Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1466777 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:OFF
« Válasz #980 Dátum: 2007. december 29. - 21:50:00 »
Megnéztem az oldal statisztikát, lenullázódott.  :roll: :-\

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #981 Dátum: 2007. december 29. - 22:05:06 »
Minden bizonnyal, mert a megjelenítőben már nem volt helye több számjegynek...így  999 999 látógató után pont a nullára értél oda. ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #982 Dátum: 2007. december 29. - 22:11:08 »
  :D , ja, biztos így volt.  :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #983 Dátum: 2007. december 29. - 22:47:19 »
Hát így volt ha mondom. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #984 Dátum: 2007. december 30. - 11:40:44 »
Úgy látom az év végére a Spidertom is nyom egy nagy évelemzést. :hehe:
A félelem nélküli

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #985 Dátum: 2007. december 31. - 11:15:23 »
Jaja, meg kis hazai pálya is. :D Szóóóval vége van a 2007-es évnek, nektek hogy telt? Tudom semmi jelentősége, 3 nap múlva mindenki ugyanúy éli majd az életét, már el is felejtette amit megfogadott szilveszter éjszakáján(ezért nem is fogadok meg semmit...illetve egyszer azt fogadtam meg, hogy nem fogadok meg többé semmit...azt be is tartom :hehe:), de azért jó egy összegzést csinálni ilynekor, visszagondolni az elmúlt évre.
Hát én nagyon remélem, hogy a jövő év jobb lesz, mint ez volt. Voltak nagyon szép eredményeim is, nagyon jó érettségi, leballagtam, 18 éves lettem, felvettek az egyetemre, azt is jó eredményekkel gyűröm eddig...viszont történtek dolgok a családomban, meg velem is, amik nagyon rossz emlékek maradnak, és sok mindent bánok is, ami megtörtént 2007-ben. Legalábbis sok mindent nem így csinálnék, már csírájában előzném meg a rossz dolokat. Persze ilyet nem lehet, szóval már együtt kell élnem velük. :-\ :) Idén volt életem legrosszabb nyara, jóformán nem is volt igazi nyaram...na majd jövőre!
Képregényes szempontból is vegyes évet zártunk szerintem. MIndenekelőtt sok új szép kiadvány jlent meg jó sztorikkal, több mint valaha. Gondolok itt a Kingpin dolgaira, meg az összes többi kiadó próbálkozásaira, és eredményeire. Viszont sajnos, megszűnik a Hihetetlen PÓkember(legalábbis havi formájában), az ulti X-Men is, CsódaPÓkunk leredukálódott(azért 3 szám egy hónap kivitelben még egész tűrhető volt)...szóval történtek fájdalmas dolgok is. De ígéret szerint, több Marvel kiadvány fog megjelenni, mint valaha...és én bízom benne, hogy ha ilyen havi képregény formájában nem is, de szép tpb-k alakjában sok új, és jó dolog fog megjelenni, és sikeresek is lesznek.
A honosítások pörögnek ezerrel, az az érzésem van, hogy évről, évre egyre több dolog jelenik meg, szóval azzal nincs baj, csak így tovább underground! ;)
Hát ennyi lett volna...viszlát jövőre! :D(de fura így leírni :D)

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #986 Dátum: 2007. december 31. - 13:13:43 »
Én kimondottan rossz évet tudhatok magam mögött mind tanulmányi,mind családi dolgok szempontjából sajnos :-\ de azért bizakodó vagyok a jövő évvel kapcsolatban,csak az érettséginek kell jól bejönnie,utána még bármi lehet,még talán az is hogy felvesznek fősulira :D Szóval csak optimistán  :D

Képregények szempontjából szerintem is vegyes évet zártunk,de a rossz hírek mellé sok gyönyörű könyvformátumú képregényt kaptunk és én bizom benne hogy a jövő évi kiadványok is bőven ellemsúlyozzák majd a HihiPók megszűnését és a CsodaPók oldalcsökkenését :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #987 Dátum: 2007. december 31. - 21:06:10 »
Én nem panaszkodhatok. Az egyetlen negatívum az évben a Vertigo gyenge teljesítménye volt (illetve a főállásom igen gyenge teljesítménye is), minden más pozitív, mindenekelőtt a kislányom megszületése, természetesen, de a Marvel könyveim nagyon szép fogadtatása is örömmel tölt el. A Pókember lapokkal történt változást én is sajnálom, de remélhetőleg lesz helyette utánpótlás bőven.  :spidey:

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #988 Dátum: 2008. január 01. - 00:15:08 »
Hát én nagyon remélem, hogy a jövő év jobb lesz, mint ez volt. Voltak nagyon szép eredményeim is, nagyon jó érettségi, leballagtam, 18 éves lettem, felvettek az egyetemre, azt is jó eredményekkel gyűröm eddig...viszont történtek dolgok a családomban, meg velem is, amik nagyon rossz emlékek maradnak, és sok mindent bánok is, ami megtörtént 2007-ben. Legalábbis sok mindent nem így csinálnék, már csírájában előzném meg a rossz dolokat. Persze ilyet nem lehet, szóval már együtt kell élnem velük. :-\ :) Idén volt életem legrosszabb nyara, jóformán nem is volt igazi nyaram...na majd jövőre!

