Jaja, meg kis hazai pálya is.

Szóóóval vége van a 2007-es évnek, nektek hogy telt? Tudom semmi jelentősége, 3 nap múlva mindenki ugyanúy éli majd az életét, már el is felejtette amit megfogadott szilveszter éjszakáján(ezért nem is fogadok meg semmit...illetve egyszer azt fogadtam meg, hogy nem fogadok meg többé semmit...azt be is tartom

), de azért jó egy összegzést csinálni ilynekor, visszagondolni az elmúlt évre.
Hát én nagyon remélem, hogy a jövő év jobb lesz, mint ez volt. Voltak nagyon szép eredményeim is, nagyon jó érettségi, leballagtam, 18 éves lettem, felvettek az egyetemre, azt is jó eredményekkel gyűröm eddig...viszont történtek dolgok a családomban, meg velem is, amik nagyon rossz emlékek maradnak, és sok mindent bánok is, ami megtörtént 2007-ben. Legalábbis sok mindent nem így csinálnék, már csírájában előzném meg a rossz dolokat. Persze ilyet nem lehet, szóval már együtt kell élnem velük.

Idén volt életem legrosszabb nyara, jóformán nem is volt igazi nyaram...na majd jövőre!
Képregényes szempontból is vegyes évet zártunk szerintem. MIndenekelőtt sok új szép kiadvány jlent meg jó sztorikkal, több mint valaha. Gondolok itt a Kingpin dolgaira, meg az összes többi kiadó próbálkozásaira, és eredményeire. Viszont sajnos, megszűnik a Hihetetlen PÓkember(legalábbis havi formájában), az ulti X-Men is, CsódaPÓkunk leredukálódott(azért 3 szám egy hónap kivitelben még egész tűrhető volt)...szóval történtek fájdalmas dolgok is. De ígéret szerint, több Marvel kiadvány fog megjelenni, mint valaha...és én bízom benne, hogy ha ilyen havi képregény formájában nem is, de szép tpb-k alakjában sok új, és jó dolog fog megjelenni, és sikeresek is lesznek.
A honosítások pörögnek ezerrel, az az érzésem van, hogy évről, évre egyre több dolog jelenik meg, szóval azzal nincs baj, csak így tovább underground!

Hát ennyi lett volna...viszlát jövőre!

(de fura így leírni

)