Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1473183 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

killingjoke

• Kaméleon
  • **
Re:OFF
« Válasz #12420 Dátum: 2011. július 24. - 17:38:07 »
Hát, MM szépen-lassan adagolja az infó morzsákat, de össze fog az állni kerek egésszé. Nekem iagzából pont azok a sztorik tetszenek, amik nem kötődnek szorosan az ongoing fővonalához. Például a 3. kötet novellái szerintem marha jók.
"Live for nothing or die for something, your call."

Todd

• Pókfej
« Válasz #12421 Dátum: 2011. július 24. - 17:52:57 »
VTomi: A 3. kötetben baromi sok ilyen szálat varr el.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12422 Dátum: 2011. július 24. - 19:29:06 »
Üdv, köreinkben, White Tiger! :)

A WhiteTiger név az a Spectacular Spider-Man sorozatból jön,a Fehér Tigris volt a kedvenc mellékszereplőm.  :D
Nem is tudtam, hogy van ilyen karaker, utánanéztem. Viszont találtam belőle egy női változatot is. :hehe:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12423 Dátum: 2011. július 24. - 21:08:06 »
Üdv itt, WT! Annak idején én is csíptem a Fehér Tigrist (Hector Ayala, ha jól emlékszem). Főleg, amikor Darterrel bunyózott, míg Darter főnöke, az eredeti Carrion Pókemberre próbálta rászabadítani a klónmedencéből kimászott Peter Parker-amőbát. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #12424 Dátum: 2011. július 24. - 21:31:17 »
Hö, hallotátok, én most este hallottam a gyűrűk Ura reklámjába volt egy kis híradó) meghalt Amy Winehouse...
Mondjuk sz@r ilyet mondani, de amilyen életet élt, vhol várható volt... :roll:

(ha valahol máshol beszéltetek róla, akkor törölhetitek)
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #12425 Dátum: 2011. július 24. - 21:48:25 »
Én már tegnap este olvastam. Hát igen, rest in peace, de sajnos várható volt, hogy ez lesz a vége... :uhoh:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #12426 Dátum: 2011. július 24. - 23:20:18 »
Ahogy kinézett, tényleg csak idő kérdése volt.

Érdekes, hogy én egy dalát sem ismerem, csak annyit tudok róla, hogy valami angol énekesnő, meg hogy keményen iszik és drogozik. Most már csak múlt időben sajnos.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #12427 Dátum: 2011. július 25. - 05:16:42 »
Egy hülyével kevesebb.

venom75

• Pókfej
« Válasz #12428 Dátum: 2011. július 25. - 07:49:19 »
Üdv White Tiger!

Egy hülyével kevesebb.
Ezzel valahogy egyet tudok érteni.

Todd

• Pókfej
« Válasz #12429 Dátum: 2011. július 25. - 08:28:02 »
Egy hülyével kevesebb.
Faterom a hétvégi autóbaleseteknél mondja ugyanezt.
Bemondják a hiradóban, hogy hétvégén meghalt 8 autós, akkor nagy örömmel felkiált, hogy de jó holnap már azok se engem fognak b*sztatni az utakon.

Ju

• Pókfej
« Válasz #12430 Dátum: 2011. július 25. - 10:47:22 »
A leglátványosabb egyértelműen a Zöld piramis, az alagútas akvárium...huhh. Ráadásul az üveg még nagyítja is az állatokat, mindenki csak az állát kereste a látványtól.

Na igen, az akvárium baromi jó ott, amikor én először voltam bent és odaértem az alagúthoz, akkor ment el mellettem az a cápa, ami kb nagyobb, mint én... ilyen voltam: O__O
 :D

a barnamedve szabályosan produkálta magát a közönségnek,

A barnamedve nagyon jó fej volt! ;D Mellette is rájöttem, hogy milyen k* jó, hogy elválaszt tőle egy üvegfal.
Amikor én voltam, a fehér tigrisek folyton produkálták magukat (tényleg, amint meglátta a fényképezőgépet, bepózolt mindkettő ;D)

Hatalmas területen van, és elég szövevényes ez az állatkert, roppant zavart, hogy a térképen képtelenek bejelölni, hogy pontosan hol is állsz...vagy kétszer el is tévedtünk, ami azt illeti.
Jaja, én is... meg az zavart, hogy csak nagy vonalakban volt bejelölve néhány állat, a többit találd meg magad... 2 nap után véletlenül megtaláltam a hiúzokat, és addig nem is tudtam ,hogy vannak.

