Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1473649 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
Re:OFF
« Válasz #12260 Dátum: 2011. június 07. - 19:24:38 »
Indexen főoldali hír volt.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

venom75

• Pókfej
« Válasz #12261 Dátum: 2011. június 07. - 20:25:56 »
Sokan nincsenek tisztában azzal , hogy egy robbanás nem csak a saját házát teszi tönkre.

Tudom , hogy amit most írok jó poén , de a szomszédok ott is meglepődtek. Az eset : Egy közeli kis faluban disznóölésnél , emberségesen gázzal végeztek a disznóval majd néhány bátorító elfogyasztása után perzselni kezdték. A 5. szomszédba is került a disznóból.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #12262 Dátum: 2011. június 07. - 20:29:02 »
Egy közeli kis faluban disznóölésnél , emberségesen gázzal végeztek a disznóval majd néhány bátorító elfogyasztása után perzselni kezdték. A 5. szomszédba is került a disznóból.
Ez is egy módja a kóstoló szétosztásának. :D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #12263 Dátum: 2011. június 07. - 20:37:33 »
Mondjuk én nem értem az ilyen alternatív megoldásokat a disznó megölésére. Golyó, gáz, áram stb. Annak hogy elvágják a torkát van egy nagyon gyakorlatias haszna is. A szív kipumpálja az összes vért a lyukon. Így nem marad bent, plusz meg lehet azt is sütni, plusz a véres hurkába tölteni

Todd

• Pókfej
« Válasz #12264 Dátum: 2011. június 07. - 20:51:18 »
Ezt beszéld meg az állatvédőkkel. ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #12265 Dátum: 2011. június 07. - 21:09:16 »
Csak az emberi hülyeséget próbáltam demonstrálni.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #12266 Dátum: 2011. június 08. - 10:39:00 »
A freemail másnak se működik? Tegnap óta nem tudok belépni.

Mero

• Thanos
« Válasz #12267 Dátum: 2011. június 08. - 10:42:33 »
Most voltam rajta.Nekem jó.
A hiba benned van. :hehe:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #12268 Dátum: 2011. június 08. - 10:48:59 »
Verjem bele.  >:(

Mero

• Thanos
« Válasz #12269 Dátum: 2011. június 08. - 10:59:34 »
Inkább ne. Csak rosszabb lesz. ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #12270 Dátum: 2011. június 08. - 12:30:27 »
Nálam is jó .

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #12271 Dátum: 2011. június 10. - 12:34:22 »
Mi van veled, pepo? Jól eltűntél mostanában.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #12272 Dátum: 2011. június 10. - 12:38:37 »
Tanulok. És itt túl sok hsz születik naponta ahhoz, hogy érdemben tudjam követni. :D

Tegnap szigorlatoztam Gyógyszertanból, úgyhogy ma egy kis pihi nap van. S lám, itt is vagyok. ;)

Apropó gyógyszertan: Psycho, majd kösd fel a gatyeszt. VAgy tanuld az anyagot folyamatosan, mert úgy kínkeserves készülni rá, hogy vizsgaidőszak előtt pár héttel kezded el tanulgatni.
Már álmomban is a gyógyszernevek kísértettek, hogy melyik milyen mértékben kötődik a plazmafehérjékhez, melyik enziminduktor, melyik nem, melyik nephrotoxikus, melyik májtoxikus. Szörnyű ilyen menyiségben.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #12273 Dátum: 2011. június 10. - 16:01:16 »
Gratulálok Pepo a szigorlathoz!  ;)
Természetesen tanulni fogok év közben is, meg a többi tárgyból is, de annyiszor hallottam már farmakra is, anatra, mikrobira stb. , hogy nem lehet megtanulni vizsgaidőszakban, de mindig rácáfolnak nem kevesen, úgyhogy már nem hiszek az ilyenekben, sem az olyan kijelentésekben, hogy 2. év , 3. év stb. után már könnyebb lesz...   :)

