És anniy? Hány vizsgád volt, meg milyenek?
Csak pozitívan kell hozzáállni mindenhez, és itt nem csak a tanulásra értem, hanem magához az orvosi szakmához is, esetedben.
Jaa, hogy a pozitív hozzáállás? Hát van benne valami, csak ha én ilyen mód megyek neki a vizsgánka, akkor ellazázom, tapasztalat sajnos.

Mindig is jó matekos volt, de 3-ban a négyesért küzdöttem, de nem azért, mert nem tudtam, csak nem aggódtam, hogy ó úgyis jó lesz, ó úgyis tudom én ezt...hát el is számoltam minidg is, annak ellenére, hogy ha nem számolok el, jók lettek volna a feladatok.

Na az ami a tanárok nagy többdégét egyáltalán nem érdekli Kacsint Hidd el, tapasztalatból beszélek...
Kapják már be szépen...

Gondolom, hogy így lesz, de akkor passz, nemtok mit csinálni..max uv, hátha nem megint ilyen megfoghatatlan tételt húzok. Csak akkor azt nem értem, miért vetetik meg velünk a drága könyvet, ha tudják, hogy abból néha nem is lehet tanulni, mert egy kalap sz@r az egész...

Csak orvosin azért gázos a helyzet, mert 30 kreditet lehet összeszedni...ebből 11 kredit a kémia és 9 a fizika. Hálistennke, az idén törölték el a regisztrációs hetet és az őszi vizsgaidőszakot is...magyarul, ha most nem vizsgázom le, akkor 2. félévben nem vehetem fel a sejtbioszt. 2 év első félévében így nem lenne sejtbioszom, nem vehetem fel az élettant, de akkor 2. második félévében megint nem vehetek fel vagy 2 tárgyat, ami már necces, mert lehet nem tudom begyűjteni a szükséges kreditszámot és akkor repülök költségesbe. Ami meg egyenlő a hallállal, mert 850 ezer félévente, plusz a tandíj...