A legnagyobb csalódást úgymond a nagymacskák okozták: Az összeset megnéztem, de amikor én ott voltam, az egyik fehértigrist leszámítva az összes csak döglött, lehetőleg minél messzebbre az emberektől, és ami még durvább, nagyon sokszor háttal, nehogy legalább a pofájukat látni lehessen. Lusta dögök na! :D

Oh, kár, valszleg vmelyik rossz napjukat/napszakjukat fogtad ki. Du 4-5-től szoktak élénkek lenni, akkor nagyon jó fejek. :) A fekete jaguárok bunyóztak egy kicsit meg vadászgatták egymást, a kis leopárd játszott az anyjával, a többiek nem tudom, mit csináltak, őket nem figyeltem annyit. :)

Ju, már nemtom milyen kis nagymacsekot kellett volna fotózni, de én csak kifejlett példányokkal találkoztam.

A kis leopárd volt, amelyik két foltos leopárd kölykeként fekete lett. :) Akkor lehet, hogy nem volt kint, mindenesetre köszi, h emlékeztél rám. :)

Idézet
Ja amin még néztem, hogy két hím páva ott szabadon járt-kelt az egyik ketrec előtt, hogy azok kiszöktek, vagy direkt ott voltak, nem tudtam eldönteni.
Én is néztem, de napokig ott járkáltak, szóval gondolom, szándékos volt.

És Ju, Tomi: ejnye-bejnye! Látszik, hogy nem nagyon olvastátok az állatokról a kiírásokat. Ha így lett volna, nem ment volna az eszmecsere a párducokról, hanem tudnátok, amit én. :)
A lényeg, hogy a jaguár, meg a leopárd első blikkre nagyon könnyen összekeverhető, persze vannka köztük különbségek. A fő mégis az, hogy a jaguár csakis Közép- és Dél-Amerikában él, míg  a leopárd Afrikában és Ázsiában. MIndkét állatból van foltos és fekete verzió! És az Ázsiában élő leopárdokat hívja a köznyelv párducoknak. Magyarul hivatalosan olyan faj, hogy párduc, nem létezik.
Ezeket tudtam, csak én gyűjtőnéven párducoknak hívom az összes párducfajta nagymacskát, mert így egyszerűbb. :)

Idézet
A harmadik az anakonda. Fú bazz...ekkora dögöt még nem pipáltam. Boa, piton, jó-jó szép nagy, meg minden, de ez...ott van tőled 20 centire és hatalmas. A száraz tények a méreteiről nem mondanak igazából semmit, az embert akkor veri ki a víz, amikor egy karnyújtásnyira ott van tőle ez az óriási kígyó, olyan vastag, mint a törzsem, és olyan hosszú, hogy,,,gőzöd sincs milyen hosszú, de nagyon hosszú. :D

Nekem is "fúbazz..." élmény volt. :)

Hahó!
Új vagyok,most regisztráltam ide.A főoldalt rendszeresen olvasom,de most kedvem támadt ide benézni.
Üdv a fórumon! :D

Érdekes, hogy én egy dalát sem ismerem, csak annyit tudok róla, hogy valami angol énekesnő, meg hogy keményen iszik és drogozik. Most már csak múlt időben sajnos.
Én szintén. A túladagolásokról meg egy ideje Ledger jut eszembe, őt tényleg sajnáltam.