Más: elsősorban Zozi segítségére számítok ebben a témában. Kb. egy hete a youtube állandóan nehezen tölt be ( még itt a fórumon is), és ha az oldal be is tölt maga a videó is csak nehezen, vagy egyáltalán nem. ( azt írja ki, hogy: Hiba történ. Próbálkozzon később) A hiba valószínűleg az én készülékemben van, de nem tudom, hogy micsoda. Firefox böngészőt használok. Tudsz (\tudnátok) nekem segíteni ebben?
« Utoljára szerkesztve: 2011. június 10. - 16:56:24 írta Psycho »

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #12274 Dátum: 2011. június 10. - 19:13:22 »
Szerintem állj át HTML5-re, és nézd meg, hogy ott fennáll-e a hiba.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #12275 Dátum: 2011. június 10. - 20:11:55 »
Idézet
Természetesen tanulni fogok év közben is, meg a többi tárgyból is, de annyiszor hallottam már farmakra is, anatra, mikrobira stb. , hogy nem lehet megtanulni vizsgaidőszakban, de mindig rácáfolnak nem kevesen, úgyhogy már nem hiszek az ilyenekben, sem az olyan kijelentésekben, hogy 2. év , 3. év stb. után már könnyebb lesz...   :)
Nem lesz túlzottan könnyebb. Nekem is mindig azt mondták, de bekaphatják, egyáltalán nem könnyebb. Legalábbis annyival tuti nem, mint amennyire mondják.
Talán annyi, hogy a vizsgáztatók nagyobb része már jóindulatú, első 3 éven meg pont fordítva volt az arány. Azért itt már többen megkérdezik, hogy mi akarsz lenni, aztán ha olyan messze fog állni a szakterületed az adott tárgytól, mint ide Jerikó, akkor nem nyúznak agyon. Tudjál egy basic szintet, ami minden orvosnak kell(ene), aztán csókolom.

Azt nem mondtam, hogy nem lehet megcsinálni úgy. prosti nagy adag szerencse is kell hozzá. :D Szerintem akik nem tanulgatják folyamatosan, vizsgaidőszakban nem úgy csinálják meg a szigókat, hogy minden tételt tudnak elég jól, azt elhiheted.

Mellesleg nem azt írtam, hogy nem fogod tudni szorgalmi időszakos tanulás nélkül, hanem, hogy kínkeserves lesz (persze feltéve, ha a többi tárgyat is megcsinálod  :D ). MOndom én is elhanyagoltam, alábecsültem az anyagot, aztán amikor utolsó 2 hétben elkezdtem nézegetni, akkor tudatosult, hogy ez nagyon-nagyon sok (megint).
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #12276 Dátum: 2011. június 10. - 21:53:14 »
Szerintem állj át HTML5-re, és nézd meg, hogy ott fennáll-e a hiba.
Sajnos továbbra is fennáll a probléma. :(

pepo: igen ezt már sokszor konstatáltuk, hogy egyrészt 1-1 tantárgyból annyi az anyag, hogy minden nem lehet megtanulni belőle, és , hogy néha ( 1-1 tárgy, vagy vizsgáztatónál) sok szerencse kell hozzá a vizsgán. Most így utólag visszagondolva az első 2 évben kb. emberszámba se vettek minket. Most így harmadévben kezd ez a tendencia kicsit változni. ( Vicces, hogy a Pázmányon kellett találkoznom először korrekt, nem full rosszindulatú vizsgáztatóval, ráadásul első év első féléves tárgyból, ahol a diákpletyka szerint ez a tanár nagyon szemét. Ilyenkor jut eszembe, hogy el nem tudják képzelni milyen egy igazi k*cs*gnél vizsgázni. :)  )

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #12277 Dátum: 2011. június 10. - 22:41:29 »
Na nem baj, az ötödév könnyebb lesz. Azt mondják. :D

Drake

• Vízember
  • *
« Válasz #12278 Dátum: 2011. június 12. - 20:46:46 »
Tegnap délelőtt vásárolni voltam a Skálában és a pólók között teljesen véleltlenül felfedeztem ezt:

Marhára megtetszett és normális felnőtt méretekben árulták, úgyhogy gyorsan vettem is egyet :D. Persze tuti nem eredeti, de kit érdekel? :)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #12279 Dátum: 2011. június 12. - 20:51:36 »
Ki tapos Hulk fején? Vasember?