Ben: tudsz róla, hogy LLL-nek vannak történelmi regényei is? Azokat is olvastad? Dzsingisz kán, stb.
Egészen a közelmúltig úgy emlékszem, hogy a
Tulipán Fanfan, az ördöngős francia volt a kedvenc könyvem, amire emlékszem, de aztán átvette a helyét az
Én, Jackie Chan, ami önéletrajzi mű, de nagyon kalandos, olvasmányos. Most az abszolút csúcs a
Battle Royal. Én Jeffrey Stone-tól az elsőt, a Harc az Éj kövéért című könyvet szerettem nagyon. Jó volt a trilógia többi része is, de ez a legjobb. Skandar Graun is jó volt, de az már inkább conanos volt, az Éj trilógia jobban tetszett.
De nagyon 10-es volt még a Monte Christo grófja is.
Ben: LLL-től számomra is teljesen egyértelműen a Gonosz... a legjobb könyv. Én is háromszor olvastam. A tuti, hogy én dolgoztam kórházban, és nemcsak, hogy tudom, de használtam is autoklávot. Abban sterilizáljuk a használt, de elmosott műtéti eszközöket. Fémek, becsomizzuk gézbe, majd bele egy fém dobozba, amit pelenkába csavarunk, különben lehetetlen megfogni kivételkor, annyira forró. Bele az autoklávba, majd gőzölés. Mindig megégette picit a kezem csak a pelenka megfogása is. El tudtam képzelni, milyen lehetett az a rész.