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #12431 Dátum: 2011. július 25. - 10:57:42 »
Üdv itt, WT! Annak idején én is csíptem a Fehér Tigrist (Hector Ayala, ha jól emlékszem). Főleg, amikor Darterrel bunyózott, míg Darter főnöke, az eredeti Carrion Pókemberre próbálta rászabadítani a klónmedencéből kimászott Peter Parker-amőbát. :)
Az tényleg jó rész volt,újra is kéne olvasni,főleg,hogy most jöttek új képregények.Spectacular 35-50,Amazing 201-217 asszem,Ghost Rider 45-55,meg egy Marvel Masterworks Spidey,13.,a legújabb. ;D
Ja meg egy Marvel Backlist Reading Chronology,hiába,könnyű elveszni a sok képregény között. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #12432 Dátum: 2011. július 25. - 11:29:44 »
Idézet
Bemondják a hiradóban, hogy hétvégén meghalt 8 autós, akkor nagy örömmel felkiált, hogy de jó holnap már azok se engem fognak b*sztatni az utakon.
Hát ez nem túl intelligens megjegyzés apukád részéről. Ha x okozza a balesetet, és a másik kocsiban y,k,z meghal, akkor max x halálára lehet ilyet mondani, a többiek csak áldozatok.
Idézet
Jaja, én is... meg az zavart, hogy csak nagy vonalakban volt bejelölve néhány állat, a többit találd meg magad... 2 nap után véletlenül megtaláltam a hiúzokat, és addig nem is tudtam ,hogy vannak.
Szerintem amúgy az utak vonala, és a távolságok is csak nagyon durva közelítést adtak. Volt, ami a térképen elég messze volt egymástól, aztán tökre ott volt egymás mellett. Vakartam is a fejem, hogy ez meg hogy került ide, azt hittem jóval később lesz.
Idézet
Oh, kár, valszleg vmelyik rossz napjukat/napszakjukat fogtad ki. Du 4-5-től szoktak élénkek lenni, akkor nagyon jó fejek. :) A fekete jaguárok bunyóztak egy kicsit meg vadászgatták egymást, a kis leopárd játszott az anyjával, a többiek nem tudom, mit csináltak, őket nem figyeltem annyit.
Olyan 11-4 között találkoztam velük. Lehet pont akkor sziesztáztak. :) Hiúzokat én sem láttam. Tudtam, hogy vannak, de mivel a térkép nem jelölte, és már nagyon fáradt voltam a végére, nem volt kedvem felkeresni őket valahogy.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ju

• Pókfej
« Válasz #12433 Dátum: 2011. július 25. - 11:52:13 »
Szerintem amúgy az utak vonala, és a távolságok is csak nagyon durva közelítést adtak. Volt, ami a térképen elég messze volt egymástól, aztán tökre ott volt egymás mellett. Vakartam is a fejem, hogy ez meg hogy került ide, azt hittem jóval később lesz.

Pontosan, én is így voltam. :)

Idézet
Olyan 11-4 között találkoztam velük. Lehet pont akkor sziesztáztak. :) Hiúzokat én sem láttam. Tudtam, hogy vannak, de mivel a térkép nem jelölte, és már nagyon fáradt voltam a végére, nem volt kedvem felkeresni őket valahogy.
Akkor tuti sziesztáztak. :D Én szívesen néztem volna őket este, de kb másfél órával azután, hogy felébrednek, már zárják is be őket éjszakára. :(
A hiúzok valahol a legtávolabbi sarokban voltak, még a barnamedvék után, egy baromi eldugott részen. Ne tudd meg, hányszor eltévedtem, amikor újra meg akartam keresni őket akkor, amikor már nem alszanak. ;) Nem csodálom, hogy elfáradtál, baromi nagy a hely és rengeteg látnivaló van.

Todd

• Pókfej
« Válasz #12434 Dátum: 2011. július 25. - 12:22:33 »
Idézet
Hát ez nem túl intelligens megjegyzés apukád részéről. Ha x okozza a balesetet, és a másik kocsiban y,k,z meghal, akkor max x halálára lehet ilyet mondani, a többiek csak áldozatok.
Tökéletesen egyetértek veled. ;)
Nos apám, ő már elég kiégett ahhoz, hogy senkit se sajnáljon...

