0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Idézetet írta: Kit Walker - 2013. május 24. - 15:34:57Ez igaz, de a tojásaim és a farkam viszont csak asszonynép érintheti. Ez a 22-es csapdája lesz... Kétségtelenül ott van Klubunk szabályzatában, hogy nyúlhoz csak nyúl nyúlhat. Már majdnem megkértem rá társaságunk egyetlen nő tagját, hogy vegye kezelésbe dicső ereklyéidet, de úgy döntöttünk, megkímélünk ettől a szörnyű sorstól:(Szerencsédre akadt néhány dicső mártír, aki vállalta a büntetést helyetted.)De ne forduljon elő több kihágás, mert akkor még a répádat is kettétörtjük.
Ez igaz, de a tojásaim és a farkam viszont csak asszonynép érintheti. Ez a 22-es csapdája lesz...
Már nagyon sok filmben láttam és elgondolkodtam azon, hogy vajon mit akarhatnak kifejezni a filmkészítők, az irodájában golfozó főnök képpel? Unalomig ismételt klisé, de mit jelent ez a visszatérő motívum szerintetek?
Másodszor meg épp, hogy nem igényel egy kimondott fizikumot, tehát nem kell egy sportfelsőben izzadni, szaladni kint a parkban vagy edzőteremben fekvőtámaszozni.