Én is hasonló dolgokon mentem keresztül. A nyarat érzelmi sszempontból szeretném elfelejteni.
A félelem nélküli

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #989 Dátum: 2008. január 01. - 09:57:10 »
Nekem egész jó volt ez az év. Negatívumként annyi, hogy megszűnik a két panini, egy-két komolyabb csalódás (főleg rossz értelemben), de már túltettem magam rajtuk. Jó volt, hogy megjelent rengeteg kiadvány, továbbra sem csökkent a tanulmányi átlagom (csak az a rohadt rajz ront rajta), rájöttem, hogy az osztályban mégsem utálnak olyan sokan, így új barátságokat is tudtam kötni, és nem utolsó sorban megismertelek Titeket. Remélem a következő is ilyen lesz.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #990 Dátum: 2008. január 01. - 12:21:12 »
Hát pálinkás jó reggelt mindenkinek. Remélem jó volt az este. :D
Idézet
Én is hasonló dolgokon mentem keresztül. A nyarat érzelmi sszempontból szeretném elfelejteni.
Én úgy ahogyvan az egészet. :D
Idézet
rájöttem, hogy az osztályban mégsem utálnak olyan sokan, így új barátságokat is tudtam kötni, és nem utolsó sorban megismertelek Titeket. Remélem a következő is ilyen lesz.
Már miért utálnának annyian? :headscratch:

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #991 Dátum: 2008. január 01. - 15:24:26 »
Na itt van az új év első napja! Nagy nehezen kikászálódtam az ágyból  :D Remélem már mindenkinek sikerült úgy ahogy túltennie magát a macskajajon ;D

Mike:Mi is nagyon örülünk hogy megismerhettünk téged ;)

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #992 Dátum: 2008. január 02. - 11:31:59 »
Na itt van az új év első napja! Nagy nehezen kikászálódtam az ágyból  :D Remélem már mindenkinek sikerült úgy ahogy túltennie magát a macskajajon ;D

Úgy ahogy, én tegnap 5 órát vonatoztam, az is "klassz" volt.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #993 Dátum: 2008. január 02. - 12:45:13 »
Vonatozás csak körülményfüggő. Nagy ritkán kifogtam olyat, hogy egy fülkében egymagam, cipő le, és felfeküdtem az egészre. Iszonyat jót lehet aludni úgy. :D

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #994 Dátum: 2008. január 02. - 12:53:15 »
vonat a legjobb, mikor 2 eve lengyelben szilvesztereztem nehany haverral es a 6-7 oras vonatutat vegigaludtuk, (mert ha jol emlekszem, nem voltunk tul frissek januar 1eje este), szerencsere volt annyi szabad fulke, hogy mindenki kenyelmesen elfert. Csak azok az ellenorok nem keltettek volna 2 orankent...

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
« Válasz #995 Dátum: 2008. január 03. - 10:49:50 »
Üröm az örömben.
A félelem nélküli

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #996 Dátum: 2008. január 03. - 15:41:52 »
Kiszámoltam, hogy ma március van. Ugye tegnapelőtt volt újév. Azóta eltelt egy nap, illetve még egy. Viszont leesett 15 centi hó, vagyis ezek nem sima napok voltak, hanem hó napok.  :o

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #997 Dátum: 2008. január 03. - 15:51:58 »
Akkor viszont szólhatnál Sanyinak, Józsinak, meg Benedeknek, hogy hozhatják a meleget. ;) Ja, és akkor kezdheted szervezni a börzét a hónap végére, mert már így is késésben vagy. ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #998 Dátum: 2008. január 03. - 16:00:57 »
Te jó Ég! Ez a szóvicc olyan szinten fárasztó volt, mintha csak én találtam volna ki! ;D

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #999 Dátum: 2008. január 03. - 16:21:05 »
szerintem ezt nem is Kaine írta, valakit odaengedett a gép elé.  :deadpool:
(tagnap néztem meg megint az Idétlen időkiget, azóta örülök a télnek, meg hogy majd lefagy a ..., de ez a vicc visszarakott előző állapotomba)