Mondjuk engem is elég ritkán ragad meg egy egy hír, a töbségét lesz*rom, de ez a norvégiai eset, bazzmeg, ez rohadt durva.
Hogy a fészkes fenébe tud egyetlen ember kilencven valahány fiatalt kinyírni, és hogy lehet az, hogy ebben több mint 90 percen át senki sem akadályozta. Azt hittem, ilyesmik max egy GTA-ban fordulhatnak elő.
Hol volt a rendörség stb.

venom75

• Pókfej
« Válasz #12435 Dátum: 2011. július 25. - 12:27:07 »
A modern fegyverek sebességénél nem is olyan sok a 90 ember.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #12436 Dátum: 2011. július 25. - 12:33:21 »
Egyrészt egyenruhában volt, és ez összezavarta az embereket. Másrészt egy szigeten voltak, a rendőrségnek gondolom nem volt egyszerű odajutni. Bár ez nem magyarázza, miért csak másfél óra múlva értek oda.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Todd

• Pókfej
« Válasz #12437 Dátum: 2011. július 25. - 12:51:03 »
Venom, még egy modern fegyver tárában is max 20-30 öltény van.
Ha 90 embert lekaszált, akkor helyből kérdés a számomra, hogy hogyan tudott egy álrendrőr bejutni egy ilyen helyre ekkora arzenállal.
Egy viszonylag elszigetelt helyre, ahová, ha jól emlékszem pont valami kormánypofa készülödött.
A mai világban, amikor már még az se kell, hogy vészhelyzet esetén elárúdt, hogy hol vagy, mert 100 méteres pontosággal bemérik a helyedet mondjuk úgy 30 másodperc alatt, a mobiltelefonod alapján. Biztosan volt valaki, akinek volt annyi lélekjelenléte, hogy hívja a rendőrséget.
Egy sziget, nekem ez se mentség, kűldjenek oda helikoptert.
Az, hogy ez manapság megtörténhetett, szerintem hatalmas kudarc. 90 perc, ez számomra hihetetlen.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #12438 Dátum: 2011. július 25. - 13:23:28 »
Venom, még egy modern fegyver tárában is max 20-30 öltény van.
Ha 90 embert lekaszált, akkor helyből kérdés a számomra, hogy hogyan tudott egy álrendrőr bejutni egy ilyen helyre ekkora arzenállal.
20-30? Ne nevettess. Már a II. világháborúban is jóval nagyobb kapacitású fegyverek is voltak, azóta pedig megjelentek kb a 80-as évek eleje/közepe felé a különböző minikarabélyok, amiket direkt kommandósoknak terveztek, pontosan azért, hogy elrejthető legyen akár egy dzseki alá is. És ezek rohamfegyverek, hatalmas tűzgyorsaság, hatalmas tárkapacitás. És mondanom sem kell, hogy azóta még fejlettebbek a fegyverek. De egy sima félautomata pisztolyt is simán át lehet akár otthon is alakítani, hogy teljesen automata legyen, tárbővítés és máris ott a géppisztoly 40-50 tölténnyel egy tárban...
A mai világban, amikor már még az se kell, hogy vészhelyzet esetén elárúdt, hogy hol vagy, mert 100 méteres pontosággal bemérik a helyedet mondjuk úgy 30 másodperc alatt, a mobiltelefonod alapján. Biztosan volt valaki, akinek volt annyi lélekjelenléte, hogy hívja a rendőrséget.
A filmekben igen, de azért a valóságban gondolom nem megy ennyire gyorsan. Egyébként a rohamrendőröknek 15 perc szokott lenni az átlagos idejük a kivonulásra, gondolom itt azért nehezítette egy kicsit a földrajzi adottság a dolgukat...
« Utoljára szerkesztve: 2011. július 25. - 13:27:06 írta holloo »

Todd

• Pókfej
« Válasz #12439 Dátum: 2011. július 25. - 13:41:48 »
A fegyveres dologban vélhetőleg igazad van, de nekem még akkor is marhára sántít, hogy pont egy ilyen helyre be tudott csempészni valaki egy karabélyt, meg úgy 3-4 tárat.

A bemérés megy ennyire gyorsan, ezt gyakorlatilag folyamatosan mérik, és csak le kell kérdezni a mérések eredményét.
Ez lesz a munkám (mobiltelefon központokban, és átjátszóállomásokban használt alkatrészeket, eszközök tervezésében fogok részt venni, aug 1-től), tudnom kell.
De tudom, a hivatalos álláspont még mindig az, hogy ezt nem csinálják, de igen. ;)

És ha nehezítette a kivonulást a földrajzi helyzet, akkor mondjuk számoljunk dupla annyi idővel, de hatszor annyi?
« Utoljára szerkesztve: 2011. július 25. - 13:54:54 írta Todd »