt az anniyra jó azért. Azt tudom, hogy a döntő után órákig szidtam a franciákat. Amúgyis utálom őket, de az olaszok már régen megnyerték azt a meccset...erre meg jön Wiltord, meg Trezeguet az aranygollal. Nagoyn mérges voltam az biztos...főleg, hogy az egyik nagy kedvencemtől, Maldinitől elvettek egy megérdemlet címet. Ugyanis ő a válogatottal nem sok semmit nyert.